36664
  • Yulcsa
    sajnos túl optimista voltam, de messze még a vége, 1 pont is több, mint a semmi. Mi legalább hoztuk döntetlenre a "vészfordulót" :)
    Nem, kell mindjárt kiakadni, az Olasz bajnokot megvertük, nagy baj nem lehet a jövőben :)
  • limperatore
    ne parázz már 3. hely meglesz ;)
  • Nuno88
    ILYENKOR NEM TUDUNK NYERNI ÉS NE LEGYEN IDEGES AZ EMBER!
  • Nuno88
    jó van itt nem fogunk nyerni, olyanok vagyunk mint a kivert f**z...
  • Nuno88
    Pato is miért nem tud egyet befejelni... ha egy helyzete van akkor azt értékesítse már :///
  • horpeti
    hát most senki se pörög annyira... Azért 1et be kell préselni. :D
  • Nuno88
    miért nem lehet cserélni pl. most? Pato gyenge, Ronaldinho gyenge, Gattuso helyére is jöhetne Flamini
  • Yulcsa
    nyugi :) meglesz az a gól... még van 45 percünk, 2-0 lesz ide ;)
  • Nuno88
    hát eddig csak árnyéka vagyunk a múlt heti önmagunknak -.-
  • Yulcsa
    FORZA MILAN!
    jó szurkolást, elkezdődött :)
  • Nuno88
    Én is én is nagyon remélem :)
    Nyerni kell, FORZA MILAN!!! FORZA SHEVA!!!
  • Yulcsa
    na akkor Sheva megint padozik... remélem becseréli majd Carlo a 2. félidőben, és gólt fog lőni végre a Serie A-ban is.
  • Nuno88
    CAGLIARI: Marchetti; Pisano, Lopez, Bianco, Agostini; Fini, Conti, Biondini; Cossu; Acquafresca, Larrivey.

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Maldini, Jankulovski; Ambrosini, Gattuso, Seedorf; Kakà, Ronaldinho; Pato.
  • Nuno88
    a mai meccset meg kell nyerni mindenképp!!!
  • Fabio Capello
    van egy kisebb sérülése, de mivel nincs egy épkézláb kiállítható védelmünk, ezér muszáj volt padra tenni
  • LasCar16
    Én sem értem h mit akar játszatni :) Chiellini pl miért padozott? Nem tűnt sérültnek.. sokkal több helyzetet kellene kialakítanotok, mert pontrúgásokból nem lehet győzelmi szériát csinálni, de egy biztos jól jön a két hét szünet :)
  • Fabio Capello
    nekem mondod, harmatszar volt a mai teljesítményünk, nem tudom Ranieri meddig húzza még a csapatnál, de lassan érik a kibaszás... szánalmas, amit kísérletezget meccsek óta, öt simán nyerhető meccsből összeszedtünk két pontot, szánalom
  • LasCar16
    kikapott a Juve és a Roma is, este nyernünk kell aztán mehetünk a szünetre!!! Borriello,Nesta,Senderos is visszatérhet két hét múlva, télleg egyre jobbak leszünk, viszont a Roma és a Juve számomra eddig elég kiábrándító, mindenesetre az ilyen papírforma meccsek mindig a legnehezebbek, de érzem h elkaptuk a fonalat!

• szucsy89
    dejó h erről a meccsről is lemaradok...épp vonaton leszek:SS majd haver küldi smsben az eseményeket azért:D
  • LasCar16
    Dr.Massimo Manara a Milan orvosa jelentést tett a csapat sérült játékosairól.

FAVALLI

"A Reggina ellen az Achilles ína sérült meg, most pedig egy izom problémával küszködik.A válogatott meccsek után visszatérhet."

KALADZE

"Az ő sérülése nem komoly, azonban aggasztó.Három évvel ezelőtt pont egy ugyanilyen sérülése volt, és most megint ugyanaz van neki.Kedden egy kivizsgáláson megy majd keresztül, és az eredménytől függően eldöntjük, mikor térhet vissza."

NESTA

"Az ő rehabilitációja probléma nélkül ment.A válogatott meccsek után ő is, mint Favalli visszatérhet."

SENDEROS

"Az ő esete érdekes, mert egy horzsolás miatt késleltetődött a visszatérése, illetve a bemutatkozása.Van még két nap pihenője, aztán elkezdheti a rehabilitációt.Ha az is jól megy, utána pár nap múlva már ő is játszhat."

PIRLO

"Csütörtökön ő is átmegy egy vizsgálaton, de még nem áll készen a játékra."

BORRIELLO

"Ő a harmadik játékos aki a válogatott meccsek után visszatérhet.Csütörtökön még azért a biztonság kedvéért ő is átmegy egy vizsgálaton, de reményeink szerint a selejtezők után már pályára léphet."

forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Beharangozó: Cagliari-Milan

Magyar idő szerint este fél 9-kor lép pályára legközelebb a Milan, ezúttal a Cagliari lesz Kakáék ellenfele.

A vendéglátó Cagliari várható összeállítása: Marchetti – Matheu, Lopez, Canini, Agostini – Fini, Conti, Parola – Lazzari – Acquafresca, Larrivey.

Amennyiben ezt a (4-3-1-2) felállást választja Massimiliano Allegri vezetőedző, akkor a padon Lupatelli, Pisano, Bianco, Biondini, Matri, Jeda és Cossu ül majd. A Reuters hírügynökség szerint Mattheu helyén Pisano kezd és nem Lazzari mozgatja a két csatárt, hanem Cossu.

A Gazzetta szerint a Milan újra a „karácsonyfa-taktikát” választja. Carlo Ancelotti kezdőcsapata az olasz újság szerint: Abbiati – Zambrotta, Bonera, Maldini, Jankulovski –Gattuso, Ambrosini, Seedorf – Kaká, Ronaldinho – Pato.
    Ha ezt a kezdőt jelöli a forduló előtt a középmezőnyben álló piros-feketék mestere, akkor a padon ül majd Dida, Darmian, Antonini, Flamini, Emerson, Inzaghi és Sevcsenko.

Az angol lapoknál némiképp más a helyzet, nem hisznek abban, hogy már a kezdéskor együtt a pályán lesz a brazil hármas. Vagyis a védelem előtt a Flamini, Gattuso, Ambrosini trió játszik, előttük Seedorf és Kaká, illetve Pato.

Sérültjeink: Pirlo, Nesta, Senderos, Borriello, Kaladze és Favalli.

A mérkőzést Roberto Rosetti vezeti majd.

A Cagliari a legutóbbi 5 mérkőzését elvesztette, a csapat még gólt sem szerzett, kapott viszont 10-t. Legutóbb a Lecce vendégeként buktak, 2-0-ra.

A Milan a legutóbbi 5 mérkőzését megnyerte, imponáló 11-3-as gólkülönbséggel. Csapatunk legutóbb Zürichben győzött az UEFA-kupa első fordulójának visszavágóján. A bajnokság legutóbbi fordulójában a Milan a városi rivális Inter ellen aratott 1-0-s győzelmet.

A legutóbbi 4 Cagliari-Milan mérkőzés közül csak egyszer, 2006 decemberében tudott a hazai csapat egyetlen pontot szerezni, a másik három esetben vendégsiker született.

A Milan csapatában eddig a bajnokságban a brazil Pato volt a legeredményesebb, két góllal. A legtöbb időt Abbiati és Zambrotta töltötte idén bajnoki mérkőzésen a csapatban. Mindketten 450 percet játszhattak. A harmadik helyen Massimo Ambrosini van 385 perccel.

A fogadóirodák hatalmas pénzt fizetnek egy esetleges Cagliari győzelemre, de ez érthető, hiszen a Milant tartják a találkozó kimagasló esélyesének.

A csapatunk szponzorának oldalán (bwin) a Milan győzelmére 1,45-szörös szorzóval lehet fogadni, az X 3,75-szörös, a hazai siker 7-szeres pénzt hoz. A Sisalnál is 1,45-szörös pénzt ér a Milan győzelme, a hazaiaké 7 és félszerest. A magyar tippmixen a 3 nyereményszorzó (1:6,25; X: 3,5; 2: 1,42).

acmilan.hu
  • Nuno88
    Így van, de már javítottam a hibát :)
  • horpeti
    jaj az nem baj! Mert akkor legalább nem maradunk le róla:D
  • Nuno88
    elírtam a dátumot :S
  • horpeti
    Hát ez Inter-Bologna... :-/
  • Nuno88
    Ancelotti a Milanra fogadna

Carlo Ancelotti: "Most már kimondhatom: a favoritok között vagyunk a bajnoki címért. Az érdem mindenekelőtt a játékosokat illeti. Egy egészséges csapat áll rendelkezésemre, olyan játékosok, akik szeretnek együtt dolgozni. Ez kulcsfontosságú, és ezek a nehéz idők csak még erősebbé tettek bennünket. Ha a Cagliari elleni mérkőzést pozitív eredménnyel zárjuk, akkor teljes nyugalomban dolgozhatunk tovább a szünetben is. Ronaldinho formája mérkőzésről mérkőzésre javul, tudja, hogyan tartsa a saját tempóját egy mérkőzés folyamán. Már most is döntő fontosságú játékos, képzeljék el mi lesz, amikor formába lendül és futni is fog. A Cagliari ellen a Ka-Pa-Ro hármas mellett bevethető még Andrij Sevcsenko is, aki végre megtörte az átkot a Zürich ellen, és Pippo Inzaghi is elég jól van ahhoz, hogy csereként beálljon."

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    kösz, megpróbálom majd mindig az adott góllövőt vagy a meccs legjobbját rátenni :)
  • szucsy89
    hu jó lett ez a bannerkieg
  • szucsy89
    jah tényleg egyet kihagytam de a mondanivalót lehetett érteni:)

amúgy ez a forma ami most kezd kirajzolódni, ezzel tényleg akármilyen csoportba is kerülünk nyerni kéne..
  • Nuno88
    Cagliari ellen készülő keret:

Kapusok: Abbiati, Dida, Kalac

Védők: Antonini, Bonera, Darmian, Jankulovski, Maldini, Zambrotta

Középpályások: Ambrosini, Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso

Támadók: Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho

Hiányzók: Favalli, Kaladze, Nesta, Senderos, Pirlo, Borriello

acmilan.com
  • Nuno88
    de nem csak 1 évet fog maradni az tuti :)
  • Yulcsa
    biztos forrásból? :P
  • LasCar16
    Yulcsám kb 1 hónapja tudjuk h csak kölcsönben van itt :Ddd
  • Yulcsa
    kölcsönbe? most elszólták magukat ^^
    legalábbis én úgy emlékszem, ez "titok" volt
  • LasCar16
    próbáltam realista lenni, de láthatjuk h mit kapott tavaly a Bayern :)
  • LasCar16
    Andrij Shevcsenko, a Rossoneri ukrán legendája elismerte, hogy a Chelsea-nél töltött évei alatt nagyon hiányzott neki a Serie A, és a Milan, de próbálja magát újra megszerettetni a szurkolókkal.

Sheva nyáron tért vissza a Chelsea-ből a San Siróba, egyelőre csak kölcsönbe. Azóta most csütörtökön szerezte meg első gólját, a Zürich elleni UEFA Kupa visszavágón.

A szurkolók, és Shevcsenko szívéről is egy nagy kő esett le, mert ezzel az ukrán áttörte az első gátat. Sheva reméli, hogy folytatja a jó formáját, és bevallotta, hogy a Chelsea-nél tölött két év alatt nagyon hiányzott neki a Serie A hangulata, és persze a Milan.

"A Zürich ellen mindenki boldog volt. A szurkolók, a csapattársak, és az edző is gratulált nekem. Nagyon jól esett. A társaim mindent megtettek azért, hogy gólt szerezzek, és végül sikerült is elérnem a célom." -mondta Sheva boldogan a La Gazzetta dello Sportnak.

"A környezet itt a Milanban, egyszerűen fantasztikus. De még tovább kell dolgoznom, hogy a legjobbamat hozam ki magamból."

"Két évig távol voltam, és most újra meg kell magamat szerettetnem a szurkolókkal. A Milan mindig, mindenben támogatott nekem. Hálás vagy mindezért, és a Zürich elleni gólomat azoknak ajánlom, akik hittek bennem."

"Két évig folyamatosan hiányzott az olasz labdarúgás, és most azon vagyok, hogy minél nagyobb sikereket érjünk el. Lelkesebb vagyok, mint valaha." -fejezte be Sheva.

A csatár a Cagliari elleni meccsen is gólt akar szerezni, és a Rossoneri háza táján most már úgy látszik, hogy helyre állt a rend a pocsék kezdés után.

Forrás: goal.com
  • Csesza
    a 2. mondatodat sztem eléggé elhamarkodod :)
  • LasCar16
    jóvan szegény még nem tudja, BL-hez volt szokva :D

max azok lehetnek ellenfelek akik a Blből bepotyognak
  • Csesza
    nem 5en vannak egy csoportban :)

amugy persze kellemes csoport lenne :D
  • LasCar16
    röhögve nyernünk kéne a sorozatot... -.-