Andrij Shevcsenko, a Rossoneri ukrán legendája elismerte, hogy a Chelsea-nél töltött évei alatt nagyon hiányzott neki a Serie A, és a Milan, de próbálja magát újra megszerettetni a szurkolókkal.
Sheva nyáron tért vissza a Chelsea-ből a San Siróba, egyelőre csak kölcsönbe. Azóta most csütörtökön szerezte meg első gólját, a Zürich elleni UEFA Kupa visszavágón.
A szurkolók, és Shevcsenko szívéről is egy nagy kő esett le, mert ezzel az ukrán áttörte az első gátat. Sheva reméli, hogy folytatja a jó formáját, és bevallotta, hogy a Chelsea-nél tölött két év alatt nagyon hiányzott neki a Serie A hangulata, és persze a Milan.
"A Zürich ellen mindenki boldog volt. A szurkolók, a csapattársak, és az edző is gratulált nekem. Nagyon jól esett. A társaim mindent megtettek azért, hogy gólt szerezzek, és végül sikerült is elérnem a célom." -mondta Sheva boldogan a La Gazzetta dello Sportnak.
"A környezet itt a Milanban, egyszerűen fantasztikus. De még tovább kell dolgoznom, hogy a legjobbamat hozam ki magamból."
"Két évig távol voltam, és most újra meg kell magamat szerettetnem a szurkolókkal. A Milan mindig, mindenben támogatott nekem. Hálás vagy mindezért, és a Zürich elleni gólomat azoknak ajánlom, akik hittek bennem."
"Két évig folyamatosan hiányzott az olasz labdarúgás, és most azon vagyok, hogy minél nagyobb sikereket érjünk el. Lelkesebb vagyok, mint valaha." -fejezte be Sheva.
A csatár a Cagliari elleni meccsen is gólt akar szerezni, és a Rossoneri háza táján most már úgy látszik, hogy helyre állt a rend a pocsék kezdés után.