36664
  • LasCar16
    Franco Baresi,Massimo Ambrosini és Adriano Galliani nyilatkoztak a tegnapi estével kapcsolatban.

Franco Baresi:

"Nagyszerű érzes volt látni hogy megtelt a Franchi Stefanoért,mindannyiünkmban mély érzéseket ébresztett az, hogy újra láthattuk Stefanot.Minden lehető módon harcolnunk kell ez ellen a betegség ellen.A futballvilág megpróbál különbőző jótékonysági esteket szervezni,hogy letudjuk győzni ezt a betegséget."

Massimo Ambrosini:

"Csodás volt látni hogy Firenze városa hogy fejezte ki egyemberként az érzéseit és csodálatát Borgonovo iránt a tegnapi estén,boldog vagyok hiszen láthattam hogy ennyi ember jött ki a mérkőzésre,hogy közel legyen Stefanohoz és azokhoz akik ugyanilyen betegségben szenvednek mint ő."

Adriano Galliani:

"Ez valóban egy érzelmes és egyben gyönyörű este volt,különösen azért mert 30.000 ember volt kinn Stefanoért.Firenze városa ismét megmutatta,hogy milyen város valójában,mi csak boldogok lehetünk hogy részt vettünk ezen az estén."

forrás:acmilan.com
  • LasCar16
    Adriano Galliani érdekes kijelentést tett az elmúlt pár napban, méghozzá azt, hogy a télen, vagy legkésőbb a nyáron, kísérletezni fognak Sergio Ramos leigazolásával.Ezt a nagy főnök Silvio Berlusconi sem tartja kizártnak.

A Milant súlyos védő problémák súlytják, és mind a három középhátvédjük sérüléssel bajlódik, így a télen igazolnia kell a Rossonerinek erre a posztra.

Silvio Berlsuconi jelenleg Madridban tárgyal Ramon Calderonnal, és csak reménykedni tud, hogy a hatalma (és persze a pénztárcája) meggyőzi a spanyol elnököt, hogy eladja a Madrid Sergio Ramost a Milannak.

A védő nincs megelégedve fizetésének összegével, de a madridi klub nem akar több pénzt adni neki, így májusban akár ez is lehet a fő indok a távozásra.

Berlusconi úr szerint Ramos ideális helyettese lehet a nyáron visszavonuló Paolo Maldini pótlására.Ezért az olasz miniszterelnök minden követ megfog mozgatni, annak érdekében, hogy Ramos a Milané legyen.

Az elnöknek már így is nagyon sokat köszönhet a klub, hisz állandó anyagi biztonságot is az olasz politikus nyújt a klubnak, valamint a nyáron óriási szerepe volt abban, hogy a Milan megszerezte a Barcelona két klasszisát Gianluca Zambrottát és Ronaldinho Gauchot.

forrás: goal.com
  • Nuno88
    acmilan.hu -n van fent pár videó...
  • limperatore
    íjjj :|

r.baggio mien vidám
  • 9csöves9
    videó van?
  • LasCar16

• LasCar16
    Carlo Ancelotti, a Rossoneri mestere, a Stefano Borgonovo tiszteletére rendezett jótékonysági mérkőzés közben (!) adott egy rövidke interjút, amiben kiemelte, hogy a mérkőzésnek csak másodlagos szerepe van ma...

CARLO ANCELOTTI:

"Ma, a meccs csak másodlagos szerepet tölt be. A fontos az, hogy rajtunk kívül Stefano családtagjai is jelen vannak. Stefano, azzal is, hogy kijött ma a meccsre, az erő és a bátorság megtestesítője lett. Nem gondoljuk úgy, hogy a labdarúgásnak természetes kapcsolata van ezzel a betegséggel. De amikor egy volt csapattársunkat kapja el a kór, mi is szomorúak leszünk. A legeslegfontosabb dolog az, hogy közel maradjunk Borgonovóhoz, és, hogy minél többet segítsünk a kutatások sikeréért, ami kigyógyíthatja Stefanót, és a többi hasonló betegségben szenvedő embert."

Forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    nem lenne szar ötlet :D mondjuk eddig nincs rá sok esély, főleg nem az áralkudós módszerrel
  • Nuno88
    Next summer...
  • Nuno88
    Edzés képek:

Nesta ujra edzésben...

• laca70
    Mert 5 csapat van és az egyik mindig pihen.
  • LasCar16
    csajom is :Dddddd
  • Yulcsa
    dec. 3-án születtem :)
  • LasCar16
    Holnap barátságos mérkőzés lesz Firenzében a Fio és a Milan között. A résztvevők mezeit árverésre bocsájtják és az összeg a mérkőzés bevételével együtt Stefano Borgonovo alapítványának számlájára vándorol. Borgonovo az úgynevezett Lou Gehring-betegségben szenved, ami egy halálos betegség. A sorstársai megsegítésére hozta létre ezt az alapítványt, amit két volt klubja ezzel a holnapi meccsel támogat.

Keretünk a meccsre:

Dida, Abbiati;
    Maldini, Albertazzi, Pasini, Antonini, Darmian;
    Emerson, Ambrosini, Cardacio, Gianola;
    Ronaldinho, Viudez, Seedorf, Angelilli.

• LasCar16
    ez mér ilyen nagy gond?:D
  • Yulcsa
    4. játéknap, december 3-4: szünnap
    most mééééér? :'(
  • LasCar16
    Okt. 23. Heerenveen-Milan
    Nov. 6. Milan-Braga
    Nov. 27. Portsmouth-Milan
    4. forduló: szünet
    Dec. 17. Milan-Wolfsburg

javítva..
  • LasCar16
    Dida, a Milan brazil portása ma ünnepli a 35. születésnapját.Isten éltesse sokáig!
  • LasCar16
    1. forduló: Wolfsburg-Milan.
    2. forduló: szünet.
    3. forduló: Milan-Heerenveen.
    4. forduló: Portsmouth-Milan.
    5. forduló: Milan-Braga.
  • Nuno88
    jó csoport de ne becsüljünk le senkit, azért sima továbbjutást várok persze én is :)
  • LasCar16
    simaliba...
  • tep
    jó lesz ez :)
  • Yulcsa
    UEFA-kupa sorsolás:

A.C. Milan
    Heerenveen (NED)
    Braga (POR)
    Portsmouth (ENG)
    Wolfsburg (GER)
  • LasCar16
    elment a netem azért nem írtam tegnap este

véleményem: kemény meccs volt az tény, de egy gólt be lehetett volna préselni...addig nyomni a hazaiakat amíg megtörnek, sajnos ez azért nem valósult meg mert a középpályánk valamint a szélső hátvédeink nem hozták támadásban azt amit kellett volna, Seedorf többször elől ragadt, sok terület nyílt a Cagliarinak... naná ilyenkor legyen nyugodt az ember amikor 1-1ben vezethetik rá a labdát a belső védőinkre( Nesta játszon már!!), másik dolog az h 3szor legalább szerencsétlenkedtünk vagy gyermeteg hibát vétettünk (meccs elején amikor egy beadás Janku lábán megpattanva becsapta Abbiatit, Zambrotta elcsúszása, valamint az 1. félidő közepén egy nagy kavarodás a 16osunkon belül, ha a Cagliari csatárai pontosabbak akkor kikaptunk volna.. sokkal közelebb kerülhettünk volna az Interhez ez az ami bosszantó, kb a csapat nagy része okolható a tegnapi eredményért, jó formánkat állandósítani kellene, Borrielloval,Nestaval és egy fizikailag 100%-os Dinnyóval és Sevával ez nem lesz probléma
  • Fabio Capello
    nyugi, mi is beblokkoltunk a kicsik ellen valamiért... cseszáék meg állandóan bemakkolják valahogy a győztes gólt

de én a Román teljesen ledöbbentem, nagyon beragadtak a rajtnál, a Fiorentinával együtt.... :/
  • Nuno88
    ez bassza a csőröm nekem is, a cagliari a meccs előtt 0 ponttal és 1:10-es gólkülönbséggel élt a tabella legvégén, mi meg odaadtunk nekik 1 pontot és ez jó eredmény stb...

ez a legnagyobb bajunk h a kiscsapatok ellen nem megy...
  • Fabio Capello
    sztem amit ancelotti mond, az nem egy profi manager hozzáállása... persze, elismerem a kvalitását és az eredményeit, de ilyet akkor sem mondhat egy élcsapat vezetője, hogy egy közép-alsó osztálybeli csapat elleni döntetlen elfogadható eredmény, mindig a győzelemre kell törekedni. szigorúan szvsz
  • Nuno88
    Reakció: Ancelotti

Ancelotti értékelés a találkozó után:

"Nem vagyok boldogtalan, ez az eredmény elfogadható. A Cagliari nagyon jól kontrázott, amivel sok problémát okozott nekünk. Mindkét csapat a saját játékát játszotta, a 0-0 igazságos. Nehéz esténk volt, ahol ismét egy zárt védelemmel találkoztunk, és újra szenvedtünk ellene. Olyan csatáraink vannak, akik laposan képesek jól játszani. Ha kevés a helyed, ezeket az erényeidet nem tudod kamatoztatni. Talán, ha lett volna bevethető erős, masszív támadóm, más taktikát alkalmazunk. Egy szorosan záró védelem ellen egy erőcsatár hasznos tud lenni. Nem tekintem úgy a pontvesztést, mint egy visszalépést a korábbi győzelmekhez képest. A bajnokság során ilyen találkozók becsúszhatnak. Nem nyerhetünk mindig. Szerintem a csapatom elfogadhatóan játszott, a Cagliari pedig szinte a legjobbját nyújtotta. Még így is több lehetőséget dolgoztunk ki, mint a Reggina ellen. Jelenleg ez a döntetlen rendben van. Helyrehoztuk azt, amit a bajnokság elején elrontottunk és sikeresen felzárkóztunk a tabellán. A válogatott szünet éppen jókor jön. Néhány játékosunk felépülhet, egyesek kondícióján pedig sokat javíthatunk."

"Szerdán játszottunk a Reggina ellen, ami korántsem egy BL döntő volt, de ugyanez igaz a hétközi UEFA Kupa mérkőzésre is. Mindkettő megnyertük. Ezért sem érzem jogosnak, hogy a Milan csak a fontos mérkőzéseken képes jól teljesíteni."

acmilan.com
  • Nuno88
    Hát igen ez lesz a gyengénk úgylátszik örökre, a kis csapatok ellen nem lesz motiváció...
    de végülis nem kell annyira elkeseredni hiszen, 6 meccse nem kaptunk ki, 3. meccse nem kaptunk gólt és 3 pontra vagyunk az első helytől...
  • horpeti
    Azt vettem észre, hogy az Inter BLben, meg igazán nagy csapatok ellen nagyon gyengén muzsikál (bár lehet Murinhoval lesz esély Európában is), viszont a Seria A-ra nagyon be van specializálódva, szinte minden meccset így-úgy lehoz... Egyszerűen bennevan a vérükben, hogy mennek mennek, aztán gól... Tök mind1, mennyire szar a játék. :D

Milán meg megver bárkit, ha akar, de egyszerűen egész éven át nem tudja hozni a kiscsapatok ellen is a győzelmeket... Nagy meccsekre ott vannak, kis meccsekre...
    Ezért ment a BL, de a bajnokság nem...

Hát majd kiderül, hogy most hogy nincs BL, megy-e az egész éves akarás, vagy csak pár alkalom marad.
  • Palinko
    nem hiszem hogy megint akkora szerencsétek lenne...
  • limperatore
    persze hogy nem mivel az Inter nyeri 4.szerre zsinorban :)
  • Palinko
    hát így nem fogjuk megnyerni ezt a bajnokságot sem... nem hiszem el... "szerencsére" a többieknek sem jött annyira össze ez a forduló, de hát ez sovány vigasz...
  • Nuno88
    sztem sem lesz olyan nagy Inter fölény idén, jók leszünk mi is csak jó lenne ha nem alibiznénk el egy kisebb csapat elleni meccset...
  • Fabio Capello
    örüljél, majd ellenünk szívtok :D
  • Yulcsa
    ne aggódj, juttok ti még mélyebbre is Mourinhoval XD
  • limperatore
    ibra egy szerencsétlen túlsztárolt pöcs :D

nekünk befog indulni a szekér, nekünk kb ez a mélypont de még így is nyerünk :)

• Yulcsa
    de 11-est sem adnak meg mindig, és öngóllal sem húznak ki mindig a csávából :P
    nem lesz ez olyan egyesélyes küzdelem, mint tavaly. Már most gondok vannak nálatok is, Ibra így bénázik, meg úgy...
  • limperatore
    :DDD

ti arra készültetek az első forduló óta és úgy ünnepeltétek mintha bl-t nyertetek volna, de hosszú távon kevesek vagytok ( nem mindenhol fújják be a lesgólt :p )
  • Nuno88
    de lehet baj mert csak a nagy csapatok ellen pörög mindenki... múlt héten Seedorf meg az összes többi 200%-on pörgött most meg? séta ide séta oda... Ronaldinho mit csinált? adott egy kötényt és kész...