36664
  • limperatore
    te mit pattogsz , leszarni lehet de felszarni nem :P és ugye alattunk vagytok :D
  • Yulcsa
    ez csak feltételes mód :P
  • LasCar16
    mit pattogsz maki? múltkor lefociztunk titeket, simán menne most is.
  • limperatore
    :D:D

lof*szt ezt az inter :D sehol se lennétek a mai csapat ellen
  • Yulcsa
    tényleg jó lett! ;)
    0:4 az állás az Internek :S
    (és mi ezt az Intert vertük meg, még mielőtt jönne limperatore :P)
  • szucsy89
    vezet a merda a félidőben...

tényleg jó lett az eredményjelző:)
  • Palinko
    igen! ha eddig nem dícsértük volna meg most megteszem, és örülök hogy ilyen jól karbantartod.
  • Nuno88
    thx :D
  • LasCar16
    faja az eredményjelző Nyunyesz :D
  • szucsy89
    Antonini jól helyettesítette Zambrottát ezt még kifelejtettem, kapott is egy 7est
  • Yulcsa
    szép győzelem! csak így tovább! Szerintem jogos volt a 11-es, teljesen megérdemeltük.
  • LasCar16
    játékos értékelések
  • Nuno88
    Grat a csapatnak szép volt! Csak az utolsó 20 percet láttam...
    Örülök Ronaldinho 2 góljának :)

FORZA MILAN!!!
  • leho94
    3-0 ? :OO Utolsó 2 percbe elmentem, gondoltam nem lesz már semmi :C mind1 lemaradtam 1ről ^^
  • LasCar16
    AC Milan - Sampdoria 3-0

• Palinko
    örülök a győzelemnek, remélem ancelotti még tologat azért, hogy minnél több kombinációval menjen jól a játék :)
  • szucsy89
    najó..kapjon ki:PPP
  • LasCar16
    mit X? kapjon ki a merda a picsába :DDD bár jelenleg erre nem sok esély van
  • szucsy89
    nah 3-0 a vége, azért Pippo is betalált:) szerencsére Kaká beállításával jelentősen javult a játékunk, ennek köszönhető szvsz a győzelem:D a roma - inter meg remélem iksz lesz és akkor minden jó:D
  • LasCar16
    3-0 Pippo, grat a csaptnak, szép győzelem!! sőt a többi meccs is a kedvünkre való :)
  • horpeti
    jó volt a meccs :)
  • Palinko
    :))) csak meg lesz a 3 pont
  • leho94
    már 2-0 , 2 gólos ronaldinho
  • leho94
    hm 1-0 ^^
  • szucsy89
    én is:)
  • LasCar16
    na összefoglaló: Samp faszán megszervezte a játékát, vkp részlegük folyamatosan letámad ez nekünk nem tetszik, alig volt kapu előtti helyzetünk pár kényszerítő volt amit ki lehet emelni, Janku-Dinnyó és Pato-Dinnyó között (ez gól lett volna ha nagy bravúrral nem piszkál bele egy védő) Flamini,Antonini halovány szerintem, Borriellonak csak jó labda kellene, többiekkel nincs gond..jobban kellene pörögnünk, Ricky-t azért behozhatnánk csak kinek a helyére?
  • banok
    huzzatok bele, csesszétek meg, mert fogadtam rátok... :)
  • szucsy89
    na félidő...hát persze h most játszik jól a samp ellenünk-.-

tulajdonképpen teljesen kiegyenlített a meccs, hátul néha bizonytalanok vagyunk, elől küszködünk (kivétel ezalól dinnyó 2 kényszerítője amikből majdnem gól lett), a 2. félidőre mindenképp legalább kettőt cserélnék CA helyében
  • horpeti
    Ronaldinho cselezget. :)
  • horpeti
    Hajrá hajrá :)
  • Palinko
    ha nézed a mérkőzést, kéretik kommentálni :)
  • LasCar16
    én is így állítottam volna fel a kezdőt, Nesta sztem a szünetben váltja Capitanot
  • LasCar16
    MILAN: Abbiati; Antonini, Bonera, Maldini, Jankulovski; Flamini, Seedorf, Ambrosini; Ronaldinho; Pato, Borriello

SAMPDORIA: Castellazzi; Lucchini, Gastaldello, Bottinelli; Padalino, Sammarco, Franceschini, Ziegler, Pieri; Delvecchio, Cassano

acmilan.com
  • Nuno88
    Na a mai meccset meg kell nyerni nincs mese!!!
    Sajnos nem fogom látni =(
  • szucsy89
    másfél, 2 év? hát majd megltájuk idén mit nyerünk :D
  • LasCar16
    FT Dijon [2 - 0] Chateauroux
    27' [1 - 0] P.E. Aubameyang
    72' [2 - 0] S. Morisot

FT Bordeaux [2 - 1] Toulouse
    29' [1 - 0] Y. Gourcuff
    40' [2 - 0] D. Bellion
    90' [2 - 1] E. Capoue

Oddo gólpasszt adott. (Bayern 1-0ra nyert)

• LasCar16
    Carlo Ancelotti, a Milan mestere megtartota a meccs előtti szokásos sajtótájékoztatót.

CARLO ANCELOTTI:

"Úgy gondolom, hogy ez a kéthetes szünet jól ött nekünk, hisz olyan játékosok épültek fel ezidő alatt, mint Nesta, Borriello, vagy Inzaghi. De Ronaldinhónak is jól jött a pihenő, hiszen lassan már kezdi megközelíteni a legjobb formáját. Itt az idő, hogy újra elinduljunk az ösvényünkön."

"Kaká nagyon fontos játékos, még akkor is ha fáradt; de egyértelmű, hogyha a 15 órás repülés nagyon megviselte nem fog játszani. Ezügyben beszélni fogok vele. A játéka csakis magán múlik."

"Nesta a padon fog kezdeni, de valószínű, hogy be fog állni. Nem akarom elárulni a kezdőt, de a védelem így fog felállni: Antonini, Bonera, Maldini, Jankulovksi."

"Remélem, hogy a Milannak jó szezonja lesz. Mi mindent megteszünk ezért, és a Lazio, és az Inter elleni győzelmek csak erőt adnak nekünk a továbbiakra.Elnézve viszont a Roma és a Juventus formáját, a legnagyobb riválisoknak épp az Inter és a Lazo tűnnek. Ezért is nagy szó, hogy mindkét csapatot legyőztük."

"A csütörtöki UEFA kupa mérkőzésre Kaladze, Pirlo és Senderos még nem fognak felépülni, de Kakha visszatérése erre a hétre van kiírva. Mindenesetre csütörtökre még nem lesz eérhető állapotban."

"Cassano a Milanban? Nem halottam róla, hogy ezek a hírek biztos forrásból jönnének. Nekünk nincs szükségünk hasonló karakterű játékosra. De az nem igaz, hogy a csapatból sokan nem akarták piros-feketében látni. Sőt, úgy tudom, hogy Gattuso jó barátja Cassanónak."

"Ha Beckham velünk szeretne készülni télen, az nem jelentene semmilyen problémát számunkra. Megerősíthetem, nemrég le akartuk igazolni őt, sőt, még tárgyalások is voltak érte, ám azokat elbuktuk,"

"Ha, az Inter el fog költözni a San Siróból, akkor a Milan maradni fog. Az összes Rossoneri-siker ide köthető. Ez a mi igazi otthonunk."

"Saját magamról annyit, hogy szeretnék rekordot dönteni, ami a Milan kispadján töltött meccseket illeti. Ehhez durván 70 meccs kell. (Nereo Rocco 459, Ancelotti 381...). Az körülbelül másfél, két év."

Forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    Carlo sajtótájékoztatójából az derült ki hogy az Antonini, Bonera, Maldini, Jankulovski védelemmel kezdünk.
    Ricky nagyon fáradt úgyhogy nem biztos hogy játszani fog, Sandro pedig csere lehet.
  • LasCar16
    Nyilvánosságra hozta Carlo Ancelotti a holnap délutáni meccsen esetleges pályára lépők névsorát.

Kapusok: Abbiati, Dida

Védők: Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Maldini, Nesta

Középpályások: Ambrosini, Emerson, Flamini, Seedorf

Csatárok: Borriello, Inzaghi, Kaká, Shevchenko, Pato, Ronaldinho.

Sérültek: Cardacio, Gattuso, Kaladze, Pirlo, Senderos, Viudez.

Nem nevezettek: Darmian, Kalac.

Eltiltott: Zambrotta.

A keretben két sérülésből visszatérő játékos is helyet foglal, nevezetesen Alessandro Nesta és Marco Borriello.Nagy meglepetés ám, hogy Gennaro Gattuso és Mathias Cardacio a sérültek névsorán szerepelnek.

acmilan.com
  • LasCar16
    Adriano Galliani felfedte Ronaldinho Gaucho leigazolásával kapcsolatban, hogy amióta leigazolták a brazilt, már 18 000 Ronnie-s meznek sikerlt gazdát találni.

Ronaldinho a nyáron érkezett a Milanhoz a Barcelonától 21 millió euró fejében.

Amióta Ronnie a Milan játékosa több mint 18 000 Ronaldinho neévével és számával ellátott mezt adott el a klub, szűk 3 hónap alatt.

Galliani, a Milan elnöke szerint a klubnak sikerülni fog még több Ronaldinhos mezt eladni.

"Ronaldinho nagyon népszerű lett Milánóba.A sok bevételt a meccsekből és a mezekből szinte mindet neki köszönhetjük"-mondta a kopasz a La Gazzetta dello Sportnak.

"A játékos érkezésével az UEFA Kupából is, amolyan BL-t csináltunk."

"Mi elsősorban tehetsége és akarása miatt igazoltuk le.Népszerűsége csak második volt."

"Ronaldinho megmutatta a világnak, hogy tud még világszinten focizni, és belőlünk is képes lesz újra BL-ben induló gárdát faragni."

Ronaldinho-nak köszönhetően a meccsre kilátogató nézők száma is 10-szeresére nőtt, és ezt a pénzt Galliani a Milan megerősítésére fogja használni, hogy jövőre ütőképes csapat legyen a Bajnokok Ligájában.

forrás: goal.com