• LasCar16
    Carlo Ancelotti, a Milan mestere megtartota a meccs előtti szokásos sajtótájékoztatót.

CARLO ANCELOTTI:

"Úgy gondolom, hogy ez a kéthetes szünet jól ött nekünk, hisz olyan játékosok épültek fel ezidő alatt, mint Nesta, Borriello, vagy Inzaghi. De Ronaldinhónak is jól jött a pihenő, hiszen lassan már kezdi megközelíteni a legjobb formáját. Itt az idő, hogy újra elinduljunk az ösvényünkön."

"Kaká nagyon fontos játékos, még akkor is ha fáradt; de egyértelmű, hogyha a 15 órás repülés nagyon megviselte nem fog játszani. Ezügyben beszélni fogok vele. A játéka csakis magán múlik."

"Nesta a padon fog kezdeni, de valószínű, hogy be fog állni. Nem akarom elárulni a kezdőt, de a védelem így fog felállni: Antonini, Bonera, Maldini, Jankulovksi."

"Remélem, hogy a Milannak jó szezonja lesz. Mi mindent megteszünk ezért, és a Lazio, és az Inter elleni győzelmek csak erőt adnak nekünk a továbbiakra.Elnézve viszont a Roma és a Juventus formáját, a legnagyobb riválisoknak épp az Inter és a Lazo tűnnek. Ezért is nagy szó, hogy mindkét csapatot legyőztük."

"A csütörtöki UEFA kupa mérkőzésre Kaladze, Pirlo és Senderos még nem fognak felépülni, de Kakha visszatérése erre a hétre van kiírva. Mindenesetre csütörtökre még nem lesz eérhető állapotban."

"Cassano a Milanban? Nem halottam róla, hogy ezek a hírek biztos forrásból jönnének. Nekünk nincs szükségünk hasonló karakterű játékosra. De az nem igaz, hogy a csapatból sokan nem akarták piros-feketében látni. Sőt, úgy tudom, hogy Gattuso jó barátja Cassanónak."

"Ha Beckham velünk szeretne készülni télen, az nem jelentene semmilyen problémát számunkra. Megerősíthetem, nemrég le akartuk igazolni őt, sőt, még tárgyalások is voltak érte, ám azokat elbuktuk,"

"Ha, az Inter el fog költözni a San Siróból, akkor a Milan maradni fog. Az összes Rossoneri-siker ide köthető. Ez a mi igazi otthonunk."

"Saját magamról annyit, hogy szeretnék rekordot dönteni, ami a Milan kispadján töltött meccseket illeti. Ehhez durván 70 meccs kell. (Nereo Rocco 459, Ancelotti 381...). Az körülbelül másfél, két év."

Forrás: acmilan.com