36664
-
tényleg rácáfolt köze nincs a barcas formájához még mindig :D -
azért én nem nagyon apellálnék a gólpontkomos hírekre :D -
Aurelio De Laurentiis, az SSC Napoli elnöke felfedte, hogy felvette a kapcsolatot Silvio Berlusconival, a Milan tulajdonosával, Ezequel Lavezzi átigazolása ügyében.
Lavezzi jelenleg élete legjobb formájában van, és igen meghatározó tagja a Napolinak, gyorsaságával és dinamikájával.
A Chelsea már egy ideje figyeli a 23 éves argentin csillagot, a hírek szerint a szezon végén le is csapnának a támadónak, de magának Lavezzinek más tervei vannak.
A télen, de legkésőbb a szezon végén nagyon szétszedhetik a Napolit, hiszen akármennyire megtartanák három tehetséges játékosát, Lavezzit, Marek Hamsikot és Santacrce-t, de a pénzzel és a sikerrel nem tudnak versenyezni.
Az elnök elismerte, hogy beszélt Berlusconival, de a beszélgetés folyamán csak egy dolgot hajtogatott:"Lavezzi nem eladó."
"Silvio elmondta nekem, hogy lát benne fantáziát, és szívesen tudná az ő csapatában"-mondta a nápolyi klub eknöke."Igyekszünk megtartani a három tehetséges játékosunkat, bár nem mindig sikerül."
forrás: goal.com -
nem baj az :) -
na látjátok így kell ezt csinálni, látszik h profik vezetik a Milant (Beckham,Dinnyó,Kaká,Pirlp,Rino,Maldini,Pato,Sheva) kaliberű palik mezeladásából megszedjük magunkat, ligában nekünk a legmagasabb az átlagnézőszámunk, 20ezerrel több bérletesünk van, rangadókon teltház, újabb szponzorokkal lettünk gazdagabbak, és ha még jövőre a BL pénzek is befolynak... aztán jöhet oda a megfelelő utánpótlás ahová kell :)) -
középpályásdömping -
Cesc Fabregas, az Arsenal fiatal, technikás játékosa elárulta, vannak ajánlatai Olaszországból, de ez még nem minden:a játékos azt is elmondta, hogy komolyan gondolkozik azon, hogy a nyáron csatlakozzon a Rossonerihez.
A londoni klub már aláíratta vele az új 2016-ig szóló szerződést, de ennek ellenére a spanyol nem vetne meg egy állást Itáliában.
Wenger természetesen nem akarja elveszteni legjobb játékoát, de május végén felkell tennie a kérdést Cescnek, mégpedig azt, hogy csatlakozna-e a Milanhoz.
Úgy tűnik tehát, hogy Mathiue Flamini-nek sikerült meggyőzni ex-csapattársát affelől, hogy legyenek ismét klubtársak.
Fabregas nyilatkozata:
"Igen, igaz.A Milan ajánlatott tenne értem, és én mondtam Arsene-nek, hogy nem zárnám ki a távozás lehetőségét.A Milan ajánlata számomra kedvezőbb lenne mint az Arsenal-é"-mondta Cesc a sport.es-nek.
"Mindenesetre, még sem a távozás, sem a maradás nem biztos"-fejezte be.
A Milanban állítólag háromszorosát kapná meg fizetésének, így a játékost nem lesz nehéz meggyőzni, kérdés, hogy a klubja belemenne-e az üzletbe.
forrás: goal.com
-
elég lesz ha annyi vizet zavar, mint amennyit Ronaldinho (öreg, minek már nektek, formán kívüli, kiégett, stb...) hát rácáfolt. Majd Becks is megteszi.
Jó, oké ő nem fejelni fog gólt nektek, hanem majd becsavarja. Ja és nem 1-et hanem mondjuk 3-at :P -
"Ez nem csak üzleti húzás, ez egy igazán nagy transzfer. David a Serie A-ban és az UEFA Kupában is Carlo Ancelotti rendelkezésére áll."
"A labdarúgás ma már nem korlátozódik a taktikára és a technikai képességekre. A teltházas mérkőzésekről és a szponzorokról is szól. Senki sem képes versenyezni azzal a 65.000 nézővel, amely vasárnap kijött a San Siróba."
"A nézőtér csak akkor lesz tele, ha Beckham szintű játékosok lépnek pályára, aki maga választotta a Milant, és nem másik klubot." -
dehogy irigykedek :) ha még 5 éve vettétek volna meg oké, de most már nem sok vizet fog zavarni sztem, egyáltalán hova fér be a karácsonyfa játékba? ott van pirlo kaka ronaldinho gattuso flamini meg még nemtom kik + a csatárok + dévid -
álomhír! kedvenc játékos a a kedvenc csapatban! egyből jobb lett a kedvem a mikro zh után :) -
Szegény kis olasz gyerek nem tudja mit vegyen. Ronaldinho, Kaka, Pato, vagy Beckham mezt??? Valszeg mindet megveteti karácsonyra. :DD -
hát örülök hogy így jön, remélem hogy nem marad, sok sztárral nem lehet csapatot összehozni, ok hogy még kaká, dinho pato jóban vannak, és mikor pihennek, mások is lehetőséget kapnak, de gufi meddig lesz kölcsönbe valyon? abumeyang?
most már középső védőt kéne így szerezni :D -
tök jól jártunk, legalábbis ez egy okos húzás volt, fél évig ittvan, mezek meg fogynak :DDD szal rossz szemszögből nézed a dolgokat matyi :} -
irigykedj csak:DD -
lol
"Galliani elnök, aki egyébként azt is fontolgatja, hogy a féléves kölcsön letelte után a nyáron állandó szerződéssel kínálja meg az akkor már 34. életévéhez közeledő játékost"
:DD -
:DDD na marketing szempontból is fasza húzás :D -
hát kiváncsi leszek...annyi középpályásunk van már most még1? de ettől függetlenül örülök neki:) -
Én is örülök neki bár kérdés mennyit fog játszani és kérdés h hasznos lesz-e, bár sztem biztos h a caspat hasznára fog válni :D -
Ennek örülök! Beckham a kedvenc játékosoaim között van:) -
bahh... -
szóóóriii, javítom magam... Nesta a sérülése miatt nem lett nevezve az UEFA kupás keretbe, majd tavasszal játszhat :) -
Keretünk a csütörtöki meccsre:
Abbiati, Dida, Kalac;
Antonini, Bonera, Darminan, Favalli, Jankulovski, Maldini, Zambrotta;
Ambrosini, Emerson, Flamini, Gattuso;
Borriello, Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.
Sérültek: Kaladze, Senderos, Pirlo
hol van Nesta??? Senderos állapota meg számomra érthetetlen... 3 hete mondták azt h a Samp ellen már bevethető lesz -
amúgy nekem is ez jutott eszembe elsőre hogy őt sztem nem adjuk -
-
na na na, nem hiszem h Mareket csak így elpasszolnánk, bebaszna! újságírói baromság ez a hír -
Jankut????? miéééért?:'(
most hétvégén is ő volt az egyik legjobb... -
Megszületett az egyezség?
A Tuttosport értesülései szerint sikerült megegyeznie a Milannak és a Romanak, és Philippe Mexes már januárban a Milanban folytatja pályafutását.
Már a nyár óta komoly érdeklődést tanúsít Carlo Ancelotti együttese Mexes íránt, és úgy tűnik a főváris klub nem tud ellenállni az érdeklődésnek.
Mindenesetre egyes lapok már biztosra vélik, hogy Mexes Milánóban folytatja pályafutását.
A Tuttosport értesülései szerint a Milan 10 millió eurót, plusz Marek Jankulovski játékjogát adja a "Farkasokank" és már a tél folyamán nyélbe ütik az üzletet.
Adriano Galliani a Milan (al)elnöke a napokban Rómában tárgyalt a védőért, és már az biztos, hogy 4 évre ír alá Mexes, évi 2.5 és 4 millió euró közti fizetéssel, ami a legrosszabb esetben is 20 millió euró a négy év alatt.
A Milan tehát megtalálta Paolo Maldini méltó utódát, azt azonban sajnálhatjuk, hogy a cseh légiós távozhat a csapattól.
forrás: goal.com
>Hát én Jankulovskit nagyon sajnálnám:S:S
-
na ez szép lenne... -
Jah, Kakának meg kellett volna még innia 1-2 Redbullt, ahogy néztem az arcát, de attól függetlenül még így is egész jól megindulgatott. :)
Patonál még így is jobb volt, Pato most nem nagyon tudott érvényesülni. -
LUCA ANTONINI:
“Elégedett vagyok a teljesítményemmel, most már csak arra kell figyelnem, hogy a jövőben is hasonlóra legyek képes. Ma az volt a legfontosabb, hogy a csapat nyerjen. Úgy éreztem, hogy most jobb voltam, mint a Zürich ellen. Szerettem volna bizonyítani, hogy lehet rám számítani és szerintem ez sikerült is. Ahhoz, hogy máskor is a kezdőben lehessek, az edzéseken is a legjobbat kell nyújtanom. Persze jó lenne mindig játszani, de az edző feladata eldönteni, mikor állít a csapatba."
“A következő pár héten sok mérkőzésünk lesz, ezért gondolom mindenki lehetőséghez jut majd. A csapatnak hasonló tempóban kell folytatnia, minden hazai meccset megnyerve, mert csak így lehet reális cél a Scudetto.”
DANIELE BONERA:
“Ma egy értékes győzelmet arattunk, a magam részéről elégedett vagyok. A héten úgy éreztem rendben vagyok és a kondícióm is megfelelő. A Sampdoria jól játszott, és Cassano is nagy figyelmet igényelt, de mi is tettük a dolgunkat, támadásban és védekezésben is."
“Mindig jó érzés sikerrel teljesíteni egy találkozót. Az idei szezon egészen másként kezdődik, mint a előző. Most jönnek a hazai győzelmek, míg tavaly problémáink voltak és ez végül a BL indulásunkba került.”
RONALDINHO:
"Rendkívül boldog vagyok és remélem még sok gólt sikerül szereznem a Curva Sud előtt. Az elmúlt két hét munkája nagyon hasznos volt. Az edzői stábnak és a csapattársaimnak is szeretném megköszönni, hogy segítenek visszatalálni a régi formámhoz. Az egyik gólom ma is a Kakával történő összjáték után született. Ez örömteli, mert vele mindig jól megértjük egymást."
“Ami a mérkőzést illeti, az első félidőben nem alakítottunk ki túl sok helyzetet, mivel kevesebb helyünk volt. A másodikban már jöttek a lehetőségek és a gólok is.
Ahogy telnek a napok, egyre otthonosabban érzem magam Milánóban. Mindenki, akivel találkozom, barátságosan üdvözöl. Remélem gólokkal hálálhatom meg nekik a szeretet.”
EMERSON:
“Boldogok vagyunk. Amikor szorosan záró csapatok ellen játszol, nehéz helyet találni a támadásokhoz. Aztán ahogy Kaká beállt, minden megváltozott és sokkal hatékonyabbak lettünk. A győzelem sem maradhatott el.”
CLARENCE SEEDORF:
“Azt gondolom, hogy a büntetőnél a játékvezető jó döntést hozott, de igazából ezt Flamini sárgalapja alapozta meg. Az első félidőben kicsit mérges voltam és kértem a játékvezetőt, hogy kevesebb sípoljon, mert elveszi a játék ritmusát."
“Pontokat tekintve a második helyen vagyunk, amire már rég nem volt példa. Folytatnunk kell a jó sorozatot a következő meccseken is. Ha így lesz, hamarosan az élen állunk majd." -
“El kell ismerni, hogy az eredményt nagyban befolyásolta, hogy emberelőnybe kerültünk.” - nyilatkozta Carlo Ancelotti a mérkőzés után
“A nagyobb területet kihasználva sikerült győznünk. Az első félidő nem volt egyszerű, mert a Sampdoria jól visszazárt és veszélyes kontrákat vezetett. Tudtuk, hogy rendelkezünk a sikerhez szükséges kvalitásokkal, és bármikor képesek vagyunk gólt szerezni.”
Lucchini a kezével blokkolta Jankulovski lövését, de kérdéses, hogy ezért büntetőt kellett-e ítélni, mivel közelről érkezett a labda és a mozdulat sem tűnt szándékosnak.
“A kéz egyértelműen távol volt a testtől, ezért nem is lehet kérdéses, hogy büntető volt." - magyarázta az edző.
"A sárgát szerintem azért adta a játékvezető, mert korábban hasonlóért lapot adott Flamininek is. Mindössze következetes volt.”
Döntőnek bizonyult Kaká pályára lépése is a félidőben. Ronaldinhóval remekül játszottak össze a második gólnál.
“Ronaldinho sokat fejlődött és jól beilleszkedett a csapatba. Kaka még nem elég éles, miután csak most érkezett vissza a válogatottól. Szerettem volna, ha az elejétől játszik, de ő nem érezte elég pihentnek magát."
“A két vereség óta nagyon jól teljesítünk. Ez egy különleges bajnokság, mert a kisebb csapatok is képesek bárki ellen meglepetést okozni.”
channel4.com -
na jól van azért vérnek nem kell folyni :) -
de én tudok még egy olyat mondani :D van benne fehér meg fekete is :DD -
jóvan matzi csak a bajnokság erővisyonzát próbáltam váyolni neked, nem mindegzik csapat van akkor syarban mint a Roma ;) -
inkább ne írj mert egyre nagyobb hülyeségeket írsz :D nem is tartottunk a leccétől és nyertünk is
majd rájössz év végén ;] -
ejej de kezdenek eldurvulni a dolgok... -
ja a Lecce-től sem tartottatok, de majd jól teledobálnak titeket szarral, aztán leestek.. -
mi nem ti vagyunk nekünk nincs mitől tartanunk -
majd szoptok Firenzében