• LasCar16
    LUCA ANTONINI:

“Elégedett vagyok a teljesítményemmel, most már csak arra kell figyelnem, hogy a jövőben is hasonlóra legyek képes. Ma az volt a legfontosabb, hogy a csapat nyerjen. Úgy éreztem, hogy most jobb voltam, mint a Zürich ellen. Szerettem volna bizonyítani, hogy lehet rám számítani és szerintem ez sikerült is. Ahhoz, hogy máskor is a kezdőben lehessek, az edzéseken is a legjobbat kell nyújtanom. Persze jó lenne mindig játszani, de az edző feladata eldönteni, mikor állít a csapatba."

“A következő pár héten sok mérkőzésünk lesz, ezért gondolom mindenki lehetőséghez jut majd. A csapatnak hasonló tempóban kell folytatnia, minden hazai meccset megnyerve, mert csak így lehet reális cél a Scudetto.”

DANIELE BONERA:

“Ma egy értékes győzelmet arattunk, a magam részéről elégedett vagyok. A héten úgy éreztem rendben vagyok és a kondícióm is megfelelő. A Sampdoria jól játszott, és Cassano is nagy figyelmet igényelt, de mi is tettük a dolgunkat, támadásban és védekezésben is."

“Mindig jó érzés sikerrel teljesíteni egy találkozót. Az idei szezon egészen másként kezdődik, mint a előző. Most jönnek a hazai győzelmek, míg tavaly problémáink voltak és ez végül a BL indulásunkba került.”

RONALDINHO:

"Rendkívül boldog vagyok és remélem még sok gólt sikerül szereznem a Curva Sud előtt. Az elmúlt két hét munkája nagyon hasznos volt. Az edzői stábnak és a csapattársaimnak is szeretném megköszönni, hogy segítenek visszatalálni a régi formámhoz. Az egyik gólom ma is a Kakával történő összjáték után született. Ez örömteli, mert vele mindig jól megértjük egymást."

“Ami a mérkőzést illeti, az első félidőben nem alakítottunk ki túl sok helyzetet, mivel kevesebb helyünk volt. A másodikban már jöttek a lehetőségek és a gólok is.
    Ahogy telnek a napok, egyre otthonosabban érzem magam Milánóban. Mindenki, akivel találkozom, barátságosan üdvözöl. Remélem gólokkal hálálhatom meg nekik a szeretet.”

EMERSON:

“Boldogok vagyunk. Amikor szorosan záró csapatok ellen játszol, nehéz helyet találni a támadásokhoz. Aztán ahogy Kaká beállt, minden megváltozott és sokkal hatékonyabbak lettünk. A győzelem sem maradhatott el.”

CLARENCE SEEDORF:

“Azt gondolom, hogy a büntetőnél a játékvezető jó döntést hozott, de igazából ezt Flamini sárgalapja alapozta meg. Az első félidőben kicsit mérges voltam és kértem a játékvezetőt, hogy kevesebb sípoljon, mert elveszi a játék ritmusát."

“Pontokat tekintve a második helyen vagyunk, amire már rég nem volt példa. Folytatnunk kell a jó sorozatot a következő meccseken is. Ha így lesz, hamarosan az élen állunk majd."