36664
-
hát bazzeg, mai napon csak a 3 pont a pozitív, na meg az h X-elt a merda, ja és Firenzébe mennekm Gila majd hazavágja őket
-
lényeg, hogy kaká azért rúgott nekik 1 et :) -
:DDD [] :D -
rászabadúltam a hg laptopjára vhogy AS:D:ASD_: -
ja de én 2kor még bulizok :D -
az az ember :d Jong a Ping :D:DD:D -
az eddig látottakra csak nagyon csúnya jelzőket tudnék találni -
ezek szerint akkor a kpályán felőröljük őket
-
ATALANTA: Coppola; Garics, Talamonti, Manfredini, Bellini; Ferreira Pinto, Cigarini, Guarente, Padoin; Doni; Floccari.
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Kakà, Ronaldinho; Borriello. -
kemény lesz, de nyernünk kell mert az Inter sztem behúzza, aztán meg jön két hazai meccs... -
Holnapi meccsünk nehéz lesz de törleszteni kell az Atalantának... Meg is tettem tippmixen a meccset...
FORZA MILAN!!! -
Mindkét gólt Pipponak adták a csütörtöki meccsen :) -
MÉRKŐZÉS ELŐTT: ANCELOTTI
Nem hiszem, hogy egy fáradt Milan látogat holnap Bergamoba. Jelen pillanatban a csapatnak optimális a kondíciója.
Mivel az UEFA Kupa miatt nem történt változás, a sérültek ugyanazok: Kaladze, Pirlo, Senderos.
Az Atalanta szervezetten játszik, de mi is jól vagyunk, megtaláltuk a folytonosságot a játékban, amit holnap is igyekszünk bizonyítani.
A tavalyi év során a Milannak nehézségei voltak az Atalanta és a Samp ellen, de azon a rossz időszakon már túl vagyunk.
Azok a játékosok fognak játszni, akik csütörtökön pihentek: Maldini, Jankulovski, Seedorf, Ambrosini, Borriello, Ronaldinho.
A rotáció szükséges, de azt nem lett megmondva, hogy az UEFA kupás meccseken mindig Inzaghi és Sheva fognak játszani, ez mindig az alkalomtól függ. Holnap például Borriello a megfelelő ember az Atalanta ellen.
Ami Inzaghit illeti, nagy motiváció neki, hogy a legeredményesebb csatár az európai kupasorozatokban, mindig jól szerepel, ha megkapja rá az esélyt.
Ez egyetlen mérkőzés, amelyen a támadórészleg gyengén szerepelt, az a Cagliari elleni.
Ami Ronaldinhot illeti, nem akarom egy poszthoz kötni, támadó szerepe van, és ő dönt, hol érzi jobban magát ezen belül. Ez vonatkozik Kaka’ra is. Ami a legfontosabb, hogy mindenki készen álljon a játékra.
A játékosokat sosem az életkoruk alapján választom ki. Pato ebben a kérdésben speciális figyelmet kap, mivel nagyon fiatal, de nem garantálhatok neki biztos helyet a kezdőben, ahogy senkinek sem. Aki itt játszik, tudja, hogy a játékosok megbecsülik egymást. Pato egy nagy tehetség, szükségünk van a képességeire.
A támadók kondícióját javítani kell, a legjobb formában Pato és Kaka’ van jelenleg.
Nesta rendelkezésre áll, még ha nem is képes egyelőre a tőle megszokott dolgokra. A gyorsaságán még dolgoznia kell.
A tény, hogy Kaka’ több gólpasszt adott, mint ahány gólt lőtt, az annak is köszönhető, hogy tavaly előrébb játszott, így lehetősége volt befejezni az akciókat. Az, hogy sokan lőnek gólt, annak köszönhető, hogy nélkülöznünk kellett a támadókat a felkészülés alatt.
Holnap 2 védő, 2 középpályás és 2 csatár fog padozni, nem lehet beáldozni egy középpályást egy csatárért. Ezt minden csatár elfogadja, hiszen tudatában vannak, hogy sok variációs lehetőségünk van a támadójátékban.
Beckham középen és jobb oldalon is bevethető. Hogy veszélyeztetheti-e Pirlo posztját? A képességei vitathatatlanok.
Érkezte lelkesedést hoz majd, hiszen egy fontos játékos. Ha rövid ideig is, de mindenképp hasznos lehet számunkra. Nem lesz nehéz beilleszkednie, a foci egy egyetemes nyelv, mindenki örül, hogy velünk lesz.
Régóta nem járt angol játékos Milanelloban, mert mi egy brazil utat választottunk. Sok értékes játékos található közöttük, Capellonak szép válogatottja van.
Hogy a Galaxy edzője mérges? Ha egy játékos edzeni szeretne a szünetben, az szerintem nem egy negatív dolog. Beckham formába akar lendülni, hogy a válogatott tagja legyen.
Egy ekkora játékos érkezése nem akadály, hanem ösztönzés. Ugyanolyan bánásmódot fog kapni, mint a többi játékos. Én személy szerint szeretném, ha maradna. Neki is hasznos lenne, mert a többiekkel edzene, nekünk is, mert segítséget nyújtana.
Megéri a Milanhoz tartozni.
acmilan.com -
nekem majd jövő hét szombaton lesz k.o. mikor lemennek a zh-k:D -
nekem is satu volt tegnap még jó h nem kerültem gép közelbe :D -
látom jó volt az este:D -
-.- -
nagyon be vok baszva :DDDDDddddd matyi effektus roxbury nights :Dddddddd -
A Rossoneri fáradhatatlan középpályása óva int mindenkit, aki szerint az Atalanta elleni hétvégi mérkőzésük könnyű győzelemmel fog végződni. Rino emlékeztet, hogy a bergamói csapat ellen mindig megszenvedtek.
A Milan a hétközi UEFA Kupa csoportmeccsen tovább folytatta remek szériáját, és 3:1 arányban legyőzték a holland Heerenveen csapatát.
Ancelotti legénysége vasárnap Bergamóba látogat, az Atalanta otthonába, ahol nem számíthatnak könnyű meccsre az elmúlt évek tanulságából.
"10 éve vagyok itt, a Milannál, de egy alkalmat leszámítva, amikor 4:1-re győztünk, szinte mindig megszenvedtünk az Atalanta ellen. Az egész csapat tudatában van ennek." -mondta Gattuso.
"Tudjuk, hogy egy kemény csapattal lesz dolgunk, egy olyan stadionban, ahol mindig nehéz győzni. De reménykedjünk abban, hogy sikerül győznünk."
A hét főtémája a milánói piros-feketék háza táján David Beckham januári érkezése. "Gatta" természetesen semmiből sem maradhat ki, ezért meg is szólalt ezzel kapcsolatban.
"Adriano Galliani gondoskodik ezekről a dolgokról. De úgy gondolom, hogy ha a klub meg akar vásárolni egy játékost, az valóban fontos dolog, mert ez azt jelenti, hogy ennél is erősebbé akarják tenni a csapatunkat." -fejezte be beszédét Rino.
Forrás: goal.com -
bár pár év múlva már nem fog ráférni a sok évszám de hát nem baj az...
-
kéne egy ilyen:)
-
már alig várom :) :P -
-
GG. Gattuso mikor lőtt utoljára gólt? :DD -
A három játékos is nyilatkozott a meccset követően.Ez a három játékos is megvan elégedve a tegnapi teljesítménnyel, és már várják az Atalanta elleni bajnokit.
ANDRIY SHEVCHENKO:
"Ravaszul tudtunk játszani és ez jó.Vártuk az alkalmat, hogy mikor szerzünk labdát, és ha megvan rohamoztuk az ellenfelet.Kicsit óvatosak is voltunk, mert tudtuk, hogy a Heerenveen egy nagyon jól támadó csapat, és a bajnokságban is sok gólt lőnek.Boldog vagyok a Milan győzelme miatt.Sokat dolgoztam az este, de nem játszottam csúcsformában.Majd az edző elönti, hogy mikor mnnyit játszok."
"Beckham?Ha valóban a csapatba igazolna akkor csak annyit mondanék neki, hogy Isten hozott nálunk!Ő egy remek focista, és biztos vagyok benne, hogy tud még formába lendülni, mert válogatott akar lenni."
FILIPPO INZAGHI:
"Boldog vagyok, hogy nyertünk.Egy európai rendezvényem szeretek egy nem olasz játékost támogatni a meccsen.Szívből reméltem, hogy nem én hanem Sheva lő egy gólt, mert igazán megérdemelné.Fizikailga minden rendben, a Sampdoria ellen játszottam 15 percet, és tegnap a Heerenveen ellen 70-et, egyik meccsen sem éreztem fájdalmat!"
"A hétvégén az Atalanta ellen játszunk.Szeretnénk azt is megnyerni, mert az Atalanta jó csapat, és az előző szezonban sikerült túl járniuk az eszünkön.Remélem azon a meccsen is pályára lépek, és persze gólt is lövök."
"Beckham?Ha érkezik biztosm hogy örülni fogok neki, mert egy remek játékos és személyiség egyben.Vele biztosan jobbak lennénk, de egyelőre még nem szabad rá gondolnunk, mert messze van még január."
EMERSON:
"Minden meccsen megpróbálom a legjobbamat nyújtani.Úgy érzem ezen a meccsen sikerült.Főleg ha összehasonlítjuk a tavalyi évhez, amikor sajnos sokat voltam sérült, így nem tudtam formába lendülni.Úgy tudtunk játszani, ahogy az edző kérte.Mindnyájan kitettünk magunkért.Sok játékos nyerte vissza formáját, és áll készen a hétvégi meccsre.Már több játékos áll az edzőnk rendelkezésére, de a meccsen csak 11 játszhat."
"Rinora is büszkének kell lenni, hisz gólt szerzett, pedig neki nem ez az erőssége.Gatta egy csupaszív játékos.A pályán az igazi arcát mutatja.Kell a csapatba."
"Beckham?Az edző tudja miért igazoltuk le.Az angol válogatottban négy középpályás van, de nálunk csak három.Gondolom azért tudják, hogy miért vettük kölcsön."
"Vasárnap nehéz meccsünk lesz, de megpróbáljuk a legjobb játékunkat játszatni."
forrás: acmilan.com -
Elkészült Carlo Ancelotti nyilatkozata a tegnap esti meccs után.
CARLO ANCELOTTI:
"Jólt kezdtük a csoportunkat, és ez csak plusz erőt adhat a továbbiakban.Nem vártam ilyen arányú győzelmet, de természetesen örülök a győzelemnek.Emerson játéka számomra nagyon kecsegtető volt, hisz látszott rajta az akarás.A csapat nagyon koncentrált és kiegyensúlyozott volt a meccsen.Mindnyájan boldogok vagyunk."
"Beckham?Nem zavar az érkezése.Vele igazán csak nyerni lehet, hisz ő egy igazi klasszis.Azon dolgozunk, hogy ha Kaká és a többi sztárjátékosunk nélkül is tudjunk meccseket nyerni."
"Összeségében minden játékosommal megvagyok elégedve, és a következő meccseken más csapat lesz, de nem baj, mert hosszú a szezon, és van bőven jó játékosunk.Például Seedorf is játszhatott volna a meccsen, de rá az Atalanta elleni bajnokin számítok.Az Atalanta az a csapat, amely nehézséget okozott nekünk a múltban, de most jó formában van a cspat, így nem ismerünk lehetetlent."
forrás: acmilan.com -
Maldini nem búcsúzik trófea nélkül
A nyáron visszavonuló Milan-legenda nyerte idén a Giacinto Facchettiről elnevezett elismerést.
Paolo Maldini a harmadik győztese a díjnak, amelyet azért alapítottak, hogy külön díjazni tudják azokat a játékosokat, akik pályafutásuk során megfelelő szellemben szolgálták a sportágat. A trófeát az Inter egykori legendás játékosáról, Giacinto Facchettiről nevezték el, és eddig két alkalommal ítélték oda.
Tavaly előtt a Vicenza játékosa, Julio Gonzalez érdemelte ki, aki egy autóbalesetben elvesztette karját, mégis a foci folytatása mellett döntött. Tavaly Younes Mahmoud Khalefnek ítélték az elismerést, aki iraki csapatával nyerte az Ázsia Kupát. Maldini október 27-én veszi át a bronzszobrot, az elismeréssel járó nyolcezer fontnyi összeget pedig a Maldini által megnevezett alapítvány kapja majd.
samsungsport.hu -
Összefoglaló -
-
sajnos az első gólt öngólnak jegyzik, nem Pipponak adták. Sebaj, 3-1 akkor is 3-1. -
jaja persze papír forma, de akkor is minden győzelemnek örülök, és én személy szerint pippo formájának is :) -
grat a csapatnak! -
Szép volt fiúk!!! :) -
na az pont jó, ezt tippeltem:D -
csak bejött a tippem, 1-3 ^^ -
11-est kaptak a hollandok, be is lőtték, ezzel 1-3.
Favalli kapott sárgát. -
Pato kihagyott egy helyzetet. -
Dida védett egy nagyot! -
újabb csere: Janku jön Kaká helyett -
Pippo és Sheva le, Ronnie és Pato be