• LasCar16
    A három játékos is nyilatkozott a meccset követően.Ez a három játékos is megvan elégedve a tegnapi teljesítménnyel, és már várják az Atalanta elleni bajnokit.

ANDRIY SHEVCHENKO:

"Ravaszul tudtunk játszani és ez jó.Vártuk az alkalmat, hogy mikor szerzünk labdát, és ha megvan rohamoztuk az ellenfelet.Kicsit óvatosak is voltunk, mert tudtuk, hogy a Heerenveen egy nagyon jól támadó csapat, és a bajnokságban is sok gólt lőnek.Boldog vagyok a Milan győzelme miatt.Sokat dolgoztam az este, de nem játszottam csúcsformában.Majd az edző elönti, hogy mikor mnnyit játszok."

"Beckham?Ha valóban a csapatba igazolna akkor csak annyit mondanék neki, hogy Isten hozott nálunk!Ő egy remek focista, és biztos vagyok benne, hogy tud még formába lendülni, mert válogatott akar lenni."

FILIPPO INZAGHI:

"Boldog vagyok, hogy nyertünk.Egy európai rendezvényem szeretek egy nem olasz játékost támogatni a meccsen.Szívből reméltem, hogy nem én hanem Sheva lő egy gólt, mert igazán megérdemelné.Fizikailga minden rendben, a Sampdoria ellen játszottam 15 percet, és tegnap a Heerenveen ellen 70-et, egyik meccsen sem éreztem fájdalmat!"

"A hétvégén az Atalanta ellen játszunk.Szeretnénk azt is megnyerni, mert az Atalanta jó csapat, és az előző szezonban sikerült túl járniuk az eszünkön.Remélem azon a meccsen is pályára lépek, és persze gólt is lövök."

"Beckham?Ha érkezik biztosm hogy örülni fogok neki, mert egy remek játékos és személyiség egyben.Vele biztosan jobbak lennénk, de egyelőre még nem szabad rá gondolnunk, mert messze van még január."

EMERSON:

"Minden meccsen megpróbálom a legjobbamat nyújtani.Úgy érzem ezen a meccsen sikerült.Főleg ha összehasonlítjuk a tavalyi évhez, amikor sajnos sokat voltam sérült, így nem tudtam formába lendülni.Úgy tudtunk játszani, ahogy az edző kérte.Mindnyájan kitettünk magunkért.Sok játékos nyerte vissza formáját, és áll készen a hétvégi meccsre.Már több játékos áll az edzőnk rendelkezésére, de a meccsen csak 11 játszhat."

"Rinora is büszkének kell lenni, hisz gólt szerzett, pedig neki nem ez az erőssége.Gatta egy csupaszív játékos.A pályán az igazi arcát mutatja.Kell a csapatba."

"Beckham?Az edző tudja miért igazoltuk le.Az angol válogatottban négy középpályás van, de nálunk csak három.Gondolom azért tudják, hogy miért vettük kölcsön."

"Vasárnap nehéz meccsünk lesz, de megpróbáljuk a legjobb játékunkat játszatni."

forrás: acmilan.com