36664
  • LasCar16
    Boldog Karijancsit mindenkinek :)

• Kaplartom
    Boldog Karácsonyt, mindenkinek! :)
  • szucsy89
    Boldog Karácsonyt minden Milanosnak és persze nem Milanosnak is:)
  • Nuno88
    Boldog Karácsonyt Milan társaim =)

• Nuno88
    Tudnék válogatni =)
  • Rudee
    3,2,1... Beckham-mánia indul
  • Palinko
    lehet rosszul látom, csak a 2. félidőröl lehet véleményem mert azt láttam. elég érdekes volt ott a támadás, dinho olyan helyen volt hogy ő peckelte be a 16. belülre, ez nem hálás pozíció, ahhoz képest szerintem jól megoldotta, de végülis nem számít most a győzelem volt a lényeg, csapat ként nyertek. meglátjuk mi lesz dubai után, remélem mindenki rendbe lesz rázva, és a meglévő emberekből egy jó taktikát tudnak begyakorolni.
  • Nuno88
    Veled mindig különbözik a véleményem :D
    Szerintem Dinho lógott ki legjobban a mai csapatból, őt is kellett volna lehozni nem pedig Patot. Sok támadás meghalt mikor Dinhohoz került a labda.
    Na mind1 Peace =)
  • Palinko
    jaja szép ajándék így karácsonyra, sajnálom hogy dinho nem talált be de hasznosan építette fel a játékot, seva nem sokat játszott, de szerintem nállunk sem jobb mint a chealseben volt. a védelem hát nem volt annyira rossz, még nem dícsérném, de jó lesz ez, látom hoztak fiatalokat is, érdekes lesz a következő félév is, remélem tudjuk tartani ezt a szintet.
  • LasCar16
    na fasza volt, ha a köv két meccset is ilyen játékkal lehozzuk akkor gratulálok :P szép ajándék ez a csapattól. Sempre per te!
  • Yulcsa
    úgy legyen! szép volt!
  • Nuno88
    Vége!
    Szép volt fiúk! Remélem a dubai edzőtábor után Becks-el kiegészülve felvesszük a versenyt a rivális Interrel =)
  • szucsy89
    5-1 a vége, azért nyugodtaban telelünk egy ilyen meccsel...edzőtábor remélem helyrerakja akit kell, és újult erővel nyerünk scudettot...féltávnál vagyunk szal semmi sincs veszve...
  • Nuno88
    De azért elképezstő hogy Kaladze hogy nem tud helyezkedni, kétszer is lefejelték. Figyeljenek már oda, ne kapjunk több gólt.
  • Nuno88
    5:1!!!
    KAKÁÁÁ!!! =)
  • Nuno88
    Annak én is örülnék! =)
    De senki se szálljon el ettől a meccstől, azért a hibák még megmaradnak.
  • Yulcsa
    én is! és remélem - ha beáll - Sheva is betalál!
  • Nuno88
    Nagyon bízom benne hogy Patonak összejön a mesterhármas =)
  • Yulcsa
    nagyon jó a meccs!!!! Pato nagyon elemében van, és Becks is, pedig még a pályán sincs :D
  • szucsy89
    félidő, 4-1 ide...hosszú idő után azt tudom mondani:

tetszik a meccs, tetszik a csapat játéka!!!!!!!!

így tovább:D
  • Nuno88
    4:1 Seedorf =)
    Pirlo lőtt nagy kapufát szabadrúgásból és Seedorf lecsapott a kipattanóra.

FORZA MILAN!!! Így kellene ezt csinálni egész évben!
  • laca70
    Link van a meccshez?
  • Nuno88
    Jól kezdtünk 2:0, Pato eddig jó nagyon, de Antonini most elszerencsétlenkedte, 2:1...

ehhhh 3:1 közben PATO =)
  • Nuno88
    Hivatalos kezdő11:

MILAN: Abbiati; Antonini, Maldini, Kaladze, Favalli; Seedorf, Pirlo, Jankulovski; Kakà, Ronaldinho; Pato.

UDINESE: Handanovic; Ferronetti, Sala, Domizzi, Lukovic; Inler, D'Agostino, Isla; Pepe, Quagliarella, Di Natale.
  • Nuno88
    DAVID BECKHAM SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

Először is szeretném megköszönni Adriano Gallianinak és az egész klubnak, hogy lehetővé tették nekem, hogy itt lehessek. Nagyon szeretem Olaszországot, nagyon boldog vagyok, hogy Milánóban lehetek, ez nagy megtiszteltetés számomra.
    Pályafutásom során Anglia és Spanyolország meghatározó csapataiban játszhattam, és most megadatott a lehetőség, hogy szerepelhessek a világ legeredményesebb klubjában, a Milanban. Keményen dolgozom majd, és igyekszem a tőlem telhető legtöbbet adni csapattársaimnak.
    Ez egy nagy lehetőség számomra, ami azt is lehetővé teszi, hogy közel lehessek a családomhoz.

LA GALAXY

Fontos döntés volt részemről, egy kihívás. Amerikában a futball színvonala az európaihoz képest más, amin én egyedül természetesen nem vagyok képes változtatni, de az, hogy megpróbálhattam, nagy élmény.

CAPELLO, AZ ANGOL VÁLOGATOTT ÉS A MILAN

Capello remek szakember, akit nagyon tisztelek, tőle kértem egy lehetőséget, ami miatt itt vagyok. Egyetértek vele abban a kérdésben, hogy válogatottbeli szereplésem az itteni játéklehetőségen múljon. Nagyon kötődöm a Válogatotthoz, aminek színeiben több mint 100szor szerepelhettem. Azon leszek, hogy a tőlem telhető legjobb munkát végezzem, mindezt olyan nagyszerű klubbal, mint az AC Milan, és olyan magas színvonalon játszó játékosokkal, mint Kaka’, Maldini vagy Ronaldinho. Remélem, hogy ezek után újra lesz alkalmam magamra ölteni a Válogatott mezét.
    Természetesen nem számíthatok rá, hogy első perctől a pályán leszek, a csapattársaimmal együtt fogok edzeni és formába kell lendülnöm. Boldog vagyok, hogy az orvosi vizsgálatok a vártnál jobb eredményt hoztak.
    Nem szeretném megtörni azt az egyensúlyt, ami a játékosok között van, de remélem, a lehető legjobban sikerül beilleszkednem és folytonosságra lelnem a játékban.
    Ez a döntésem sok reakciót váltott ki, de azok mind pozitívak. Azért választottam ezt a klubot, mert hatalmas történelme és nagy játékosai vannak. Például Paolo Maldini, aki ugyan negyven éves, de még mindig magas színvonalon űzi ezt a sportot, fiatal játékosok, akik lassan, de biztosan fejlődnek, és nagy bajnokok. Számomra hatalmas megtiszteltetés, hogy velük dolgozhatok.
    Carlo Ancelotti kivételes és nemzetközileg elismert edző.

MEZSZÁM

A mezszámom a 32-es lesz, ez volt az a mez, amit a klub ajánlott nekem és én rögtön elfogadtam.

SZERZŐDÉSE

Szerződésem szerint március 9-ig maradok és szeretném még egyszer megköszönni a Milannak, hogy lehetővé tették itt tartózkodásom. Már most tudom, hogy nehéz lesz a búcsú.

OLASZ BAJNOKSÁG

Máris kezdek beleszeretni ebbe a klubba, szeretem a történelmét, többek közt ez volt az egyik döntő tényező. Mindig is tisztelettel figyeltem az olasz bajnokságot. Itáliában rajonganak a fociért, és szerencsére többször volt lehetőségem olasz csapatok és az olasz Válogatott ellen játszani. Izgalmas lesz.

ANGOL-OLASZ PÁRHARCOK A BL-BEN

Amikor hallottam, hogy a MU Olaszországba fog utazni a Bajnokok Ligája miatt, nagyon megörültem, hogy láthatom régi csapatomat, mivel február 24-én még itt leszek.
    A jövőben szeretnék még BL meccsen részt venni

DERBI

Rögzítettem a mérkőzéseket, amiken itt tartózkodásom alatt részt vehetek majd, és láttam, hogy ebben benne lesz a derbi is. Az Internek remek edzője van. Ez egy szenvedélyes mérkőzés lesz, amit már alig várok.

MÉDIA

Pályafutásom során mindig is nagy volt rajtam a média nyomása. Amikor a MUban szerepeltem, talán még nem érzetem, túl fiatal voltam hozzá. Nem hiszem, hogy ebből akármilyen probléma adódik majd.
    Tudom, hogy a Milannak hatalmas szurkolótábora van, szeretnék én is ide tartozni, és anélkül, hogy csalódást okoznék, a győzelem felé vezetni a csapatom.

acmilan.com/acmilan.hu fóruma
  • Yulcsa
    épp ezt akartam írni :D
    mondjuk egy Cardacio - Strasser - Osuji felállást megnéznék :D
  • Monoton
    De furcsa látni azt a mezt :D
    Sok sikert neki
  • shad0w
    wow, micsoda választék a középpályán!
  • szucsy89
    szabadrúgáshoz azt se tudom kit állítanék oda annyian rúghatnák:D:P
  • Nuno88
    Mai meccsre a keretünk:

KAPUSOK: Abbiati, Dida

VÉDŐK: Antonini, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Cardacio, Pirlo, Strasser (51), Osuji (54)

TÁMADÓK: Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho, Viudez

SÉRÜLTEK: Bonera, Nesta, Senderos, Emerson, Flamini, Gattuso, Borriello

ELTILTOTTAK: Ambrosini, Zambrotta

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Sok sikert neki, remélem ezalatt a 3 hónap alatt rúg pár szabadrúgásgólt =)
    (persze ha CA játszatni fogja -.-)
  • limperatore
    félre értettél, nem most dőlt el az 1. félév után hanem az első fordulónál már ;)
  • Yulcsa
    Vééééégre!!! Egy álom vált valóra nekem ^^ Becks és a Milan... Reméljük, gyümölcsöző lesz a dolog!
    32? Szép szám, gondolom ha már nem 23 akkor 32 :)
  • szucsy89
    David Beckham visszatért Európába – bemutatták a Milan új játékosát

Szombat este hivatalosan is bemutatták David Beckhamet új klubjánál, az AC Milannál. Az angol válogatott középpályás kölcsönbe érkezik Milánóba a Los Angeles Galaxytől, és március elején tér vissza az Egyesült Államokba. A korábbi MU- és Real-játékos a 32-es mezt kapta a piros-feketéknél.

David Beckham visszatért Európába. A korábbi Manchester United- és Real Madrid-kedvenc ismét az öreg kontinensen rúgja a bőrt, ezúttal az olasz bajnokságban próbálja ki magát. Októberben röppentek fel az első hírek arról, hogy az AC Milan csapata kölcsönvenné az angol középpályást a Los Angeles Galaxytól, és az akkor sokak által kétkedéssel fogadott információ mára valósággá vált.

David Beckham ugyanis ma Silvio Berlusconi különgépével megérkezett Milánóba, és szombat este sajtótájékoztató keretében már be is mutatták a sajtó képviselőinek a Milan új 32-esét.

Az angol válogatott középpályás hivatalosan január 7-én csatlakozik a kerethez, és március 9-én hagyja el a lombard divatfővárost, hogy visszatérjen Los Angelesbe. Beckham döntésének hátterében az állt, hogy csapata, az LA Galaxy lemaradt az amerikai futballbajnokság, az MLS rájátszásáról.

Becksre így több hónapos kényszerpihenő várt volna, ami alaposan csökkentené esélyeit arra, hogy szerephez juthasson Fabio Capello angol válogatottjában – ezért döntött úgy, hogy visszatér Európába, és az amerikai pihenő alatt Milánóban tartja játékban magát.

A sztár érkezése lázba hozta a Milan szurkolóit, és Beckham igazi profihoz illően tudja azt is, hogyan lopja be magát a drukkerek szívébe. „A Milan egy hihetetlen klub, jobb, mint a többi olasz együttes. Azután, hogy játszottam a legjobb angol, és a legjobb spanyol csapatban is, most a legjobb olasz klubnál játszhatok” – mondta a középpályás.

Noha Beckham még egy percet sem játszott a Milan mezében, a klub elnöke, Adriano Galliani már arról beszélt, hogy jövőre is megszerezné Beckhamet: „Reméljük, David nyomot hagy a Serie A-ban, és 2010-ben ugyanígy megpróbálhatjuk kölcsönvenni, akár hosszabb időszakra is. Március kilencedikéig marad Milánóban, utoljára az Atalanta elleni meccsen lesz bevethető.”

Hivatalosan is megkezdődött tehát David Beckham olaszországi kalandja.

nso.hu
  • Rudee
    Beckham pózol.
  • szucsy89
    wow de szép így szám nélkül:)
  • LasCar16
    mit vered itt a nyálad? kis naív vagy ha asziszed h féltávnál eldőlt a scudetto, az első fele eltelt a bajnokságnak, az érdekesebb pedig most jön
  • Palinko
    na ne vicceljünk már, csak szólok most csak a bajnokság 1. fele zárul vasárnap, nem az egész.
  • Nuno88
  • Nuno88
    A Beckham-hétvége

David Beckham ma délelőtt megérkezett Milánóba, hogy találkozzon a klub vezetőivel, szurkolóival és átessen a kötelező orvosi vizsgálaton.

A játékos helyi idő szerint 9:12-kor landolt magángépével a milánói Malpensa repülőtéren.

Az olasz és nemzetközi sajtó nagy létszámmal képviseltette magát a sztár érkezésénél, a szurkolók közül azonban nem sokan fogadták.

Beckham testőrei kíséretében egy páncélozott autóval a Bettule klinikára indult, míg felsége Milánó belvárosába ment, valószínűleg végigjárni a legelegánsabb üzleteket.
    A házaspár délután 13:00-kor közösen ebédel egy ötcsillagos szállodában.

Délután Beckham a Via Turatira, a klub székházához megy, hogy találkozzon Adriano Gallianival és a vezetőség többi tagjával.

Este 19:00-kor lesz a hivatalos bemutatása a San Siróban.

A hétvégi program része még a holnap esti Milan-Udinese találkozó, ahol a játékos köszönti szurkolókat és megtekinti a mérkőzést.
    Az esemény után visszarepül Londonba.

A csapathoz a januári dubai edzőtárborban csatlakozik.

acmilan.hu