36664
-
A Chelsea eladná a Milannak Alexet
Alemilan 2009.01.02. 13:02
A londoni klub a Santos védőjét, Klebert nézte ki magának, így a másik braziltól Alextől hajlandóak megvállni.
Egy brit jelentés szerint a Alex, a Chelseatől januárba az olasz AC Milanhoz kerülhet.
A Rossoneri a télen mindenképp szeretne egy középhátvédet igazolni, mivel Alessandro Nesta állapota sajnos nem akar javulni.Erre az Arsenal francia védőjét William Gallast nézték ki, de állítólag a nála 5 évvel, mindössze 26 éves Chelsea védője is szóba kerülhet.
A korát illetően jobb, de többe kerülne vetélytársánál a brazil.A Chelsea vezetői 10 millió euró fejében lennének hajlandóak elengedni az ex PSV védőt.
A 28 éves Kleber napokon belül a "kékekhez" igazolhat.Luis Felipe Scolari nagy csodálója a játéksonak, így nem csoda, hogy leigazolják.Egyébként a Chelsea lesz az első Európai klubja a brazilnak.
A Chelsea az elmúlt pár napban tett egy 2 millió eurós árajánlatot Kléberért, és ha a Santos belemegy az üzletbe, akkor egyenes út nyíilik Alex előtt a Milanhoz.Kléberért egyébként a Manchester United is harcol.
forrás: goal.com -
Könyörgöm vmi értelmes belső védő jöjjön akkor. -
Galliani: ”A Milan fontos játékost akar venni”
Az AC Milan igazgatója, Adriano Galliani elismerte, hogy a piros-feketék januárban szeretnék egy balhátvéddel megerősíteni a csapatot.
”Azon vagyunk, hogy a lehető legjobban kezdjük a szezon második felét.” – nyilatkozta a Dubaiban tartott sajtótájékoztatón Galliani. ”Célunk továbbra is a bajnokság, és az UEFA-kupa megnyerése. Az átigazolási időszakban szeretnénk egy fontos játékost igazolni, aki balhátvédéként magas szinten tud játszani, addig amíg Jankulovksi a középpályán szerepel. Azonban cáfolnom kell azokat a híreket, miszerint belső védő érkezik hozzánk, hiszen számos játékosunk van erre a posztra, mint például Maldini, Kaladze, Bonera és Senderos.” -
BUÉK Mindenkinek!!!! :) -
nem nagyon barnult le los angelesben :D -
még neked is :D -
viszont nyunyesz! -
Milan sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok minden fórumozótársamnak!
-
de isten cipője van Becksnek =) -
Akkor inkább oldják meg a Chievoval h Appiah nálunk legyen. -
Rudee #19392 A kis jelzőt nem csak magasság esetében szokták használni, legalábbi mifelénk. -
:D:DD:D -
van vagy 190 a srác 
#19386: majd a nyáron, addig szedjük a lóvét :P
-
Rudee #19389 Vették a kis brazilt, Thiago Silva-t vagy kit. -
idei évre gondoltam... :P -
pato? bonera abban az évben volt 25, kaká 21 volt, szóval lehet találni :D -
te las, nem szekálásból de mikor igazoltok már valakit 25 év alatt? :D:D:D -
A Rossonei látszólag megtalálta a megfelelő embert a középpályára, a görög Kostas Katsouranis személyében, aki elvágyódik klubjából, a portugál SL Benficából.
Az olasz sportnapilap Tuttosport szerint a Milan komolyan fontolóra veszi a görög leigazolását, aki maga is elvágyódik a klubjából.
A Milan középpályájáról kiesett hat hónapra Gennaro Gattuso.A középpályán így is volt sok technikai játékos, de Katsouranissal nem csak az, hanem a harcos középpályások száma is nőne.
A játékos már elvágyódik klubjából, a Benficából, és ha nem is a Milanba, de más csapatba biztos, hogy eligazol januárba.A napokban találkozott az ax Milanos Manuel Rui Costaval.
Az ő személyisége is segítheti Katsouranist abban, hogy hamarosan a Milan játékosa legyen.
A 29 éves labdarúgó a védelem közepén is megállja a helyét, ami különösen fontos, mert Carlo Ancelottinak komoly gondjai vannak a hátsó alakzatban.
A Rossoneri jelenleg Dubaiban telel, de ez még nem jelenti azt, hogy Adriano Galliani alelnök úr ne erősítse további játékosokkal ezt a csapatot.
Amikor kérdezték a görögöt erről, akkor ő is elárulta, hogy valós a Milan érdeklődése:"a Milan valóban engem szeretne"-mondta.
forrás:goal.com -
A csapat sikeresen megérkezett Dubaiba, az edzőtábor helyszínére. Ott helyben nyilatkozott Mauri Flanagan (aki az új szponzor, a Fly Emirates alelnöke), Adriano Galliani és Carlo Ancelotti.
Mauri Flanagan:
"Nagyon boldog vagyok, hogy egymást követő két évben is a Milant szponzorálhatjuk. Tehát én is megerősítem, még egy évig a Milan szponzora leszünk."
Adriano Galliani:
"Nagyon boldog vagyok, amiért a Fly Emirates-sel szerződést hosszabbítottunk 2010-ig, s ezt meg is hosszabbíthatjuk majd akár. Örülünk neki, hogy Dubaiban készülhetünk az új évre, s minden köszönet az Al Nasr stadion vezetőinek, hogy használhatjuk a berendezéseiket."
"Az év második felére jobbak szeretnénk lenni, javítani szeretnénk pár dolgon. A céljaink továbbra is a Scudetto és az UEFA kupa megnyerése."
"Több játékos vissza fog térni, s így talán valamivel kevesebb gondunk lesz. Aki miatt aggódok az Borriello, mert nem biztos, hogy január vége elött vissza tud térni."
"Az átigazolási szezonban az a célunk, hogy megszerezzünk egy fontos játékost a bal szélre, hisz volt, hogy Jankulovskinak középpályást kellett játszania. Tagadom, hogy belső védőt szeretnénk igazolni. Erre ott van Kaladze, Maldini, Bonera és Senderos, akik megtudják oldani ezt a feladatot."
Carlo Ancelotti:
"Boldogok vagyunk, amiért újra itt tölthetjük az edzőtáborunkat, és köszönetet szeretnék mondani a vendégszeretetért, hiszen mióta megérkeztünk, ezt érezzük."
"Beckham? Ma reggel megvolt az első edzése a csapattal. Ő olyan játékos, aki képes segíteni a csapatnak. Különösen hasznos, hiszen a középpálya három posztján is bevethető. Ez az egy hét nagyon fontos lesz, hisz ez alatt kitudjuk majd értékelni, hogy készen áll-e a megmérettetésekre."
"Az év második felében javulnunk kell, különösen a védekezésben. Még mindig hiszünk a Scudettóban, ha jók vagyunk, betudjuk érni az Intert."
forrás: acmilan.com -
ja értem köszi az infót! -
terrorista fenyegetések miatt ez a nagy felhajtás -
Ez a Borriello is...
Alig játszott még idén. -
Beckham miatt -
hát ez már tényleg több a soknál...
de miért kellenek a fegyveres őrök a hamburg ellen, vagyis miért lett ez így kiemelve? -
A Dubai edzőtáborban Marco Borriello újabb sérülést szenvedett, így a visszatérése februárban lesz esedékes.
A Milan csatárja Marco Borriello januárban még nem térhet vissza a foci pályára, hála a Dubaiban elszenvedett sérülésének.
Az izom megerőltetés miatt reggel a Milan orvosi kara újabb vizsgálatokat végzett el.
Ez a hír nagyon elkesítette a Milan csapatát, és a vezetőedző Carlo Ancelotti épp azon merengett, hogy a januári átigazolási szezonban akár támadót is venni kellene.
Adriano Galliani szerint ez egyfajta átok ebben a szezonban.
"Nagyon fárasztó megvárni minden játékosunkat.Balszerencsénk van ebben az évben.Félek, hogy januárban még nem térhet vissza"-mondta a La Gazzetta dello Sport-nak Galliani,
"Remélem nem lesz több ilyen kisebb sérülés ebben a szezonban, mert az ilyenekből már nagyon elegünk van."
Az ügy külön pikantériája az, hogy ebben a szezonban Marco alig játszhatott sérülései miatt, és nagy esélye volt annak, hogy a Dubai edzőtábor alatt felépül.
A Milanra a jövő héten egy barátságos mérkőzés vár a Hamburg ellen.A meccs fegyveres őrök kísérletében fog lezajlani.
Fasza, én már nem reménykedem semmi jóban =( -
:(
személyes kedvencem pedig, mielőbbi gyógyulást neki -
A védőnek súlyos sérülése van, ami miatt operációra lenne szüksége.Ez januárban lenne esedékes.
Nesta ebben a szezonban végig sérült volt, így még bemutatkozni sem tudott ebben az idényben.A Milan képviselői és Nesta ügynöke folyton mondogatta, hogy nincs szükség operációra, de a Corrierro dello Sport most követeli ezt.
Egyes jelentések azt írják, hogy Nesta január közepén menne kés alá, ami után elkezdené a rehabilitációt és az edzéseket.A visszatérése pedig az év végére lenne várható.
Sandro sérülését a Milan orvosi stábja sajnos nem tudja kezelni, így a védőnek Miamiba kellett repülni, ahol megműtötték és a műtét sikeres volt.Ez után már mindenki optimistán állt a dologhoz, de fordult a kocka.
Nesta sérülése nagy pánikot ejtett a Rossoneri hátsó alagzatában.Az alelnök Adriano Galliani már tervezi az új igazolásokat, hisz Nesta nélkül nem fogja bírni a szezont a Milan.
Egy külföldi Milanos weboldal értesülései szerint a Milan hamarosan leigazolhatja Gnnaro Gattuso pótlására a ghánai Stephen Appiaht.
A Rossoneri hat hónapra elvesztette a küzdő Gennaro Gattusot, és így pótolni kell őt valahogy.
Rengeteg nevet soroltak már fel, de a ghánai az elsőszámú játékos erre a posztra, és a megegyezésig sem kell sokat várnunk.
Azzal viszont lesz egy kis probléma, hogy Appiah nem EU-s játékos, a Milannak már viszont nem lehet több ilyen.
Itt jön a képbe a Chievo, akihez hivatalosan aláír a nyárig.A veronai klub kölcsönadja a játékost a Milannak, majd júniusban visszamegy a Chievohoz, és hivatalosan aláír a Milanhoz.Bonyolult nem?
Mindenesetre Appiahnak nem lenne szokatlan ez a bajnokság, mert korábban a Juventusban és a Bresciában is focizott.
forrás: channel4.com -
Gattuso közel került a Bayernhez
A Milan sérült középpályása elismerte, hogy a bajor sztárklub korábban kitartóan ostromolta, és majdnem meg is szerezte.
Gennaro Gattuso súlyos sérülése miatt vélhetően az idei bajnokságnak csak a hajrájában léphet újra pályára, a Milan játékosa térdsérülést szenvedett. Gattusót meg is kellett műteni, a világbajnok középpályásra körülbelül öthónapos kihagyás vár.
A milánói piros-feketék alapembere az elmúl években a távozás gondolatával foglalkozott, sőt, több csapattal is szóba hozták. Gattusót a Manchester United mellett a Bayern Münchennel kapcsolatban emlegették, de a középpályás végül kitartott a Milan mellett:
- Nagyon közel kerültem egy Bayern-szerződéshez, de végül maradtam, és ezt nem bántam meg. Ez volt az egyetlen jó megoldás, mert még mindig nagyon büszke vagyok rá, hogy a piros-feketék mezét viselhetem – mondta Gattuso, aki elárulta, hogy döntésében nagy szerepe volt Adriano Gallianinak, aki meggyőzte a maradásról:
- Galliani győzködött. Ő volt az, aki elhitette velem, hogy még mindig fontos vagyok a csapat számára. Ez döntő érv volt az elhatározásomban – mesélte Gattuso.
samsungsport.hu -
jaja fogjuk csak másra gyönyörű...
szerintem az volt a baj, hogy nem őrá, ő köré volt építve a csapat, nemcsak a gólszerzés volt a feladata, és ő nem tudta feltalálni magát ancelotti nem csinál 9 (a kapust nem számolom) játékosnak nem megfelelő stratégiát 1 miatt, szerintem nem szép tőle ez a nyilatkozat, még ha igaza van akkor sem. -
Gilardinónak Ancelotti miatt nem ment a játék a Milanban
A Fiorentina támadója már nem haragszik egykori mesterére, de élete legrosszabb szezonját tudta le tavaly a Milanban.
Alberto Gilardino a Milantól való távozása után valósággal megtáltosodott, sorra rugdossa a gólokat a Fiorentina színeiben, és jó esélye van a szezon végi gólkirályi cím megszerzésére is. A támadó a Milannál töltött éveket karrierje mélypontjának tekinti, de nem saját magát okolja, amiért nem tudott kitűnni piros-feketében.
- A Milannal eltöltött évek a legrosszabb időszakot jelentik a pályafutásom során. Nem tisztáztuk a dolgokat kellőképpen Carlo Ancelottival. Ennek ellenére nem neheztelek rá, ő a saját módszerei szerint dolgozott, és meghozta azokat a döntéseket, amelyeket a legjobbnak vélt - nyilatkozta diplomatikusan Gilardino.
samsungsport.hu -
Most olvasom hogy Cannavaro érkezhet.
Ha ez bekövetkezik akkor elásom Gallianiékat tutira, bár sztem csak kacsa. -
szerintem tartogatsd szezon végére, majd ha megnyertük a scudettót! ne igyál előre a medve bőrére :) -
-.- -
Milanos vörösbort kaptam :P nincs szívem meginni pedig vmi minőségi olasz cucc :D -
Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
Boldog karácsonyt a milanosoknak!
Mivel újévkor valszeg beszámíthatatlan állapotban leszek így előre kívánok nektek sikerekben gazdag, a milannak a legutóbbi meccshez hasonló eredményeket hozó találkozókat kívánok :) -
jézuska milános kedvében volt:
milanos: mez, kulcstartó, bögre, törölköző, könyv:D -
Boldog Karácsonyt !