A csapat sikeresen megérkezett Dubaiba, az edzőtábor helyszínére. Ott helyben nyilatkozott Mauri Flanagan (aki az új szponzor, a Fly Emirates alelnöke), Adriano Galliani és Carlo Ancelotti.
Mauri Flanagan:
"Nagyon boldog vagyok, hogy egymást követő két évben is a Milant szponzorálhatjuk. Tehát én is megerősítem, még egy évig a Milan szponzora leszünk."
Adriano Galliani:
"Nagyon boldog vagyok, amiért a Fly Emirates-sel szerződést hosszabbítottunk 2010-ig, s ezt meg is hosszabbíthatjuk majd akár. Örülünk neki, hogy Dubaiban készülhetünk az új évre, s minden köszönet az Al Nasr stadion vezetőinek, hogy használhatjuk a berendezéseiket."
"Az év második felére jobbak szeretnénk lenni, javítani szeretnénk pár dolgon. A céljaink továbbra is a Scudetto és az UEFA kupa megnyerése."
"Több játékos vissza fog térni, s így talán valamivel kevesebb gondunk lesz. Aki miatt aggódok az Borriello, mert nem biztos, hogy január vége elött vissza tud térni."
"Az átigazolási szezonban az a célunk, hogy megszerezzünk egy fontos játékost a bal szélre, hisz volt, hogy Jankulovskinak középpályást kellett játszania. Tagadom, hogy belső védőt szeretnénk igazolni. Erre ott van Kaladze, Maldini, Bonera és Senderos, akik megtudják oldani ezt a feladatot."
Carlo Ancelotti:
"Boldogok vagyunk, amiért újra itt tölthetjük az edzőtáborunkat, és köszönetet szeretnék mondani a vendégszeretetért, hiszen mióta megérkeztünk, ezt érezzük."
"Beckham? Ma reggel megvolt az első edzése a csapattal. Ő olyan játékos, aki képes segíteni a csapatnak. Különösen hasznos, hiszen a középpálya három posztján is bevethető. Ez az egy hét nagyon fontos lesz, hisz ez alatt kitudjuk majd értékelni, hogy készen áll-e a megmérettetésekre."
"Az év második felében javulnunk kell, különösen a védekezésben. Még mindig hiszünk a Scudettóban, ha jók vagyunk, betudjuk érni az Intert."