36664
-
Legyen így, és maradjon! Nem tudom, ha nyélbe ütnék az üzletet, milyen képet vágna Kaká a bemutatón... Mert, h mosolyogni nem őszintén fog, az is biztos.
-
ááááááá nemigaz....:(
football is dead...milyen igaz ma már csak a pénzről szól... -
este okosabbak leszünk, addig megy a mindenki ír mindent -
most akor mivan? -
akkor adjátok el Buffont meg Chiellinit, megnézném h akkor miket írogatnál... -
Milan:Van pénz, van Kaká
A milannews.it olasz internetes weboldal felfedte, hogy a Milannak van épp elég pénze, tehát gyakorlatilag szükségtelen volna megválni a legjobbtól.A Milannak van egy erre jó alapítványa, és annak az alapítványnak köszönhetően a Rossoneri megtarthatja legjobbjait, ez esetben Kakát. -
lehet h azt nyilatkozta. De a pénz beszél. Nagyon sok pénzről van szó és persze h elfogadja a Milan. Hülyék lennének ha nem. -
itt úgy beszél mintha Ricky egypénzéhes ember lenne akit most muszáj eldani, mert nem osszabbítaná meg a szerződését! 2013-ig pedig a klub dönti el h eladná-e és itt a vezetőség dönt úgy és ebbe akarják belehajszolni Kakát, ez nagy pofátlanság, és szembeköpik Rickyt , azt akinek nagyon sokat köszönhet a klub... ez nagyon nem szép, gratulálunk Berluéknak, látszik h politikus--> rákenné Kakára minta mindenáron el szeretne menni... fúúú mi lesz még itt... -
"Ez az otthonom, és még itt szeretnék maradni"-mondta Kaká ma reggel a milannews.it weboldalnak. -
nb1.hu, ez lemaradt. -
wright #19633 Egyetértek...
Nem vagyok milán szurkoló,de komolyan sajnálom ami nálatok és a fociban fog véghez menni.
-
Berlusconi elfogadta a City ajánlatát!
Milánó, január 17., 14.28 Kaká szinte biztosan a Manchester City játékosa lesz.
Az AC Milan mindenhatója, Silvio Berlusconi elfogadta a Manchester City 112 millió eurós ajánlatát Kakáért. A játékosnak 380 ezer eurós heti szerződést kínálnak majd, Berlusconi azt mondta, hogy kénytelen lesz eladni a játékost.
- Úgy tűnik, kénytelen leszek eladni Kakát – mondta a Milan elnöke. – A City hatalmas ajánlatot tett neki, az adók levonása után is több mint évi tizenöt millió eurót keres majd. Ha nem adnám el, akkor megbomlana a csapategység, és úgy veszíthetném el később, hogy a klub nem nyer semmit az üzleten. A szurkolók megértését kérem!
Kaká is hajlandó lenne aláírni a manchesteriekhez, ám egyáltalán nem szívesen teszi ezt. A hírek szerint a szerződésébe belefoglalnak majd egy kivásárlási árat, amelyet ha valaki 2010-ben kifizet érte, automatikusan távozhat az újgazdag manchesteriektől. -
egyetértek! Nem lett volna szabad meginogni, akármennyi pénzt is ajánlanak érte. Szerencsétlen Kaká karrierjét törik ketté ezzel! -
áh komolyan hányok most a vezetéstől...már ha igazak ezek a belinkelt hírek -
hiába ez a bazi nagy pénz, így voltunk 2006ban a Sheváért kapottal! majd igazolunk egy fasza csatárt! meg egy másik játékost! de az a pénz eltűnt, és ez is fog, olyanokat olvastam tegnap h új stadionra menne el a pénz, szépen el lehetne szórakozni ennyi bagóval betömni a réseket a csapatban de úgysem ez lesz belőle, ez nem változtatja meg a vezetők garasoskodó gondolkodását, kb olyan mintha őriznénk a pénzt, most belegondoltok igazolunk 4 klasszist magas fizuval akkor az már eleve több költséged jelentene mint Kaká fizetése :D Berlu meg sírt h akkor emelni kellene, meg adósságaink is vannak , komplexebb dolog ez az egész, de nekem Yulcsa opciója tűnik a legvalóságosabbnak ergo Ricky csalódott a klubban h tárgyalnánk, kijelentette h ő akkor megy el ha a klub is akarja, vezetőinkben meg előjött a PÉNZ PÉNZ PÉNZ gondolata és vérszemet kapva mosmár rákényszeríthetik az akaratukat Rickyre, aki ezekután nem maradna
"berlu azon sír, hogy hirtelen nem tudjuk megduplázni a fizetését, mert már így is ez a max, és akkor a többiekét is meg kéne növelni, ami lehetetlen. Egyértelműen arra utal, hogy nehéz megtartani Kakát, ha egy másik csapatnál sokkal többet kereshetne, vagyis rá fogja az egész dolgot! "
ha mégis megtörténne az üzlet akkor valamit cselekedni kellene mert elől mégjobban meggyengülnénk, és nem hiszem h két hét alatt BLben játszó klasszist tudnánk igazolni, scudettot szerintem már elbasztuk, erre most rámehet a BLt érő hely, Carlo nyilatkozata meg a Kaká nélkülis erősek vagyunk c. duma meg unalmas, ezt ő sem gondolta komolyan, neki csak ezt kellett mondania, csatáraink teljesítményétől meg nem dobom el az agyam továbbra sem, nekem a a 3. helyhez garancia volt Kaká, így mosmár kezdek aggódni, mert ha nem jutunk ki a főtáblára akkor nem leszünk vonzóak a klasszisoknak, de még bízom abban h a vezetők hozáállása megváltozik és Kaká marad, nagy szurkolói felháborodás lenne, bocsi már van h ilyen megtörténhet, és igazuk van..azért ekkora mértékben nem volt üzlet a foci, remélem hamarosan cselekednek ez ellen az UEFAban
-
laca70 #19628 Nem a kihívás, hanem csak a pénz miatt menne el Kaká. Az biztos, hogy jövőre sem a BL-ben sem az UEFA kupában nem tud játszani.
Ráadásul a hajtós-nem technikás angol futball nem egészem az ő kenyere. Kétszer megindul és úgy felrúgják, hogy elmegy a focitól a kedve.
-
Várjuk ki a végét, hogy mi lesz belőle. 120 millió Euró nem kevés pénz, ebből egy új Milant lehetne építeni, a jövő Milanját - akár az előbb felsorolt játékosokkal - szóval Kaká akár így is segítheti klubját.
Abban biztos vagyok, hogy Manchesterben nem fogja otthon érezni magát annyira, mint itt. Nem ő lesz a központban, hiszen jópár játékosra szemet vetett a City, egy összevásárolt divatcsapat lesz előbb-utóbb. A brazilok meg köztudottan szeretetéhesek, Istenhívők, és ennek Kaká a legjobb mintapéldája. Nem hiába sírt az edzésen is. Nemrég született kisfia, boldog volt, és egyszer csak jön ez az ajánlat, és vége az idili állapotnak, röpülhet Angliába... -
Rudee #19626 Hát de ha a játékos a fontos, akkor miért engednék el?
Amúgy se azon a pénzen múlna a Milan jövője. -
Ez nem illik bele a Milan filozófiájába! Épp ez az, hogy nálunk a játékosok a fontosak, nem a pénz. Éa a játékosoknak is fontos a klub, lásd Kaká... Épp ezért csalódott szerintem Ricky, hogy megengedték a tárgyalást a Cityvel. -
Már megint elköltötték a nem létező pénzt
Adebayor, Essien, Clichy & Alex jönne... -
Rudee #19623 Akkor meg mártír, magára vessen.
Egyébként meg egy játékosnak elsősorban a saját jövőjével jobban kell törődnie. -
Nem mondhat nemet, ha látja, hogy a klub el akarja adni, és tudja, hogy ezzel mennyit "ad" a klubjának. -
Rudee #19621 Nemet mond a City szerződésére és kész. Onnantól már maradt is, nem? Ha meg aláír, akkor nem az akarata ellenére adják el. -
állítólag a pénteki edzést követően könnyes búcsút vett Kaká Carlotól, és nem is fog már játszani többet.
Mondjuk én ezt nem tudom elhinni, ha megy is, 100%, hogy ma este lesz a búcsúmeccse. De szörnyű ezt leírni! Mint ahogy a Milan forumon is írták, én is Kaká miatt kedveltem meg a Milant anno, és nagyon fáj, hogy most elmegy, és főleg az fáj nagyon, hogy akarate ellenére a klub adja el őt :( -
"Még nem hivatalos semmi, de nagyon nehéz megakadályozni a City terveit'-mondta a Kaká ügyről Silvio Berlusconi, a Milan mindenható tulajdonosa.
forrás: sportmediaset.it

-
Fernando Torres, a Liverpool spanyol légiósa üzent, a most nagy dilemma előtt álló Ricky Kakának, az új szerződését illetően.
"Ez a City nem Kakának való"-mondta Torres a Daily Mail-nak.
"Minden profi focista trófeákat akar nyerni.A Milanban pont eleget nyerhet.De a Cityben?Ők fel se érhetnek a nagy csapatokhoz.Azért küzdenek, hogy ne essenek ki vagy, hogy legalább a középmezőnybe végezzenek.Építeni kell csapatot, nem venni.A Chelsea mielőtt gazdag lett volna, már akkor nagy presztizzsel bírt.Most pedig mindenki ott akar játszani"-mondta Torres.
forrás: milannews.it -
A brazil Ronaldinho Gaucho elmondta véleményét erről az egész Kaká-mizériáról.
"Kaká létfontosságú a csapatnak"-mondta."Ha elmenne, az nekünk egyenlő lenne egy katasztrófával.Nem hiszem, hogy pusztán a pénzért képes volna elhagyni minket.Sajnos mint csapattárs nem tudjuk befolyásolni, de nagyon bízunk abban, hogy maradni fog, és nem hagy el minket"-mondta kicsit könnyezve Dinho.
Dinhot arról is megkérdezték, hogy szerinte mennyire lenne sikeres a Premier League-ben.
"Kaká egy fenomén.Biztos, hogy Angliában is ugyanolyan sikeres lenne, mint itt."
"De a Milan jövőre a BL-ben fog játszani, és óriási szükségünk volna rá.A Cityben sok a brazil (Robinho, Elano, Jo), és biztos, hogy ők is befolyásolják a döntését.De itt többet nyerhet.Egy focistának pedig ez az első.A siker, amit itt megkap, ott nem"-fejezte be.
forrás: transfermarketweb.com -
Berlu kijelentette, elfogja adni Kakát

-
Ronaldinho könyörög Kakának, hogy maradjon -
Ha megy is, 2010-ben már visszajönne Kaká -
Jaj de várom a mai meccset, sztem Kaká pörögni fog mint állat, meg kell verni a Fiot, és ermélem Gilardino nem fog gólt rúgni. -
Ha Sheva itt maradt volna akkor most Pato Shevchenko támadósor lenne és Sheva se egy UEFA meg egy OKupa gólnál tartana. -
és szerencsémre láthatom élőben ezt a meccset remélem a sansiro maradj itt kaká transzparensbe borul :)
szerintem csak akkor adjuk el mint mikor shevát, lehet megérezték hogy nem tudja úgy folytatni. -
Torres is Kaká mellett áll... -
ne fájdítsd már a szívem :'(
miért vannak ilyen piszok gazdag emberek, akik tönkreteszik a sportot????
-
-
holnapi találkozón a meccs előtti,közbeni hangulat felejthetetlen lesz...! ebben biztos vagyok, sok érzelem lesz a pályán és a lelátón az tuti... -
Kaká elsírta magát a pénteki edzésen -
faternak kellene egy kis plusz lóvé aztán befogná a száját, tehát a mai nap szinte csak felfújt hírek láncolatából állt, a legnagyobb baj h nem léptünk fel határozottan h BÁRMENNYIT IS ADTOK NEM ELADÓ, hanem elgondolkodtunk aztán akkor mondtunk nemet, ezért fognak még próbálkozni -
Amen, remélem február 1-jén is ezt olvashatjuk...