• LasCar16
    hiába ez a bazi nagy pénz, így voltunk 2006ban a Sheváért kapottal! majd igazolunk egy fasza csatárt! meg egy másik játékost! de az a pénz eltűnt, és ez is fog, olyanokat olvastam tegnap h új stadionra menne el a pénz, szépen el lehetne szórakozni ennyi bagóval betömni a réseket a csapatban de úgysem ez lesz belőle, ez nem változtatja meg a vezetők garasoskodó gondolkodását, kb olyan mintha őriznénk a pénzt, most belegondoltok igazolunk 4 klasszist magas fizuval akkor az már eleve több költséged jelentene mint Kaká fizetése :D Berlu meg sírt h akkor emelni kellene, meg adósságaink is vannak , komplexebb dolog ez az egész, de nekem Yulcsa opciója tűnik a legvalóságosabbnak ergo Ricky csalódott a klubban h tárgyalnánk, kijelentette h ő akkor megy el ha a klub is akarja, vezetőinkben meg előjött a PÉNZ PÉNZ PÉNZ gondolata és vérszemet kapva mosmár rákényszeríthetik az akaratukat Rickyre, aki ezekután nem maradna

"berlu azon sír, hogy hirtelen nem tudjuk megduplázni a fizetését, mert már így is ez a max, és akkor a többiekét is meg kéne növelni, ami lehetetlen. Egyértelműen arra utal, hogy nehéz megtartani Kakát, ha egy másik csapatnál sokkal többet kereshetne, vagyis rá fogja az egész dolgot! "

ha mégis megtörténne az üzlet akkor valamit cselekedni kellene mert elől mégjobban meggyengülnénk, és nem hiszem h két hét alatt BLben játszó klasszist tudnánk igazolni, scudettot szerintem már elbasztuk, erre most rámehet a BLt érő hely, Carlo nyilatkozata meg a Kaká nélkülis erősek vagyunk c. duma meg unalmas, ezt ő sem gondolta komolyan, neki csak ezt kellett mondania, csatáraink teljesítményétől meg nem dobom el az agyam továbbra sem, nekem a a 3. helyhez garancia volt Kaká, így mosmár kezdek aggódni, mert ha nem jutunk ki a főtáblára akkor nem leszünk vonzóak a klasszisoknak, de még bízom abban h a vezetők hozáállása megváltozik és Kaká marad, nagy szurkolói felháborodás lenne, bocsi már van h ilyen megtörténhet, és igazuk van..azért ekkora mértékben nem volt üzlet a foci, remélem hamarosan cselekednek ez ellen az UEFAban