36664
-
Pato, Ronnie csere -
Magukrahúzzák a Fiorentinát nagyon... -
Nagyon remélem, h Kaká végigjátssza a találkozót... -
Abbiati de jó helyen állt vaze...
és megint... -
egyetértek! Zambro ma nagyon jól játszik, és nem ártana egy Ronaldinho - Seedorf csere. -
Seedorf nem tudom mit keres a pályán, bebizonyosodott h CA kedvence... -
Kellene még egy gól, egy Kaká gól istenem csak jöjjön neki össze...
Eddig a meccs embere nálam Zambrotta. -
Nem tudom, de nekem fucsa, hogy mindenáron gólt akar lőni... Ilyen helyzetben, mint az előbb is, le szokta passzolni, és most is ott volt Pato, de megpróbálta rászúrni...
Kíváncsi lennék a gólörömre... Szerintem sírna... :( -
Lehet hohy többet keresne a City-nél,de nállunk se keres rosszul.
A City-nél csak elbaszna 1 évet,ö tudja mit akar magával,de ez nagy bukás lenne neki. -
-
remélem nem utoljára teszi... :( -
Monoton #19672 Mi max nyáron igazolnánk le, elnökváltás miatt. -
Galliani menj te a Cityhez! - ez tetszett :D :D :D -
nem tudom h láttátok-e de a szurkolók folyamatosan Kaká dalokat énekeltek és a kezdésnél Ricky többször a jobb kezével a címerre ütött... nekem ez sokat elmond... -
ha elmegy akkor ugyanennyiért a Realba menjen... -
szombat, 19:09 - Kaká egy tegnap esti beszélgetés során elmondta csapattársainak, hogy elárulva érzi magát. Ő szeretne a Milanból visszavonulni, a klub vezetősége azonban - elmondása szerint - egyértelműen pénzt akar belőle csinálni, nem törődve a játékos érzéseivel.
madridista.hu
illetve:
2009.01.17.
14:31 Olasz lapértesülések szerint Florentino Pérez megtorpedózhatja Kaká Manchester Citybe való igazolását, a Real Madrid ex elnöke ugyanis kész ajánlatot tenni a Milannak, ami választás elé állíthatná a brazil játékost.szintén madridista.hu -
Kellene még egy gól... -
Pato ismét ^^
imádom a tagot... -
hú, nagyon szép volt PATO gólja!!!! -
pato gyönyörű gól! és szerencse hogy volt egy éles szemű partjelző és nem kaptunk 11est :D -
azt valszeg nem olvastad még az elején volt hogy kijelentette a milanban szeretne megöregedni. -
Bizony, Kaká kezd! De ez lehet jó is, meg rossz is... Ha búcsúmeccs, akkor a 90. perc környékén le fogja hozni Carlo, ha nem, akkor meg nem tudom... -
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Kakà(!), Seedorf; Pato.
FIORENTINA: Storari; Comotto, Gamberini, Kroldrup, Vargas; Kuzmanovic, Felipe Melo, Montolivo; Santana; Jovetic, Gilardino.
forrás: acmilan.com -
"Kakás ügybe" ez viccesen hangzik :D
Viccet félretéve, nem baj, ha lesz egy kis buli, legalább a vezetőség látja, hogy mennyire fontos a szurkolóknak Kaká! -
ha kaka maradni akarna akkor mar reg megmondta volna hogy: nem megyek sehova, maradok
szal valszeg menni fog -
Transparensek kitéve!
A Curva Sud lelátó egyenlőre üres, de a kapuk mögött már látható a "Kaká ne menj el" és a "Kaká nélkül nincs Milan" feliratokkal ellátott táblák.Állítólag a Curva Sud lelátó tele lesz a vezetőket ócsároló táblákkal, hogy a szurkolók is kinyilvánítsák nem tetszésük ebbe a Kakás ügybe.Az is biztos egyébként, hogy Gilardinot kipécéző feliratokat is lássuk.Itt már tehát az is biztos, ha Kaká megy: Milánóban elszabadul a pokol!forrás: milannews.it -
Kaká: "Majd a végén döntök"
A The Sun kérdezte Kakát, a Premier Leauge-ről és persze arról, hogy milyen esélyeket lát arra, hogy a Cityé legyen.
"A Premier Leauge-ből szeretem a Manchester United és az Arsenal játékát, nekik más a stílusuk, mint a többi csapatnak" -mondta Kaká. "A Liverpool és a Chelsea stílusa kissé konzervatívabb."
"Az édesapám mindig segített abban, hogy a legjobb döntést hozzam. Még beszélni fogok erről az édesanyámmal és a feleségemmel. Még a barátaim véleményét is kifogom kérni, hogy ők mit javasolnak nekem. A végén eldöntöm, hogy Milan vagy City." -
ha el is megy, biztosan nem jelentik be meccs előtt, mert akkor tényleg vérontás lenne! Az olasz tifosik bármire képesek! -
nah megkapták a pisztolyt is a töltények mellé? :D -
Rendőri védelem Gallianinak
Milánó, január 17., 17.45 Ismét megfenyegették az AC Milan alelnökét.
Ismét rendőri védelmet kapott Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgócsapatának ügyvezető alelnöke, miután újra megfenyegették a klub ultrái az általuk magasnak tartott jegyárak miatt.
A vezető több hónapja kap halálos fenyegetéseket a milánóiak radikálisabb szurkolói csoportjaitól. A rendőrség több drukkert őrizetbe vett.
Tavaly decemberben száz Milan-rajongó berontott a milánói érdekeltségű Mediaset-csoport televízió-stúdiójába és így tiltakozott a belépők árai ellen.
(MTI) -
most írnék egy olyan verziót ami tetszene nekem, de könnyen lehet igaz. amit írnak ugyan olyan kacsa, mint hogy kaká apjával beszéltek gondolom berlu nyilatkozata, és az összes többi hír csak azért van, hogy elbizonytalanítsonak mindenkit az ügyről és még a döntéshozókat is befolyásolják akik remélhetőleg nem olvasnak híreket :) -
Ne menj Kaká,ha elmész,egy egész lavina elindul! -
Yulcsa leírta, Olaszországban szinte minden csapat ultráinál felfedezhető ez a drapi... -
"NO TO MODERN FOOTBALL!"
Nemet a modern focira! -
valószínű, sajnos elkurvult már az egész, ez nagyban köszönhető az angoloknak, ahova betette a lábát a sok külföldi milliárdos, akik csak ugy hobiból csinálják az egészet, egyszer majd megunják és nézhetnek az angol klubok... Persze olaszban is sokat költenek a nagy klubok fejesei, de azért ennyire egyse viszi túlzásba, és ami lényeg, hogy szinte minden olasz klubnak OLASZ tulajdonosa van, aki azért kötődik a klubhoz, és tudják azért hol a határ... de mikor befut egy ilyen ajánlat annak már ők se tudnak ellenállni, sajnálatos ez, de az egész foci ma már erről szól, legfőképpen angliában... persze a milan pénzügyileg jól járna az üzlettel, de Kakával olyan embert veszítene akit soha nem tudnának ótolni sztem, ilyen játékosokzsenik nem mindennap születnek... -
nemértem:( -
"NO AL CALCIO MODERNO!" -
igazad van sztem se. -
az a baj h hiába vásárolják össze az embereket 5.helynél előrébb úgyse jutnak majd ... -
figyelj ha a klub el akarja adni el is adja. Amúgy ha a City adna 100M Buffonért sztem a Juve is eladná