36664
  • Palinko
    egy kicsit már én is pihentetném beckset kéne erőltetni még itt van :D
  • Nuno88
    Seedorfot tegyék már le az U-20-ba könyörgöm!!!
  • szucsy89
    szép hírflood:)
  • Grove4
    Szóval ez volt a célod a flooddal?
    Viccet félretéve
    Szerintem Handanoviccsal jól járnátok!Jó kapus!
  • LasCar16
    TÉKKKKKKKKKKKK
  • LasCar16
    Alberto Gilardino még mindig dühös, amiért ekkora nem tetszéssel fogadták őt a Milan-Fiorentina meccsen.

A Fiorentina csatárja még mindig nem emésztette fel a Milan-Fiorentina meccsen látott szurkolók ovációját, mondva ő mindig tisztelte a Milan ultrákat, de sosem kapta meg érte a kellő tiszteletet.

Az olasz nemzetközi válogatott játékos három szezont töltött a piros-feketéknél, de ezalatt az idő alatt sosem tudott csúcsformába lendülni, amikek az lett a következménye, hogy a kispadra szorult, a nyáron pedig a Fiorentinat választotta.

"A Milan szurkolók kifütyültek?Nagyon rosszul esett, mert én mindig mutattam feléjük némi tiszteletet.De a mai labdarúgásban nincs olyan szó, hogy tisztelet"-mondta Gila a La Gazzetta dello Sport-nak.

"Ilyen hamar elfelejtették a góljaimat amit abban a három évben szereztem."

Az ex Parma játékos a múlthéten gólt szerzett a Juventus ellen, amit a játékvezető nem adott meg, mondván Alberto lesen tartózkodott.

"Szabályos gólt szereztem a Juve ellen"-tette hozzá.

"Ha azt megadja nekünk, akkor teljesen más volna a helyzetünk a táblázaton.De bízunk a további győzelmekben."

"Én is azon a véleményen vagyok, hogy a technológia hasznos volna az ilyen helyzetek megítélésében"-fejezte be.

forrás: goal.com
  • LasCar16
    A Milan olasz középpályása, Gennaro Gattuso nagyon sajnálja, hogy csapata nem tudta kihasználni azokat a lehtőségeket, hogy csökkentsék hátrányukat az Interrrel vagy a Juvéval szemben.

A Milan hétközben 1-1 -es döntetlent játszott a Genoaval, az Inter pedig győzött, ezért a 6 pontos hátránya a Milannak 8-ra nőtt.

Ennek ellenére a Rossoneri házatáján még bíznak a Scudettóban, mondván, az a nyolc pont még nem behozhatatlan.

A Milan jelenleg sérült középpályása, Gennaro Gattuso csalódott, hisz a piros-feketéknek több lehetőségük is volt, hogy csökkentsék hátrányukat a listavezetővel szemben, ám ezekkel nem tudtak élni.

"Ebben az idényben sokszor elkényelmesedtünk a meccseken a vezetés tudatában, ez miatt pedig az ellenfél egyenlített" -mondta Gattuso a Tuttomercatowebnek.

"Az Inter nyolc ponttal vezet elöttünk, ami nem egy könnyen behozható hátrány."

"Elég megemlítenem a Torino, a Lecce és a Genoa elleni meccset, mert ezeken az összecsapásokon mindig leeresztettünk, ezért ezek a mérkőzések döntetlennel zárultak."

"Ha bajnokok akarunk lenni, nem szabad ilyen hibákat megengedni."

A Rossoneri ezen a hétvégén a Lazioval fog összecsapni.
  • LasCar16
    Olasz források szerint a Milan hajlandó volna egy 10 millió eurós ajánlatot tenni az Udinese 24 éves kapusáért még akkor is, ha a transfer csak a nyáron valósulhatna meg.

forrás: tuttomercatoweb.com
  • LasCar16
    Alberigo Evani Primavera csapata 3-1-es vereséget szenvedett a Triestina otthonában.A vendégek egyetlen gólját Carani szerezte.

forrás: acmilan.com

utánpótlásnak nem megy annyira...
  • LasCar16
    Az Arsenal svájci védője Philippe Senderos a kölcsön lejárta után is szeretne a piros-fekete klubban játszani, mert szerinte a milánói klubban jobban tudna alkalmazkodni.

"Szeretnék a nyártól is a Milanban játszani, mert ez az edző jobban megbecsül, és itt nagyobb szinten tudnék játszani"-mondta Senderos.

"Beszeretném bizonyítani, hogy alkalmas vagyok a Milanhoz, de egy védőnek szüksége van 2-3 meccsre a visszatéréshez."

"Persze bennem van még egy kicsit a sérülés, de szeretnék bizonyítani, ha már száz százalékosan jó leszek"-fejezte be.

forrás: tribalfootball.com
  • LasCar16
    A ma reggeli edzésen Carlo Ancelotti enyhe utalásokat tett a holnapi kezdőre.A kapuban természetesen Abbiati áll majd, az előtte levő védelemben a Zambrotta Senderos Favalli Jankulovski négyes, s a középpályán Beckham nélkül egy Ambrosini Pirlo Seedorf hármas.Elől pedig az első perctől kezdve a Ka-Pa-Ro trió kezd.Ez persze nem hivatalos formáció, tehát senki se vegye 100 százalékra.

forrás: milannews.it
  • Yulcsa
    AC Milan: David Beckhamet mégis nevezhetik az UEFA-kupára

A korábbi hírekkel ellentétben Carlo Ancelotti vezetőedző elképzelhetőnek tartja, hogy benevezi angol válogatott labdarúgóját, David Beckhamet az AC Milan UEFA-kupában szereplő keretébe.

„Február elseje éjfélig van idő eldönteni, hogy kiket neveznek a klubok a tavaszi folytatásra. Hogy Beckham rajta lesz-e a Milan listáján, kizárólag a csapatvezetőség döntésén múlik” – mondta Ancelotti.

A Los Angeles Galaxy 33 éves középpályása március 8-ig kölcsönben szerepel az olasz együttesben. Amennyiben akkor visszatérne amerikai csapatához, csak a legjobb 32 közötti oda-vissza vágón képviselhetné a Milant, amely ugyanakkor szeretné hosszabb távon megtartani őt.

Ancelotti jelezte, akkor sem ijed meg, ha Beckham márciusban kénytelen lesz visszatérni eredeti gárdájához, ebben az esetben ugyanis Mathieu Flamini juthat nagyobb szerephez.
  • Palinko
    de lényeg rájönnek hogy ronaldonak milyen rejtett problémája is volt, de egy húzódás aaaz az aztán.... :D
  • szucsy89
    lool orvosi stábot kirugni és újat szerezni-.-
  • LasCar16
    ismét egy hatalmas gratuláció az orvosi stábnak amiért 2 hónapig ismét félrekezelték Borriellot, itt kellene elkezdeni az újjáépítést, mert amit ott művelnek az felháborító..
  • LasCar16
    A Milan orvosai ismét megfigyelték a Rossoneri három sérült játékosának az állapotát.

GATTUSO: Az orvosok megnézték, és mivel a rehabilitáció nagyon jól ment, így folytathatja a munkálatokat, de ami a legjobb, hogy két hónap múlva akár pályára is léphetne.

KALADZE: A lába reagált az edzésre, és minden jól megy.A biztonság kedvéért csak a jövőhét közepén csatlakozhat a csapathoz.

BORRIELLO: Egy vizsgálatra küldték, aminek az lett a következménye, hogy az orvosok azt vették észre, hogy az eddigi munkák fölöslegesek voltak, mert a lába állapota nemhogy javult volna, rosszabb lett.

forrás: tuttomercatoweb.com
  • Nuno88
    A Milan nem számít Beckhamre az UEFA-ban

A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Milan labdarúgócsapata nem nevezi angol kölcsönjátékosát a nemzetközi kupába.

A milánói szaklap információja szerint David Beckham nem lép pályára az UEFA-kupában. Az angol középpályás csak márciusig erősíti a Milant, majd a kölcsönszerződés értelmében visszatér a Los Angeles Galaxy gárdájához. Beckham ezek szerint mindössze a Werder Bremen elleni UEFA-kupa meccsen erősíthetné a piros-feketéket a nemzetközi kupaporondon, ezért azonban nem éri meg elpazarolni egy helyet Beckhamre. Az olasz lap szerint ez egyben azt is jelenti, hogy a Milan nem tudja kiharcolni az angol szerződtetését, és a közben felmerült tervekkel ellentétben már márciusban kénytelen elengedni az angolt.

samsungsport.hu
    ---------------------------------
    nem mondanám h nem örülnék ha maradna de hosszútávra már nem megoldás, verjen még 4-5 szabi gólt ameddig itt van és szépen fogunk rá emlékezni :)
  • Nuno88
    A Lazio elleni meccsünk vasárnap 20:30-tól a Sport 1-en ha jól láttam =)
  • Kaplartom
    Maldinit követelik a válogatottba
    Külföldi labdarúgás

Az egyik internetes hírportál kezdeményezése kapcsán Marcello Lippi nem tartja kizártnak, hogy Paolo Maldini újra pályára lépjen válogatott meccsen.

A goal.com internetes hírportál a héten szavazást hirdetett, amelyben felvetette, hogy Paolo Maldini pályára léphetne a Brazília elleni válogatott összecsapáson, a Milan csapatkapitányának a februári barátságos mérkőzés amolyan búcsúmeccse lehetne. A szavazáson elsöprő többséggel nyertek azok, akik támogatnák Maldini beválogatását, ezért az oldal munkatársai megkérdezték Marcello Lippit, van-e akadálya a felvetésnek.

- Nem hiszem, hogy ez az adott körülmények között lehetséges. Elvégre már csak két hét van a meccsig, nem hiszem, hogy ez lenne a legmegfelelőbb alkalom. Korábban persze mi is gondolkodtunk valami hasonlón, amikor Maldini visszavonult, és nem is tartom lehetetlennek, hogy egyszer összejön. Maldini az egyik legnagyobb játékos, akit valaha játszani láttam, ugyanakkor még mindig aktív, és nem is tudhatjuk pontosan, hogy dönt a szezon végén – mondta az olasz kapitány.
  • LasCar16
    műbalhé, ígyis-úgyis hozták volna a scudettot, max nyertek rajta még pénzt is, ha igaz akkor megérdemlik
  • laca70
    Az olasz focinak biztosan nem tenne jót, de legalább nem lenne olyan nagy pofája néhány Interesnek. Kizártnak tartom, hogy a múltkori botrányban kevésbé lettek volna benne, mint mi.
  • Nuno88
    Semmi nem lesz belőle majd meglátjátok, meg ne is legyen, az olasz fociról mindenkinek csak a bunda jutna eszébe :|||
  • Yulcsa
    Bajban az Inter...
  • Nuno88
    Kinézem a vezetőségből h idehoznák Panuccit...
  • szucsy89
    Beckhamnek egyelőre nem sikerült meggyőznie Fabio Capellót

Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello még mindig nem döntötte el, beválogatja-e David Beckhamet a februárban, Spanyolország ellen felkészülési mérkőzést játszó csapatába. Pedig Beckham látványos szabadrúgásgólt szerzett a Genoa elleni bajnokin – igaz, ez mindössze csapata 1–1-es döntetlenjére volt elég, a Milan gólszerzőjét pedig sérülés miatt a 71. percben le kellett cserélni.

Jól sikerült David Beckham bemutatója Fabio Capello szövetségi kapitány előtt a San Siróban, miután a Genoa elleni bajnokin nagyszerű szabadrúgásgólt szerzett – gondolhatta a játékos a találkozó után, még akkor is, ha kisebb húzódás miatt le kellett cserélni, és nem is tudott győzni a Milan.

Csakhogy a jelek szerint Capellónak mindez nem elég, a mester ugyanis még mindig nem tudja, ott lesz-e Beckham a spanyolok elleni felkészülési mérkőzésen.

„Még mindig nem döntöttem, noha elégedett vagyok azzal, amit Beckham a pályán nyújtott. Jobban játszott, mint az elmúlt mérkőzéseken” – mondta Capello.

hehe, nembaj legalább bizonyítani akar majd és még jobban fog hajtani remélem...
  • szucsy89
    agger jöhet, engem flamini se győzött (még) meg,ha bek. jön mehetne legalább kölcsönbe...panucci meg nemá
  • Nuno88
    Azért Aggernak még örülnék =)
    ...de sztem semmi nem lesz belőle.
  • Yulcsa
    Hajrájához ért a téli átigazolási piac

A téli átigazolási szezon végéhez közeledve még több, a Milan csapatával összefüggő transzferről is pletykálnak az olasz lapok.

EMERSON. Ahogy arról már a híreink közt beszámoltunk: az AS spanyol újság érteülése szerint a brazil középpályás közel áll a megegyezéshez az Espanyollal. Az ex Real Madrid játékos korábban az angolélvonalbeli Portsmouth csapatával tárgyalt, de most úgy tűnik visszatér a spanyol bajnokságba.

DARMIAN és CARDACCIO. A Milan két tehetséges, fiatal játékosa a tervek szerint a másodosztályban gyengélkedő Pisa csapatához tart. A kölcsönadási szerződés a tervek szerint nyárig tart.

FLAMINI. Meg nem erősített hírek szerint a Napoli vinné, egyelőre kölcsönbe a francia játékost. A lapok szerint az üzletet Beckham szerződtetése is befolyásolhatja. A Milan részéről ebben az ügyben semmilyen nyilatkozat, vagy utalás még hivatalosan nem hangzott el.

PANUCCI. Könnyen elképzelhető, hogy a téli átigazolási szezon utolsó óráiban a Milan játékosa lesz a Roma csapatánál kegyvesztett hátvéd. A világbajnok játékos karácsony óta már a fővárosi klub meccsre utazó keretébe se kerül be. A játékost a Genoa is szeretné megszerezni.

H. A. DIAZ. A Salzburg 17 éves játékosának olasz útlevele is van, ezért nem csoda, hogy több elsőligás klub is örömmel venné, ha aláírna hozzájuk a rendkívül tehetséges játékos. A Milan is tárgyal.

AGGER. Újabb fordulat állt be a tehetséges dán védő sorsában. A játékossal korábban a Milan is tárgyalt, de az egyeztetések félbeszakadtak, mert ő inkább jelenlegi csapatában a Liverpoolban maradt volna. Nos, a legújabb fejlemények szerint a vörösök edzője, Rafa Benítez nem kívánja megújítani a dán szerződését, Agger tárgyalhat a hivatalos kérőkkel. Bár a Milan oldaláról nem jelent meg az ügyben semmilyen kommentár, nem lenne meglepő, ha a piac utolsó óráiban megegyezés jönne létre a tehetséges védő és Galianiék között.
  • Nuno88
    Megint annyira hülyén cserélt CA hogy nem igaz. Kaká tegnap gyenge volt mint Seedorf is, nem értettem miért Patot hozta le és megint csatár nélkül maradtunk és megint ráültünk az eredményre...
  • Gunnersboy
    Becks akkorát akasztott a rövidbe mint eccer, pedig eccer nagyot akasztott :OOOooo
  • Yulcsa
    ahh, 1-1 lett :S
    Becks szabadot lőtt amúgy
  • szucsy89
    nem vonom vissza, 1-1 a vége, ezt az amúgy is nagyon szar napot még szarabbá tette ez a meccs, (10percet láttam csak pedig), megyek is feküdni
  • szucsy89
    1-1 amúgy

ha lövünk egy gólt a hátralévő 2percben visszavonom az előző hsz-t
  • szucsy89
    ez nemigaz CA is már lehozta See-t, jött Senderos, faszivan már ezzel a taktikával, lövünk egyet aztán elkényelmesedünk...HÁT KÖNYÖRGÖM ! hányszor szoptuk már meg emiatt? mennyi alkalom kell még CAnak?most meg futhatunk az eredmény után, az inter meg megnyeri a meccset...fasza...áh
  • szucsy89
    öö link a meccshez?:S
  • szucsy89
    nah megjöttem, nézem én is:)

milyen gólt lőtt Becks?
  • Yulcsa
    szééép volt Becks! De Pirlo 2 kapufája se volt semmi! Csak így tovább! 1-0
  • pAtOcA
    Megint betalált a vak :D
  • Kaplartom
    Darmian és Cardaccio elhagyta a Milant
    Alemilan 2009.01.28. 18:12

Nem hivatalos források szerint a Milan két fiatal tehetséges játékosa, a saját nevelésű Matteo Darmian és a tehetséges uruguayi középpályás Mathias Cardaccio a szezon végéig a másodosztályú Pisa csapatát fogják erősíteni.Az olasz kiscsapat jelenleg a 15. helyen áll, tehát rá is fér a keretre a frissítés.forrás: tuttomercatoweb.com
  • rumkola
    tudni már tutira, hogy Roni kezd-e??