• LasCar16
    Alberto Gilardino még mindig dühös, amiért ekkora nem tetszéssel fogadták őt a Milan-Fiorentina meccsen.

A Fiorentina csatárja még mindig nem emésztette fel a Milan-Fiorentina meccsen látott szurkolók ovációját, mondva ő mindig tisztelte a Milan ultrákat, de sosem kapta meg érte a kellő tiszteletet.

Az olasz nemzetközi válogatott játékos három szezont töltött a piros-feketéknél, de ezalatt az idő alatt sosem tudott csúcsformába lendülni, amikek az lett a következménye, hogy a kispadra szorult, a nyáron pedig a Fiorentinat választotta.

"A Milan szurkolók kifütyültek?Nagyon rosszul esett, mert én mindig mutattam feléjük némi tiszteletet.De a mai labdarúgásban nincs olyan szó, hogy tisztelet"-mondta Gila a La Gazzetta dello Sport-nak.

"Ilyen hamar elfelejtették a góljaimat amit abban a három évben szereztem."

Az ex Parma játékos a múlthéten gólt szerzett a Juventus ellen, amit a játékvezető nem adott meg, mondván Alberto lesen tartózkodott.

"Szabályos gólt szereztem a Juve ellen"-tette hozzá.

"Ha azt megadja nekünk, akkor teljesen más volna a helyzetünk a táblázaton.De bízunk a további győzelmekben."

"Én is azon a véleményen vagyok, hogy a technológia hasznos volna az ilyen helyzetek megítélésében"-fejezte be.

forrás: goal.com