36664
-
Gattuso interjú -
A brazíl válogatott edzője, Dunga mondta el véleményét a Milan fiatal támadójáról, Alexandre Patoról.
Dunga 1994-ben VB-t nyert a Brazilokkal, ahol ott volt az a Ronaldo, aki jelenleg a brazil Corinthiansban szerepel, s a legutóbbi meccsén duplázott.
"Pato méltó utódja lehet Ronaldonak. Hasonló képességeik vannak. Pato egyedül és csatártárssal is képes csodákra a kapu előtt. Alapvető játékos lesz" -fejezte be Dunga.
Pato egyébként már többször hangot adott annak, hogy az ő példaképe nem más, mint Ronaldo.
forrás: tribalfootball.com -
Sokan azt "agyalták" ki, a sajtóval az élen, hogy a napokban Carlo Ancelotti a Real Madrid következő elnökével, Florentino Perezzel találkozott, s beszéltek arról az ügyről, hogy Ancelotti megy-e vagy nem a Realhoz. Ám ezt az olasz tréner tagadta.
Valószínű, hogy Florentino Perez lesz a Real Madrid következő elnöke. Ha ez bekövetkezne, akkor Ancelottit szeretné edzőnek. A napokban azt írták, hogy Perez és Ancelotti találkoztak, s a részletekről beszélgettek.
"Ez nem igaz, kedden Genfben voltam" -mondta Carlo a La Repubblicanak.
"Első fogásnak Cannelonit ettem, de ezt senki nem írta meg" -viccelődött.
A ex-Parma edző véleménye szerint, most nem hagyhatja el a Milant, mert egy 3. hely a bajnokságban nem lenne méltó elbúcsúzás.
"Nem jönnek az eredmények, így Berlusconinak is elmegy a kedve az egésztől, s nem lesz lelkes, hogy irányíthassa a klubot. Ha igazolunk minimum két embert, akkor újra versenyképesek lehetünk."
Carlo minden bizonnyal két védőre célzott.
forrás: goal.com -
Állítólag, a Milan szívesen leigazolná a Sao Paolo 24 éves brazil védőjét, Joao Mirandat. A játékost 2011-ig szerződés köti a klubjához, ám a Rossonerik kivásárolhatják őt a szerződéséből 8 millióval, s erre a transzferre akár már most nyáron sor is kerülhet.
forrás: transfermarketweb.com -
A hírek szerint nem sikerült meghosszabítani Fabio Cannavaro szerződését a Real Madriddal, így a nyáron ingyen igazolhatóvá válik.Ennek a legjobban a Milan örülhet, hisz a 35 éves védőt ingyen igazolhatja le a Rossoneri a nyáron, ami valószínűleg meg is fog történni.
forrás: tuttomercatoweb.com -
csábos leányzók nélkül mit sem ér egy topik :P :)
amúgy meg sztem mindenki a forma1 előtt csorgatja a nyálát :D -
De meg állt itt az élet!:S -
Galliani biztos Ancelotti maradásában
Adriano Galliani cáfolta azt a pletykákat, miszerint Carlo Ancelotti a nyáron a Real Madridhoz szerződne.
A királyi klubnál július 5-én elnökválasztást tartanak, ahol a korábbi elnök, Florentino Perez jó esélyekkel száll harcba.
A Tuttosport szerint Ancelotti a héten találkozott Perezzel, hogy a közös jövőről tárgyaljanak.
Erre a hírre reagált Galliani, aki biztos abban, hogy a csapat edzője a következő szezonban is a Milant irányítja majd.
“Én 99.9%-ig biztos vagyok abban, hogy Ancelotti a Milannál marad.” - nyilatkozta a Corriere dello Sport-nak.
“Nem aggódom a róla és a Real Madridról szóló pletykák miatt. Perez ez jó barátom, sosem tárgyalna a hátam mögött, előtte mindenképpen szólna nekem is."
“Az Ancelottit övező hírek és találgatások is csak azt mutatják, hogy ő a megfelelő edző a számunkra. Jó döntés volt annak idején őt választani, és jó döntés most kitartani mellette és bízni benne.”
channel4.com -
háp-háp :D -
A "Kacsa" nagyon örül neki, amiért nagy játékosokkal edzhet együtt, továbbá beszélt a Brazíl válogatottbeli lehetséges szerepléséről is.
Alexandre Pato már fiatalon egy olyan nagy klubban játszhat, mint az AC Milan, ennek ellenére elmondta a "Kacsa", hogy továbbra is felnéz csapattársaira, akik egyben a bálványai.
"Csak 19 éves vagyok, mégis Világsztárokkal játszom egy csapatban" -mondta Alexandre a Globosportenek.
"Rengeteget tanultam Európában. Majdnem napi hat órában olyan játékosokkal vagyok, akik a bálványaim."
Pato neve ismét szerepel Dunga keretében, s a fiatal támadó akár pályára is léphet majd a VB-selejtezőkön.
"Nyugodt vagyok. A milánói munkának nagy hasznát veszem, ezeket a tudásokat pedig felszeretném használni Brazília meccsein. Csak azt teszem, ami a munkám."
Pato idei mérlege 50%, hiszen 28 Serie A meccsen 14-szer zörgette meg a hálókat.
A Milan tartalék kapusa, Zeljko Kalac véleménye szerint a Rossoneri ebben az évben szerencsétlen volt, többek között ezért nincs már sok esélyük a Scudettora.
Mivel Christian Abbiati visszatért a Milanhoz a nyár folyamán, ezért Kalac már csak a harmadik számú kapusa a Rossonerinek. A 37 éves "óriás" szerint a csapat idén sok szerencsétlenséget szenvedett el.
"A Harmadik hely jelenpillanat fontos a csapatnak. Még van esélyünk a második hely megszerzésére, de nehéz lesz, mindenesetre megpróbáljuk" -mondta az ausztrál a Skynak.
"Már régóta a Milannál vagyok, de ennyi sérülést egyidőben még nem láttam. Ez egy szerencsétlen idény. Legalább 24-25 játékos van, akik tudnának segíteni a csapaton."
Az ausztrál kapus szót ejtett az Olaszországban védő kapusokról is, hogy szerinte ki a legjobb hálóőr Itáliában.
"Itt Gianluigi Buffont és Julio Cesart kell megemlíteni. De ha az idei teljesítményt nézzük, akkor Abbiati is remekelt."
Kalac ebben az idényben egy meccsen sem lépett pályára, bár ebben az idényben már a kispadon fog űlni, miután Abbiatit Didanak kell pótolnia.
forrás: goal.cm -
Egy újabb játékost hoztak hírbe a Milannal, méghozzá az Arsenal togói csatárát, Emmanuel Adebayort, annak ellenére, hogy Galliani azt mondta, hogy ne számítsanak a drukkerek nagy igazolásokra.
Az Il Corriere dello Sport szerint, Carlo Ancelotti nagyon szívesen csapatában látná a togóit.
Az ajánlat készülődik, s pár héten belűl el is küldik az Arsenalnak, melyben 30 milliót ajánlanak az angoloknak.
Ám hogy ne legyen ilyen egyszerű dolga a piros-feketéknek, Adebayort 2012-ig szerződés köti az Ágyúsokhoz.
Mindazonáltal pár hete Adriano Galliani figyelmeztette a drukkereket, hogy ne számítsanak nagy igazolásokra, s valószínüleg annyi lesz az átigazolási időszak, hogy játékosokat hoznak vissza kölcsönből illetve adnak kölcsönbe.
De a Milan felkészült arra is, hogy ha nem jönne Adebayor a milánói csapathoz, akkor a Sevilla játékosa, Frederic Kanouté megszerzésére összpontosítanának.
A Real Madrid leszeretné igazolni a Milan játékosát, Yoann Gourcuffot, aki jelenleg a Bordeaux csapatában szerepel kölcsönben. A francia középpályás jövője kérdéses, hisz rengeteg klub érdeklődik iránta. Kérdés, hogy a Milan igényt tartana-e rá, mert ha nem, akkor Guffi végleg távozhat Milánóból, melynek a Rossoneri drukkerek nem nagyon örülnének... Gourcuff ügynöke és édesapja a napokban tárgyalni fog a mardidiakkal.
forrás: transfermarketweb.com -
a 20legnagyobb fizetéssel rendelkező futballista...
Seva ennyit kap a semmiért?:S -
Antonini sajtótájékoztató
Alemilan 2009.03.25. 16:50
Luca Antonini, a Milan szélsője tartott a mai edzésnap után egy sajtótájékozatót a Milan Channel kamerái és mikrofonjainak.
Luca, ez volt az első edzésnap a Napoli elleni bajnoki után.
"Igen, ez volt a munka első napja.Kevesen vagyunk a válogatott szereplés miatt, de akik itt vannak, mind egytől egyig nagyon keményen edzenek.Ez a hét nagyon hasznos lesz, hisz a sérültek egy része is már edz, és jövőhét végéig többen is felépülhetnek.Bízunk a jobb szereplésben, hogy a szezon végén harmadik helynek ünnepelhessünk.Az edző is látja, hogy ha egy olyan játékos aki keveset játszik a csapatban, edzésen annyira hajt, hogy majd megszakad.És persze értékeli is."
A következő négy meccsen a csapat a Leccével, a Chievoval, a Torinoval és a Palermoval fog szembe nézni, és ez a párosítás papiron könnyűnek tűnik.
"Az előző években egy könnyű meccs sem volt.A kiscsapatok folyton megnehezítették a nagyok dolgait.Az előző szezonban is ezek ellen a csapatok ellen kellett volna kivívnunk a Bajnokok Ligája szereplést, mégse sikerült.Persze megteszünk mindent, hogy megnyerjük a meccseket.A célunk a harmadik hely, de nem mondtunk még le a másodikról sem.Fontos lesz ez a négy meccs.A Chievo és a Torino új edzővel nem ígérkezik könnyű ellenfélnek.Ők a kiesés ellen is harcolnak, így duplán motiváltak lesznek.De nekünk elsősorban a Leccére kell koncentrálnunk, hisz ők lesznek az első ellenfelünk."
A Milant megrázta a döntetlen?
"A Napoli elleni meccs második félidejében visszaestünk.Az elsőben jobbak voltunk, de nem tudtunk gólt szerezni.A második félidőben kiegyensúlyozotabb volt a játék, mert a Napoli nem adta fel.Tudtuk, hogy elutazni Nápolyba és a csapat ellen játszani nem lesz könnyű feladat.Viszont nem búslakodunk az elvesztett két pont miatt.Tovább folytatjuk az utat, amibe belekezdtünk.Ez a két hét is a mi hasznunkat szolgálja."
És te, hogy vagy?
"Én jól érzem magam.Élvezem az edzéseket és a játékot.Bízom a Mesterben, hogy a következő meccseken esélyt ad nekem a bizonyításra.Sok áldozatot hoztam, hogy itt lehessek, és eddig semmit nem bántam meg.Türelmes vagyok." -
Ancelotti megegyezett Perezzel?
Alemilan 2009.03.25. 13:59
Jelentések szerint a múlt hétvégén Carlo Ancelotti és Florentino Perez együtt ebédeltek Genovában, ahol a spanyol úriember arról beszélgetett az olasszal, hogy a következő szezonban irányítsa ő a madridi gárdát.
A Tuttosport szerint nagyon jó hangulatú ebéd volt, és Perez évenként 15 millió eurót adna Carlonak, ami nagyon sok.
Továbbá azt is mondta neki, hogy ha leül a madridi kispadra kap 300 millió eurót, hogy kedvére erősíthesse a csapatot, és, hogy ezzel is kialakítsa saját álomcsapatát.
Perez elsősorban Kakával, Cristiano Ronaldoval, Steven Gerrarddal, és Karim Benzemával erősítene a nyáron.
Kaká egyébként Ancelotti távozásával könnyebben igazolna Madridba, ebben bízik a spanyol is.
További hír, hogy a brazil Kaká szereplése kétséges a brazil csapatban.A válogatott játékos erős fájdalmat érzett a lábfejében, és ezzel több embert is kétségbeejtett.A brazilok kapitánya Carlo Dunga mondott erről pár szót az ANSA-nak.
"Ricky nagyon fájlalta a lábát.Nem biztos, hogy játszani fog.Meg fogjuk nézni, hogy mi vele a helyzet, és amikor pontos eredményeink vannak átértékeljük a helyzetét." -
szerintem mehetne... nem vagyok oda érte... Gilához tudnám hasonlítani, ha nincs teher rajta, megy neki, de ha egy élcsapatban kell bizonyítani éles helyzetben, az valahogy nem megy. -
óóó Kanoute! vegyünk meg Crouch-ot jól fejel-.- -
Kanoute: "A Milan?Egy álmom válna valóra..."
Alemilan 2009.03.24. 16:00
Frederic Kanoute szavaiból bizony azt vehetjük ki, hogy nem mondana nemet a Milan ajánlatának, és erről a skysport.com-nak is beszélt.
"Az ambícióm, hogy egy nagy csapatért küzdjek.A Milanért focizni fantasztikus lenne"-mondta a mali."Én mindig is azt mondtam, hogy a Sevilla egy nagyon jó csapat, de sohasem tudni, mit hoz a jövő."
"31 éves vagyok, és úgy érzem van még bennem annyi erő, hogy 1-2 évig itt játszak.Egy nagyon erős, szimpatikus csapat, tele bajnokokkal.Amikor egy olyan embernek, mint én felmerül egy ilyen elmélet, akkor az az ember csak álmodni tud.Egyenlőre meg kell várnunk a szezon végét"-fejezte be.
forrás: tuttomercatoweb.com -
Donadoninak Borriello kell
Bencu96 2009.03.24. 13:40
A Napoli edzője, Roberto Donadoni nyilatkozatában elmondta, hogy érdeklődik a Milan csatára, Marco Borriello iránt.
Roberto Donadoni megszeretné erősíteni a csapatát, erre az elsőszámú jelőlt Marco Borriello.
Az olasz támadó jelenleg sérüléssel bajlódik, és az is kérdéses, hogy ebben az idényben egyáltalán pályára léphet-e még? Marco nápolyi születésü, ezért talán ő is szívesen visszatérne a Napolihoz.
"Senki sem mondhatja azt, hogy nem szeretnénk megerősíteni a csapatunkat. Erre van is egy jelöltünk, méghozzá Marco Borriello" -mondta Donadoni az Il Corriere dello Sportnak.
"Ő egy olyan játékos, akinek a tehetségét nem lehet megkérdőjelezni. Mindazonáltal azt gondolom, hogy az igazolásokról még korai beszélni."
"Beszélni fogok Marinoval, s meglátjuk, hogy mi fog történni a nyár folyamán."
A Napoli az UEFA kupás (jövőre már máshogy fogják hívni) helyekért küzd a bajnokságban.
nekem azért a két 16-os vonalánál történő nem megadott szabadrúgás jobban tetszett ...P -
Rudee #21263 A meg nem adott nápolyi gól az jobb volt :) -
viccelsz, a meccs legnagyobb helyzete volt!! :D :D
(vagy valaki tudna jobb momentumot kiemelni a meccsről a majdnem bekapott gólon kívül?) -
pfff...XD
De hogy rákattant mindenki!:DDD -
ASDAS:_:ASD_ASD:ADS -
“A labda túl jó jött ahhoz, hogy ne rúgjak bele kapásból. Persze ezzel egy esetleges húzódást is megkockáztattam.”
:DDDDDDDDd -
Van vidi erről, h. elbikázza? XD mert nem láttam sajnos:S -
ilyent még ő sem tud :D -
Becks is csak lesi :ASdsasdsafdsfdd -
:D -
kapásssssssból -
A legjobb pillanat: Carlo izomból ellövi a labdát.
A legmulatságosabb jelenet: Dida seggre esik a felső kapufa érintése után.
A legfélelmetesebb kép: Blasi arca
A legizgalmasabb másodperc: a végét jelentő hármas sípszó. -
most ancelotti majd elkezdi dicsérgetni a védelmet :D -
unalmas 0-0 -
Kaká meg R80 sem remekel...ez sem a mi napunk -
na Ronnie Pippo csere -
Vééégre! Seedorf le, Kaká be! ideje volt... -
ollé See Kaká csere -
Na jó van megyek ágyból nézem... remélem nyerünk valahogy! FORZA MILAN!!! -
ja épp azt akartam kérdezni hogy dinho miért ül már megint...