36664
  • LasCar16
    hagyjad az öngólok és az időben érkező bírói hátszél velük van :D
  • Nuno88
    Uhhh hát kicentizték :D
    Nagyon kellett ez a 3 pont.
  • Yulcsa
    lol 2-0 :D :D
    kellett neked pofázni XD
  • Nuno88
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
    SHEVA GÓLPASSZ ÉS PIPPO GÓL!!!
  • LasCar16
    PIPPOOOOOOO 2-0
  • LasCar16
    megértem, benne legalább van vállalkozószellem ... és a cselei is összejönnek, benne van a gól..
  • Nuno88
    Senderos-Ronaldinho kombináció :D
  • LasCar16
    SENDEROOOOS
  • Nuno88
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!
  • Yulcsa
    góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól na vééégre
  • limperatore
    genoa beér lassan :D
  • Yulcsa
    most még Pato is túl önző valahogy...
  • Yulcsa
    na, Sheva! Kész csoda! :-D
  • Nuno88
    Na jön Shevchenko.
    Kaká iszonyatosan gyenge, nem tudja átvenni a labdát, megelőzik sokszor, elcsúszik áhhh nem értem...
  • Nuno88
    Pato akar akar de néha nagyon önző.
  • Yulcsa
    ne viccelj, dehogynem, majd a 92. percben, amikor már minden másodperc számít, lehozza Patot...
  • Nuno88
    Sheva tuti nem fog érzésem szerint =(
    Majd Bexet hozza be Flamini helyére sztem, vagy is lehet h nem lesz több csere.
  • Yulcsa
    Beckset vagy Shevát se bánnám, ha beállna...
  • Nuno88
    Seedorf lement, remélem Ronaldinho égre összeszedi magát!
    Közben egy kihagyott ziccer -.-
  • Nuno88
    Én nem értem, Kaká miért csúszkál állandóan?
  • szucsy89
    ezzel is nyerték meg
  • Nuno88
    Milyen góllal vezet az Inter
  • Nuno88
    Elírták a .com-on ezekszerint, de észre sem vettem :)
  • Rudee
    Chievo egy nap 2 meccset jáccik?
  • Nuno88
    MILAN : Dida; Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Flamini, Pirlo, Seedorf; Kakà; Inzaghi, Pato.

CHIEVO: Benussi; Polenghi, Esposito, Fabiano, Vives; Angelo, Giacomazzi, Munari, Ariatti; Caserta; Tiribocchi.
  • Yulcsa
    de az meg nagyobb élmény! én személy szerint biztosan nem megyek ki, mert ez nem igazi meccs lesz, majd passzolgatnak, meg ahogy ismerem őket elfocizgatnak, de lényegében még szurkolni sem lehet nekik, mert mégiscsak a magyarok ellen játszanak, meg gálameccs, szóval részemről nem mennék ki. Ennyi pénzért meg tutibiztos nem. Amikor a sztárpilóták voltak itt (Schumi, Vettel, Massa,...) ott a VIP jegy volt 1600 ft, és jótékonyságra ment a dolog...
  • szucsy89
    hát az drága. de olcsóbb mint elmenni Milánóba:P
  • Nuno88
    Lecce ellen készülő keret:

Dida, Kalac, Antonini, Favalli, Jankulovski, Maldini, Senderos, Zambrotta, Ambrosini, Beckham, Flamini, Pirlo, Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.

Unavailable players: Abbiati, Bonera, Kaladze, Nesta, Cardacio, Gattuso, Borriello.

Players not called up: Mattioni, Emerson.
  • paly90
    Immár véglegessé vált: világsztárjaival jön az AC Milan Budapestre
    Beckhammel, Kakával, Ronaldinhóval és Patóval együtt, vagyis a teljes első csapattal érkezik április 22-én Budapestre az AC Milan, hogy a Puskás Ferenc Stadionban megmérkőzzön a magyar ligaválogatottal. A szervezők a találkozó bevételéből 50 ezer dollárt adnak a Magyar Gyermeklabdarúgó-szövetségnek (MGYLSZ).

Erdős László, a szervező Goal Vision Kft. ügyvezető igazgatója a szombati sajtóbeszélgetésen elmondta, a jegyárusítás a jövő hét elejétől kezdődik a jegyelado.hu oldalon. Az árak várhatóan 4800 és 18 000 ezer forint kötött lesznek. Szabályozni fogják, hogy egy személy hány belépőt vehet, majd a következő héttől 5-10 ezer jegyet a stadion pénztáraiban is felkínálnak értékesítésre.

Gelei Károly, Magyarország egyetlen UEFA- és FIFA-engedéllyel rendelkező mérkőzésszervezője az AC Milan várható felállásával kapcsolatban annyit árult el, hogy a szerződés erre külön kitér, s hozzátette, a tárgyalások során „értünk el eredményeket". Az egyébként teljes csapattal, tehát a külföldi sztárjai mellett világbajnokaival érkező olasz gárda április 22-én különgéppel jön, majd a 19 vagy 19.30 órakor kezdődő meccs után el is utazik. Gelei hangsúlyozta az MGYLSZ-szel való együttműködés fontosságát, mivel a Milan az egyik legtöbb világsztárt soraiban tudó klubcsapat, így számos példaképet állíthatnak a gyerekek elé, akik a Magyarország–Málta vb-selejtezőhöz hasonlóan nagy számban lehetnek jelen a lelátón.

Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke elmondta, hogy a szövetség a szakmai támogatást biztosítja a mérkőzéshez, amely az MLSZ-nek egyetlen forintjába sem kerül. A ligaválogatottat Mészöly Géza és id. Dárdai Pál állítja össze a hazai bajnokságban szereplő játékosokból. Kisteleki egyben jelezte, a szervezők által neki elsőként, jelképesen felajánlott jegyért 100 ezer forintot fizet.

Az Arsenal tavalyi szombathelyi fellépését is szervező Goal Vision Kft. vezetői egyben azt is elárulták, a nyárra újabb külföldi sztárcsapat magyarországi mérkőzésének szervezésén dolgoznak.

nso.hu
  • Golyo69
    Ha ez neked nem drága akkor menj :D:D 4800-18000 :D:D necvetséges :D

Nemrég ért véget az egyik óbudai szállodában az a sajtótájékoztató, amelyen bejelentették, hogy április 22-én a Puskás Stadionban a magyar ligaválogatott ellen lép pályára az AC Milan. A találkozó kezdési időpontja 19.00 vagy 19.30 lesz, ez a tervezett televíziós közvetítéstől függ.
    A jegyek várhatóan 4800-18000 forint közötti áron lesznek kaphatók, és internetes rendelés, illetve hagyományos, pénztárakban történő vásárlás útján is hozzá lehet majd jutni a belépőkhöz.
    A szervezők bejelentették, szerződésük van arról , hogy a Milan teljes keretének el kell majd jönnie Budapestre.
    A mérkőzés létrejöttének köszönhetően 50 ezer dollárral lett gazdagabb a Gyermeklabdarúgó Szövetség, az első jegyet pedig Kisteleki István , az MLSZ elnöke vásárolta meg 100 ezer forintért.
    A mérkőzésen itthon játszó magyar játékosok lépnek pályára, az edzők Mészöly Géza és id. Dárdai Pál lesznek.
  • szucsy89
    ha jön a milan és nem lesz kurvadrága a jegy tuti megyek:))
  • LasCar16
    Berlu :DDDDD
  • Nuno88
    tizs tizs tizs, köszönjük emese...
  • limperatore
    miért ne jönnének? uefa kupa nem akkor kezdődik
  • Rudee
    Augusztusra ott lesz a BL selejtező, akkor tuti nem jönnek.
  • LasCar16
    az Kaká szülinapja :DDDDD
  • Nuno88
    Hát jobb lenne ha augusztusban jönnének, de ha már télleg jönnek akkor mindenféleképp megpróbálok kijutni =)
  • Palinko
    remélem nem b csapattal.
  • Kaplartom
    Óóó.. Remélem h. a Milan jön, és ha ígyvan ki nem hagyom azt a mérkőzést!:D
  • paly90
    Olasz sztárcsapat érkezik Budapestre – információink szerint a Milan
    Április 22-én egy olasz sztárcsapat lép pályára Budapesten a magyar ligaválogatott ellen. Az MLSZ holnap tart sajtótájékoztatót az ügyben, de információink szerint az AC Milan látogat hazánkba.

Az MLSZ holnap nagy bejelentésre készül: április 22-én ugyanis egy eddig meg nem nevezett olasz sztárcsapat érkezik Budapestre – ennél több részlet egyelőre nem ismeretes a tervezett mérkőzéssel kapcsolatban.

A találkozó megvalósításában az a szervezőiroda működik közre, amely múlt nyáron az Arsenal szombathelyi vendégjátékát is összehozta, de a szervezők tájékoztatása szerint most még az „ágyúsoknál” is nevesebb olasz csapatról van szó.

Az biztos, hogy a meccset április 22-én rendezik, és mivel aznap, illetve az azt megelőző napon a Juventus és az Inter az Olasz Kupában érdekelt, információink szerint biztosra vehető, hogy az AC Milan érkezik Budapestre.

Arról, hogy pontosan milyen összetételű csapat ellen léphet pályára a 2007-es BL-győztes és hogy azt az együttest ki irányítja majd, még nincs hír.
    nso.hu