• paly90
    Olasz sztárcsapat érkezik Budapestre – információink szerint a Milan
    Április 22-én egy olasz sztárcsapat lép pályára Budapesten a magyar ligaválogatott ellen. Az MLSZ holnap tart sajtótájékoztatót az ügyben, de információink szerint az AC Milan látogat hazánkba.

Az MLSZ holnap nagy bejelentésre készül: április 22-én ugyanis egy eddig meg nem nevezett olasz sztárcsapat érkezik Budapestre – ennél több részlet egyelőre nem ismeretes a tervezett mérkőzéssel kapcsolatban.

A találkozó megvalósításában az a szervezőiroda működik közre, amely múlt nyáron az Arsenal szombathelyi vendégjátékát is összehozta, de a szervezők tájékoztatása szerint most még az „ágyúsoknál” is nevesebb olasz csapatról van szó.

Az biztos, hogy a meccset április 22-én rendezik, és mivel aznap, illetve az azt megelőző napon a Juventus és az Inter az Olasz Kupában érdekelt, információink szerint biztosra vehető, hogy az AC Milan érkezik Budapestre.

Arról, hogy pontosan milyen összetételű csapat ellen léphet pályára a 2007-es BL-győztes és hogy azt az együttest ki irányítja majd, még nincs hír.
    nso.hu