256
The Moment of Silence - A Longest journey kihívója?
  • Debi
  • grebber
    LOL már megvan.
  • grebber
    Hát ez nagyon bonyolult számomra mert a gyerekkel már mindenről beszéltem de UFO babáról szó sincsen.
  • LezLee
    Ha megtaláltad az alsó fiókban az játékbabát, akkor csak símán visszamész a gyerekkel beszélgetni, és: Megkérdezed, hogy milyen ajándékot adott utoljára az apja neki. Aztán, hogy kölcsönkérheti-e az Alien figurát. Aztán pedig mondod, hogy elcserélnéd egy másik figurára. Ha ez megvolt, akkor az inventoryból rákattintasz a figurára, és "használod" Tommy-n.
  • grebber
    Hogy kell cserélni a kisgyerekkel arra a bizonyos UFO babára?
    (A képet már odaadta.)
  • LezLee
    Igen az! Csak nem a szekrényajtót kell kinyitni, hanem ha lejjebb viszed a kurzort, akkor ott lesz egy "drawer" mindkét oldalon, és a bal oldali alsó fiókot kihúzva fogod találni a játékfigurát. Tehát nem a szekrényajtót kell kinyitnod, hanem az alatta lévő kis fiókot, csak hát jól el van dugva, én is alig találtam meg. Pixelvadászat suxxx :(
  • Debi
    "Ha esetleg nincs meg az UFO baba, akkor a szobádban a ruhásszekrény aljában találsz egy játékfigurát"

A nagy ruhásszekrényre gondolsz aminek mindkét ajtaja nyitható?
    Mer az egyik oldal alján cipők vannak,a másik pedig szar kamera állásból van és nem látom a lábától h mi van a szekrény aljában!
    rohattul idegesít! HELP!
    /Már mindenkit megkérdeztem, Tommy-val beszéltem is a cseréről,
    de nem akar ösze jönni.../
  • grebber
    Peter Wright bőrébe bujtunk, aki épp a kormány Szólásszabadságért kampányán dolgozik. Mikor a szomszédját egy SWAT osztag elfogja és többé fel sem tűnik Peter az ármány és a korrupció világában találja magát azonnal, ahogy kérdezősködni kezd.
  • grebber
    Ez engem is érdekelne mert angol tudásom a gamekben szerzett pár szóval ki is fújt.
  • malter
    amugy ennek mi a története?
  • malter
    thx igy 1 kicsit megint elörréb vagyok:D
  • LezLee
    Ha esetleg nincs meg az UFO baba, akkor a szobádban a ruhásszekrény aljában találsz egy játékfigurát, azt cseréld el Tommyval az Ufobabáért cserébe.
  • Coast
    Miután beszéltél szinte mindenkivel Brooklynban add oda az UFO babát a boltosnak és mesél neked.Utánna be a kocsiba és menj Manhattan belvárosába a munkahelyedre.
    Amúgy szerintem kafa játék, igaz nehéz de ez a jó benne,meg a karakterek grafja sem a legjobb ellentétben a környezettel, de nekem tetszik;)
  • malter
    Spoiler!
    na én is itt állok:)anyit elértem hogy a csaj után beszéltem a gyerekkel,az adott az apjárol 1 képet amivel mindenhova elmentem de semmi,jah és van az anyja melett a szekrényen 1 kulcs viszont nem tudom felvenni mert azt irja beszéljek az anyával,de hiába beszélek vele nem tudom elvenni
  • malter
    a messengerel hiába hivok feszt 1 valamit hajtogat de megnézem még1x pedig cetli minden megvan
  • grebber
    Ha majd jutottál valamire kérlek ird le,mert még mindig ugyanott vagyok.
  • M.A.D.
    Istenem! B@zmeg! Ha neked könnyű játék kell, akkor kvékezz!
    Bocs!
  • malter
    thx akkor megyek tovább:)
  • Tatyla
    az nem baj...
  • grebber
    Jó,szép meg minden csak mint az ilyenek nem könnyűek.
  • Tatyla
    Jó játék,nekem most jön lefele?
  • grebber
    Elakadtam azután miután eltelt egy nap felkelt a csávóm átnéztem a csajhoz megnéztem a PC-m lementem az Újságoshoz a parkba beszéltem mindenkivel és lövésem sincs mit kell most csinálni.
  • grebber
    !!!!!SPOILER!!!!!!!

Menj vissza a szobádba és ülj le a gép elé lesz egy üzeneted, nézd meg.
    Nézz be a felső fiokodba ott lesz egy cetli.
    Utánna a messengerrel hivd a tudakozot és utánnna Mrs Oswaldot.
    Beszélgettek elmondod neki hogy nálad van a teddy odamész az ajtóhoz és kinyitja.
  • grebber
    Előbb csinálok helyet a gépen azt felteszem.
    szerintem én sem fogok nálad tovább jutni,de a lényeg hogy minden apró részletre nagyon kell figyelni.
  • malter
    Spoiler!
    miután a szomszédot elvitték átmentem de hiába kopogok semmi,ezután
    kijöttem a házbol de nem lehet menni csak a parkba,ott a faszi nem mond semmit,a taxiban meg nem lehet a térképen kijelölni hova vigyen,több lehetöség nincs.van 1 kifogyott gyujtom,1 tedi macko,meg 1 telefon szerüség,ha továbbjutsz szolj
  • grebber
    Hát én is éppen mindig elakadok az ilynek elején de egyet csakazértis végigtolok vagy ezt vagy mást,mégha belegebedek is.
  • malter
    kiprobáltam de nem nekem valo,már az elején elakadtam:/
  • grebber
    EH kösz.Most nézem fennt van a Bithumen-en is.
  • grebber
    Na szép mire elkezdeném szedni nem jön be az oldal :(
    Nem baj majd leszedem másik torrentről.
  • grebber
    4 cd-s tt már fenntvan (torrent)
  • szotyimutyi
    Hogy vártuk már!!!
  • leslieboy
    Moment of silence az nforce-on!!
  • grebber
    Moment of Silence: ARANYLEMEZ!!!!!
  • LezLee
    Ajjaj, a demóval csak még rosszabb lesz. Egyrészt baromi rövid, és utána garantáltan jobban várod a játékot :))
  • grebber
    Nekem a német is jó lenne,de a torrent bugyraiban elmerülve nem leltem sehol.
    Addig szedem a demót még ugysem láttam.
  • LezLee
    Hát igen, az angolra még várni kell márciusig. Ami mocsokság, mert pl. a német verzió már vagy 4 hónapja megjelent.
  • grebber
    Már van belöle full is 3.44GB csak egy gond van vele hogy Spanyol nyelvű.Torrentről lehet szedni.
  • szotyimutyi

Heló! Két új trailer!

http://www.3dgamers.com/games/momentsilence/downloads/
  • LezLee
    Lehet, hogy nem is lesz belőle tört verzió? Az kár lenne,mer naon kíváncsivá tett a game demója.
  • M.A.D.
    Van aki már végig is vitte (official? pacthel-ve ráadásul). :))

http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcTt/TMOS.htm