256
The Moment of Silence - A Longest journey kihívója?
-
#96 -
#95 LOL már megvan. -
#94 Hát ez nagyon bonyolult számomra mert a gyerekkel már mindenről beszéltem de UFO babáról szó sincsen. -
#93 Ha megtaláltad az alsó fiókban az játékbabát, akkor csak símán visszamész a gyerekkel beszélgetni, és: Megkérdezed, hogy milyen ajándékot adott utoljára az apja neki. Aztán, hogy kölcsönkérheti-e az Alien figurát. Aztán pedig mondod, hogy elcserélnéd egy másik figurára. Ha ez megvolt, akkor az inventoryból rákattintasz a figurára, és "használod" Tommy-n. -
#92 Hogy kell cserélni a kisgyerekkel arra a bizonyos UFO babára?
(A képet már odaadta.) -
#91 Igen az! Csak nem a szekrényajtót kell kinyitni, hanem ha lejjebb viszed a kurzort, akkor ott lesz egy "drawer" mindkét oldalon, és a bal oldali alsó fiókot kihúzva fogod találni a játékfigurát. Tehát nem a szekrényajtót kell kinyitnod, hanem az alatta lévő kis fiókot, csak hát jól el van dugva, én is alig találtam meg. Pixelvadászat suxxx :( -
#90 "Ha esetleg nincs meg az UFO baba, akkor a szobádban a ruhásszekrény aljában találsz egy játékfigurát"
A nagy ruhásszekrényre gondolsz aminek mindkét ajtaja nyitható?
Mer az egyik oldal alján cipők vannak,a másik pedig szar kamera állásból van és nem látom a lábától h mi van a szekrény aljában!
rohattul idegesít! HELP!
/Már mindenkit megkérdeztem, Tommy-val beszéltem is a cseréről,
de nem akar ösze jönni.../ -
#89 Peter Wright bőrébe bujtunk, aki épp a kormány Szólásszabadságért kampányán dolgozik. Mikor a szomszédját egy SWAT osztag elfogja és többé fel sem tűnik Peter az ármány és a korrupció világában találja magát azonnal, ahogy kérdezősködni kezd. -
#88 Ez engem is érdekelne mert angol tudásom a gamekben szerzett pár szóval ki is fújt. -
#87 amugy ennek mi a története? -
#86 thx igy 1 kicsit megint elörréb vagyok:D -
#85 Ha esetleg nincs meg az UFO baba, akkor a szobádban a ruhásszekrény aljában találsz egy játékfigurát, azt cseréld el Tommyval az Ufobabáért cserébe. -
Coast #84 Miután beszéltél szinte mindenkivel Brooklynban add oda az UFO babát a boltosnak és mesél neked.Utánna be a kocsiba és menj Manhattan belvárosába a munkahelyedre.
Amúgy szerintem kafa játék, igaz nehéz de ez a jó benne,meg a karakterek grafja sem a legjobb ellentétben a környezettel, de nekem tetszik;) -
#83 Spoiler!
na én is itt állok:)anyit elértem hogy a csaj után beszéltem a gyerekkel,az adott az apjárol 1 képet amivel mindenhova elmentem de semmi,jah és van az anyja melett a szekrényen 1 kulcs viszont nem tudom felvenni mert azt irja beszéljek az anyával,de hiába beszélek vele nem tudom elvenni -
#82 a messengerel hiába hivok feszt 1 valamit hajtogat de megnézem még1x pedig cetli minden megvan -
#81 Ha majd jutottál valamire kérlek ird le,mert még mindig ugyanott vagyok. -
M.A.D. #80 Istenem! B@zmeg! Ha neked könnyű játék kell, akkor kvékezz!
Bocs! -
#79 thx akkor megyek tovább:) -
#78 az nem baj... -
#77 Jó,szép meg minden csak mint az ilyenek nem könnyűek. -
#76 Jó játék,nekem most jön lefele? -
#75 Elakadtam azután miután eltelt egy nap felkelt a csávóm átnéztem a csajhoz megnéztem a PC-m lementem az Újságoshoz a parkba beszéltem mindenkivel és lövésem sincs mit kell most csinálni. -
#74 !!!!!SPOILER!!!!!!!
Menj vissza a szobádba és ülj le a gép elé lesz egy üzeneted, nézd meg.
Nézz be a felső fiokodba ott lesz egy cetli.
Utánna a messengerrel hivd a tudakozot és utánnna Mrs Oswaldot.
Beszélgettek elmondod neki hogy nálad van a teddy odamész az ajtóhoz és kinyitja. -
#73 Előbb csinálok helyet a gépen azt felteszem.
szerintem én sem fogok nálad tovább jutni,de a lényeg hogy minden apró részletre nagyon kell figyelni. -
#72 Spoiler!
miután a szomszédot elvitték átmentem de hiába kopogok semmi,ezután
kijöttem a házbol de nem lehet menni csak a parkba,ott a faszi nem mond semmit,a taxiban meg nem lehet a térképen kijelölni hova vigyen,több lehetöség nincs.van 1 kifogyott gyujtom,1 tedi macko,meg 1 telefon szerüség,ha továbbjutsz szolj -
#71 Hát én is éppen mindig elakadok az ilynek elején de egyet csakazértis végigtolok vagy ezt vagy mást,mégha belegebedek is. -
#70 kiprobáltam de nem nekem valo,már az elején elakadtam:/ -
#69 EH kösz.Most nézem fennt van a Bithumen-en is. -
#68 Na szép mire elkezdeném szedni nem jön be az oldal :(
Nem baj majd leszedem másik torrentről. -
#67 4 cd-s tt már fenntvan (torrent) -
#66 Hogy vártuk már!!! -
#65 Moment of silence az nforce-on!! -
#64 Moment of Silence: ARANYLEMEZ!!!!! -
#63 Ajjaj, a demóval csak még rosszabb lesz. Egyrészt baromi rövid, és utána garantáltan jobban várod a játékot :)) -
#62 Nekem a német is jó lenne,de a torrent bugyraiban elmerülve nem leltem sehol.
Addig szedem a demót még ugysem láttam. -
#61 Hát igen, az angolra még várni kell márciusig. Ami mocsokság, mert pl. a német verzió már vagy 4 hónapja megjelent. -
#60 Már van belöle full is 3.44GB csak egy gond van vele hogy Spanyol nyelvű.Torrentről lehet szedni. -
Heló! Két új trailer!
http://www.3dgamers.com/games/momentsilence/downloads/
-
#58 Lehet, hogy nem is lesz belőle tört verzió? Az kár lenne,mer naon kíváncsivá tett a game demója. -
M.A.D. #57 Van aki már végig is vitte (official? pacthel-ve ráadásul). :))
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcTt/TMOS.htm