256
The Moment of Silence - A Longest journey kihívója?
-
ZsirosKenyer #56 na..MIVAMMÁ..korrupciót akarok :D
törje már fel vki... -
ZsirosKenyer #55 -
Bagó Péter #54 Starforceos, úgyhogy várhattok még rá egy ideig :) -
#53 Megerősíthetem. Biztos, hogy csak dvd-n jön ki. Asszem ez a hivatalos oldalon is rajta van. De több forrást is megnéztem, és majdnem 100%. -
ZsirosKenyer #52 aha..az official site-on nov.5. votl a megjelenes az tuti..de ugylatszik cracker barataink a nagyob durranasokat reszesitik elonyben es aztan johetnek a kalandjatekok..ejhh..az orokos diszkriminacio.. :)
amugy hallottam olyasmi hireket hogy csak dvd-n jon ki! ezt megtudja vki erositeni? szoval az is lehet hogy a vegen DVD image -t kell letoltenem hogy jatszhassak? -
#51 Még nem jelent meg. Amíg nincs rajta az nforce-on, addig biztos nem letölthető. De várjuk... türelmetlenül. -
ZsirosKenyer #50 elvileg ma jelenik meg! van olyan aki mar szedi? -
#49 Ha megvan a fog, akkor kimész az udvarra, majd visszamész a celládba, és pihensz egy kicsit. Ott lesz egy őr, vele kell beszélgetni az összes témáról. Majd ha vége a társalgásnak, ismét kimész az udvarra, csak immár éjszaka van. És fogod a fogat, rárakod a madárra, és szabadon engeded az éjszakába. Majd odamész a fához, és kimászol rajta. BINGOO, Demo over! :) -
#48 Na kivégeztem én is a demót, nagyon jó lesz ez a game :))) -
#47 Ja itt megint leakadtam én is :D Próbáltam a fára, a falra, a tornyokra röptetni de egyik se megy. -
#46 azt mondja meg valaki hogy mit kell a rohadt madárral csinálni ha már rajta van a fog pls !!! -
Foglaltnick #45 A feliratozást megtaláltam, köszönöm. A hang viszont a legújabb driverrel is szar, úgyhogy uninstall. -
Foglaltnick #44 Azért gondoltam a vidkártyára, mert grafikai állítástól jobb lett a hang. Mindazonáltal gondolom hogy valami a hangkártyával lehet...
Átállítottam a hardveres gyorsítást nullára, de nem lett jobb.
Leszedek egy új drivert az Audigy 2-höz, hátha segít... -
#43 Hát én úgy csináltam, hogy kiléptem menübe, beállítottam a feliratot (már nem emléxem, hogy hol) és teljesen elölről kezdtem a demot.
A hang nem tom mitől lehet szar nálad, szerintem nem sok köze van a grafikuskártyához. Esetleg valamelyik kodekedet nem csípi a játék, vagy esetleg a hangkártyán kell állítani valamit. Nálam semmi baja. -
Foglaltnick #42 oks, hol kell feliratot állítani, nem találkoztam vele... Lehet h azért mert menekültem a rossz hang miatt
Az elején biztosan nincs beállítás, max a játék alatt, de akkor sok értelme van, mert az elején öt percen keresztül nyomja a vakert -
Foglaltnick #41 Kikapcsoltam az anti-aliasing-ot, így egy darabig jó volt a hang, csak az eligazítás közepétől csúszott szét.
Lehet hogy a videokártya gyenge? Egy TI4200... Más nem lehet kevés...
-
#40 Nálam semmi baj a hanggal, tehát a hiba a Te készülékedben van! :)
Felirat pedig igenis van a játékban, csak be kell állítani :)) -
Foglaltnick #39 Csak nálam bugos a hang, vagy másnál is?
Élvezhetetlenül fos az összes beszéd a játékban, csak recseg, és mintha valami hülye moduláció lenne alatta. Az elején még lehet érteni mit mond, aztán csak torz zörgés az egész.
Arról nem beszélek, hogy feliratozás nincs benne, biztosan csak angol anyanyelvűeknek szánják.
Szintén kedves bug, hogy amikor az elején ránézek a mosdóra, és jön az őr beszélni, akkor az egész duma alatt a mosdót bámulhatom, mert nem veszi vissza a képet, kattintani meg nem lehet.
Amúgy meg az őr mindig csukott szájjal röhög.
Nem úgy néz ki mintha érdemes lett volna lecibálnom ezt a laza 300 megát. -
ZsirosKenyer #38 okey na pontositok :)
szoval ugye megvan a madzagod es vmit kezdeni szeretnel a szadban levo cuccal (ami miatt tulajdonkeppen kiszur az automata kint a falnal) ..tehat nicns mas dolgod mint alkalmazni az orokzold fogorvos modszert, es hozzakotni a fogad vmihez (ami egyebkent NEM az udvaron talalhato)..igy mar muszaj rajonnotok mert telleg ciki :) -
#37 Hát itt én is elakadtam. Elkaptam a madarat, megvan az akasztott ember figura, ketchup, kenyér, és innen hogy tovább? Én rá akartam kötni a kötelet a madárra, hogy majd felszáll a fára, de nem nagyon ment :) -
#36 Ezt leírhatnád picit részletesebben, még mindig nem jöttem rá, mit kéne csinálni. Még nem sikerült elkapnom ennél a játéknál a logikát :)) -
#35 Én is ugyanitt akadtam el. Ez nem lehet véletlen :)
Én is rengeteg kalandot vittem már végig, tehát kreativitásban nálam sincs hiány, de ez a game kikészít. Semmit nem tok kombinálni semmivel, semmit nem tok használni semmivel. Ilyen még nem volt, hogy egy demot se tudtam volna végigvinni. Tiszta szégyen :)) -
ZsirosKenyer #34 no sikerült végre végigvinni a demot!
aki küzködik még és elkéne egy kis help annak:
Az arcodban lévő implantátum a kulcs!
-
#33 énis itt akadtam el... -
antijedi #32 arra nem gondoltál hogy benned a hiba és nem a gamek a végigjátszhatatlanok? :P -
ZsirosKenyer #31 na lányok!
már kifosztottam a kontrollszobát, visszatettem az őr zsebébe a kulcsot, aki ezután lekoccolt, ezekutan megfogtam a madarat outside de most mi a fakkot kell csinálni? nemár hoy egy demó fogjon ki rajtam :D plz help..
amúgy kreatív alkat vagyok..:D
legszivesebben rakotnem a madzagot a madarra, a kenyeret feldobnam a fara, madar utana szall majd elkapom a madzag segitsegevel az ágat..
nade nem nagyon tudok kombonálni semmit semmivel.. :) -
#30 Én csak a Zak és a Monkey Islandig jutottam. Mondjuk én jobban preferálnám a vektort a szabadabb mozgástér miaatt, de ez magánügy... -
#29 nekem tetszik, grafika nekem tökéletesen megfelel egy ilyen játékhoz.
jó a hngulata és a sztori is jónak ígérkezik ... régen vártam már egy ilyen kalandgamera.. In Cold Blood is király volt -
#28 Én is idáig jutottam, azért idáig nem vagyok oda a szépségért de lehet hogy csak a demo miatt, majd a finalban lehet állítani a grafikán -
#27 Én meg abban bizok hogy ez nem lesz olyan végigjátszhatatlan.
Mert már ideje lenne egy ilyen gamet végigvinnem. -
#26 Szedem is lefele, bizok benne hogy tényleg hangulatos kis game lesz. -
#25 na .. arra még rájöttem hog yutána vissza kell zárni az ajtót és visszatenni az őr zsebébe a kulcsot....
egyébként tök bugos, nemtomhanyadszor tűnik el a kurzor nálam.. meg most pl teljesen megzavarodott nincs kurzor és esc re se reagáll -
#24 én tolom...
vedd fel az asztalodról a kenyeret...
pihenj.. beszélgess a másik rabbal...
egyik alkalommal nem lesz ott a cellájában a rab , vedd fel az asztaláról a ketchup-ot
pihenj megint és amikor legközelebb jön az őr ellenőrizni a cellád, nyomd a ketchupot a sapkájába...
miután összeesett kulcs elvesz .. ajtón bemész.. felvested a babát és a madzagot az ablakból..
én eddig jutottam .. az udvaron a kenyérrel el tudod kapni a madarat..
annyit tudtam csinálni.. itt én is megakadtam.. -
#23 A demóban eddig jobbára csak beszélgetni kellett. Most kéne valamit csinálni, csak nem tom mit :)) Esetleg játszik valaki a demóval? -
#22 Nehezek a feladatok?? -
#21 na ez a kep bejovos:) -
#20 Tényleg jó lesz a game. Épp most szórakozok az angol demóval. -
Roll #19 Megnéztem a képeket és iszonyat jól néz ki a játék.
Beraktam a várakozólistámra. :D -
M.A.D. #18 Ez nagyon ott lesz! -
#17 ANGOL DEMÓ 308,71 MB