256
The Moment of Silence - A Longest journey kihívója?
-
#136 Ma kicsit belehuztam...tul vagyok a Bermuda Platformon es most jon az a resz, ami a demoban is volt, szerintem ezt meg ma lenyomom...kb ez mar a vege fele lehet? -
#135 sziasztok nekem dvd-s verzio van de nem indul el vmiért tud vki segiteni? "vmi file open failedet ir ki" -
#134 Nyilván nem a kalandjáték a stílusod. -
#133 Megvan, thnx :) -
#132 Azzal en is szivtam
Annyit mondok: kozelebb van a kulcs a zarhoz, mint gondolnad -
#131 Sehol se találom a főnök fiókjához a kulcsot, valaki tudna dobni egy hintet? :( -
Stanislav #130 Azok a képek nem a Lunar 5ről készültek,de mind1!:)A naplot megszerezted már? -
Stanislav #129 Semmit nem kell még kezdened ott egyelőre...repülj vissza New Yorkba,aztán beszélj Mrs. oswald-dal...az kicsit segit,aztán meg menj az irodába...csak utmutatást adtam,nem akarom sztorit mesélni!;) -
#128 A fonok iroasztal fiokjaban lesz egy jegy, amit a B terminalon lehet hasznalni...
Amugy en is elakadtam :( az obszervatoriumnal mit kell lefenykepezni (milyen koddal)? Ha jol emelexem Cypher mondott valami kodot, de akkor nem irtam fel, most meg hiaba megyek vissza hozza, csak azt tudom vele kozolni, hogy jartam a Seti-nel... -
#127 Lol, elmentem a reptérre, de sehol se találok egy helyet ahol jegyet lehetne venni a repülőkre :) De majd jobban körülnézek... Csak az info-s csajjal tudtam beszélni, és vele is csak a Lunar 5-os liftről, ami most nekem nem kell. -
jojojo #126 a galambot,hogy kell megszerezni az öregtől? -
#125 Ja tényleg, thnx. -
#124 Ahol bejössz ide az irodába ott elöl van az a csaj ott melette egy kis fehér szekrény kapcsold fel a biztosítékot. -
#123 Ha Bob nem akar kaját adni valszeg az lesz a baj, hogy nem beszéltél még újra Bill-el, mondani kell neki hogy hozol neki kaját, és akkor tudod meg, hogy olyan Litelife izé kell neki. Utána már Bob-nál lehet ilyet kérni.
Viszont én meg utána akadtam el, mert meg kéne melegiteni ezt a vackot a mikróban a cégnél, de nem működik a mikró, még ha be is van dugva, akkor se. Nem értem mi lehet a baja, matattam már az egész konyhában, de semmi érdekeset nem találtam. -
#122 ez a game kemény 4 percig kötött le aztán uninstall... -
#121 Ja el kell vinni onnan Billt.De az a köcsög BOB sehogysem akar kaját adni :(
Mi lehet a gáz?
-
#120 "CD-t ad neked,amit fel kell töltened az irodában lévő számitogéppel"
Ez nekem nem sikerül,hol melyik gépre mert nem engedi a cd-t használni ? -
#119 A fonok asztali kulccsal nyilik vagy kell valamit trukkozni? -
#118 Hacker gyereknek odaadtam, Lunar 5-ről készült képeket ezután mit kell tenni? -
#117 Az a durva, hogy valószínűleg már próbáltam az A és a C terminálnál, de lehet, hogy a B-nél még nem . Köszi a segítséget. -
Stanislav #116 Igen,a chekfüzettel a "Check In" B terminalnalra kell nyomni.Ha bármi nem érthető továbiakban szolj!:) -
#115 Ez most jó kérdés, először jelent meg a térképen a repülőtér valószínűleg Areciboba kell mennem.
Mr. G. irodai fiókjából most szereztem meg valamilyen repülési csekkfüzetet.
Thx -
Stanislav #114 Hol tartasz pontosan?Areciboba akarsz eljutni még,vagy már a Lunar 5-re? Ha megmondod melyik,akkor elmondom!:) -
#113 Mit kell csinálni a JFK reptéren? A recepciós p*csa nem ad jegyet . -
Stanislav #112 Nah végigvittem!:) Bár akinek van 1 kis gogyija,az már kezdi sejteni mi lesz a vége!:) Annyi hasonlo történetű játékkal nyomtam,hogy ez nem volt ujdonság,de tetszett a sztori,bár a pali naivságán néha kiakadtam!:D -
#111 A cd már megvan csak nem tettem gépre.majd megnézem.
-
#110 na a másik meghajtora meg felment... -
#109 Miért van az hogy van 14Giga hely mégse tudom telepiten és ezt írja ki? -
Stanislav #108 Már pedig a számitogéphez csak ugy juthatsz hozzá,ha elzavarod billt!:) Grebber: előbb beszélj Cypherrel a Nuclear Cafe-ban,és cserét fog ajánlani,hogy elmagyarázza mi van a képen,1 CD-t ad neked,amit fel kell töltened az irodában lévő számitogéppel.De a kaját azt Bobtol szerzed meg,kérdezz rá a Litefood-ra,és kapsz 1et...aztán csináld amit mondtam lentebb!:) Én már a játék végefelé tartok,szal bármi van elakadtatok,kérdezzetek nyugodtan!:) -
#107 én nem szaroztam a kajával mentem tovább -
#106 Én Bobal bármit beszélke kaja nincs :( -
#105 Ja ez a nagy baj a kalandjátékokkal hogy angolul adják ki az idősebbek pedig alapbol nem tanultak angolt pedig pont ők lennének akik jobban játszanának velük! -
Stanislav #104 Azért szerintem elég sok csavar lesz még benne!:)Majd meglátjátok.A megoldáshoz minimális angol tudás kell,max ahhoz kell angol,hogy értsd,hogy miről is van szo!:) -
#103 aszem én feladom,nem valami fordulatos a game,angol tudás kéne hozzá mer igy még csak nem is értjük mit csinálunk -
Stanislav #102 Kaját Bobtol tudsz szerezni a boltostol,tőle kérjél,mig az irodában a recepcionál a csaj mellett van 1 "fusion box",azaz biztositék ott van,kapcsold fel a lekapcsolt biztositékot,dugd be a konyhában a vezetéket,és tedd be a kaját 2 percre...voilá, kész a kaja!:) -
#101 Mikro van konnektor bedugva kaját hol tudok szerezni??
-
#100 Má semmi bentvagyok.A rákért nem figyelek oda. -
#99 Downtown Manhattan-be vagyok mit kell itt csinálni mert senkivel sem tudok beszélni?? -
#98 Én most kérten szabadnapot a főnöktől:D
-
#97 Huh na egész jól belejöttem igaz mindekivel 20x beszélek meg mindent átnézek, már kocsikázom ide-oda :)