The Moment of Silence

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Én Bobal bármit beszélke kaja nincs :(

Next PC upgrade: 2022

nagykispeter
Ja ez a nagy baj a kalandjátékokkal hogy angolul adják ki az idõsebbek pedig alapbol nem tanultak angolt pedig pont õk lennének akik jobban játszanának velük!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Azért szerintem elég sok csavar lesz még benne!:)Majd meglátjátok.A megoldáshoz minimális angol tudás kell,max ahhoz kell angol,hogy értsd,hogy mirõl is van szo!:)

Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.

malter
aszem én feladom,nem valami fordulatos a game,angol tudás kéne hozzá mer igy még csak nem is értjük mit csinálunk<#ravasz1>
Kaját Bobtol tudsz szerezni a boltostol,tõle kérjél,mig az irodában a recepcionál a csaj mellett van 1 "fusion box",azaz biztositék ott van,kapcsold fel a lekapcsolt biztositékot,dugd be a konyhában a vezetéket,és tedd be a kaját 2 percre...voilá, kész a kaja!:)

Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.

grebber
Mikro van konnektor bedugva kaját hol tudok szerezni??

grebber
Má semmi bentvagyok.A rákért nem figyelek oda.

grebber
Downtown Manhattan-be vagyok mit kell itt csinálni mert senkivel sem tudok beszélni??

Debi
Én most kérten szabadnapot a fõnöktõl:D

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

grebber
Huh na egész jól belejöttem igaz mindekivel 20x beszélek meg mindent átnézek, már kocsikázom ide-oda :)

Debi
<#worship>

grebber
LOL már megvan.

grebber
Hát ez nagyon bonyolult számomra mert a gyerekkel már mindenrõl beszéltem de UFO babáról szó sincsen.

LezLee
Ha megtaláltad az alsó fiókban az játékbabát, akkor csak símán visszamész a gyerekkel beszélgetni, és: Megkérdezed, hogy milyen ajándékot adott utoljára az apja neki. Aztán, hogy kölcsönkérheti-e az Alien figurát. Aztán pedig mondod, hogy elcserélnéd egy másik figurára. Ha ez megvolt, akkor az inventoryból rákattintasz a figurára, és "használod" Tommy-n.
grebber
Hogy kell cserélni a kisgyerekkel arra a bizonyos UFO babára?
(A képet már odaadta.)

LezLee
Igen az! Csak nem a szekrényajtót kell kinyitni, hanem ha lejjebb viszed a kurzort, akkor ott lesz egy "drawer" mindkét oldalon, és a bal oldali alsó fiókot kihúzva fogod találni a játékfigurát. Tehát nem a szekrényajtót kell kinyitnod, hanem az alatta lévõ kis fiókot, csak hát jól el van dugva, én is alig találtam meg. Pixelvadászat suxxx :(
Debi
"Ha esetleg nincs meg az UFO baba, akkor a szobádban a ruhásszekrény aljában találsz egy játékfigurát"

A nagy ruhásszekrényre gondolsz aminek mindkét ajtaja nyitható?
Mer az egyik oldal alján cipõk vannak,a másik pedig szar kamera állásból van és nem látom a lábától h mi van a szekrény aljában!
rohattul idegesít! HELP!
/Már mindenkit megkérdeztem, Tommy-val beszéltem is a cserérõl,
de nem akar ösze jönni.../

grebber
Peter Wright bõrébe bujtunk, aki épp a kormány Szólásszabadságért kampányán dolgozik. Mikor a szomszédját egy SWAT osztag elfogja és többé fel sem tûnik Peter az ármány és a korrupció világában találja magát azonnal, ahogy kérdezõsködni kezd.

grebber
Ez engem is érdekelne mert angol tudásom a gamekben szerzett pár szóval ki is fújt.

malter
amugy ennek mi a története?
malter
thx igy 1 kicsit megint elörréb vagyok:D
LezLee
Ha esetleg nincs meg az UFO baba, akkor a szobádban a ruhásszekrény aljában találsz egy játékfigurát, azt cseréld el Tommyval az Ufobabáért cserébe.
Miután beszéltél szinte mindenkivel Brooklynban add oda az UFO babát a boltosnak és mesél neked.Utánna be a kocsiba és menj Manhattan belvárosába a munkahelyedre.
Amúgy szerintem kafa játék, igaz nehéz de ez a jó benne,meg a karakterek grafja sem a legjobb ellentétben a környezettel, de nekem tetszik;)

malter
Spoiler!
na én is itt állok:)anyit elértem hogy a csaj után beszéltem a gyerekkel,az adott az apjárol 1 képet amivel mindenhova elmentem de semmi,jah és van az anyja melett a szekrényen 1 kulcs viszont nem tudom felvenni mert azt irja beszéljek az anyával,de hiába beszélek vele nem tudom elvenni
malter
a messengerel hiába hivok feszt 1 valamit hajtogat de megnézem még1x pedig cetli minden megvan
grebber
Ha majd jutottál valamire kérlek ird le,mert még mindig ugyanott vagyok.

Istenem! B@zmeg! Ha neked könnyû játék kell, akkor kvékezz!
Bocs!

malter
thx akkor megyek tovább:)
Tatyla
az nem baj...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Jó,szép meg minden csak mint az ilyenek nem könnyûek.

Tatyla
Jó játék,nekem most jön lefele?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Elakadtam azután miután eltelt egy nap felkelt a csávóm átnéztem a csajhoz megnéztem a PC-m lementem az Újságoshoz a parkba beszéltem mindenkivel és lövésem sincs mit kell most csinálni.

grebber
!!!!!SPOILER!!!!!!!

Menj vissza a szobádba és ülj le a gép elé lesz egy üzeneted, nézd meg.
Nézz be a felsõ fiokodba ott lesz egy cetli.
Utánna a messengerrel hivd a tudakozot és utánnna Mrs Oswaldot.
Beszélgettek elmondod neki hogy nálad van a teddy odamész az ajtóhoz és kinyitja.

grebber
Elõbb csinálok helyet a gépen azt felteszem.
szerintem én sem fogok nálad tovább jutni,de a lényeg hogy minden apró részletre nagyon kell figyelni.

malter
Spoiler!
miután a szomszédot elvitték átmentem de hiába kopogok semmi,ezután
kijöttem a házbol de nem lehet menni csak a parkba,ott a faszi nem mond semmit,a taxiban meg nem lehet a térképen kijelölni hova vigyen,több lehetöség nincs.van 1 kifogyott gyujtom,1 tedi macko,meg 1 telefon szerüség,ha továbbjutsz szolj
grebber
Hát én is éppen mindig elakadok az ilynek elején de egyet csakazértis végigtolok vagy ezt vagy mást,mégha belegebedek is.

malter
kiprobáltam de nem nekem valo,már az elején elakadtam:/
grebber
EH kösz.Most nézem fennt van a Bithumen-en is.

grebber
Na szép mire elkezdeném szedni nem jön be az oldal :(
Nem baj majd leszedem másik torrentrõl.

grebber

szotyimutyi
Hogy vártuk már!!!

leslieboy
Moment of silence az nforce-on!!

Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

grebber
Moment of Silence: ARANYLEMEZ!!!!!

LezLee
Ajjaj, a demóval csak még rosszabb lesz. Egyrészt baromi rövid, és utána garantáltan jobban várod a játékot :))
grebber
Nekem a német is jó lenne,de a torrent bugyraiban elmerülve nem leltem sehol.
Addig szedem a demót még ugysem láttam.

LezLee
Hát igen, az angolra még várni kell márciusig. Ami mocsokság, mert pl. a német verzió már vagy 4 hónapja megjelent.
grebber
Már van belöle full is 3.44GB csak egy gond van vele hogy Spanyol nyelvû.Torrentrõl lehet szedni.

szotyimutyi

Heló! Két új trailer!

http://www.3dgamers.com/games/momentsilence/downloads/

LezLee
Lehet, hogy nem is lesz belõle tört verzió? Az kár lenne,mer naon kíváncsivá tett a game demója.
Van aki már végig is vitte (official? pacthel-ve ráadásul). :))

http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcTt/TMOS.htm