The Moment of Silence

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
A vidókamerát, amit a Seti-nél találni a hátizsákban, hol lehetne lejátszani? Mert mutogattam mindenkinek de senki se reagált rá.
MerlinW
ééértem, köszi az info-t<#wave>

[merlinw.org]

Nekem is,mivel a patch az eredeti játék hibáira hivatkozik.A crack eleve javitott.Az eredeti játékban az volt a hiba,hogy a liftek a olajtoronynál nem mûködtek,legalábbis nem megfelelõen.De mivel a crackelt-el végig lehet vinni,ezért nincs szükség patch-re sem.

Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.

MerlinW
nekem peccs azt mondta, hogy "not intsallation found", pedig de... így én is peccs nélkül játszom😊 De anélkül is végig lehet szaladni rajta, különösebb gond nélkül.

[merlinw.org]

Siffredi
En nem talakoztam ilyen ominozus bugokkal, amik az esetleges tovabbhaladas rovasara mentek volna. Aprobbak voltak, foleg lepcsoknel, de azon hamar tultettem magam 😊

Hja van hozzá peccs a gamespoton. Most jut eszembe hogy délután letöltöttem de elfelejtettem felrakni 😊 Szal most éppen peccs nélkül jáccom...

grebber
Nekem is megvan az a hiba.

Next PC upgrade: 2022

EmThor
hát , megnézem mindjárt, remélem nem tûnt el egy grafikai bugban, mint a melóhelyemen a robot csaj akinél be kell csekkolni, mert 5-bõl 4szer nincs kirajzolva...

Az asztalon ami mögötted van amikor beszélsz a sráccal...? <#ticking><#wow3>

EmThor
Hi

nuclear cafébe hol a töcsbe van a messengerem, aszongya: "there behind the table", azzeg magamhoznyúlok, nem találom, pls help me, hol van pontosan!! <:o(

Thx
Peace

Siffredi
Nah, vegeztem vele...bevallom az utolso feladvany kifogott rajtam es segitseggel sikerult csak <#bee1>
En azert nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vege, egesz mast sejtettem, de igy jobb...
Remek game volt <#taps>

grebber
Semmi asszem megvan.

grebber
Mit kell csinálni a reptér után van egy professzor beszéltem vele elvileg mindenrõl hogyan tovább?
Visszamentem a csajhoz de nem enged be hozzá mert valamit kiir.

grebber
SPOILER!!!!!!!!!

A kulcs az asztalon van egy kis "gumicsik" alatt

A második smilie nyomravezetõ és az is ami elõtte van <#ravasz1><#vigyor2>

Debi
Na én nem találom a kulcsot😄
Valaki?

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

háát,ugy mondanám,hogy a 3/4-ede! :-D

grebber
Mrs Oswald lesz az mert a jegy már megvan.Kösz.

Siffredi
Pontosan nem tudom mi utan jelenik meg a terkepen, de azt hiszem fel kell hivni Mrs Oswald-ot, akkor mar ki tudsz oda menni, de jegyed meg nem lesz; azt a fonok iroasztalabol lehet megszerezni...

grebber
Reptérre hogy jutok el??

Siffredi
Ma kicsit belehuztam...tul vagyok a Bermuda Platformon es most jon az a resz, ami a demoban is volt, szerintem ezt meg ma lenyomom...kb ez mar a vege fele lehet?

tepi5
sziasztok nekem dvd-s verzio van de nem indul el vmiért tud vki segiteni? "vmi file open failedet ir ki"

Forza Italia OoO Forza Juventus

szotyimutyi
Nyilván nem a kalandjáték a stílusod.

Lacc
Megvan, thnx 😊
Siffredi
Azzal en is szivtam <#wink>
Annyit mondok: kozelebb van a kulcs a zarhoz, mint gondolnad <#ravasz1>

Lacc
Sehol se találom a fõnök fiókjához a kulcsot, valaki tudna dobni egy hintet? 😞
Azok a képek nem a Lunar 5rõl készültek,de mind1!😊A naplot megszerezted már?

Semmit nem kell még kezdened ott egyelõre...repülj vissza New Yorkba,aztán beszélj Mrs. oswald-dal...az kicsit segit,aztán meg menj az irodába...csak utmutatást adtam,nem akarom sztorit mesélni!😉

Siffredi
A fonok iroasztal fiokjaban lesz egy jegy, amit a B terminalon lehet hasznalni...

Amugy en is elakadtam 😞 az obszervatoriumnal mit kell lefenykepezni (milyen koddal)? Ha jol emelexem Cypher mondott valami kodot, de akkor nem irtam fel, most meg hiaba megyek vissza hozza, csak azt tudom vele kozolni, hogy jartam a Seti-nel...

Lacc
Lol, elmentem a reptérre, de sehol se találok egy helyet ahol jegyet lehetne venni a repülõkre 😊 De majd jobban körülnézek... Csak az info-s csajjal tudtam beszélni, és vele is csak a Lunar 5-os liftrõl, ami most nekem nem kell.
a galambot,hogy kell megszerezni az öregtõl?
Lacc
Ja tényleg, thnx.
grebber
Ahol bejössz ide az irodába ott elöl van az a csaj ott melette egy kis fehér szekrény kapcsold fel a biztosítékot.

Lacc
Ha Bob nem akar kaját adni valszeg az lesz a baj, hogy nem beszéltél még újra Bill-el, mondani kell neki hogy hozol neki kaját, és akkor tudod meg, hogy olyan Litelife izé kell neki. Utána már Bob-nál lehet ilyet kérni.

Viszont én meg utána akadtam el, mert meg kéne melegiteni ezt a vackot a mikróban a cégnél, de nem mûködik a mikró, még ha be is van dugva, akkor se. Nem értem mi lehet a baja, matattam már az egész konyhában, de semmi érdekeset nem találtam.
Tatyla
ez a game kemény 4 percig kötött le aztán uninstall...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Ja el kell vinni onnan Billt.De az a köcsög BOB sehogysem akar kaját adni 😞

Mi lehet a gáz?

grebber
"CD-t ad neked,amit fel kell töltened az irodában lévõ számitogéppel"

Ez nekem nem sikerül,hol melyik gépre mert nem engedi a cd-t használni ?

Siffredi
A fonok asztali kulccsal nyilik vagy kell valamit trukkozni?

B@dsector
Hacker gyereknek odaadtam, Lunar 5-rõl készült képeket ezután mit kell tenni?
B@dsector
Az a durva, hogy valószínûleg már próbáltam az A és a C terminálnál, de lehet, hogy a B-nél még nem <#idiota>. Köszi a segítséget.
Igen,a chekfüzettel a "Check In" B terminalnalra kell nyomni.Ha bármi nem érthetõ továbiakban szolj!😊

B@dsector
Ez most jó kérdés, elõször jelent meg a térképen a repülõtér valószínûleg Areciboba kell mennem.
Mr. G. irodai fiókjából most szereztem meg valamilyen repülési csekkfüzetet.

Thx
Hol tartasz pontosan?Areciboba akarsz eljutni még,vagy már a Lunar 5-re? Ha megmondod melyik,akkor elmondom!😊

B@dsector
Mit kell csinálni a JFK reptéren? A recepciós p*csa nem ad jegyet <#fejvakaras>.
Nah végigvittem!😊 Bár akinek van 1 kis gogyija,az már kezdi sejteni mi lesz a vége!😊 Annyi hasonlo történetû játékkal nyomtam,hogy ez nem volt ujdonság,de tetszett a sztori,bár a pali naivságán néha kiakadtam!😄

grebber
A cd már megvan csak nem tettem gépre.majd megnézem.

Tatyla
na a másik meghajtora meg felment...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
Miért van az hogy van 14Giga hely mégse tudom telepiten és ezt írja ki?

Már pedig a számitogéphez csak ugy juthatsz hozzá,ha elzavarod billt!😊 Grebber: elõbb beszélj Cypherrel a Nuclear Cafe-ban,és cserét fog ajánlani,hogy elmagyarázza mi van a képen,1 CD-t ad neked,amit fel kell töltened az irodában lévõ számitogéppel.De a kaját azt Bobtol szerzed meg,kérdezz rá a Litefood-ra,és kapsz 1et...aztán csináld amit mondtam lentebb!😊 Én már a játék végefelé tartok,szal bármi van elakadtatok,kérdezzetek nyugodtan!😊

Debi
én nem szaroztam a kajával mentem tovább

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"