256
The Moment of Silence - A Longest journey kihívója?
  • EmThor
    megvan köszi most az antikvárium ajtójánál kolbászkodok, és mérgelődök h nem tom még melyik lockerhez kell a kulcs, és h tök fölöslegesen mentem puerto rico-ba és a nuclear café ba se derült ki minden és még a lunar 5 re se jutottam el, na csak ennyi agondom :D :P

thx

peace
  • grebber
    Ha még kell akkor megoldás a #143-ban
  • Siffredi
    Nem labtorlo alatt van, hanem csak kozel van a zarhoz - ennyit irtunk
    (bovebb segitsegul: kb fel meterre sincs tole
  • EmThor
    hi,

mr greenberg fiókjának kulcsa ügyben szeretném kérdezni, hogy hol az a bizonyos lábtörlő ami alatt vana kulcs?

thx
  • MerlinW
    Üdv a kalandorok világában:))
  • grebber
    Ez nem igaz megint megvan.Nem vagyok eléggé figyelmes.
  • grebber
    Elakadtam megmutattam a Cypher-nek a Seti-ben csinált fotokat.Ezután mit kell csinálni?
    Elrepülni?
  • Stanislav
    Lacc: még 1 kis help,mert lehet azt nem találtad meg.A horgászbot szárát,a Guru hajlékánál keresd!:)
  • Stanislav
    Én arra a köteg zsinorra gondoltam ami a táskában volt benne,de mind1,amire te gondolsz mint szó,aza "kábel",mert Cypher azt ad neked.De mind1... :)
  • LezLee
    Van az ajtón egy nyílás (postának). Na arra gondolkodj. Mégegy tipp: Szoktál horgászni? :)))

Remélem segítettem.
  • Lacc
    Én meg nem birok bemenni most az Antik Boltba. Próbáltam feltörni valahogy az ajtót de nem jött össze semmivel :)
  • MerlinW
  • LezLee
    Thx. Alig vettem észre, úgy látszik több dioptria kéne a szemüvegembe :))
  • MerlinW
    mikor ott állsz az antikos öreggel szemben, balra van egy könyvespolc, egyik polcán egy magnokazetta, azt add oda Cyphernek mint ajándék a kábelért cserébe.
  • LezLee
    Milyen antik kazettára gondolsz? Mert én próbáltam a régi kamerát, az antik kazettát, amit a teddy-ben találtam, meg próbáltam az antikboltban szerzett régi VCR-t odaadni Cyphernek, de nem reagált egyikre sem. Pedig nagyon kéne az a kábel...
  • EmThor
    köszi megkeresem :D

Peace
  • MerlinW
    mert ott van az asztalon mögötted (a kerek asztalon)
  • EmThor
    pls vki, még mindig nem találom nuclear café-ba a messengerem....

pls help!

thx
  • MerlinW
    Zsinort Cyphertől kell kérni, amit oda is ad az antik kezettáért
  • Stanislav
    Nem a videokamerát kell lejátszani.Menj Mrs. Oswaldhoz,kérdezz rá a zsinorra,kérd el Tommy mackoját,és vágd föl,és láss csodát...
  • Lacc
    A vidókamerát, amit a Seti-nél találni a hátizsákban, hol lehetne lejátszani? Mert mutogattam mindenkinek de senki se reagált rá.
  • MerlinW
    ééértem, köszi az info-t
  • Stanislav
    Nekem is,mivel a patch az eredeti játék hibáira hivatkozik.A crack eleve javitott.Az eredeti játékban az volt a hiba,hogy a liftek a olajtoronynál nem működtek,legalábbis nem megfelelően.De mivel a crackelt-el végig lehet vinni,ezért nincs szükség patch-re sem.
  • MerlinW
    nekem peccs azt mondta, hogy "not intsallation found", pedig de... így én is peccs nélkül játszom:) De anélkül is végig lehet szaladni rajta, különösebb gond nélkül.
  • Siffredi
    En nem talakoztam ilyen ominozus bugokkal, amik az esetleges tovabbhaladas rovasara mentek volna. Aprobbak voltak, foleg lepcsoknel, de azon hamar tultettem magam :)
  • Doma #151
    Hja van hozzá peccs a gamespoton. Most jut eszembe hogy délután letöltöttem de elfelejtettem felrakni :) Szal most éppen peccs nélkül jáccom...
  • grebber
    Nekem is megvan az a hiba.
  • EmThor
    hát , megnézem mindjárt, remélem nem tűnt el egy grafikai bugban, mint a melóhelyemen a robot csaj akinél be kell csekkolni, mert 5-ből 4szer nincs kirajzolva...
  • Doma #148
    Az asztalon ami mögötted van amikor beszélsz a sráccal...?
  • EmThor
    Hi

nuclear cafébe hol a töcsbe van a messengerem, aszongya: "there behind the table", azzeg magamhoznyúlok, nem találom, pls help me, hol van pontosan!! <:o(

Thx
    Peace
  • Siffredi
    Nah, vegeztem vele...bevallom az utolso feladvany kifogott rajtam es segitseggel sikerult csak
    En azert nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vege, egesz mast sejtettem, de igy jobb...
    Remek game volt
  • grebber
    Semmi asszem megvan.
  • grebber
    Mit kell csinálni a reptér után van egy professzor beszéltem vele elvileg mindenről hogyan tovább?
    Visszamentem a csajhoz de nem enged be hozzá mert valamit kiir.
  • grebber
    SPOILER!!!!!!!!!

A kulcs az asztalon van egy kis "gumicsik" alatt
  • Doma #142
    A második smilie nyomravezető és az is ami előtte van
  • Debi
    Na én nem találom a kulcsot:D
    Valaki?
  • Stanislav
    háát,ugy mondanám,hogy a 3/4-ede! :-D
  • grebber
    Mrs Oswald lesz az mert a jegy már megvan.Kösz.
  • Siffredi
    Pontosan nem tudom mi utan jelenik meg a terkepen, de azt hiszem fel kell hivni Mrs Oswald-ot, akkor mar ki tudsz oda menni, de jegyed meg nem lesz; azt a fonok iroasztalabol lehet megszerezni...
  • grebber
    Reptérre hogy jutok el??