256
The Moment of Silence - A Longest journey kihívója?
  • EmThor
    a linken amit írtam, #213-ban, ott elmagyarázza miért van úgy, hááát nem sok logika van benne... :/
  • Siffredi
    Bevallom oszinten en a vegen levo satellites logikat meg mindig nem ertem, pedig mar tobb lapot is telerajzoltam

Ha valaki megosztana velem, hogy miert ugy kell csinalni ahogy, annak megkoszonnem ;)
  • grebber
    Nem szégyen az nem lehet mindenki Einstsein.
  • EmThor
    nah betoltam, szégyen szemre végigjáccással, de így legalább sikerült, vége így is nehéz, gatyót tessék felkötni :D

aki tud angolul és nem tuggya kivárni, itt a teljes végigjáccás

http://www.quandaryland.com/jsp/dispArticle.jsp?index=674

PEACE
  • Haversrác
    Ilyen mázlit,a reptéri hajéktalanok segítenek:)
  • Haversrác
    Sziasztok, a SETI-nél csináltam két fotót valami műhódról, megmutattam Cypher-nek ő el akarja kérni de én nem adtam, mert hogy valaminek még utánajárok. Mit kell ezután csinálni? Mindenkivel beszéltem, de nincs új téma sehol.
  • Siffredi
    Ha lemesz a motorcsonakhoz, akkor a liftet kuldd fel uresen...mogotte lesz valami ;)
  • grebber
    Felvettem a vizen lebegő aknát utánna mit kell csinálni?
    A felső szinten nem nyilik az ajót meg ott van valami magasfeszültésgű akármi.
    Nyomkodok mindenre de semmi.
  • grebber
    SPOILER!!!!

Végre megvan igy néz ki a lift kodja:
  • grebber
    Ezelet tudom mit jelentenek annyit azért tudok angolul de nem érem hogy hogy a faszba kell öszekombinálni.
  • MerlinW
    bottom: alul
    top: felül
    left, right: bal, jobb
    middle: közép
  • grebber
    Pff én sajna nem értem miről beszéltek.
  • Siffredi
    Igy van, es mivel digitalis a kijelzo, arra kell asszocialni, hogy a vonalkak a kijelzon hol helyezkednek el...
    Pl. TL - Top Left, bal felso vonalka, stb...
  • EmThor
    SPOILER

TR M BR B - BL T TR

Well, after applying the patch it changes(!) to:

TR M BR B - BL B BR

Fortunately, I had applied the patch halfway through the game because I thought it might fix another problem, or I would have been stuck forever! Those letters are actually shorthand for Top-Right, Middle, Bottom-Right, etc. In other words, it's telling you which segments of the LCD display need to be lit up. So, for the left-hand character you must select the symbol that corresponds to segments:

Top-Right, Middle, Bottom-Right, Bottom (looks like a '3' with the top missing)

And the right-hand symbol corresponds to segments:

Bottom-Left, Bottom, Bottom-Right (looks like a small 'u')

• EmThor
    vagy legalább h mi a rövidítés, vagy miből induljak ki... mozaikszó... és a hiányzó betűket kéne kiraknom a lift control panelén? de akkor az meg nem mozaikszó... :/
  • grebber
    Ja nekem is kéne a kód.
  • EmThor
    kevés az info :P
  • EmThor
    ja most jöttem rá, köszi szépen :D
  • grebber
    Akkor tömd be az ajtó felett lévő szellőzőt a törölközövel.
  • EmThor
    szal mi is a levegő összetétel? mert szobába switch1-re reklám szöveg van, switch 2 meg semmi, switch 3 meg hőmérséklet, meg légnyomás... esetleg melyik switc-et nyomkojdam akkor?

köhike
  • EmThor
    br b bl, nem olyan mint amikor sms-ezek? s számoknak felelnek meg? mondjuk még nem láttam azt a részt...

ROOM 28, ba meg 1013-as HPa-os légnyomást mond, mást nem, levegő öszetételt nem mond :( 2es switch-re nem reagál semmit...

ááááááááááh
  • grebber
    Lövésem sincs :(

Mondjuk igaz hogy ezt aki végigjátszás nélkül végigtolja 1 nagyon tud angolul 2 olyan okos hogy az már szinte hihetetlen.
  • Siffredi
    A te megoldasod meg kicsit trukkos, gondolj azokra a szamokra amit a Room 28-ban mondd a gep, ha a fali kapcsolot megnyomod (asszem a 3-at)

...levego %-os osszetetel
  • Siffredi
    A naploban lesznek ilyenek, hogy BL, B, BR, na ebbol kobvetkeztesd ki (ezek mozaikszavak)
    Meg annyit, hogy mindenhol ugyanaz...

Ha keves az info, szolj ;)
  • EmThor
    ez nem a lunar 5-ön lévő átjáróban levő gép kódja?

mert én most annak a megoldását keresem hol lehet, de...

thx előre is :)
  • grebber
    Valaki!!! Mi a kód a tengeren lévő objektum liftjének??
    Csak a napló van nálam de abból nem veszek ki semmi kodot.
  • EmThor
    ó megvan mit kellett a kapszulával csinálni, hogy az a... :D
  • EmThor
    kösz, már feljutottam lunar 5-ra. [beszélj a sz.géppel, után acsöngetnek, vcedd fel a jegyed, menj reptérre, infó pult, utána csekkolj be az A terminálba]

hogy rakom be a kapszulát a kávéspohárba? rányomom, aszongya h nem így működik... mi kell még a kávéspohárhoz??

thx
  • Lacc
    Gerald nem akar megjelenni nekem a lounge-ban, és senki nem mond semmi újat. Christinel se lehet másról beszélni, csak arról amiről reggel, hogy mennyire ki vagyok borulva. A biztonsági kamerákról még szó se esett sehol, csak az infos csajjal beszéltem a zeppelinekről, ennyi... Valamit kihagyok, pedig szvsz már mindenkivel dumáltam.
  • Siffredi
    Gerald egy repteri dolgozo, elobb-utobb feltunik a repteri "resti"-ben
    A csomagmegorzohoz lehet azert nem fersz hozza, mert nem tudod melyikhez illik a kulcs. Probald meg egy bizotnsagi kamera altal rogzitett felvetelrol kideriteni melyik az...(persze azert nem ilyen egyszeru, mint ahogy leirtam, de ezen az uton kell haladni
  • EmThor
    detto ugyanott tartok :D

nem férek hozzá megint a locker-hez sem, bár galamb már megvan, miután beszéltem antikváriussal, azt ennyi...

ki az a gerald??
  • Siffredi
    Pontosan nem emlekszem erre a napra, de ugy dereng, hogy Christine-nel kell beszelni, akivel chatelni szoktal, tobbszor is beszelj vele - mar te is kezdemenyezhsz hivast. Az egyik beszelgetes kozben - de lehet hogy utana - kopogni fognak az ajton...
  • Lacc
    Hmmm, már eljött a második nap, este megscanneltek :) De akárhova megyek, nem jutok előbbre, már beszéltem az info-s csajjal a reptéren a léghajókat illetően, de nem jutottam vele sokra :(
  • Siffredi
    A repteren kivul engedd el a galambot, majd a C terminalnal hasznald Gerald kartyajat...
  • Lacc
    Köszi a helpet, sikerült már azóta bejutnom a boltba meg továbbjutni.
  • grebber
    A reptéren bepakoltam a szekrénybe a cuccaim és a galambe lábára erősitettem a kúlcsot,most mit kell csinálni???
    Gerald ott áll a C terminálnál de kiirja hogy csináljak valamit a kulcsal.
    Engedjem el a galmabot? Hogyan?
  • EmThor
    köszi, mágnes nem volt meg de emlékeztem hol lehet...

pixelvadászat rulla ;)
  • grebber
    Ha jó veszem ki még nem jutottál be az antikváriumba.
    Ha össze van rakva az az ostor szerő akármi kombináld a mágnessel és akkor probáld.
  • JustIce
    udv.de reg voltam itt:) (most ennyi meg csak most szedem a gamet:)
  • EmThor
    szal drót és közél össze rakva ennyi... de nem csinál semmit ...