256
The Moment of Silence - A Longest journey kihívója?
-
#216 a linken amit írtam, #213-ban, ott elmagyarázza miért van úgy, hááát nem sok logika van benne... :/ -
#215 Bevallom oszinten en a vegen levo satellites logikat meg mindig nem ertem, pedig mar tobb lapot is telerajzoltam
Ha valaki megosztana velem, hogy miert ugy kell csinalni ahogy, annak megkoszonnem ;) -
#214 Nem szégyen az nem lehet mindenki Einstsein.
-
#213 nah betoltam, szégyen szemre végigjáccással, de így legalább sikerült, vége így is nehéz, gatyót tessék felkötni :D
aki tud angolul és nem tuggya kivárni, itt a teljes végigjáccás
http://www.quandaryland.com/jsp/dispArticle.jsp?index=674
PEACE -
Haversrác #212 Ilyen mázlit,a reptéri hajéktalanok segítenek:)
-
Haversrác #211 Sziasztok, a SETI-nél csináltam két fotót valami műhódról, megmutattam Cypher-nek ő el akarja kérni de én nem adtam, mert hogy valaminek még utánajárok. Mit kell ezután csinálni? Mindenkivel beszéltem, de nincs új téma sehol.
-
#210 Ha lemesz a motorcsonakhoz, akkor a liftet kuldd fel uresen...mogotte lesz valami ;) -
#209 Felvettem a vizen lebegő aknát utánna mit kell csinálni?
A felső szinten nem nyilik az ajót meg ott van valami magasfeszültésgű akármi.
Nyomkodok mindenre de semmi. -
#208 SPOILER!!!!
Végre megvan igy néz ki a lift kodja: -
#207 Ezelet tudom mit jelentenek annyit azért tudok angolul de nem érem hogy hogy a faszba kell öszekombinálni.
-
#206 bottom: alul
top: felül
left, right: bal, jobb
middle: közép -
#205 Pff én sajna nem értem miről beszéltek. -
#204 Igy van, es mivel digitalis a kijelzo, arra kell asszocialni, hogy a vonalkak a kijelzon hol helyezkednek el...
Pl. TL - Top Left, bal felso vonalka, stb... -
#203 SPOILER
TR M BR B - BL T TR
Well, after applying the patch it changes(!) to:
TR M BR B - BL B BR
Fortunately, I had applied the patch halfway through the game because I thought it might fix another problem, or I would have been stuck forever! Those letters are actually shorthand for Top-Right, Middle, Bottom-Right, etc. In other words, it's telling you which segments of the LCD display need to be lit up. So, for the left-hand character you must select the symbol that corresponds to segments:
Top-Right, Middle, Bottom-Right, Bottom (looks like a '3' with the top missing)
And the right-hand symbol corresponds to segments:
Bottom-Left, Bottom, Bottom-Right (looks like a small 'u')
-
#202 vagy legalább h mi a rövidítés, vagy miből induljak ki... mozaikszó... és a hiányzó betűket kéne kiraknom a lift control panelén? de akkor az meg nem mozaikszó... :/ -
#201 Ja nekem is kéne a kód. -
#200 kevés az info :P -
#199 ja most jöttem rá, köszi szépen :D -
#198 Akkor tömd be az ajtó felett lévő szellőzőt a törölközövel. -
#197 szal mi is a levegő összetétel? mert szobába switch1-re reklám szöveg van, switch 2 meg semmi, switch 3 meg hőmérséklet, meg légnyomás... esetleg melyik switc-et nyomkojdam akkor?
köhike -
#196 br b bl, nem olyan mint amikor sms-ezek? s számoknak felelnek meg? mondjuk még nem láttam azt a részt...
ROOM 28, ba meg 1013-as HPa-os légnyomást mond, mást nem, levegő öszetételt nem mond :( 2es switch-re nem reagál semmit...
ááááááááááh -
#195 Lövésem sincs :(
Mondjuk igaz hogy ezt aki végigjátszás nélkül végigtolja 1 nagyon tud angolul 2 olyan okos hogy az már szinte hihetetlen. -
#194 A te megoldasod meg kicsit trukkos, gondolj azokra a szamokra amit a Room 28-ban mondd a gep, ha a fali kapcsolot megnyomod (asszem a 3-at)
...levego %-os osszetetel -
#193 A naploban lesznek ilyenek, hogy BL, B, BR, na ebbol kobvetkeztesd ki (ezek mozaikszavak)
Meg annyit, hogy mindenhol ugyanaz...
Ha keves az info, szolj ;) -
#192 ez nem a lunar 5-ön lévő átjáróban levő gép kódja?
mert én most annak a megoldását keresem hol lehet, de...
thx előre is :) -
#191 Valaki!!! Mi a kód a tengeren lévő objektum liftjének??
Csak a napló van nálam de abból nem veszek ki semmi kodot. -
#190 ó megvan mit kellett a kapszulával csinálni, hogy az a... :D -
#189 kösz, már feljutottam lunar 5-ra. [beszélj a sz.géppel, után acsöngetnek, vcedd fel a jegyed, menj reptérre, infó pult, utána csekkolj be az A terminálba]
hogy rakom be a kapszulát a kávéspohárba? rányomom, aszongya h nem így működik... mi kell még a kávéspohárhoz??
thx -
#188 Gerald nem akar megjelenni nekem a lounge-ban, és senki nem mond semmi újat. Christinel se lehet másról beszélni, csak arról amiről reggel, hogy mennyire ki vagyok borulva. A biztonsági kamerákról még szó se esett sehol, csak az infos csajjal beszéltem a zeppelinekről, ennyi... Valamit kihagyok, pedig szvsz már mindenkivel dumáltam. -
#187 Gerald egy repteri dolgozo, elobb-utobb feltunik a repteri "resti"-ben
A csomagmegorzohoz lehet azert nem fersz hozza, mert nem tudod melyikhez illik a kulcs. Probald meg egy bizotnsagi kamera altal rogzitett felvetelrol kideriteni melyik az...(persze azert nem ilyen egyszeru, mint ahogy leirtam, de ezen az uton kell haladni -
#186 detto ugyanott tartok :D
nem férek hozzá megint a locker-hez sem, bár galamb már megvan, miután beszéltem antikváriussal, azt ennyi...
ki az a gerald?? -
#185 Pontosan nem emlekszem erre a napra, de ugy dereng, hogy Christine-nel kell beszelni, akivel chatelni szoktal, tobbszor is beszelj vele - mar te is kezdemenyezhsz hivast. Az egyik beszelgetes kozben - de lehet hogy utana - kopogni fognak az ajton... -
#184 Hmmm, már eljött a második nap, este megscanneltek :) De akárhova megyek, nem jutok előbbre, már beszéltem az info-s csajjal a reptéren a léghajókat illetően, de nem jutottam vele sokra :( -
#183 A repteren kivul engedd el a galambot, majd a C terminalnal hasznald Gerald kartyajat... -
#182 Köszi a helpet, sikerült már azóta bejutnom a boltba meg továbbjutni. -
#181 A reptéren bepakoltam a szekrénybe a cuccaim és a galambe lábára erősitettem a kúlcsot,most mit kell csinálni???
Gerald ott áll a C terminálnál de kiirja hogy csináljak valamit a kulcsal.
Engedjem el a galmabot? Hogyan? -
#180 köszi, mágnes nem volt meg de emlékeztem hol lehet...
pixelvadászat rulla ;) -
#179 Ha jó veszem ki még nem jutottál be az antikváriumba.
Ha össze van rakva az az ostor szerő akármi kombináld a mágnessel és akkor probáld. -
#178 udv.de reg voltam itt:) (most ennyi meg csak most szedem a gamet:) -
#177 szal drót és közél össze rakva ennyi... de nem csinál semmit ...