32
  • boci55
    #32
    vírusírás eszközeiben a terrorizmussal azonos (ártatlan embereket megtámadni -lehelőleg minél több áldozatot produkálva- vélt vagy akár valós sérelmek miatt. Ennek megfelelően is kellene büntetni, természetesen figyelembe véve az okozott károk arányát.

    Ahogy vannak nemzetek, akik büszkék a terrorakcióikra, így mi is büszkék lehetünk a SNAF team gazembereire. Az üzenet egyébként politikusi hozzáállást mutat. Tények nem érdekesek (hol itt halnak éhen, pláne szomjan százezrek?), a lényeg, hogy minél többen beszéljenek róluk.
  • Mice
    #31
    "mice: hol lesz a gyülekező? :)" bocs este van és már nem fog az agyam, miii?
  • mrzool
    #30
    Hangoztasd csak a 'nem tett semmi rosszat ez a féreg' véleményed pl. azoknak a hazai antivírus cégeknek, amelyeket megpróbált leDoS-olni. Biztos meg fogják simogatni a buksidat...
  • Piscator
    #29
    Formázza a winchestert, mekkora adatvesztést okoz?
    Persze igazad van, attól, hogy megmaradnak az adatok, még időben elkell jutniuk a kivánt helyre.
  • irkab1rka
    #28
    A politikai "mondanivaló" ide is betette a lábát. Shame on you.
    A hüJegYerekek :) meg akik "megírták" a vírust nem jobbak és nem rosszabbak egy brazil scriptkiddie-nél. Kb 18-25 évesek max, Pécsre járnak főiskolára vagy egyetemre, felteszem, kollégisták. Shame on the police ha a logok alapján még ezeket a lamákat sem tudják elkapni :)

    mice: hol lesz a gyülekező? :)
  • Mice
    #27
    "A hálózat bizonyos mértékű leterhelésén túl milyen halálos bűnt követ el a virus?"

    ha neked ez nem elég....
  • Mice
    #26
    senki nem mondta, hogy jó, de ami ellen úgysem tudok tenni, azon minek rágódjak?

    nézd meg Don Quiote-t, egész életében ilyesmivel szórakozott. Mit ért el? Egy muksó megírt róla egy könyvet. Kell ez nekem?
  • [HUN]PAStheLoD
    #25
    én nem mondtam hogy jó dolog , sőt rossz dolog , de ezzel kivételt teszek , ugyanis ennek tényleg van valami "üzenete" ellenben a többivel ...

    a legtöbb vírussal nem is találkozom az a pár amit küldenek emailban simán mennek a /dev/null -ba , nem vagyok szívbajos , ha elkapok 1 vírust (friss xp után 1x bejött a blaster) leállítom kitörlöm kézzel amit tudok , aztán ha még mindig gondok vannak akkor ott a NOD32 is , felteszem és kész . szal nekem aztán édesmindegy hogy épp melyik vezeti a toplistát , de ezen elkellett hogy gondolkodjak ...

    ha neked jó minden úgy ahogy most van a világban akkor csak magadat jellemzed azzal.
  • Piscator
    #24
    ...A brit biztonságtechnikai vállalat technológiai igazgatója, Gernot Hacker mindezt azzal magyarázza...,

    Belekötésképp: Jó neve van...
  • Piscator
    #23
    De most komolyan!
    A hálózat bizonyos mértékű leterhelésén túl milyen halálos bűnt követ el a virus?
    Leformázza a vinyódat? Esetleg valamit kiéget?

    Nem védem a vírusírót, tényleg nem a legbarátságosabb módja véleméye közlésének, de ne rugaszkodjunk el a felelőségrevonás tekintetében. Köszönjük.
    A tartalma nagyjából igaz.
    Valaki belekötött, hogy százzerek.
    CSAK? Ez is menniység, akik rosszul élnek.
    Szerintem...durván az ország fele szegény.
    Csak az összközműves lakóparkok, nagy berhuzásások, látszatok a gazdagabbaok elől gondosan elrejtik.
    Igazság szerint a szocik eléggé lopnak, de a többi kormány hasonlóan müködött.
    S A J N O S.
  • bld
    #22
    sajnos egyet kell h értsek és itt most nm pusztán előítéletekről van szó, olyan pénzek másznak "rájuk" h az eszméletlen természetesen tisztelet a kivételnek mert h olyan is van. notorius munkakerülő bagázs akik élősködnek az országon és a pénzen..(mielőtt megköveznek nm vok fajgyűlölő vagy ilyesmi sőt vannak roma ismerőseim) de ez a lényegen nm változtat mindenki láthatja a saját szemével attól függetlenül h milyen beállítottságú a témában
  • HUmanEmber41st
    #21
    Mint vírusírót a Dunába kellene dobni hátrakötött kézzel, mint "népies" politikussal viszont egyetértek. De ezen így változtatni sajnos nem lehet. Egy módszer lenne jó: Magyarország barnábbik felét ki kellene költöztetni Új- Magyarországra (Déli-sark)-ra.Ha nem kellene etetni ingyen ezt a sok *******(censored mielőtt elvisz a gestapo), mindjárt jobb lenne az életszínvonal. Gondoljatok bele, az Alföldön több falu lakosa csak segélyen él.....
  • Mice
    #20
    igazad van a vírusírás jobb dolog

    maholnap próbáld meg!
  • [HUN]PAStheLoD
    #19
    ez kb. a dugjuk a fejünket a homokba dolog ... hogy mennyen végig a protokolláris úton ha az tele van buktatókkal ... hogy reklamáljon pl. a miniszterelnök múltja miatt ha már az iromány beadása után max. a kukások olvassák el ..
  • Mice
    #18
    kinek?

    amúgy meg társadalmi/gazdasági problémák mindig is voltak/vannak/lesznek nem mindegy?

    ettől, hogy most a megfertőzöttekkel és a nemfertőzött de lassabban netezőknek anyagi kárt okoz ettől hazafi?

    ha ennyire buzgómócsing tanulja ki mindennek a protokoláris útját aztán menjen elnök/párt pozíciókért!

    amúgy meg biztos igaza van! ha van egy kupaccal, csináljunk még eggyel! két kupac mindjárt jobb!
    beteg elme...
  • [HUN]PAStheLoD
    #17
    elvileg ez különbözteti meg az embert az állatoktól .. hogy mi tudunk (tudunk 1 faszt de most mind1) egymás mellett élni , békében .. erre persze rácáfolt 10 000 év történelme , de attól én még embernek tartom magamat , mert nem én követtem el azokat a szörnyűségeket , akár ártatlanok akár bűnösök ellen , és pont ezért nem is tisztelem úgy a 'nagy elődöket' mint ahogy sokan.
  • Mice
    #16
    na gyerekek ezt kéne országimázsba!
  • DozR
    #15
    De sajnos ezekről a dolgokról mindenki tud aki egy kicsit is körülnéz magakörül, ezért semmi információtartalma nincs. Ebből a szempontból felesleges közhely. Valamint attól még, hogy elolvassa ikszszázezer vagy millió/milliárd ember, egyrészt senki nem tud ezzel mit csinálni, másrészt meg nem mi vagyunk egyedül a földön akinek ilyen problémái vannak és valljuk be még nálunk sokkal rosszabb is van. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hú de jó nekünk, hogy nem barlangban élünk, de azért az is botorság, hogy itt a mi nemzetünkkel és történelmünkkel gazdasági helyzetünkkel valaki problémamentes életet akar pusztán nemzeti összefogás címszó alatt létrehozni. Ilyen a világon nincs és amíg sokan leszünk a földön nem is lesz. Ezek egyszerű természeti törvények amivel ember nem tud mit kezdeni (ha több az antilop, több az oroszlán is).
  • Demon Eyes Kyo
    #14
    most mégtöbbet tudna beleirni, azóta mégtöbb galádságot csinált a kormány...
  • WiLDoR
    #13
    Tesznek ők jó dolgokat is, sokat, csak éppen azt nem köti a média az orrunkra.

    Nem kötözködés, de hol élsz te??? Csak egy dolgot mondjál, ami nekünk átlagpolgároknak olyan hűdebaromijó volt, mert én egyre sem emléxem. Ellenben nap-mint-nap azt látom, hogy a politikusaink egymást marják a kicsinyes kis hatalmi harcaikban, a fos kampányaikra 10milliószám lapátolják ki az ország vagyonát az ablakon (igen, amit te+én - meg sokan mások - keresünk meg), s közben meg basznak rá, hogy a kisemberekkel - veled+velem pl. - mi lesz.
    Milliókat herdálnak el baromságokra, közben meg azt harsogják, hogy nincs pénz, nincs pénz. Egyik oldalon mértéktelenűl szórják el a vagyont, a másik oldalon meg, ahol meg kéne - pl. egészségügy - oda meg nem jut.

    Én meg azt mondom, hogy maximálisan igaza van a vírusíroknak, s általában nem, de most melléjük állok, nem azért amit csináltak, hanem azért, amit tudatni akarnak.
  • SinClaiR
    #12
    Egyrészt, nem milliók élnek napról napra, legfeljebb százezrek, ez is annak köszönhető nagyrészt, hogy a létminimum alatt élő családok hímtagjainak férfiassága vetekszik a magyar államadósság négyzetével. Minek csinál gyereket, ha nem tudja eltartani? Persze ez csak a nagyja, vannak, akik szimplán munkanélküliek. Belőlük is többféle létezik, aki akarna dolgozni, aki nem akar, és aki sajnos nem "kell" (pl. mozgássérült) az államnak. Első, és ez utóbbiak érdemelnék meg a szükséges odafigyelést. Aztán ott vannak a hajléktzalanok, sokan vannak, és egy részük beilleszkedne, de sokan nem hagyják, amit jórészt saját maguk kis közösségének köszönhetnek. De ez már egy másik történet.
    Persze nem mondom, hogy ez jó, én sem tartom ezt normálisnak, de igaznak sem, amit az illető "hazafi" állít.
    A politikusok természetesen korruptak, hiszen az ember kapzsi, nézzen csak mindenki magába. Nagyon kevés a becsületes ember, persze hogy minden felsővezető saját érdekeit tartja szem előtt. Hiszen minden kisember is azt keresi, hol tehetne szert egy kis plusz jövedelemre. Igaz ugyan, a 2 társadalmi réteg fizetési egyenlege koránt sem mutat egyezést.
    Tesznek ők jó dolgokat is, sokat, csak éppen azt nem köti a média az orrunkra. Mert kit érdekelne, hogy mennyi minden szép és jó?.. Van ilyen, csak nem hallunk róla a TV ben, ujságban nap, mint nap.
    A gazdasági fellendülés, nem egy napról napra folyamat, és ehhez kell az egyén pozitiv hozzáállása is. És itt nem feltétlen a legújabb szociális segélytáblázat bemagolását értem.
    Az utolsó mondat szerintem találó. Mindenkinek- mindekiért. Előbb az emberek mentalitása kell hogy megváltozzon ahhoz, amit a vírusíró is szeretne elérni, de sajnos ez egy hosszú folyamat.
    Helyesírási hibákra nem figyeltem, azon kívül lehet hogy néhol félreérthető volt amit írtam, nem kifejezetten olvastam át, mert rohanok a melóba.
  • Darth Sith
    #11
    érdekes egy szöveg. Az igaz hogy nagyrészt igaza van, de sztem ezt máshogy is közölni lehetett volna, bár lehet hogy így mégtöbben felfigyelnek rá. Nem azzal van bajom aki csinálta, mert auz még hagyján, hanem hogy vírus. Más módszert is alkalmazhatott volna.
  • AtisH
    #10
    A vezetést akkor vette át, mikor kijutott a nemzetközi vizekre, addig meg szépen el volt a vírus.

    Nemtom én max. a warez anyagok között találkoztam "kártevőkkel", de azt a víruskereső eddig mindig sikeresen megtalálta és eddig a Zafival sem találkoztam.
  • HuAn82
    #9
    Ebből hányan értették?
  • artschi
    #8
    "...így alig jutott el valakihez!" Hát nemtom, a fenti táblázat nem ezt sugallja... :)
  • RangeR
    #7
    Ezt minden lehetséges módon el kell mondani mindenkinek , mindenhol. Ez pont a legrosszabb módja, így alig jutott el valakihez! Fórumokon, betelefonálós műsorokban és minden hasonló módon ezt a szöveget mondani kell! sajnos...
  • [HUN]PAStheLoD
    #6
    igaza van .. de nem így kell egy ilyet elmondani ..
  • Falconer
    #5
    Van a szövegben valami.
  • zord
    #4
    én sem szeretem a vírusokat, úgyhogy a ku*va anyjukat.
    én sem szeretem a politikusokat, úgyhogy a ku*va anyjukat.
    most akkor mejiket is utáljam jobban?
    de éljen, hogy az öngyilkossági statisztika után ebben is a legjobbak vagyunk.
  • Lacc
    #3
    Pedig igazuk van.
  • Long_Gun
    #2
    Állítsuk vissza a halálbüntetést? A SNAF team volna az első akit kivégeztetnék! Aztán jönne sorban az összes többi akinek a szarja fogja a sávot.
  • Cat #1
    ha a kedves virusiro olvassa, ajánlom figyelmébe, hogy egy év fogházat simán kap