2422
  • arty
    valaki próbálta a játék 1.1-es pacthet? megy vele a magyarítás?
  • Snoop25
    Hi! Nekem se megy a riddick. Azt irja ki h. a program inicializálása nem megfelelő! Az a gond h. nem sp.1 -es XP van a gépen?
  • bioaram
    Nem tudom feltölteni, mert azt írja: A kép típusa csak GIF vagy JPG lehet.
  • haxoror
    részletes végigjátszás angolul

screenshot
    Játék közben megnyomod a PrintScreen gombot, kilépsz a játékból, megnyitod a Paint-et és beillesztés, a képet elmented.
    Aztán a képet feltöltöd itt az Sg-n a galériádba, mindenkinek lehet galériája.
  • bioaram
    Hát sajna! nem tudom, hogy kell berakni azt a "szkrinsátot", de kösz, hogy válaszoltál.
  • haxoror
    Rakj be egy szkrínsátot, akkor talán tudnék segíteni.
    Elég régen játszottam vele és már nem emlékszem fejből a pályákra :/
  • bioaram
    Sziasztok, tudna valaki segíteni?
    Hogy lehet átjutni a Központi Raktáron? Alattam szakadék, az a raktár. Ha leugrom, meghalok. Visszafelé nincs út.
    üdv
  • Halfer
    Mivel a 2 film előtt játszódik ez a játék, így szerintem először inkább 3.film lesz talán, de még az sem biztos inkább csak vágy :)
  • grebber
    Pedig volt szó hogy lesz 2. rész!
    Milyen másik priject?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem lesz második rész. Egy másik project azonban igen.
  • Slig
    lessz 2?
  • grebber
    Eltünt a süllyesztőben a 2. rséz vagy mivan most??
  • Slig
    Isten ez a játék!!! Csak kicsit rövid :(((
  • laco1221
    Kösz a segítséget mind2töknek. Ahol Jagger Valanc van ott az egyik fúrómunkásnak volt vent toolja, úgyhogy találtam egyet.

Már egyszer végigjátszottam akkor nem volt ilyen probléma, én is csodálkoztam h. miért nincs nálam Vent Tool:)
  • Halfer
    de arra kell, de Vent toolt, hm, talán a dolgozóktól tudsz szerezni, elvileg már kellene hogy legyen nálad
  • haxoror
    Asszem találni és vásárolni is lehet, már nem emlékszem pontosan mert régen toltam a játékot
  • laco1221
    Elakadtam a játékban, úgyhogy kellene egy kis segítség.
    A tower 19 felé megyek és a bombát kellene megszerezni. El is megyek a Work Pass-ba ahogy írja a feladat de onnan nem tudok mit csinálni, találtam egy szellőző félét de nem tudom kinyitni mert kell hozzá nyitóka (Vent Tool).
    Azt lehet valahonnan szerezni v. nem is arra kell menni?
  • Halfer
    Én sem FIX-el csináltam, hanem RivaTuner-ben. Előkeressem a hsz-em amibe leírtam? :O
  • Gerisone
    nem müxött egyáltalán! átmásoltam a fixet 1000x próbálkoztam amikor a jóisten tuggya hanyaccorra nyomtam rá az exére , amikor hirtelen elindult! Nemvágom mérnem ment egyből a fix után! de mindegy már megy! Köszi a helpet!
  • Halfer
    Még hányszor kell leírni??? Olvassatok már vissza, hogy RivaTuner-ben hol kell beállítani vagy szedjétek le a Fix-et! Vmelyik csak jó!
  • Gerisone
    még mindíg nem müxik! ugyan az az opengl para
  • haxoror
  • Gerisone
    nekem a MYTH-es verzsön van meg! átmásoltam a myth mappából mindent telepítés után de a játék inditás után asszonngya h 1.3mas opengl kell hozzá és el sem indul a game! mér van ez?
  • IMYke2.0.0.0
    A C.S.I. 3-hoz jelenleg még nem létezik magyarítás.
    Az első részhez én készítgetem, a többihez érdemes a Magyarítások Portál fórumában kérdezgetni...
  • GiGa master
    jah i2k figy lenne 1 nagy kérdésem nagynénémnek kellene magyarosítás a Csi 3 hoz ha tudnl valamit tenni megköszönném csak azért mert hülye az angolhoz
  • GiGa master
    thx i2k:dsry ideges voltam
  • IMYke2.0.0.0
    Csak 4 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod!
  • GiGa master
    hy lenne 1 irdatlan nagy kérdésem.Van egy Asus 6600gt-m 128 as és felteszem a Chronicles of riddic játékot,elindítom elkezd villogni,utánna kiírja hogy 1.3 vagy annl erősebb opengl kell neki nincs egy éves a vidi,és aza fura ati radeon 9200LE vel meg szépen fut max grafon valaki mondjon valami okosat mert nem toom mi a baj.
    előre is thx
  • grebber
    Hát ennek mi van már a 2. részével?Nagyon kéne már mert az 1 az über!
  • Halfer
    vagy ez, vagy a RivaTuner-ben vidd lejebb az OpenGL-t
  • Seth
    OPENGL FIX- ezt szedd le és jó lesz
  • ibrik
    Rakj fel egy régebbi drivert.
  • Aldrin
    üdv! segytene valaki? nem tudom elindítani, mert a gép szerint nem támogatja a videokártyadriverem az opengl 1.3-at. pedig gf6600 gt-m van, a legújabb nvidia driverrel. mi lehet a gond?
  • dcyborg
    Sziasztok nem itt szokott lenni Mikike ???
  • mate000
    sziasztok!segitsen valaki, én a ott akadtam el hogy a bányába megvettem jupitertöl a robbanoanyagot, de most merremenjek?nem tom semerre,se!
  • PittyPanG
    Megosztom, beleöntöm a modembe ;)
  • Halfer
    oké, behajtom rajtad ;)
  • PittyPanG
    Ezer köcce, de a rivatunert nemolvastam, a lényeg hogy mostmár megy.

Jövök 1 serrel
  • Halfer
    volt már erről szó. rivatunerrel vidd le az opengl-t 1.3 alá és jó lesz.
  • PittyPanG
    Szépnagyot mindenkinek. látom nemcsak nekem van az a bizonyos opengl 1.3-as hiba ami a 6600GT karinál jelentkezett. Én megpróbáltam mindent, a patch-ot, az nvidia openglfix.rar állományt, és a drivert is 84.21-es forceware-t is de csak nemakar összejönni, jaah és a directX9 is a legújabb. ha valaki tud még megoldást előre is megköszönném
    Nemtudom mivan ezekkel az újabb karikkal, anno a gef3 Ti200-al semmi ilyen jellegü gondom nemvolt.