2422
-
bazsi123 #541 anál?
-
#540 Szia!
Csak a SP1 a megoldás??
8/ -
#539 #536 -
#538 Ne nézz hülyének. Azt írja, hogy győzzem le. Semmi több. -
beuceron1 #537 Olvasd el a küldetések leírását. -
#536 Ott kell lenni a földön a szobában egy gatlingnak, azt alkalmazva.. -
#535 Hogy kell kicsinálni Hoxie két testőrét? Már négyszer nekifutottam (ritka hülye helyen van elsavelve utoljára :P), de hiába szórom őket non-stop ólommal, sehogy se akarnak kifeküdni (egyszer azt is megcsináltam, hogy egy sorba igazítottam őket és amíg elölről lövöm az egyiket, a másik sorozza őt hátulról, mivel engem akar eltalálni, de a másik útban van). -
Mr. Perfect #534 A játéknak is van már OST-je? Nakem a filmé van meg, az is nagyon kira... -
Deajka #533 Mennyé boxolni! Én legalábbis azt csináltam. -
#532 Olvasd el a küldetések leírását. -
beuceron1 #531 HI mitt kel csinálni azután hogy a bőrtönben az ebédlöben megmérgeztem egy rabot nem tudok továb meni ??? -
#530 Honnan? Kéne. :-) A harci muzsika fenomenális. -
#529 Hm, ki lehet valahogy szállni a heavy guardból? Az első tesó leszedett 50%-ra, aztán az irodákban a kistesók még 25%-ot, aztán a második nagytesó már két mp alatt kicsinál. -
#528 letöltöttem az OST-jét!
király! -
#527 Az igaz hogy gatlinggal lassabb a haladás, de nem siettem sehova...shotival nem probáltam a páncélosok ellen, löszer van böven ahhoz is... /gatlingnál végtelen/ -
#526 Én nekem se volt ott Gatlingom, eldobtam korábban. Simán megöltem őket shotgunnal. -
#525 Ahhoz hogy be tudj szállni, likvidálni kéne a két robotruhás bengát is ott, ehhez elvileg már kéne lenni gatlingodnak amit korábban szerzel egy ilyentöl, akkor ez nem gond, ha nincs akkor szerezz mert jó az amugy is. /feltételezem hogy még nincs mert akkor futás helyett használtad volna ellenük/ Ha jol emléxem van egy terem ahol küzd a rovarok ellen egyedül, egy gránáttal kináld meg, vedd el töle a fegyvert, és akkor már a siklónál is könnyebben boldogulsz.. /arrol nem is szolva hogy addig is jó szolgálatot tesz, és elég szórakoztató hentelni vele/ -
Gabe18 #524 Ez ott van ahol 2 robot is őrködik?Mert ott asszem csak akkor tudsz beszállni ha a robotokat likvidálod.Utánna viszont magától (animáció) beszáll. -
Lord33 #523 hi
elakadtam anál a résznél ahol be kell szállni az űrsiklóba. nem tudom hol kell beszállni már 6szor körbejártam de nem tudom hogyan kell. plz valaki segítsen. -
V Carter #522 Köszi -
#521 thx -
Gabe18 #520 37 körül +- 1-2,a végén már pontossan nem néztem. -
Gabe18 #519 Amikor az amber összeesik,gyorsan feküdj be a helyére,és akkor téged visznek ki. -
#518 a pályák száma?..azoktól akik végig vitték
thx -
V Carter #517 Abban a szobábam mit kell csinálni ahova bezárnak nincs se ajtó se semmi és behoznak egy csókát aki csak áll és egy idő után összeesik és egy kar beteszi valamibe és kilővi?
-
NiGhTM4R3 #516 Ok, már megoldottam. -
beuceron1 #515 xp hez kell a sp1 uttána jólesz -
NiGhTM4R3 #514 Hi!
Leszedtem a játék 3CD-s változatát, aztán a crack mappában van 3 ugyanaz a fájl (gondolom más oprendszerekre) de akármelyiket másolom be nemjó.
Hova kell, és melyiket másolni XP-re? -
beuceron1 #513 Elakadtam a börtönben.
Megöltem Molinát,átmentem a másik blokkba és onnét nem tudok továbbmenni.Hogyan kell? -
#512 Mondjuk ez igaz :) -
tbundy #511 fegyverváltásnál válaszd az öklöd -
#510 Hát a d3-at azt keresztbebünteti a megoldásaival és a játékmenettel...A grafikával is igencsak néha...:) -
Deajka #509 1.Milyen konfigod van?
2.Melyik riddick verziód van?
Maga a hibaüzenet nem mond (így) semmit. -
Narancs89 #508 a 402es kommentre tudja vki a megoldást? -
joe69 #507 hogy kell eldobni a kest/boxert hogy ne oljenek meg a bortonben? -
#506 Köszi. -
#505 Na,nyomtam a gémet,....nem vmi nagy szám,akinek ez az év játéka annak GRAT. -
#504 Legalább ram van benn jó sok..ezen nem mult.. -
Gabe18 #503 MINIMUM
* Windows(R) 2000 (Service Pack 4) / Windows(R) XP (Service Pack 1)
* Pentium(R) 4 1.8 GHz or AMD equivalent
* 256 MB RAM
* 64 MB AGP OpenGL 1.5-compatible video card, supporting
programmable shading. (ATI Radeon(R) 8500 or NVIDIA(R)
GeForce(TM) 3 and above - except GeForce(TM) 4 MX)
* Directx(R) 9.0 or better
* Directx(R) 9-compatible sound card
* 3.7 GB hard disc space (recommend 4.4 of uncompressed
disc space)
* 16x CD-ROM or DVD-ROM drive
* Microsoft(R) compatible mouse and keyboard
Ez alapján örülj hogy megnyikkant a gépeden,mert a 1.4-es proci,és a 32 megás videókártya messze kevés neki. -
#502 Szevasztok én is letéptem fel a dvds verziót az nem jó nekem már az autorun sem jön be!Teljessen el voltam keseredve de láttam a cds változatot azt is le szíítam azt már tudtam telepíteni mikor inditom a gamét lestem nagyot.Ilyen szinten még nem szaggatot semmi a gépemn mint ez.A menü szaggatott!Valaki tudja miért? Ha esetleg ez segít a konfigom:Amd1.4Athlon,Asrock alap,GF2GTS/PRO 32MB,1 GB DDR,sp2-vel integrált XP Prof hun!