2422
-
HammeRed #501 Elinditod az install-t elkezd telepiteni majd rovid idon belul vegez ekkor teszi fel a setup.bat,rip.bat file-okat meg par dolgot ekkor inditod el a setup.bat-ot -
antijedi #500 érdekes nekem az van és mgése szaggat :) -
beuceron1 #499 denem találom a setup.bat -
HammeRed #498 A setup.bat elinditasa utan telepiti fel a teljes jatekot. -
beuceron1 #497 (asszem ures konyvtarak vannak csak + 1-2 file ) nem értem nem megy -
HammeRed #496 Eloszor en is benaztam a telepitesnel de masodszorra sikerult.Nekem is hianyolt valami dll-t nem emlekszem mar mit.En ugy csinaltam hogy daemon-bol install,utana a "telepitett konyvtarbol" (asszem ures konyvtarak vannak csak + 1-2 file)run setup.bat,meglehetosen sokaig telepitett vagy 10-15 percig,ekkor rak fel mindent.Miutan vegzett bemasoltam a system konyvtarat es nem a start menubol inditottam mert ha onnan inditottam elkezdett megint telepiteni hanem az installalt konyvtarbol inditottam a riddick.exe-vel.Eloszor en se olvastam el figyelmesen az nfo-t... -
beuceron1 #495 olyan gondomvan hogy ki írja mikor índitanám hogy az alkalmazás nem megfelelö mittöl van?
-
#494 Dvd-ről a system könyvtár tartalmát átmásolod a játékon belüli system könyvtárba, felülírva az ottlévőket. -
Deajka #493 Másold be a system könyvtárat a játék könyvtárába( a wincsin lévőbe)
Szal, felül kell írni. -
beuceron1 #492 valaki letudná forditani :Copy "system" dir from HOODLUM dir on DVD into your install dir, keep the directory structure intact! -
beuceron1 #491 sziasztok HOODLUM féle verzio mijen? -
Deajka #490 Hello!
Nos, kollégák meg van a megoldás. A MYTH-féle törésnél az UHARC nevű tömörítő dolgozik és ha nincs elegendő helyed kb. 5 giga akkor szép csendben : progress abort. Te meg próbálkozol, hiába. Tehát: 2G a játéknak+3G a kicsomagoláshoz.
Have fun! -
Demeter #489 Ez furi, mert nekem meg a 4.11-es van fenn és mégis ezt csinálja.. -
#488 Most nem azért de, szerintem azokat a hiányzó fájlokat a program telepíti, így számomra furcsa, hogy neked hiányzik.Nem törölted a könyvtárat, vagy ilyesmi és úgy helyezted be a crackes system, könyvtárat, amiben viszont tényleg csak exe van? -
#487 nekem is ez volt mig a 4.12b catalyst volt fenn! -
Demeter #486 Skacok mitől lehet az amint meghalok kilép a játékból a desktopra és valamiféle hibára hivatkozik. Mi a fene baja lehet a gaménak? -
Gabe18 #485 Az is abban a mappában van...
Mi van neked egyáltalán abban amibe ezt is rakni kellett? -
Deajka #484 Köszi.
Áhh, most meg Msystem.dll-t követeli. Azt hiszem ez a MYTH-féle törés, enyhén szólva nem müködik. :( -
Gabe18 #483 Küldtem. -
Deajka #482 [email protected]
Köszi.
Ja, és hol találtad? -
Gabe18 #481 Elivileg jó,bár az előbb marha lassan lehetett letölteni onnan,lehet valami baja van.
De ha megküldenéd az e-mail cimed privátban vagy ideirod,vagy valami,akkor elküldöm külön is. -
Deajka #480 Nagyon rendes vagy de ,nem sikerül elérni! Biztos jó ez így? -
Gabe18 #479 Ezt a Mccdyn.dll-t felraktma ide,akinek kell ott megtalálja.
ftp.uw.hu
Felhasználo: trax
Jelszó: 435c7b27 -
Rasti #478 Valami MCCdyn.dll-t hiányol. -
Rasti #477 Sziasztok.
Valaki probálta a Myth féle verziot ???
Leszedtem de nem tudom inditani,van 1 system könyvtár de hiába másolom át nem jó :( -
#476 -
#475 Megacityről 350K-val jön a maradék 10 rar... -
AmadeusHU #474 Ez a game csak olyan windows xp-n fog elindulni ha felvan téve az xp-hez a service pack 1 vagy service pack 2 frissítőcsomag. Utána csak felkell installálni a gamet és a hoodlum mappából bemásolni a system mappát a játék főkönyvtárába és felülírni mindent. Utána play és HAVE FUN
Semmi ördöngés nincs ebben csak egy sp1 vagy sp2 csomag kell az xp-hez.
Ezt olyanoknak írtam most le, akik nem olvasnak vissza több száz üzenetet. És én ezt meg is értem -
Gabe18 #473 Hát mondjuk nekem a DVD-s van.
Akkor valami cimet adj. -
Deajka #472 A 3 cd-s változat.
ripped:
Foreign laguange
Extras -
Deajka #471 mailbe ha kérhetném!
Nagyon köszi -
Gabe18 #470 Msn-t használsz?Ott átküldöm egy pillnat alatt. -
#469 te mit szedtél le ember ? nálam ilyet nem kért -
Deajka #468 Végre sikerült feltelepítenem a gémet de MCCdyn.dll-t hiányol.
Plz, ha valaki lenne olyan jó és elküldené a .dll-t és azt is hová kell bemásolni!
Köszi. -
#467 látom most fedezik fel az emberek a gamet és jön a roham , de minden le van írva alantabb tehát....(ne lámerkedjetek) -
#466 jaj
hoodlum mappában a game.dat és a könyvátárába simán
-
pinehead #465 gyorsan vki segítsen!!!
végre leszenvedtem a gámát, de ne migazán értem mit,merre kell másolni, hogy működjön a törés-a hoodlum-mappát hová is kell csomizni,és mivel indul a gáma??
köcce. -
#464 Hiába léptem be a könyvtárba egyszerüen nem látszanak a Filok -
#463 Bakker hogy lehet letölteni a Vanadoo-ról? -
Gabe18 #462 Eszközök-Beállitások-Kapcsolodás,és ott az egyidejü letöltés 1 legyen.
Miután a minden letöltése a flashgettel részben kijelölöd a fájlokat,OK,akkor feljön egy uj ablak."File 1 részt egyszerre tolt" legyen a beállitás,alatta jelöld ki a "login a szerverre" részt,és ird be a wandoo-hoz kapott jelszó-felhasználonevet.
Ezek után jönnie kéne,ha nem,akkor a wandoo omlott össze,ami nem lenne feltétlen meglepő...