The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
yesss!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lacc
Új.
Tatyla
a film történetét követi?
vagy új sztory?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lacc
Kicsit könnyûnek tûnik nekem, minden elég szájbarágós... Nem mintha ez olyan nagy baj lenne, de messze nem akkora kihivás a játék mint kellene lennie. Elég messze eljutottam szvsz, már lent vagyok a double-maxes börtönben ahonnan a bányába kell lejutni. A hangulat változatlanul tetszik, nagyon jól össze van rakva itt is minden, de mint mondtam, kicsit túl könnyû lett.

Lehet, hogy nem normalban kellett volna inditani :) Bár pont ez az, hogy nem csak a harc, hanem minden úgy általában. A kis questek általában kimerülnek annyiban hogy öld meg ezt-azt-amazt. Persze legalább jól vannak köritve, tehát a hangulathoz ezek is hozzátesznek az biztos.
Szóval kellemes kis játék, nem több és nem sokkal kevesebb annál mint amit vártam tõle a nagy áradozás alapján.
dardevil
A HOODLUM féle törés mindenkinek gond nélkül elindult ???

fitutufi
jáá úgy má értem <#mf1><#mf2><#vigyor1>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Glpetyus
Lennvan az 1 óra alatt :))
(melóhely) :)

fitutufi
bázz , indítsd el most aztán holnap ilyenkorra má vígan tolod ;)

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Glpetyus
<#buck><#duma>
Szombaton adok a sávszélnek <#banplz>

fitutufi
nagyon kafa , graf ténleg doom3-as féle !
simán indul....de már az elején nemtom mit kell csinálni :D
szép-szép.....tõcccsétek ezerrel !!!

Glpetyus
Hmmm....király
Vártam a gémet,mert a filmeket naon csípem :)

Lacc
Hát nekik nem mindegy, de ezekenek a crackerek úgy látszik vannak alapelveik is :)
Lacc
Hát a grafikája olyan mint egy Doom3, kissé talán butitva :) De összehatásban kellemes, bár Riddick bátyó bizony itt-ott elég szegeletes, de annyi baj legyen.

A hangulat eddig tetszik, jó kis darkos sci-fi fps, az az egy szál fegyver, a shotgun is tetszik amit eddig találtam, csak kicsit furcsán lõ. Nem rossz game ez, remélem sok jó ötlet lesz benne. A hangok, meg az összhatás eddig tetszik az biztos.
Ronaldo07
Honnan tudnám leszedni???
Torrent is jó,csak fizetõs oldalakat ne mondjatok!!
Köszi!!

Ezt a marhaságot...
Jó,lehet hogy ezeken a warez csapatokon belül ez már nem számit jónak,de egy egyszerü játékosnak nem mindegy?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Glpetyus
Hát az nem érdekes....
Nehogy nekiálljak szedni :)

Kandurex
Ez keves, valami átfogóbb kritikát ha lehet, htx!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacc
Egyébként tényleg megy, csak azért van nukeolva, mert nem crack van hozzá, hanem néhány filet kell kicserélni a system könyvtárába.
Lacc
Tényleg nem rossz kis játék csak kicsit konzol-szagú. De azért elmegy, nekem legalábbis tetszik. Majd még jobban bele kell mélyedni, csak az elsõ checkpointig mentem el.
fitutufi
asszondja Lacc mûxik neki , de jó 1 óra és lennt lesz kb !
Lacc nincs harag lelõttem a dolgot amit írni akartál :DDDD

Ronaldo07
Most nem akarod felrakni ftp-re,mint múltkor a Flatout-ot??<#buck><#nezze>

Glpetyus
INFÓT!!! :)
(ték :P)

Lacc
Most megy az install.
majd meg irj mar rola valami tapasztalatot ma ha raersz kivancsi vagyok

fitutufi
kb 3 óra múlva eldõl , akkor ér le ! :P

Glpetyus
Na,most akkor ez müködõ cucc?
Mert a wandoo-n már fennvan :)

fitutufi
70k-val :P

fitutufi
ha tudnál olvasni nem írnál ilyen hülyeségeket...no comment<#mf2>
idézek ! "...tehát jónak ígérkezik..." úgyhogy QSSS !

Innen már tölthetõ is jópénzért.<#eplus2>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Dunpeal
starfuck v0.81full bõvebb info az nforce.nl forumában StarForce - F*cked At Last címû topikban.

Kandurex
starfuck mi? :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DONGUBA
kepeket pls

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Dunpeal
Hát igen,lényeg az,hogy elinduljon!

És ezért nukeolták ez elég buziság,nem?

Dunpeal
ez egy olyan tool ami tudja a securom 5.xx emulálni a neve starfuck és szerintem evvel mûködik vagyis ezt olvastam az nforce-on a forúmban

Nuke:Stolen tools ez mi a f*szt jelent,lopott a cuccos v mi?
Kitérdekel csak induljon el.

Ezek már minden szarér nukéznak,rohadt fórumot meg nem tudom elérni.

Dunpeal
Ja csak nuke-va

birom amikor a méretbõl szürik le hogy jó e a game vagy nem..., legközelebb majd becsomizom komplett c driveomat mongyuk 150*50megába, felrakom a netre és neked tuti az is tecceni fog mert jó gém ... :PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Fönnvan már az Nforce-on is.

Atika :o)
akkor lassan en is elkezdem huzni :)

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Lacc
Hát itt is mindjárt leér, aztán majd meglátjuk.
Ez jó, hogy itt fent van, csak nem lehet regisztrálni, de azért köszi az infót...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

es mennyivel huzod ??

Glpetyus
:D

fitutufi
most kezdtem el húzni lx-rõl fennt van teljessen :P

na inkabb meg varok amig letolti valaki :)

grebber
Itt is fenntvan.

Next PC upgrade: 2022

Elvileg innen lehetne vagy mas torrentohttp://suprnova.org/ldalrol:

Jimi Hendrix

Sztem még sehonnan, én az elõzetesek alapján mondtam hogy jó a game