2422
-
#822 NVidia nem játékspecifikus - csak eddig több játék elött szerepel a logoja [ami mellesleg nagyon szar]...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#821 Köszönöm a tippeket. Már csak azon vacilálok hogy ATI vagy NVIDIA? Az NVIDIA játék specifikus, viszont az ATI meg jó más 3D-s alkalmazások futtatásához (pl 3D Studio Max). De eddig mindig NVIDIA-ám volt. Na majd kockával eldöntöm.
Köszi mindenkinek... -
Gandibá #820 És kb mikorra lesz kész? -
#819 Én csak azért írtam Xbox-ot, mert látom Magiszternek elég kurrens a gépe, csak a vidkártya meg a RAM sebessége a szűk keresztmetszet. Ezért a PC a játékon kívül minden funkciót tökéletesen ellát.. játékra ajánlottam neki egy alsó-középkategóriás vidkártya árából megvehető Xbox-ot.
TV-out szép dolog, csak éppen sosem fog olyan képet adni, mint egy Xbox egy jó RGB kábellel. Meg az Xbox-ban van elég szufla, hogy bírja folyamatosan tekerni a DivX-eket. =))
Leszállok a témáról, csak azért gonoszkodtam egy kicsit, mert be akarttam kukkantani, a PC-s tábornak mi a véleménye egyik kedvenc játékomról, és rögtön az egyik első hozzászólás a szaggatással volt akpcsolatos, meg persze az előzményekben láttam a sok "failed to render..." hibaüzenetet. Na ez nincs Xbox-on. =) (viszont egy btutálabb PC-n gondolom nem "receg" annyira a kép átvezetőknél, mint Boxon) -
#818 Persze..csak itt a korábbi felvetésre reagáltam, ideális esetben van jó videokari /az általad felsorolt dolgok/ meg xbox is /only vagy konzolspecifikus gamek, multimédia, miatt az x nem a pc kiváltására hanem felfoghato mondjuk egy dvd /avi stb/ lejátszó /nem gagyi, amivel még gamelni is lehet /halo2, ninja gaiden stb/ szóval ajánlni tudom. -
#817 Olvastad egyáltalán a #815-öt BOX-mániás barátunk?
#816 Jobb játéklehetöség ? /LOL/ Na mindegy, mindenki az vesz amit akar. csak azért reagáltam mert pl. ez a game is elöször dobozra jött, amugy lehet hogy sose lett volna, ha a játékpiaci tendenciákat nézzük még lesz ilyen, és egyre több. -
#815 Attól füg, milyen az a VGA...
Egy nagyon jó VGA-val:
- TV-n nézhetsz mindent
- TV-t nézhetsz [All-In-Wonder]
- Digitalizálhatsz
- Játszhatsz [minden maxon]
- 3 megjelenítőt használhatsz egyszerre [TV, CRT, FTF]
- rádiót hallgathatsz [All-In-Wonder]
S hogy tudd: All-In-Wonder, vagy VIVO, ez a két kategória, ami a fentieket tudja egy VGA esetében.
#814 Micsoda gondolkodásmód. -
#813 De hát önmagában mire jó egy videókártya. -
Gandibá #812 Nekem akkor is ment amikor SP1 volt fent, meg akkor is mikor SP2. -
Zsoldos #811 Miert lenne szar a videokartya? Plane mivel a 3d kepessegei sokszorosa a boxenak. Ugyanazert az arert jobb jateklehetoseg. Mondjuk a nevedet elnezve ertheto a hozzaallasod.. -
#810 Akkor jó vásárlást /és boldog uj évet/ kivánok. -
#809 Szvsz az előbbi. -
#808 Az örök vita, mi ér többet egy xar videokártya vagy egy multimédiára /divx, dvd/, és gamera jó király konzol, amire a Riddick fél éve kijött. Szvsz az utobbi. -
#807 GF 6600 GT
nem akkora fos mint egy xbox, és említett árkategória. -
#806 Xbox, 42ezer Elektro Worldben. =) -
Demeter #805 Nálam az alábbi konfigon:
1024*768-ban: anisotropy max, modell shadow max, texture quality max, shader mode(auto 2.0) 40-60fps között fut a game
1280*1024-ben: ugyan úgy max minden mint az előbb 25-35fps között fut.
Ja még csak annyit, hogy 25-35fps között sem szaggat a game. Szerintem a lényeg a "jó sok" ram. Csak azért mondom mivel míg 512 volt a gépben
sokszor beszaggatott még 1024-ben is. Viszont 1GB mellett már nem produkálja. Szal csatlakoznék Makkmag észrevételéhez a ramot illetően.
Továbbá már a 9800-as radeonok sincsenek vészes árban. De döntsd el te...
-
#804 Ja a Doom3 1 sz@r ! Szerezz 6600GT-t kb ez az ár , és cseréld le a RAM-okat is 400MHz-esre ha belefér . -
#803 Nos én most tolom 2.szor. A grafika szerintem is DOOM3 szerű de vannak kissebb eltérések. Pl a gépigény terén. Nekem a D3 (ami szerintem játékmenetileg nagyon gagyi) medium-on 1024x768-ban szaggatás nélkűl ment. A CoR pedig 640x480 on 1.1-es shader-rel van hogy beszaggat és az FPS kb 5-15 között ingázik. a konfigom 3.2 IP4, 768/266 RAM GF FX5200 128 MB. Több mint valószínű hogy a VGA-t kell lecserélnem. Tudtok valami elfogatható árú VGA-t amivel tutkó menne 1024x768-ban szaggatás nélkűl? lehetőleg 40-60e forint között.
CoR a király!!!! -
Demeter #802 A konfigom:
- AMD XP 2500+ (3200)
- ABIT NF7-S
- 1GB 3200 DDR (2*512) dual Kingston
- HIS Radeon 9800 (4.12-es Cat)
Viszon lehet, hogy a megoldás a 4.12-es lecserélése lesz amit bala ajánlott.
Majd megnézem a 4.11-es Cat mit tud. Nagyon remélem, hogy azzal nem lesz gond.
Thx!
-
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
#800 Nem, de félek, beletörne a bicskám...
mike369 #799 pedig az egy igazi varázspatch... -
#798 Összeszámoltad már, hány embernek próbáltad elmagyarázni, hogy a játékok mennek sp2 nélkül is? ;]] -
mike369 #797 gratula! -
#796 Nekem nem eredeti van , de símán megy SP2 nélkül (ami meg szerintem 1 sz@r ):))) -
#795 AMD XP 1700+ / 512 DDR / ATI R9500 Pro / DirectX 9.0c / Windows XP Angol SP1 integrálva - MŰKÖDIK.
Sőt, így tudom magyarítani is.
A 405 fordítandó fájlból már készen van 391!
#794 Megvan valakinek eredetiben a játék?
Mert nekem megvan a warezos de SP2 nélkül nem megy. Ha valakinek megvan eredetiben az megírhatná hogy ahoz kell-e SP2 vagy sem.
Köcce előre is. -
Gandibá #793 Most akkor mi a pálya? -
#792 IGYVAN!! -
#790 Nekem volt.A 4.12 es driver okozta.4.11 el jó volt. -
#789 Már van korong alakú borító is. :)
Ez az. -
Don Load #788 A zombis résznél, vagy mik azok. Rákerestem és találtam csítet, de:
a "cmd godmode" nem működött, ki próbáltam a "cmd giveall"-t arra oda adot mindent, azzal nem volt gond, de a godmode-ra nem lett örök életem ugyan úgy csökkent ha megtámadtak sőt, szépen fűbe is haraptam. Miért? -
#787 Nekem nem volt ilyen problémám. Milyen a konfigod? -
Demeter #786 Hi!
Skacok miért van az, hogy színte mondhatni rendszeres pontossággal kilép a game a win-be minden "ok" nélkül? Eddíg ezt nem csinálta csak mostanság jött elő eme problem. Tapasztalt már más is hasonlót?
Thx! -
Rusy #785 :)))) -
#784 Talán előbb mondd el hol akadtál el. -
#783 Én is így voltam vele! De végülis átvittem! -
Don Load #782 elakadtam végleg, kész, valami csítet tud valaki esetleg? tudom nem szép, de ezen a részen túl akarok jutni, bármi áron.