The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mailbe ha kérhetném!
Nagyon köszi
Msn-t használsz?Ott átküldöm egy pillnat alatt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fitutufi
te mit szedtél le ember ? nálam ilyet nem kért<#shakehead><#fejvakaras><#nemtudom>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Végre sikerült feltelepítenem a gémet de MCCdyn.dll-t hiányol.
Plz, ha valaki lenne olyan jó és elküldené a .dll-t és azt is hová kell bemásolni!
Köszi.
fitutufi
látom most fedezik fel az emberek a gamet és jön a roham , de minden le van írva alantabb tehát....(ne lámerkedjetek)<#wow3><#falbav><#vigyor>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
jaj
hoodlum mappában a game.dat és a könyvátárába simán

gyorsan vki segítsen!!!
végre leszenvedtem a gámát, de ne migazán értem mit,merre kell másolni, hogy mûködjön a törés-a hoodlum-mappát hová is kell csomizni,és mivel indul a gáma??
köcce.

Wukifi
Hiába léptem be a könyvtárba egyszerüen nem látszanak a Filok

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Wukifi
Bakker hogy lehet letölteni a Vanadoo-ról?<#banplz>

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Eszközök-Beállitások-Kapcsolodás,és ott az egyidejü letöltés 1 legyen.
Miután a minden letöltése a flashgettel részben kijelölöd a fájlokat,OK,akkor feljön egy uj ablak."File 1 részt egyszerre tolt" legyen a beállitás,alatta jelöld ki a "login a szerverre" részt,és ird be a wandoo-hoz kapott jelszó-felhasználonevet.
Ezek után jönnie kéne,ha nem,akkor a wandoo omlott össze,ami nem lenne feltétlen meglepõ...

Glpetyus
Fennvan a megacity-n is...

grebber
Töltsd le a maradékot torrentel vagy probálgasd a Wandoo-t továbbra is.

Next PC upgrade: 2022

Szasztok!
Wazz, én láma child vagyok (wanadoo) és most hiányzik Cd1 r02, cd3 r38.
Anybody can help me?
grebber
Probáld Total Commanderrel.

Legalább neked van neted.<#vigyor>
nem tölti!

Flashgetet föltelepíted,az oldalon ahol letöltendõ fájlok vannak job klikk "Mindenletöltése Flashgettel" és annyi.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

abban kéne segítség hogy a wandoon regisztráltam magam és ugye vannak azok a részletek.
na most nekem tegnap óta van netem úgyhogy nem vagyok túl járatos a letöltésnél és nem tudom hogy kéne azt megcsinálni hogy azokat a részleteket egymás után sorba töltse le!
segítsen valaki!!

tudnál nekem segíteni 1 picit??

grebber
Bárcsak lenne PC-re folytatása.De ha lesz legyen hosszabb egy 10-15 órával a játékidõ.

Nyomja vki 8500-al? Elvileg kb ugy kene mennie, mint egy boxon, de rohadt lassu. A doom3 sebessegenek kb a harmada, nem hiszem, hogy igy kene mennie.
Lacc
Úgy várhatjuk ezt pc-re mint a Halo 2-t.
Duddits
Akkor Pc-re már ne is várjuk.

Ma2ska
Azért nem vészes, a játék ugy van felépitve hogy reménytelenül ne lehessen elakadni..

Ma2ska
Állitólag xbox2 vel jön a 2.rész de ez teljesen pletyka szintü...

Törölt felhasználó
Nyugodtan abbahagyhatod, ha már itt elakadsz. Rengeteg párbeszéd lesz a játék során, sokat kell mászkálni, feladatokat végrehajtani, beszélgetni. Percenként járhatnál kérdezõsködni.
<#szomoru1>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Tatyla
nincs

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok! Nincs vmi más megoldás a játék elindítására anélkül, hogy valamelyik Service Pack-et felnyomatná az ember? Crack-et nem találok a neten, esetleg van vmi kiskapu?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

kryst
Valaki segítsen már!Mit kell csinálni a legelején a játéknak?Van egy õr és két rab.Beszélek az õrrel.Aztán elmegy beszélni az egyikkel.Utánna mit kell tenni?Mert ,ha az ajtó felé megyek akkor egybõl elkezdenek lõni a ajtó feletti gépágyúk.

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Talán lesz egy folytatás...
Bár azzal szemben meg már nagyok lesznek az elvárások.

Faki
Persze! Dúmot nyakonbaxta, graf meg a története is több a semminél. Van olyan szép és vagy 10x gyorsabb!

fitutufi
graf az odabaszott rendessen azt azé elismered... 😛

Faki
Háááát végigtoltam. Amekkora 5letek voltak benne, annyira semmitmondó volt az egész. Túl darkos, olyan dúm féle, bár attól jóval jobb. QRVA RÖVID!
De a legjobb az, hogy ennyit se vártam el tõle, szal kellemes meglepi volt.

Duddits
Kirir! Köszi!

fitutufi-nak:
Jött Pogi, és megoldotta a problémát, most már tovább mentem!

Amúgy köszönöm, hogy segítettél: Boldog Karácsonyt neked és aki segített!

Atika :o)
en veled tartok 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

elöször végigjátszom a Riddick-et, de még mindíg nem tok tovább menni

fitutufi
OFF:

Ha még nem tudod, hol szilveszterezz, hát én meghívlak. Jó hely, baró a csapat és tavaly is óriási buli volt. Mellékelem róla a PR-anyagot! : http://www.freeweb.hu/lunatic/szilveszter.jpg

<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1>

Tatyla
The Chronicles of Riddick Escape From Butcher Bay Developers Cut (c) Vivendi Universal *BWClone CD1* CARBON 55x15 MB

grebber
FELHIVÁS!!!!

Kérek minden olyan embert aki segítõkész és ért a képszerkesztõ programokhoz hogy csináljon már egy korong alakú boritot errõl a gamerõl!!!!!

MEGOLDHATÓ?? Nagyon kéne.

fitutufi
inkább a riddicket tolnátok<#violent>
(én már végigtoltam<#lookaround><#vigyor3>)

Gratula hozzá!
Na végignyomtam.

Tök jó volt!
Mennyire is?<#idiota>
M4ck

Dont hate the player, hate the game!

M4ck
Na te is ilyen barom vagy kb.

Dont hate the player, hate the game!

NA de ez most hol kapcsolódik a játékhoz?<#mf2>
KB olyan barom lehetett mint te.
fitutufi
van még pár ilyen jó oldalam <#eplus2><#eplus2><#eplus2>
de ezt amit belinkeltem ezt dc-n láttam vmelyik barom tette be<#hehe>