2422
-
#902 Bakker! Mikor teszed közzé? Én már vagy másfél hete nem játszok vele, mert magarúl akarom továbbvinni. -
#901 A hajóból. amikor közel érsz akkor le kellene jönnie a feljárónak a hajóba és ott jönne egy cutscene. -
#900 azt én is tudom de én azt írtam lentebb 1 esevel losz akkor is ez van guggolsz akor is, és akval az első 3 golyót simán lehet majdnem ugyanoda lőni, a másik meg az hogy a főhős egy izom állat atom durva fickó aki mindenkit legyőz, nem pedig egy mezei sorkatona, mint te vagy én. -
ACE #899 Nekem semmilyen rámpa nem jön le... honnan kéne jönnie? -
ACE #898 Én lőttem, és a második lövés ha 5 méterre lősz már 30 centivel feljebb megy, mint az első :D
Ezért nem is nagyon engedtek, csak egyes lövéseket. :D -
tbundy #897 lőttél már AK-val?... -
#896 Ettől még egy AK-t nem tartasz pontosan célon...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#895 ne vitázzunk erről tudom amit tudok, persze mivel ez egy fantázia játék így nyilván a fantáziafegyver ilyen szarul lő. -
#894 Próbálj meg egy AK-47-est irányon tartani...
#893 És nemsokára végzek a teszteléssel - tegnap majdnem meghalt minden anygaom, de hajnalban minden vissza lett hozva, ami fontos - és már magyarul küzdhetsz benne...
Valóban jó anyag ez a Játék!
A guggolás + használathoz: azért valljuk meg, nem is akkora hülyeség!
Hány millió játékban tudtuk eddig felvenni úgy a dolgokat, hogy le se kellett hajolni hozzájuk - ergo, gumi kezünk volt...
Ebben a Játéban még erre is figyeltek. Nem beszélve arról, hogy végre normálisan látom és használhatom a lábam!
#892 Azért ez nem egészen így van, de mindegy. -
#891 tegnap ugrottam neki a játéknak, most m1ek vissza a bányákból a tower19-be. hát 1szerűen lélegzetelállító ez a játék! én hülye meg majdnem kihagytam, csak azt csodálom h nem csináltak neki nagyobb hírverést, gameplay odaver, grafikától helyenként hátast dobok. szal nem is tudom mit mondjak. ISTEN! -
#890 Elvileg lejön a rámpa és azt kell tenni amit a rámpákkal tenni szokás. Fel kell rá sétálni. -
ACE #889 Bakker, most ott vagyok, ahol el kéne menekülni az űrhajóval, jön utánam a két golyószórós robotember, de nem tudok elmenekülni, körbejártam már az űrhajót ötször, de semmi... -
#888 A valóságban is így működik...
#887 Az természetes, hogy géppuskával az előttem 4 m -re álló fickót nem bírom eltalálni, annyira szór a fegyver, egyesével lvök akkor is tök nehéz fejbelőni, olyan mint a lotto vagy bejön vagy nem. -
#886 Menj visszább, rosszfele mentél. -
ACE #885 Valaki help!
Ott tartok, ahol lementem a bányába és ilyen kis futkosó szörnyikéket kell shotgun-al lőni.
Na ott van egy félig leszakadt híd, és nemtom hogy kell továbbmenni, a híd felett megy át két kötél, de nem tudok feljutni oda, próbáltam feljutni az egyik kötélen, de onnan meg nem tudok átugrani. Valaki? -
tomit #884 Igen arról beszélek amelyik lefele menne. -
#883 Szerintem meg rossz helyen próbálkozol. Nem ott kell továbbmenni, ahhol a régi konténer lerobbant, ahnem ott ahhol visszakapcsoltad a generátort. -
tomit #882 Szerintem ott vagyok ahol gondolod. Szerintem bugos, ert a mission is ezt írja ki. -
#881 Hát pedig elvileg mennek ha be van kapcsolva az áram. Vagy nem ott vagy ahol gondolom :D -
tomit #880 Sajnos a konténerek nem jönnek lefele csak állnak. -
#879 Ha bekapscoltad neki az áramot, akkor ha jól sejtem, hogy hol jársz, el kell menni a 2. vasuti sinhez, ott már igy konténerek mennek lefele. Na egy olyanra kell ráugrani. -
tomit #878 Sziasztok. Lenne egy kis próblémám elakadtam. Vasútakat kell elindítani. Az egyik nekiment a falnak. A másiknak bekapcsoltam az áraot. Azt írja kia missiónál menjek el a vonattal a szé bányába. De a második vonat nem műkődik. Mit kell még csinálni? -
#877 Vagy régebbi, azzal is lehet hogy jobban vinné, meg kell próbálni. -
#876 Valami mással lesz ott gebasz, új drivert, ilyesmit, próbáltál már? -
Bravoman #875 Na időközben megnéztem FRAPS-al, többnyire 40-80fps-el megy, de időnként zseblámpával leesik 15fps-re is. Vicces.
Azért egy kicsit sikerült rajta optimalizálnom, trueform kikapcs, 4xAA helyett 2xAA, Vertical Sync kikapcs - így még nem sikerült 25fps alá vinnem. -
Bravoman #874 Hogy lehet kiiratni az FPS-t? Egyszerűen nem hiszem el, hogy A64 3800+-on Radeon X800XT-vel szaggat ez a... -
#873 Nem. Akkor volt gáz, ha a raid 0-ba kötött winyókon volt az ISO és a telepítés célpontja is. Amint átpakoltam az iso-t egy másik wincsire azonnal megoldódott a gond... Meglepődtem egy kicsit... -
#872 gondolom egy vinyóról a másikra telepítve csinálta a hibát? -
#871 Megoldódott a gond. A raid vezérlőm szórakozott... -
PrOceSs #870 Ez lehet memória hiba is! Nem állítgattál el valamit a BIOS-ban? Nincs húzva a proci? -
#869 Köszi, de ennyire azért én sem vagyok hüje... 3x nem hiszem, hogy szart szedtem volna le, ráadásul mindegyiket más forrásból. Minden egyes kitömörítésnél, máshol jelez hibát a telepítő. Én valami védelemre gyanakodtam, mert minden más program tökéletesen fut a gépen, fagyás, stb nélkül. -
#868 CRC hiba hibás forrásra utal... esetleg ha letöltötted, ilyesmi... akkor szar lett. -
#867 Segítségre lenne szükségem. Már háromszor lekaptam a játékot, de telepítéskor mindíg elszáll CRC hibával. A kitömörítés során nincsen hiba. ISO buster sem segít. Daemon 3.47-tel próbálkoztam, mivel az sem volt megoldás, hogy kiírtam DVD-re. Tipp? -
#866 Thx
Egyébként tegnap este nem fagyott , pedig tök sokat jáccottam :))) -
#865 Csak most, csak neked nforce2 6.14Beta driver -
#864 Köszi a megerősítést.
Demeter #863 Még csak annyit, hogy nálam megy annak ellenére, hogy 5.10-es alaplapi driver van fenn. Már vagy 2 hete nem produkált fagyást. És pedig csak annyit tettem amit alább leírtam. Amúgy a molylepkés cigihez csak annyit, hogy miután a drogos csókának visszaadod az innyekciós fecskendőjét lehet vele kereskedni. minél több lepkét adsz neki, annál "jobb" cigit kapsz tőle.