The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ridley
thx

AmdPower

37 körül +- 1-2,a végén már pontossan nem néztem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Amikor az amber összeesik,gyorsan feküdj be a helyére,és akkor téged visznek ki.

Ridley
a pályák száma?..azoktól akik végig vitték

thx

AmdPower

Abban a szobábam mit kell csinálni ahova bezárnak nincs se ajtó se semmi és behoznak egy csókát aki csak áll és egy idõ után összeesik és egy kar beteszi valamibe és kilõvi?
Ok, már megoldottam.

xp hez kell a sp1 uttána jólesz
Hi!
Leszedtem a játék 3CD-s változatát, aztán a crack mappában van 3 ugyanaz a fájl (gondolom más oprendszerekre) de akármelyiket másolom be nemjó.
Hova kell, és melyiket másolni XP-re?

Elakadtam a börtönben.
Megöltem Molinát,átmentem a másik blokkba és onnét nem tudok továbbmenni.Hogyan kell?
Glpetyus
Mondjuk ez igaz 😊

fegyverváltásnál válaszd az öklöd<#heureka>

Skynet
Hát a d3-at azt keresztbebünteti a megoldásaival és a játékmenettel...A grafikával is igencsak néha...😊
1.Milyen konfigod van?
2.Melyik riddick verziód van?

Maga a hibaüzenet nem mond (így) semmit.
a 402es kommentre tudja vki a megoldást?

hogy kell eldobni a kest/boxert hogy ne oljenek meg a bortonben?

Ma2ska
Köszi.

Glpetyus
Na,nyomtam a gémet,....nem vmi nagy szám,akinek ez az év játéka annak GRAT.

Ma2ska
Legalább ram van benn jó sok..ezen nem mult..

MINIMUM
* Windows(R) 2000 (Service Pack 4) / Windows(R) XP (Service Pack 1)
* Pentium(R) 4 1.8 GHz or AMD equivalent
* 256 MB RAM
* 64 MB AGP OpenGL 1.5-compatible video card, supporting
programmable shading. (ATI Radeon(R) 8500 or NVIDIA(R)
GeForce(TM) 3 and above - except GeForce(TM) 4 MX)
* Directx(R) 9.0 or better
* Directx(R) 9-compatible sound card
* 3.7 GB hard disc space (recommend 4.4 of uncompressed
disc space)
* 16x CD-ROM or DVD-ROM drive
* Microsoft(R) compatible mouse and keyboard

Ez alapján örülj hogy megnyikkant a gépeden,mert a 1.4-es proci,és a 32 megás videókártya messze kevés neki.

Csiaki
Szevasztok én is letéptem fel a dvds verziót az nem jó nekem már az autorun sem jön be!Teljessen el voltam keseredve de láttam a cds változatot azt is le szíítam azt már tudtam telepíteni mikor inditom a gamét lestem nagyot.Ilyen szinten még nem szaggatot semmi a gépemn mint ez.A menü szaggatott!Valaki tudja miért? Ha esetleg ez segít a konfigom:Amd1.4Athlon,Asrock alap,GF2GTS/PRO 32MB,1 GB DDR,sp2-vel integrált XP Prof hun!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Elinditod az install-t elkezd telepiteni majd rovid idon belul vegez ekkor teszi fel a setup.bat,rip.bat file-okat meg par dolgot ekkor inditod el a setup.bat-ot

http://silkiehun.atw.hu/

érdekes nekem az van és mgése szaggat 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

denem találom a setup.bat
A setup.bat elinditasa utan telepiti fel a teljes jatekot.

(asszem ures konyvtarak vannak csak + 1-2 file ) nem értem nem megy
Eloszor en is benaztam a telepitesnel de masodszorra sikerult.Nekem is hianyolt valami dll-t nem emlekszem mar mit.En ugy csinaltam hogy daemon-bol install,utana a "telepitett konyvtarbol" (asszem ures konyvtarak vannak csak + 1-2 file)run setup.bat,meglehetosen sokaig telepitett vagy 10-15 percig,ekkor rak fel mindent.Miutan vegzett bemasoltam a system konyvtarat es nem a start menubol inditottam mert ha onnan inditottam elkezdett megint telepiteni hanem az installalt konyvtarbol inditottam a riddick.exe-vel.Eloszor en se olvastam el figyelmesen az nfo-t...

olyan gondomvan hogy ki írja mikor índitanám hogy az alkalmazás nem megfelelö mittöl van?
Faki
Dvd-rõl a system könyvtár tartalmát átmásolod a játékon belüli system könyvtárba, felülírva az ottlévõket.

Másold be a system könyvtárat a játék könyvtárába( a wincsin lévõbe)
Szal, felül kell írni.
valaki letudná forditani :Copy "system" dir from HOODLUM dir on DVD into your install dir, keep the directory structure intact!
sziasztok HOODLUM féle verzio mijen?
Hello!

Nos, kollégák meg van a megoldás. A MYTH-féle törésnél az UHARC nevû tömörítõ dolgozik és ha nincs elegendõ helyed kb. 5 giga akkor szép csendben : progress abort. Te meg próbálkozol, hiába. Tehát: 2G a játéknak+3G a kicsomagoláshoz.
Have fun!
Ez furi, mert nekem meg a 4.11-es van fenn és mégis ezt csinálja..

\" örökké nem eshet.... \"

Dynamic
Most nem azért de, szerintem azokat a hiányzó fájlokat a program telepíti, így számomra furcsa, hogy neked hiányzik.Nem törölted a könyvtárat, vagy ilyesmi és úgy helyezted be a crackes system, könyvtárat, amiben viszont tényleg csak exe van?
Tatyla
nekem is ez volt mig a 4.12b catalyst volt fenn!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Skacok mitõl lehet az amint meghalok kilép a játékból a desktopra és valamiféle hibára hivatkozik. Mi a fene baja lehet a gaménak?

\" örökké nem eshet.... \"

Az is abban a mappában van...
Mi van neked egyáltalán abban amibe ezt is rakni kellett?

Köszi.
Áhh, most meg Msystem.dll-t követeli. Azt hiszem ez a MYTH-féle törés, enyhén szólva nem müködik. 😞
Küldtem.

[email protected]
Köszi.
Ja, és hol találtad?
Elivileg jó,bár az elõbb marha lassan lehetett letölteni onnan,lehet valami baja van.
De ha megküldenéd az e-mail cimed privátban vagy ideirod,vagy valami,akkor elküldöm külön is.

Nagyon rendes vagy de ,nem sikerül elérni! Biztos jó ez így?
Ezt a Mccdyn.dll-t felraktma ide,akinek kell ott megtalálja.

ftp.uw.hu
Felhasználo: trax
Jelszó: 435c7b27

Valami MCCdyn.dll-t hiányol.

Sziasztok.

Valaki probálta a Myth féle verziot ???

Leszedtem de nem tudom inditani,van 1 system könyvtár de hiába másolom át nem jó 😞

fitutufi
<#nevetes1><#zavart2><#taps><#zavart2><#nevetes1>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Glpetyus
Megacityrõl 350K-val jön a maradék 10 rar...

Ez a game csak olyan windows xp-n fog elindulni ha felvan téve az xp-hez a service pack 1 vagy service pack 2 frissítõcsomag. Utána csak felkell installálni a gamet és a hoodlum mappából bemásolni a system mappát a játék fõkönyvtárába és felülírni mindent. Utána play és HAVE FUN
Semmi ördöngés nincs ebben csak egy sp1 vagy sp2 csomag kell az xp-hez.
Ezt olyanoknak írtam most le, akik nem olvasnak vissza több száz üzenetet. És én ezt meg is értem<#smile>

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

Hát mondjuk nekem a DVD-s van.
Akkor valami cimet adj.

A 3 cd-s változat.
ripped:
Foreign laguange
Extras