2422
-
#1582 Na én is a végére értem...zseniális volt szerintem. És ami még zseniálisabb az a kommentátor mód. Újra is kezdtem emiatt. Remek ötlet, tökjó lenne ha más cég is venné a fáradtságot és a játékukba beépítené... -
#1581 Most már csak Shurik szemüvegét kellene megtalálni.Tudjátok esetleg,hogy az hol található? -
#1580 Köszi szépen! -
#1579 Ha bemész az ebédlőbe, egy idő után megjelenik a kopasz feka.Várd meg mig az előtérbe ér(az elágazáshoz) ott nyomsz neki néhány sallert, miután megfeküdt felvehető egy térkép, minek hatására az ebédlő hátsó részén a a fémlap elmozdítható lesz.Ott vannak a cuccok. -
#1578 de sztem elég a szmájli neve is... pl: [#wow2 ] <- space nélkül -
#1577 lehet, mert nem az írtad amit mondtak. [IMG] az nem ugyanaz mint a [img] -
#1576 Már voltam a bányában... -
#1575 De nem sikerül! -
#1574 Nekem azután volt hajlandó tovább menni, miután visszajöttem a bányából:) -
#1573 Átadja a pénzt,el megy az előtérbe,ahonnan tovább lehet menni az ebédlőbe,meg a 17 és 19-es toronyba,de onnan nem megy tovább.Ha hozzászólok azt mondja hagyjam béén,mert fontos dolga van.Akkor mért nem csinálja? -
Gandibá #1572 Hát ez kész -
#1571 Köszi! -
#1570 Ááááááá bázzzz, tehát [IMG] előtaggal és utótaggal kell, hogy lezáródjon a kód. Az img-k közé meg a smiley url címét tedd be! -
#1569 Egy kóddal. Ezzel:
[IMG]Ide helyezd a smiley url címét![/IMG] -
#1568 Az a kettő a PPP, melyek közül az egyik a fal mellett áll és egy spéci kést próbál rád sózni. Vedd meg, majd kövesd a másikat, akinek az elöbbi átadja a pénzt, hogy tegye biztos helyre. -
#1567 Trancsírozó öböl, mi? -
Gabe18 #1566 "Trancsír Öböl"...jézusom -
#1565 Hehe vazze!
Hogy lehet, az aláírásba smiliet rakni?? -
#1564 Mekkora röhej a magyar szinkronos változata ennek a filmnek!
A DVD borítóján pedig a "Butcher Bay"-t - amit én ugye Mészárosok Öblének fordítottam - Trancsír Öböl-nek fordították... BESZAROK!
Dilettánsak...
===============================
.:i2k:. from meló -
#1563 köszi -
#1562 Hi!
3 küldit nem tudtam megoldani.
Hol van Gulag csöve?És kik azok a PPP-k?
Kellene egy fecskendő is,szintén a PPP-től.
Meg nem találom Shurik szemüvegét.
Írjátok le plz,hogy hol vannak ezek a cuccok!
Előre is thx! -
#1561 Bug - sajna.
Erről írtam is a telepítőben.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Davidsned #1560 Azon nem lehet javítani vhogy, hogy átvezetők alatt rendesen jelenjenek meg a feliratok. Sokszor van, hberagad egy felirat és nem jelenik meg a következő. Játék bug? -
Glasses #1559 Köszi megprobálom! -
#1558 Azt hiszem a négy oldalon lévő ajtó egyike kinyílik.Na már most nem tudom, hogy simán is kinyílna, vagy csak akkor, ha odacsalom az egyik lépegetőt , mert nálam úgy volt, hogy pont egyszerre értem oda én és az egyik lépegető az ajtóhoz és éppen akkor kinyílt. -
Glasses #1557 Segitsetek plz. a piramisos pálya elején vagyok amikor bejön két rakéta lővő és egy nehéz tűzérségű ott,hogy kell tovább jutni? -
#1556 legújabb -
#1555 akko izé ööööö.
nyertél -
#1554 Te!!! Nem félsz hogy felmegyek 1 emeletet, becsöngetek hozzád és csúnya szavakat fokok mondani? -
#1553 nem zavar h nem téged kérdeztelek?
rák. -
#1552 Nekem a legújabb van fent 5.1-es és nem akadozott. -
#1551 megmondanád melyik drivert raktad fel? a legújabbat v esetleg vmelyik régebbit..... -
#1550 Szívesen!
===============================
.:i2k:. from meló -
#1549 Csak egyetérteni tudok! -
#1548 No én újra elővettem ezt a játékot.Még a megjelenéskor kezdtem vele játszani, de felbosszantott, hogy egy R9800Pro alatt néha indokolatlanul beszagatott, így hagytam a fenébe.Most csináltam egy driver cserét, kíváncsiságból megnéztem a játékot és csodák csodája, jó lett, semmi szaggatás.Le is kaptam hamar a magyarítást és elkezdtem előről.Hát mit mondjak, régen játszottam ilyen jó játékkal!Tegnap kezdtem és mára befejeztem.Nemcsak játék- de szinte filmes élmény is volt a javából.Ilyen játék jöhetne minden hónapban.
Külön thx IMYkének a szokásos profi magyarításért! -
#1547 Király volt a játék!!!!
Bár lehetett volna hosszabb is. -
#1546 akkor hagyok holnapra is belőle :)
egész jó lett a gém.......lopakodás , nyakcsigolya-törés -
#1545 Már nem.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1544 a lépegetős résznél tartok....sok van még hátra? -
#1543 szintén......ez a CD-s verzió átka lehet :)