2422
-
No mindegy amúgy is újratelepítem a winfost, mert tele vagyok vírussal meg egyebekkel, majd meglátom utána hogy megy -
Cvd #1541 Nálam a driverben bekapcsolt AA okozta ugyanezt. -
#1540 úgy értem,hogy megvannak de nem játssza le a videókat. Csak fekete kép van. -
#1539 Nem'gyó :( -
#1538 Lépj ki belőle egyszer, lőj ki minden felesleges rezidens programot a memóriából és indítsd megint a Játékot!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1537 Nekem van egy olyan problema, hogy az átvezető filmek kiba le vannak lassulva, még az elején a készítők videója is, meg az összes.
Aaaaaaaaaarrrrrrr yyyyyyyooooouuuuuu aaaaaaaffffffffrrrrrrraaaaaiiiiiidddddd fffffffrrrrrrrrrroooooommmmmmmm tttttthhhhhhhhheeeeee dddddddaaaaaarrrrrrrrrrkkkkkkkk?
valahogy így :)
Codec probléma lehet vagy mi??? -
#1536 Mit értesz "nem mennek" alatt?
Az Extrákat ki kell érdemelni a Játék folyamán!
#1535 Meg tudná mondani valaki,hogy az extrák miért nem mennek?
THX! -
#1534 nekem + sajna csak azzal. nincs ez az egész kitalálva -
Davidsned #1533 Hát lehet lámaság de elakadtam az egyik bányás pályán (23-Mining Core). Egy nagy sín hatalmas ládákat visz valami alagúton keresztül, de ha felmegyek rá megsüt a lézer (nem enged át), több ember is van a közelben meg egy nagy páncélos gépágyús is. -
Gandibá #1532 Nekem SP nélküli windowsal is ment a game. -
#1531 hogy őszinte legyek én mertem ugyanis a sima javítás nélküli win sokkal tovább bírja nálam mint akár az sp1-es akár az sp2-es. csak hát ugye Riddick . -
#1530 Komolyan nem értem, hogy mer valaki SP1 nélkül még XP-t feltenni?
#1529 sp1 v 2 ? -
olasz #1528 Sziasztok!Tegnap megkaptam a játékot de amikor el akarom indítani azt írja ki hogy: "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő(0xc150002).Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra" Mit csináljak ilyenkor?Légyszi segítsetek! -
#1527 Egy játékban sem használtam még csalást. Azt sem tudom honnan kell leszedni őket. Az egy délután nem 6 óra, hanem 1 délután (11-12 óra). -
#1526 Nem elvakult, csak túl sokat játszottál. Mondom, én most kezdtem 1 év után játszani újra pc-n és eszméletlenül bejönnek a játékok. Hagyjál ki te is 1 évet, aztán meglátod micsoda játékélményeid sőt orgiáid lesznek! -
#1525 Mibe? A magyarításba? Jóhogy nem azt akarod, hogy már ott elkezd a játékot. -
#1523 Azé' kicsit több eksön lehetett volna benne :) -
#1521 Jóvammááá.....most nézem a múvít :) -
#1520 Látogass már el a magyarítás honlapjára wazzer!
#1519 jah....írnám....de a CD-s verziónál nincsen sorozatszám! -
#1518 Akkor írd be! -
bbmt #1517 Skacok!
DVD-s változat, SP1 fennt van, system könyvtár átmásolva és nem indul.Aszongya, hogy "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő ( 0x0150002)."
He?? -
#1516 CD-s?
mert akkor a setup.bat -ot indítsd el -
Kovász #1515 Nah rájöttem, nincs fönt SP1
Sorry h előbb kérdeztem és csak aztán olvastam vissza -
Kovász #1514 Segítsetek!!
Nem akar elindulni a játék (igen, crackeltem..)
Azt írja "sbzengine.exe - application error"
Mi lehet a baj??
-
#1513 kéri a sorozatszámot -
#1512 Köszi így már műxik.Egyébként érdekes,mert a javitott magyarítás volt fenn... -
#1511 Felmegy a CD-sre is.
#1510 A CD-s verzsönre nincs magyarítás? -
#1509 Töltsd le a javítást a honlapomról!
#1508 Hi!
Az Abott utáni pálya\amikor megkellett ölni\bejön,aztán teljesen elsötétül és nem lehet állítani a fényerőt?Ez mért van?
-
Zsoldos #1507 Elvakult vagyok, mert mar nem tudnak lekotni a kaptafa jatekok? :) Lehet csak kioregedtem. Stalkert pl varom, nagy lehetosegek rejlenek benne, ha ki is hasznaljak. De egy doom, hl 'tradicios' x+1 -edik fps csimbummot pl mar egyszeruen nem tudok vegigjatszani. -
#1506 Nem hat, hanem nyolc. =) (Bár nem tudom a PC-s plusz részek mennyit adnak ehhez hozzá) -
#1505 Szerintem is rengeteg király játék van (sőt, nekem túl sok is, nem tudok alapművekkel se játszani, nincs rá időm), de az biztos, hogy a Riddick egy igazi gyöngyszem.. és bezony, üditőbb játékélmény volt akármelyik NAGY FPS-nél, ami megjelent 2004-ben (DOOM3, HL2 - bár ebből keveset láttam, HALO2).
Én is rögtön végigvittem.. tényleg nem túl hosszú, de legalább folyamatosan fenntartja az érdeklődésedet. -
#1504 Az az "1 délután" erősen túlzásnak tűnik... ez nem egy hat órás játék!
Persze, aki csíttel nyomja végig, annak semmi sem elég hozzú.
Ne vedd magadra, de nem hinném, hogy egy délután alatt cheat nélkül meg lehet csinálni ezt a játékot!
Már csak azért sem, mert ez nem a "megyek oszt lövök mindenkit" kategória, osonni, agyalni kell ezerrel.
#1503 Életem eddigi egyik legjobb játéka a ps2-re tavaly megjelent 007 James Bond: Everything or Nothing volt. Nem szeretem James Bondot, de ez a játék annyira filmszerű és izgi volt...mégsem tarolt. És kit érdekel? Én eszméletlenül jól szórakoztam vel. És a Riddickkel is! Igaz 1 délután elég volt hozzá, de nagyon állat volt!