2422
-
hárká #1622 sziasztok. letöltöttem a netről a dvd-s hoodlom verziót! az a gondom hogy nemtom hogy kell elindítani, valami alkalmazás hibát ír ki!
valaki segítsen plíz! -
#1621 -
zozipapa #1620 bocs skacok már nem kell végigjátszás, végigvittem
-
#1619 Minek? Több módon is végiglehet vinni. Amúgy én nem tudok róla. -
zozipapa #1618 tud valaki végigjátszást?
-
#1617 Akkor megtudnád kérdezni pontosan hogy melyik driverrel próbálta?
Nagyon megköszönném. -
zozipapa #1616 ok nem láttam
-
#1615 Nem kell elküldened senkinek, elég, ha a bannerre (fel) néz...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
zozipapa #1614 S.O.S segítség
csáó! én annál a résznél akadtam el ahol a vasutat be kell kapcsolni, be is kapcsoltam de nem tudok felszállni rá meg nem is megy pedig azt írta hogy be lett kapcsolva és a feladatok menüben is azt irja hogy folytathatom az utamat a bányba.
van magyarosításom meg lefagyás ellen valami felülíró szarságom ha kell valakinek elküldöm! -
#1613 Omegat nem használok én se...
Nekem a 66.93 van fent és azzal beáll a játék :( -
#1612 ja és nem omega driver :) -
#1611 szerintem a legújabb van fent neki ,mert mindig azt rakja fel.
azon a kártyán tényleg mennie kéne simán -
#1610 Lényeg az hogy szeretném úgy jáccani, mert 6800 GT vel mennie kellene.
A haverod aki 6600 GT vel próbálta, neki milyen driver van fent, megtod kérdezni tőle? -
#1609 nálunk is minden fullon van csak ez a 2.0++ shader nincs berakva. marad 2.0 :). mondjuk azzal a kártyával nem is csodálom :). nem tom miért fontos h eredeti v warezos a cucc.
-
#1608 Nekem 6800 GT vel 30-80 FPS között megy úgy, hogy közben 4×AA és 16×AF be van kapcsolva.
Meg kívéncsi vagyok, hogy milyen. Neketek eredeti vagy warezos a játék? -
#1607 havernak a 3.2 p4, 1gb ram (dual), 6600gt-n beszaggat rendesen (kb. 13-18 fps). míg nekem sima 2.0 val 2.5 barton, 1gb ram(nem dual), 9800pro, val fullon kb(30-33 fps). tehát szvsz azért a kis plussz csillogásért+ árnyék effektért (amit mondjuk én nem vettem észre) felesleges a 2.0++ -
#1606 Használj Fraps nevű programot. -
#1605 Hát árnyékok meg a csillogás lenne a különbség, de egyébként nem hinném hogy beszaggatna, vagy tapasztalatból mondod? -
#1604 Nvidia rulla... -
#1603 Szvsz ne foglalkozz vele. 2.0++ -on elég erősen be tud szaggatni. Maradj a 2.0-nál Én egyébként csak az árnyékoknál láttam különbséget a két mód között. -
#1602 Hogy tudom kiiratni az fps-t?
Megy jól,de azért kíváncsi vagyok hogy mennyi! -
#1601 nVidia SUX :))) -
#1600 Kösszentyű szépen. -
#1599 38 -
#1598 Valaki meg tudná mondani hogy hány ellenőrző pontból áll a játék? -
#1597 Megvan! Köszönöm! -
#1596 Elment... -
#1595 Megköszönném! Nincs kedvem újrajátszani. -
#1594 Max a teljes profilt lehetne elküldeni... 1,64MB
Nincs meg minden cigi, de ha kell elküldöm.... -
#1593 [email protected]
-
#1592 Tud valaki adni egy mentett állást, mert megsérült a mentésem és a játék letöröltette velem. Ott jártam, hogy megszöktem abból a koporsó szerű cuccból amiben aludni kellett volna és utána beültem a nagyobbik robotba. Akinek eddig megvan és el tudná küldeni vagy belinkelni, azt megköszönném! -
Davidsned #1591 Thx! -
#1590 Ugorj át a korláton és menj oda a páncéloshoz. Hátul fellehet másdzni hozzá. Ott bekell szállni, és azzal menni tovább. -
#1589 Háát, nem is tudom :) -
Davidsned #1588 Elakadtam: valami bombaszerzés céljából el kell jutnom a 19-es toronyhoz. A Munka engedélyeztetésen (work pass) állítólag találnom kell egy zárt szellőztető termet. Hát én a security research-ig jutottam el. Ott kinyírtam egy őrt, meg egy szerelőt, aki valami panelt javítgatott, de abban a teremben nem tudok továbmenni. Valami üveggel elzárt helyen egy deaktivált páncélos is van. Merre tovább? -
Davidsned #1587 Ha veszel nekem egy 6800GT, én szívesen megnézem, megoldom a problémádat -
#1586 Miért van az hogy 6800GT-vel nem megy a Shader 2++ mód? Autómatikusan arra állítja de a játék indításakor "Nem válaszol" lesz :(
A Driver 66.93 és SP2 Windows van. -
Maksi #1585 Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan, honnan lehet visszajutni a bányás részből a Recreation Area-ba? Bocsi, ha már volt téma... -
#1584 Köszi,megvan! -
#1583 Lent a bányában, egy lift előtt egy rab és egy őr dumál. Miután lenyomtad az őrt, a rab elmondja, hogy mehetsz a lifttel, de van egy másik út is, de azt egy őr őrzi (ez a lfttől visszafelé lévő ajtót jelenti). Ha ott túljutsz az őröm, az erkélyre kisétálva egy őrt és egy légkalapácsos rabot látsz. A mellettük lévő ládák tetején van a szemüveg.