2422
  • hárká
    sziasztok. letöltöttem a netről a dvd-s hoodlom verziót! az a gondom hogy nemtom hogy kell elindítani, valami alkalmazás hibát ír ki!
    valaki segítsen plíz!
  • Duddits
  • zozipapa
    bocs skacok már nem kell végigjátszás, végigvittem
  • Duddits
    Minek? Több módon is végiglehet vinni. Amúgy én nem tudok róla.
  • zozipapa
    tud valaki végigjátszást?

• hornbali
    Akkor megtudnád kérdezni pontosan hogy melyik driverrel próbálta?
    Nagyon megköszönném.
  • zozipapa
    ok nem láttam
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kell elküldened senkinek, elég, ha a bannerre (fel) néz...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • zozipapa
    S.O.S segítség

csáó! én annál a résznél akadtam el ahol a vasutat be kell kapcsolni, be is kapcsoltam de nem tudok felszállni rá meg nem is megy pedig azt írta hogy be lett kapcsolva és a feladatok menüben is azt irja hogy folytathatom az utamat a bányba.

van magyarosításom meg lefagyás ellen valami felülíró szarságom ha kell valakinek elküldöm!
  • hornbali
    Omegat nem használok én se...
    Nekem a 66.93 van fent és azzal beáll a játék :(
  • reaper4
    ja és nem omega driver :)
  • reaper4
    szerintem a legújabb van fent neki ,mert mindig azt rakja fel.
    azon a kártyán tényleg mennie kéne simán
  • hornbali
    Lényeg az hogy szeretném úgy jáccani, mert 6800 GT vel mennie kellene.
    A haverod aki 6600 GT vel próbálta, neki milyen driver van fent, megtod kérdezni tőle?
  • reaper4
    nálunk is minden fullon van csak ez a 2.0++ shader nincs berakva. marad 2.0 :). mondjuk azzal a kártyával nem is csodálom :). nem tom miért fontos h eredeti v warezos a cucc.
  • hornbali
    Nekem 6800 GT vel 30-80 FPS között megy úgy, hogy közben 4×AA és 16×AF be van kapcsolva.
    Meg kívéncsi vagyok, hogy milyen. Neketek eredeti vagy warezos a játék?
  • reaper4
    havernak a 3.2 p4, 1gb ram (dual), 6600gt-n beszaggat rendesen (kb. 13-18 fps). míg nekem sima 2.0 val 2.5 barton, 1gb ram(nem dual), 9800pro, val fullon kb(30-33 fps). tehát szvsz azért a kis plussz csillogásért+ árnyék effektért (amit mondjuk én nem vettem észre) felesleges a 2.0++
  • hornbali
    Használj Fraps nevű programot.
  • hornbali
    Hát árnyékok meg a csillogás lenne a különbség, de egyébként nem hinném hogy beszaggatna, vagy tapasztalatból mondod?
  • hornbali
    Nvidia rulla...
  • XeeN
    Szvsz ne foglalkozz vele. 2.0++ -on elég erősen be tud szaggatni. Maradj a 2.0-nál Én egyébként csak az árnyékoknál láttam különbséget a két mód között.
  • barret
    Hogy tudom kiiratni az fps-t?
    Megy jól,de azért kíváncsi vagyok hogy mennyi!
  • Makkmag
    nVidia SUX :)))
  • hornbali
    Kösszentyű szépen.
  • Seth
    38
  • hornbali
    Valaki meg tudná mondani hogy hány ellenőrző pontból áll a játék?
  • G.I.JOE
    Megvan! Köszönöm!
  • Seth
    Elment...
  • G.I.JOE
    Megköszönném! Nincs kedvem újrajátszani.
  • Seth
    Max a teljes profilt lehetne elküldeni... 1,64MB
    Nincs meg minden cigi, de ha kell elküldöm....
  • G.I.JOE
    [email protected]
  • G.I.JOE
    Tud valaki adni egy mentett állást, mert megsérült a mentésem és a játék letöröltette velem. Ott jártam, hogy megszöktem abból a koporsó szerű cuccból amiben aludni kellett volna és utána beültem a nagyobbik robotba. Akinek eddig megvan és el tudná küldeni vagy belinkelni, azt megköszönném!
  • Davidsned
    Thx!
  • Duddits
    Ugorj át a korláton és menj oda a páncéloshoz. Hátul fellehet másdzni hozzá. Ott bekell szállni, és azzal menni tovább.
  • hornbali
    Háát, nem is tudom :)
  • Davidsned
    Elakadtam: valami bombaszerzés céljából el kell jutnom a 19-es toronyhoz. A Munka engedélyeztetésen (work pass) állítólag találnom kell egy zárt szellőztető termet. Hát én a security research-ig jutottam el. Ott kinyírtam egy őrt, meg egy szerelőt, aki valami panelt javítgatott, de abban a teremben nem tudok továbmenni. Valami üveggel elzárt helyen egy deaktivált páncélos is van. Merre tovább?
  • Davidsned
    Ha veszel nekem egy 6800GT, én szívesen megnézem, megoldom a problémádat
  • hornbali
    Miért van az hogy 6800GT-vel nem megy a Shader 2++ mód? Autómatikusan arra állítja de a játék indításakor "Nem válaszol" lesz :(
    A Driver 66.93 és SP2 Windows van.
  • Maksi
    Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan, honnan lehet visszajutni a bányás részből a Recreation Area-ba? Bocsi, ha már volt téma...
  • andriska
    Köszi,megvan!
  • Nemcso
    Lent a bányában, egy lift előtt egy rab és egy őr dumál. Miután lenyomtad az őrt, a rab elmondja, hogy mehetsz a lifttel, de van egy másik út is, de azt egy őr őrzi (ez a lfttől visszafelé lévő ajtót jelenti). Ha ott túljutsz az őröm, az erkélyre kisétálva egy őrt és egy légkalapácsos rabot látsz. A mellettük lévő ládák tetején van a szemüveg.