The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
pámpárám..😄

[merlinw.org]

Kori
már magyarosítok

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
már müxik köszi

IMYke2.0.0.0
Mind a három könyvtárat - cakkompakk - másold a Játék System könyvtárába és írd felül az ott lévõket! Voilá, kész is!
Nyomhatod a játékot!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kori
melyiket kell használni

IMYke2.0.0.0
Mondtam... akkor használd a tartalmát!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kori
3 könyvtár van benne

Kori
az van

Kori
köszönöm megkaptam

MerlinW
ja igen.. a cd-s krekket küldtem, lehet jó az is, de valóban kell lennie
hoodloom könyvtárnak..😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Hoodloom könyvtárad viszont van, ember!

MerlinW
elment

[merlinw.org]

Kori

Kori
és nincs Myth könyvtáram

MerlinW
ha nincs ott (??) elküldöm mail-ben

[merlinw.org]

Kori
dvd-s változatom van

MerlinW
krekk az egyes cd Myth könyvtárában van

[merlinw.org]

Kori
Crack-ot honna lehet szerezni sajna nincs a telepítõbe

köszi

MerlinW
ha nincs elég helyed a setup.bat megáll szó nélkül.

[merlinw.org]

MerlinW
csinálsz 7-8giga helyet telepíted, setup.bat-ot indítod, crack-eled és játszol😄

[merlinw.org]

Duddits
Crackeld meg!

Hello mindenkinek!

Valaki el tudná mondani, hogy hoyg kell elindítani a 3 CD-s verziót?
PLS<#help><#help>

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

Duddits
Szerintem átfogja venni tõled.

IMYke2.0.0.0
#21076-os hozzászólás.

===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>

IMYke2.0.0.0
A "Játékmagyarításról tudtok-e?" topikban éppen erre a kérdésre válaszoltam. Kérlek, olvasd el ott.

Egybként mire rágott be a Múmia gyerek,... csak ha nem indiszkrét a kérdés?
Kicsit furcsálom, hogy valaki akkor ír magyarítást egy játékhoz, amikor már van egy. Bizonyíthattna egy másik játékkal, ha annyira akar. De szerintem ez nem verseny.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MerlinW
vajon kérektõle idõt ad nekem is? Neki aaannnyi vaan...😞
<#bee1>

[merlinw.org]

Hát nagy az isten állatkertje az biztos. Ha fölös energiája van ennek a fószernak akkor jobban tenné, hogy ha inkább olyant kezd el fordítani amit még nem kezdett el senki.
Imyke valszeg igazad lehet, puszta irigységbõl kezdte el újra...<#idiota>

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

IMYke2.0.0.0
Hogy milyen emberek vannak!?
Most olvastam a www.hwsw.hu fórumában, hogy mumia elkészíti a saját Riddick-magyarítását!... Gondolom, bosszúból.
Kérdem én, mire jó ez?!

IMYke2.0.0.0
Nagyon szívesen!

pepy
Régóta olvasom az SG-t de nem olyan rég olvastam bele elõször a fórumba
mostmár tudom, hogy mit vesztettem! Igy sokkal könyebb.
IMYke köszönöm a magyarosítást!

Örülök nektek! <#worship>
Thx!

Enjoy Wales! :D

tibor16
Nah, felraktam az 5 CD-és verziót. A 3 CD-hez képest amely 3,26 GB ez 4,06 GB. Ehhez képest az extra tartalom, amit eddi nem láttam, -kpek a filmbõl, meg a játékból + 1 verekedést bemurtató videó, nem tûnik annyival többnek. Az is igaz, még nem jáccottam végig, a 30. mentés körül vagyok. A börtönbe se mentem vissza, miután amúgy se tudtam a "jutalmat" megnézni. Ezt majd ha végigjáccottam, alighanem pótolom...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

MerlinW
vagy ott a minigun, kényelmesebb😄

[merlinw.org]

Duddits
Menj be az ajtón.

A Gumiszoba utáni piramisoknál hogy kell kijutni???

Köszi szépen! Örök hála!

Nemcso
Minden ellenfeledet ki kell nyírni, amíg valamelyik is él, nem nyílik ki az ûrhajó ajtaja. Tehát a három "normál" õrt és a két heavy guard-ot is. Az utóbbiaknak "jót tesz" pl. a kézigránátból fejenkét 3-4 darab. <#ravasz1>

Help PLS!

Chapter: 33.Hangar.

A két robot mellett elmentem most a hajónál vagyok, de nem tudok beszállni, hogyan kell???

Duddits
A helyszínt én is megtaláltam. Láttam ahogy kinyírják õket. <#nyes>

Nemcso
Mindíg tanul az ember valami újat. <#vigyor2>

Ezért is jó ez a game, mert többféle módon is végigvihetõ. Nem megkerülhetetlenek, lineárisak a történések. <#nyes><#eljen>

IMYke2.0.0.0
Én nem találtam meg ... <#wilting>
De most már keresni fogom, késõbb...

.:i2k:. from meló <#email>

Az a francos büszkeség! Mégis elárulom a megoldást, pedig nem akartam. Aki nem akarja tudni, az halkítsa le a számítógépét, vagy váltson másik ablakra! <#nevetes1>
Tehát: a kábítópisztollyal gyors egymásutánban lelövöd az õröket a rácsok között célozva. Majd futás ki, be a Riot Guard-ba, majd bepréseled magad az ajtón. Az õrök már kezdenek éledezni, de te megszórod õket a robottal. Vér mindenhol, a rabok pedig hidegvérrel elsétálnak.
Kiváncsi vagyok, ki találta meg ezt a helyszínt, de nem lehetünk sokan.
MerlinW
nekem szerdán sikerült beásznom a baloldali kapszulába, asszem valamelyik nap elõre szól is riddick, talán attól függõen mennyire néztél körül az elmúlt napokban.

[merlinw.org]

Duddits
Mikor kiszáltam a kapszulából, jöttek azok a robotok. Én meg megpróbáltam a fegyverüket egymásra céloztatni, hogy lelöjjék egymást de nem nagyon sikerült. A Kapuk fölött meg piros fény volt. Én meg azt hittem, hogy nem lehet kimenni. Ott bojongtam egy csomót. <#nyes><#wilting>

Duddits
Beugrasz a kapszulába, gugolás, majd E. És akkor elvileg jön a videó. Nekem is úgy sikerült hogy elolvastam itt amit írtak.

IMYke2.0.0.0
Akkor mi a megoldás? <#wilting>

.:i2k:. from meló <#email>

Duddits
Na végigjátszottam. Nem volt rossz! <#eljen>

tibor16
no problem 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Fél órát keringtem,már azt is próbáltam,hogy amikor a csávó összezuhan és berakják a kapszulába akkor én is beleguggolok,és várom hátha engem is beraknak vele együtt,de én ott maradok mindig.Meg próbáltam felugrani arra a fogós-karra,hátha az a megoldás.Na majd este próbálkozom.Legalább már tudom,hogy hogyan kellene normálisan mûködnie.

nutiform: temérdek türelem kell, nem csak párszor megpróbálni.