2422
-
#1822 oké,köszi -
#1821 Working Pass-t -
#1820 Átöltözni csak akkor lehet, ha találsz egy öltözőszekrényt benne egyenruhával (majd később bejutsz az őrök öltözőjébe/zuhanyzóba, majd ott is találsz ilyet).
Ekkor még beszélhetsz a Századossal, ha az uccsó mérkőzésed után ezt még nem tetted meg (nála van a nyert pénzed), aztán esetleg még beszélj mindenkivel, hogy biztos minden "üzletet" megkötöttél-e, vagy amit tudsz, még ebben a toronyban (17-es) teljesítsd.
Egyedül két feladatnak szabad maradnia (azon kívül, hogy a bányába be kell jutnod): valakit meg kell keresned a bányában, hogy él-e még, és a Working Pass-ban lévő muksónak a szemüvegét megkeresni (szintén majd a bányában).
Tehát a lényeg, hogy a Workin Pass-t kell keresned és onnan: #1813-as hozzászólásom -
#1819 de az még mindig érdekel,hogy lehet átöltözni :) -
#1818 na,ez az a kérdés,ami kellett,köszi :)
kinyitottam,elbujtam a fal mellé,eltettem a botot,aztán kisétáltam :)
még1x is kösz!!! :) -
#1817 Semmi nincs a kezedben? -
#1816 szal bocsi,de nem találok se szellőzőt,se dumát az udvaron :) -
#1815 na most van 1 problémám...
átnéztem a teljes opciokat,de átöltözésre utalo gombot nem találtam
amugy eltettem a kütyüt + a kártyát,azzal is verexem,de ettől függetlenül lőnek rám azok a falon lévő nemtom mik...
ja,amugy csak akkor lőnek rám,ha kinyitom az ajtot :) alapbol 1 video után van 2 halott őr abban teremben,ahonnan ki kell jönnöm,és verexem azzal a néger csávoval...
szal oké,leverem,aztán beszéltem a taggal,majd beültem a gépbe,az felpumpált,és kinyitom az udvarra vezető kaput a kártyával... aztán amint meglát 1 kamera,1ből lő mindenki,a rabok meg nekem esnek... ha beszélek a csávoval,ha nem... -
#1814 Ja az a csávó, aki nem tud beengedni a bányába, azt kéri tőled, hogyha bejutsz a bányába, akkor keresd már meg a szemüvegét, amit valahol a felső bányarészben (Upper Mine) hagyott el. -
#1813 A Working Pass részen vagy.
Annak a komának nem is kell beengednie (nem az a történet) és van ott egy őr is abban a harci kütyüben.
Na ebben a teremben jobbra van egy ajtó (Abott kártyája nyitja), ami egy generátorokhoz (Power.....) vezet. Ott le kell gyepálni a sötétből támadva a 2 őrt, meg azt a technikus-félét.
Na ott a falon találsz több nyílást is (a kódos ajtón még most nem fogsz tudni továbbmenni, majd később lesz szerepe a játékban).
Abból kettő nyílás a szellőzőcsőbe vezet (majd azon keresztül kell továbbmenni, de nem árulok el mindent, mert akkor hol lenne az izgalom...), és van egy harmadik, ahol néhány "keresett" cuccot találsz... Tudod, a szívességek... -
#1812 Amikor először játszottam végig akkor mindenkit kinyírtam aki az utamba akadt , másodszorra meg senkit , csak sétálgattam meg beszélgettem , persze úgy , hogy nem volt fegyver a kezemben , néhányan így is belémkötöttek , de csak azokat öltem meg , mindenféle ruhákat fel lehet venni , hogy úgy nézz ki mint egy őr :) -
#1811 Persze,hogy lőnek,mivel nem raktad el a fegyvert...
Ha elrakod,nem fognak tüzelni és járkálhatsz nyugodtan. -
#1810 bocs,modositom... jobbra megyek,és átfutok 1 folyoson... fogalmam sincs,h csinálom,aztán beérek 1 terembe,és onnan csak balra van esélyem futni...
valaki dobna 1 mentést ezután a rész után?
csak azért kérdem,mert ez nagyon olyan,mint amikor 1 játékban felrobban az egész pálya,és futni kell,meg futni,meg futni...
és bevallom őszintén,az ilyesmi natur részekben nem vagyok jo játékos... :( -
#1809 segitség kéne,mer elakadtam...
3. mission... (legalábbis eddig 2x irta,h kész)
4 embert ki kell hivni a ringbe verekedni a sitten...
aztán megverekedek a zöld ruhással,meg a négerrel...
a négertől elveszek vmi piszkavasat,meg a kártyáját,aztán odamegyek 1 cuccoshoz,ami 6-ra növeli az életi jelzőt... aztán beszélek a csávoval,aki nemtom mit magyaráz,de elvileg nyitnia kéne az ajtot...
aztán kilépek,h nézzek 1et körbe + széjjel, aztán vissza,mert a falon lévő mittom én mik lőnek rám...
3 rab befut hozzám,azokat le is ütöm...
nos,hova tovább?
az ajtot nem nyitja ki az a nyomorék,akivel a gép mellett beszéltem... -
#1808 Én az elején löttem szét a ventillátort. Fölkellett mászni egy helyre, és ott átmenni a ventilátor helyénél. Láttam, hogy van valami szellőző vagy kapcsoló a ventilátor alatt, de elöszőr a ventilátort lőttem, ki és aztán kapcsoltam ki. -
#1807 azt tudtam, mert az már minden ilyen játékba 'természetes',
de a ventillátorokra nem gondoltam -
#1806 Sőt, a riadóhangot adó hangszórókat is le lehet lőni, meg a börtönblokkban a falakon mozgó rendfenntartó gépágyúkat is. -
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1804 ja a computerhang az asszonya valamelyiknek.
Meg a ventillátorokat le lehet lőni,nem is tudtam,amíg nem beszéltek róla... -
#1803 Pontosan.
Azért én jókat kuncogtam... Már az elején vicces kiszólások az Asszonyról, meg ilyenek :)
Ja, az egyiknek a felesége is tevékeny részese volt a játék készítésének - szinkron.
#1802 mondjuk a magyarítás szempontjábol nem baj ugye :)
eltartana egy darabig a néhol fél órás szövegelések lefordítása. Meg nem is lehetne,mert soxor csak "trécselnek" -
#1801 Azokhoz sajna nincs - eleve nem is volt a játékban.
#1800 tényleg, a kommentárokhoz nincs felirat ugye??? -
#1799 Hogy hogy nem érted:
"Már hároméves korában hajlandóságot mutatott az előadóművészet iránt, amikor részt akart venni a Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus műsorában, de édesanyjának sikrrült kivinnie őt a porondról. Apja, a színiigazgatóból lett színház szakos tanár a New York University-n, ösztönözte a kis Diesel érdeklődését a színészet iránt azzal is, hogy testvéreivel együtt moziba vitte őket.
A színészet felé vezető út első állomását véletlenül érte el a fiú, amikor 7 éves korában a barátaival együtt betört a Jane StreetTheatre-be és vandálkodott. A legnagyobb megdöbbenésére egy nő a színpadon magához hívatta a csínytevőket. Mindegyikőjüknek adott egy forgatókönyvet és $20 jutalmat, ha iskola után eljárnak próbákra. Életében először Diesel fizetett színész lett, és még bajba sem került. Debütálása a The Dinosaur Door c. darabban volt a New City Theatre társulatában. Ellentétben számos más gyermekszínésszel, ő a sztárság felé vezető göröngyös úton nem a mozi- és tvfilmeken, reklámokon keresztül jutott. Diesel korai éveit a színházi mesterség rejtelmeinek tanulmányozásával töltötte. Apjának és mentorának köszönhetően szerepelt olyan Off-Off-Broadway darabokban, mint az Amas Rep, La Mama, és a Riverwest."
Mit nem lehet ezen érteni?!
Amúgy, a filmet és a játékot is imádtam. Nem véletlenül fordítottam le olyan gyorsan a Game-t!
Olvasd csak el tüzetesen a leírást, a mi kis Vincentünk cefetül megdolgozott azért, ahol tart!
#1798 Öcsém! Hoy milyen módon lett színész! mondjuk azt még mindig nem nagyon értem, de sebaj. -
#1797 Imádtad? -
#1796 erre gondoltam én is :)))
-
#1795 De a legjobb ez a fotó
-
#1794 Vazzeg milyen kis nyeszlett azon az iskolai fotón... -
#1793 Hát ezért imádtam én ezt a Játékot!
Ez pedig kötelező mindenkinek!
Hál' Istennek, nem csak Arnold Scwarzeneggernek van diplomája a testépítőkből lett színészek között ... bár Vin előbb volt színész :)
#1792 ráadásul az összes készítő arcát felhasználták modellnek..:),
ezt a kommentátor módban mesélik..nagyon jó,amikor valami teljesen másról beszélnek, és benyögik, hogy ja ez én vagyok :)
Meg azt is megtudni, hogy az egyik csávó magyar csajt talált magának és most itt lakik Magyarországon -
#1791 A kép nem volt, de páran láttuk a Játékban - az egyik legpofásabb megoldás, amit láttam eddig.
Quake 3-ban és UT-sorozatban is látni a készítőket, easter egg-ekben :)
#1790 Én nemrég kezdtem el a gammával játszani és nem tudom, hogy ez a shot volt-e már? (most volt rá időm játszani vele és pont most értem ide a játékban)
-
#1789 Nem mondod, hogy nem érted amit írtam?!
#1788 Szerintem azt, hogy a szobában sznaszét mindenhol található a géped alkatrészeiből egy darab hardver -
#1787 Mióta gépezel? -
#1786 Ez alatt mit értesz h széthúzod a hardvereidet? -
#1785 Ha van egy kis sütnivalód, akkor nem kell eredetiben megvenned, elég, ha ügyesen telepíted, jó törést használsz és nem húzod szét a hardware-eidet, hogy fagyjon a gép, mint állat...
#1784 Ja bocs! Nem mindenkinek adatik meg hogy eredeti gamet vegyen! -