2422
  • IMYke2.0.0.0
    Az eredeti verzió nem fog "álandóan" kibaszni a "deskre"...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • Csiaki
    Az mért van ha meghalok és visszatölt a gép akkor álandóan kibasz deskre?
  • Duddits
  • Laky
    rákra
  • MerlinW
    a tüdő színezésére
  • IMYke2.0.0.0
    Extrák feloldására, kereskedésre.

• Pifuderby
    Hi!
    Valaki elárulhatná, hogy mire jó a cigi???
  • MerlinW
    egyébként lemész egy szintet, ott a minigun, amivel simán félresöpröd a robotokat.
  • IMYke2.0.0.0
    [Csak halkan: nem .:ik2:., hanem [b].:i2k:.[/b] vagyok...]

===============================
    .:i2k:. melóból:
  • renyag
    Oké Már sikerült. Felugrottam az első kocka konténerre és felülről hátba tüzeltem az egyiket. Utána attól már megszereztem a gépfegyverét így a másik robot meg a katonák lemészárlása már gyerekjáték volt. Köszi.

Egyébként .:ik2:. -nek köszi a forditásért nagyon király lett. A segítsége nélkül én amatör nem vittem volna eddig se a játékot.
  • Nemcso
    Már én is olvastam a "hátulról sörétessel" módozatot, de én anno kézigránátokkal intéztem el őket.
  • renyag
    Köszi Nemcso, már csak az a kérdésem, hogy ezeket a szar robotokat te hogyan nyírtad ki. Tényleg hátulról kell őket lőni és akkor elpusztulnak. Mert elölről nem megy.
  • Nemcso
    Mind a két páncélos "vitézt", mind a négy "sima" őrt likvidálni kell, különben nem nyílik ki a hajó ajtaja.
  • renyag
    Sziasztok ,tudna valaki segíteni.
    Elakadtam ott ahol a hajóra kéne felszálnom. Azt írja, hogy osonjak el a hajóig, de az képtelenség, mivel a két robot egyből kiszur. Aztán amikor meg eljutok a hajóig akkor meg nem történik semmi pedig ezerszer körbejártam már.
    Mi a megoldás? Előre is köszi.
  • IMYke2.0.0.0
    Végigjátszás nélkül is, ép és józan ésszel játszva, nem Quake 3 stílusban, végig tudod játszani!

• Nemcso
    Nem kerestem, anélkül is hamar a végére értem (sajna).
    De most gyorsan körülnézve a neten nem is találtam .
  • steweee
    igen, köszi a segítséget. végigjátszás még nincs hozzé?
  • Nemcso
    Azzal a cellával szemben, ahol egy ferdeszemüvel dumálhatsz, miközben a néger gorillája fekvőtámaszokat nyom, ki fog nyílni a szemközti cella ajtaja és ott megtalálod a delikvensedet. Persze előtte már mindenkivel dumcsiztál egyet.
    Semmire sem mész a drótkötéllel, ami ha jól sejtem, a csatornafedelet tartja az udvaron.
  • steweee
    végigjátszás van már hozzá? mert ez így nekem bonyolult lesz. mivel van még vagy új gamém amit végig szeretnék vinni, szeretek haladni a játékokkal. például már az elején elakadtam mikor valójában megérkezik riddick a börtönbe és ki kellene nyírni vkit, ketten is szeretnék ha már megboldogulna, de nem találom sehol. egy drótkötélen lehetne felmenni vhová, de nem sikerül. mit kell csinálni?
  • vzoole
    Lent a bányában!
    De én nem tudtam visszaadni neki, mert nem tudtam visszajutni a rabok közé, de anélkül is végig lehet vinni :).
    Hol találom meg az egyik rab szemüvegét? Már végigmentem egészen a liftig de sehol nem találtam. :( Valaki tudja merre van?
  • Mikiller
    Ok, Ok közben rájöttem
  • Mikiller
    Hi!
    Elakadtam miután elfogytak a Xeno-k, és felmentem 2 lift-el és van egy eddig nem látott nagy "robotmachine"és hiába lövök bele minden lőszert nem nyiffan ki.
    Merre kell akkor menni, mert az ajtó meg nem nyílik
  • vzoole
    Nekem nem akart a másik fickó "ágyánál" megjelenni a falirat...
    (azaz ha mozogtam, és akkor is csak épp felvillant valami felirat, de el se tudtam olvasni)

Úgy oldottam meg, hogy miközbe ott mozogtam folyamatosan nyomkodtam az 'E' gombot, és egyszercsak beszált.
  • Csiaki
    Köszi közben rájöttem én is!
  • Seth
    szállj be a kint lévő fickó helyére
  • Csiaki
    Annyit ír hogy "Használjam ki a 2 perces edzésidőt a körbenézésre!"
    Valami szkafanderben vagyok és hallani hogy veszi a levegőt és 4 része vana körszobának ahova állok olyan hangok vannak óceán,madárcsicsergés,stb......
  • IMYke2.0.0.0
    Olvasd el amit kiír neked tanácsként a Játék!

• Csiaki
    Szevasztok!
    Elakadtam a 34-es szinten bent vagyok 1 kerek szobában és ott nem tudom mit kell csinálni.A plafonból ilyen kampó féleség lóg ki feladatként azt irja ki hogy használjam ki a 2 perces edzésidőt a megszokésre, de hova és hogyan?
    Előre is köszi!
  • Laky
    very loál

• IMYke2.0.0.0
    Erőltesd meg magad és a készítő, azaz az én honlapomon keresd!
    Sőt, a telepítőben is, de az aláírásomban is, na meg a bannerben is megtalálod a linket!

• erikkovc
    Hali!

Tudja valaki az 1.0-as magyarositas kodjat,sorozat szamat???!!!!
    Segitsetek!
    Koszi!
  • berlinboy6329
    akkor ok. van minden benne de csak addig vittem el míg újra el nem fognak és be nem visznet a lyukamba, de semmi.nem tom majd rájöjövk
  • Ren
    Valamint nem kell uj profil, hiszen a commentary mode csak akkor mukodik, ha mar egyszer vegigvitted az adott profilban
  • IMYke2.0.0.0
    Full telepítéssel - Extrák feltelepítve! - működik csak a dolog!

• berlinboy6329
    Na végnyomtam. fasza volt kiváncsi leszek a köv. része. a végén írt vmilyen kommentátor módot v mit. nyitottam 1 új profilt és új gémet kezdtem, de semmi változás az elején.5let?
  • Csima
    Azt a hülye vak szememet! Neked volt igazad! A jobb oldali a nyerő.
    Csövön belül jobbra rács van, de balra lehet menni, Ahogy forgolódtam mindig úgy esett rá a fény mintha ott is fal volna.
    Mégegyszer kösz!
  • vzoole
    Leírhatom mégegyszer...
    Most néztem meg...
    Ventin nem át! hanem balra, és a végén lefelé tudsz kijutni!
  • Csima
    Láttam a hozzászólásodat,köszönöm, de sajnos nem ez a jó megoldás. Rajta vagyok a ventilátor motoron, ahogy írod, balra is van egy szellőző bejárat, valóban, de ez zsákutca, rács van a végén. A venti jobb oldalán van a kikapcs gomb. Ha megállítom a ventit, átmegyek a lapátokon, a másik oldalon is van 3 szellőző bejárat, a jobb oldali zsákutca, baloldali egy pár méter után össze van omolva, a középső visszavisz egy kissebb terembe, innen egy ajtón keresztül a spicli listás terembe, na és innen nincs tovább. Azon az ajtón, amelyen a bányába lefelé menet ide beléptem, belül nincs nyitó.
  • vzoole
    1738-as hozzászólás!!! (picit nyisd ki a szemed, mióta irtad csak 5 hozzászólás volt)
    De már biztosra mevnéztem, nem kell átmenni a ventillátoton, hanem ha rajta vagy és a lapátok felé nézel, akkor balra lesz a szellőzőnyílás.