2422
-
haxoror #1902 registrációs bejegyzéseket a starbreeze-től? -
zsolt11 #1901 ezt a regcleanert nem nagyon vágom ott hol és mit keressek.
thx -
haxoror #1900 uninstall a teljes gém, regcleaner aztán próbáld újra, nekem a directors cut verzió van meg arra fel ment az eu patch -
zsolt11 #1899 hi,
már google-t használtam és az angol és a francia verziót is kipróbáltam és mindkettőnél úgyanaz a probléma lépett fel,egyszerüen leáll a telepítése az 1,1 patchnek és vége. -
haxoror #1898 -
#1897 Szerintem ne legyen megcrackelve a játék, és a saját könyvtárából futtasd. Ha így sem megy, szedd le máshonnan.
szerintem. -
zsolt11 #1896 hi,
Honnan szedjem le a patchet mert amit leszedtem valamelyik magyar játék oldalról az nem települ fel.
THX -
haxoror #1895 Nekem 77.72-vel csinálta de a patch megoldotta a gondot, van benne erre is egy javítás. -
#1894 77.72-es van fent.
Majd patch-el megpróbálom... valamikor. -
#1893 Milyen driver van fenn, nekem 71.89, tegnapelőtt játszottam és semmi gond nem volt. Most akarom a legfrissebbet felrakni(77.72), de ha esetleg az okozza akkor hagyom a fenébe. Vidkari dettó ugyanaz mint a tied (palit 6600 256Mb) -
#1892 Ha nem 64-bites rendszered van, akkor az x86-SSE2 tartalmával indítsd a játékot!
Amúgy az 1.1-es javítás használata kötelező GF-tulajdonosoknak!
-
#1891 Bazki, nekem is ezt írta ki tegnap. Felraktam, crackeltem, induláskor meg kiírja, hogy min. 1.3-as opengl szükséges. vga: GF6600
Kéne valami megoldás. -
zsolt11 #1890 hi,
Van egy kis gondom,a Riddick nem nagyon akar feltelepülni,vagyis felmenni fel megy csak nem indul el,azt írja ki,hogy opengl 1,3-as vagy jobbat kéne felrakni,ezt nem értem.
(6600gt,76,45-ös driver,xp sp2-vel)
A másik kérdésem melyik cracket kell bemásolni,mert van belőle három is.
THX. -
#1889 2. részről továbbra sincs semmi hír? -
haxoror #1888 Tárgytalan közben levadásztam az openGL fixet. -
haxoror #1887 77.72.es Nvidia driverrel nem akar elindulni, másnál is van ilyen vagy nem a driver a gond?
61.77-el tökéletesen megy :( -
Nwis86 #1886 kösz már ki-is játszottam -
#1885 visszaszamlalas utan beulsz abba az agy-szerusegbe -
Nwis86 #1884 szevasztok
valaki tudna nekem segíteni már 1 hete elakadtam és sehogy nem jövök rá mit kell csinálni itt tartok innen hogy lehet tovább menni ?
-
Belucz #1883 kéne már 1 mentés köszi -
Belucz #1882 sziasztk!kéne egy mentés a játékból a 11. tól kb.;akörül!
köszi szépen!
[email protected]
az MSNem is!
-
#1881 Az SP1 alap manapság.
-
Pyroman #1880 szóval, ha felteszem a sp1-et, tutira indulni fog a game???
ha nem tok szerezni, nincs más megoldás?
(az eredeti disc nélkül?) -
#1879 1. WinXP SP1 a minimum
2. Ha nem 64-bites környezetben indítod, akkor az "x86-SSE" vagy SSE2 könyvtárakban lévő exe-vel indítsd!
3. Jó lenne, ha eredeti játékkal játszanál...
-
#1878 xp sp1 kell hozzá -
Pyroman #1877 hy all! nekem megvan pc-re a game, csak az a nagy helyzet, h. nem akar az istenért sem elindulni. mindig inicializálási hibát ír ki. egyik ismerősnél pedig megy!!
Please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1876 Aha. Topik is van róla. -
#1875 Na ez az! Ezekenek PS2 van ha jól tudom... :(
De inkább írjatok már valamit, hogy mit csináljanak ott, ahol vannak...mert csak keringenek emberről-emberre, de továbbjutni nem tudnak, ha meg valakihez hozzányúlnak egyből riasztás van vagy mi van... -
#1874 Egy korábbi magyarításomnál egy illető tájékoztatott, hogy konzolon is tudta használni azt, mégpedig adathordozóval felvitte a gépre... Szerintem, X-BoX volt.
===============================
.:i2k:. melóból -
#1873 PS2-vel is? Hmm, hogy lehet berakni? ki kell cserélni a fájlokat még írás előtt? -
#1872 Én úgy tudom, hogy a Riddick magyarításom konzol-kompatibilis.
Ne kövezzetek meg, ha mégsem...
---------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
#1871 Van már valami info az esetleges folytatásról? -
#1870 Létezik a játékhoz magyar nyelvű végigjátszás?
Egyik haveromék konzolon nyomják, de állandóan elakadnak...(angolul se tudnak...)
Állítólag most valami "Work Pass" nevű pályán vannak (sajnos nem ismerem a játékot, mert nálam az istennek sem indult el...) valami börtönszerűségben, s bárkihez mennek feladatokat kapnak, de csak nem jutnak dűlőre... :)
Szal ha nincs végigjátszás, akkor valaki légyszi pár szóban mesélje már el, hogyan tovább innen... :) -
#1869 Pontosabban némelyik újabb nVidia-kártyával volt vele némi probléma, és azok javítását tartalmazza. -
#1868 Néhány azóta megjelent újabb nVidia-kártyához tartalmaz támogatást, néhány model-javítást és már gamepad-eket is lehet használni vele. -
#1867 Van pach? -
#1866 Tud valaki infot, hogy az 1.1 patch mit javít ? -
#1865 olyan nincs asszem..de van megoldás..www.cracks.am en találhatsz egy olyan szerkenytűt amivel lecserélheted a serialod..van mellette egy adag serial is..
ha lecserélted egy jó kulcsra már mehetsz is ápdételni -
#1864 fel -
#1863 aztirja ki h az azonosito kulcs érvénytelen, ezért nem folytatható a telepítés! én beszarok :) honnan lehet letölteni az olyan verzióját ami megy "nemteljesenlegális" vindózon?