The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemcso
Már én is olvastam a "hátulról sörétessel" módozatot, de én anno kézigránátokkal intéztem el õket.

Köszi Nemcso, már csak az a kérdésem, hogy ezeket a szar robotokat te hogyan nyírtad ki. Tényleg hátulról kell õket lõni és akkor elpusztulnak. Mert elölrõl nem megy.
Nemcso
Mind a két páncélos "vitézt", mind a négy "sima" õrt likvidálni kell, különben nem nyílik ki a hajó ajtaja. <#gun>

Sziasztok ,tudna valaki segíteni.
Elakadtam ott ahol a hajóra kéne felszálnom. Azt írja, hogy osonjak el a hajóig, de az képtelenség, mivel a két robot egybõl kiszur. Aztán amikor meg eljutok a hajóig akkor meg nem történik semmi pedig ezerszer körbejártam már.
Mi a megoldás? Elõre is köszi.
IMYke2.0.0.0
Végigjátszás nélkül is, ép és józan ésszel játszva, nem Quake 3 stílusban, végig tudod játszani!

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nemcso
Nem kerestem, anélkül is hamar a végére értem (sajna).
De most gyorsan körülnézve a neten nem is találtam .

igen, köszi a segítséget. végigjátszás még nincs hozzé?

Nemcso
Azzal a cellával szemben, ahol egy ferdeszemüvel dumálhatsz, miközben a néger gorillája fekvõtámaszokat nyom, ki fog nyílni a szemközti cella ajtaja és ott megtalálod a delikvensedet. Persze elõtte már mindenkivel dumcsiztál egyet.
Semmire sem mész a drótkötéllel, ami ha jól sejtem, a csatornafedelet tartja az udvaron.<#vigyor>

végigjátszás van már hozzá? mert ez így nekem bonyolult lesz. mivel van még vagy új gamém amit végig szeretnék vinni, szeretek haladni a játékokkal. például már az elején elakadtam mikor valójában megérkezik riddick a börtönbe és ki kellene nyírni vkit, ketten is szeretnék ha már megboldogulna, de nem találom sehol. egy drótkötélen lehetne felmenni vhová, de nem sikerül. mit kell csinálni?

Lent a bányában!
De én nem tudtam visszaadni neki, mert nem tudtam visszajutni a rabok közé, de anélkül is végig lehet vinni 😊.
Törölt felhasználó
Hol találom meg az egyik rab szemüvegét? Már végigmentem egészen a liftig de sehol nem találtam. 😞 Valaki tudja merre van?
Mikiller
Ok, Ok közben rájöttem<#violent>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Hi!
Elakadtam miután elfogytak a Xeno-k, és felmentem 2 lift-el és van egy eddig nem látott nagy "robotmachine"<#vigyor5>és hiába lövök bele minden lõszert nem nyiffan ki.
Merre kell akkor menni, mert az ajtó meg nem nyílik<#nemtudom>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Nekem nem akart a másik fickó "ágyánál" megjelenni a falirat...
(azaz ha mozogtam, és akkor is csak épp felvillant valami felirat, de el se tudtam olvasni)

Úgy oldottam meg, hogy miközbe ott mozogtam folyamatosan nyomkodtam az 'E' gombot, és egyszercsak beszált.
Csiaki
Köszi közben rájöttem én is!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Seth
szállj be a kint lévõ fickó helyére

PSN ID.: Beegabor

Csiaki
Annyit ír hogy "Használjam ki a 2 perces edzésidõt a körbenézésre!"
Valami szkafanderben vagyok és hallani hogy veszi a levegõt és 4 része vana körszobának ahova állok olyan hangok vannak óceán,madárcsicsergés,stb......

IMYke2.0.0.0
Olvasd el amit kiír neked tanácsként a Játék!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csiaki
Szevasztok!
Elakadtam a 34-es szinten bent vagyok 1 kerek szobában és ott nem tudom mit kell csinálni.A plafonból ilyen kampó féleség lóg ki feladatként azt irja ki hogy használjam ki a 2 perces edzésidõt a megszokésre, de hova és hogyan?
Elõre is köszi!

Laky
very loál

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

IMYke2.0.0.0
Erõltesd meg magad és a készítõ, azaz az én honlapomon keresd!
Sõt, a telepítõben is, de az aláírásomban is, na meg a bannerben is megtalálod a linket!

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Hali!

Tudja valaki az 1.0-as magyarositas kodjat,sorozat szamat???!!!!
Segitsetek!
Koszi!
berlinboy6329
akkor ok. van minden benne de csak addig vittem el míg újra el nem fognak és be nem visznet a lyukamba, de semmi.nem tom majd rájöjövk

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Valamint nem kell uj profil, hiszen a commentary mode csak akkor mukodik, ha mar egyszer vegigvitted az adott profilban

IMYke2.0.0.0
Full telepítéssel - Extrák feltelepítve! - mûködik csak a dolog!

berlinboy6329
Na végnyomtam. fasza volt kiváncsi leszek a köv. része. a végén írt vmilyen kommentátor módot v mit. nyitottam 1 új profilt és új gémet kezdtem, de semmi változás az elején.5let?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Azt a hülye vak szememet! Neked volt igazad! A jobb oldali a nyerõ.
Csövön belül jobbra rács van, de balra lehet menni, Ahogy forgolódtam mindig úgy esett rá a fény mintha ott is fal volna.
Mégegyszer kösz!
Leírhatom mégegyszer...
Most néztem meg...
Ventin nem át! hanem balra, és a végén lefelé tudsz kijutni!
Láttam a hozzászólásodat,köszönöm, de sajnos nem ez a jó megoldás. Rajta vagyok a ventilátor motoron, ahogy írod, balra is van egy szellõzõ bejárat, valóban, de ez zsákutca, rács van a végén. A venti jobb oldalán van a kikapcs gomb. Ha megállítom a ventit, átmegyek a lapátokon, a másik oldalon is van 3 szellõzõ bejárat, a jobb oldali zsákutca, baloldali egy pár méter után össze van omolva, a középsõ visszavisz egy kissebb terembe, innen egy ajtón keresztül a spicli listás terembe, na és innen nincs tovább. Azon az ajtón, amelyen a bányába lefelé menet ide beléptem, belül nincs nyitó.
1738-as hozzászólás!!! (picit nyisd ki a szemed, mióta irtad csak 5 hozzászólás volt)
De már biztosra mevnéztem, nem kell átmenni a ventillátoton, hanem ha rajta vagy és a lapátok felé nézel, akkor balra lesz a szellõzõnyílás.
hali
elakadtam. Bányából jövök felfelé a Tower19-be. Visszaértem a terembe ahol a spicli listát találtam. Ajtón be, szellõzõbe be, jó hosszú út, robot ruha, hentelés, függeszkedés, flamingó robotok stb... Majd robotruha le, vissza a szellõzõbe, rápottyanok a ventillátorra, oldalán gomb, kikapcs. át a venti másik oldalára, három szellõzõ nyílás, csak a középsõ a jó. Bemászok, visszaérek oda ahonnan elindultam, a spicli listás terembe. Hogyan tovább?
pls help
valaki csak emlékszik rá!
Seth
Pedig csak akkor fog kinyílni, ha kicsinálod õket. Valahol elõbbre a pályán lehet szerezni gatling-ot, azzal könnyû

PSN ID.: Beegabor

KraZ
Csá skacok!
Elakadtam az ûrhajónál,nem tudom hol kell beszállni!
Van két robot is de nem tudom lelõni õket!
Vki help!Thx!

MAN T.G.A.

berlinboy6329
köszz már megvan most a bányásnál baromkodok nem találom a kijáratot.ventiig elmentem csak service panelvna meg õr. õr ki én meg tököm tudja merre menjek.

Csima!
ha a ventillátorról leugrasz azthiszem nem kell átmenni rajta, hanem mellette is van szellõzõ nyílás!

Berlinboy!
keresd meg hol van kiszakadva a rács amin mászkálsz, ott le kell menni, és pont ott lesz a "nyitókerék" ahol a kijárat, csak egy szintel alatta.
Ja és sose állj le zombikat irtani, mert nem akarnak elfogyni.
berlinboy6329
Ja én is. azombisnál vmi cávó rohangál a rácsoknál van mellettem vmi tönkrement gát ítánítója v mi oszt a missionba meg vmi kereket kell megkeresnem. ja ez ok de hol van?

hali
elakadtam. Bányából jövök felfelé a Tower19-be. Visszaértem a terembe ahol a spicli listát találtam. Ajtón be, szellõzõbe be, jó hosszú út, robot ruha, hentelés, függeszkedés, flamingó robotok stb... Majd robotruha le, vissza a szellõzõbe, rápottyanok a ventillátorra, oldalán gomb, kikapcs. át a venti másik oldalára, három szellõzõ nyílás, csak a középsõ a jó. Bemászok, visszaérek oda ahonnan elindultam, a spicli listás terembe. Hogyan tovább?
pls help
Laky
fel kell tenni minimum a Windows XP Service Pack 1-et

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

IMYke2.0.0.0
Az SSE-s starbreeze.exe-t indítsd!!!

Duddits
Milyen Service Pack van föltéve?!

Hello!

Nekem a DVD-s változat van meg. Telepítés után bemásoltam a hoodlum tartalmát ahová kellett de indítás után azt írja ki hogy "az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0150002)
tud valaki segíteni mit tegyek? Ja és XP-m van.
Köszi elõre is!
Duddits
Vazze! Elkezdtem elõröl, és most voltam a zombis résznél, mikor beültette azt a szart. Este, fülhallgatóval próbáljátok ki!!! Eszméletlen.... <#nyes> Majd berosáltam.... Mikor még nem jöttek a zombik már akkor szartam. :-)

Hali!
Mikor lemegyek a bányába és megtalálom a napszemüveget, meg beszélek egy csávoval akire fent kiváncsiak hogy él-e még, meg molylepkéket fogok a drogosnak...
És amikor feljövök, hogy pénzre cseréljem a cuccokat akkor nem tudok vissza menni a rabok közé. Csak odáig jutok el ahol egyszer jol megakartak verni, de jol ráfáztak (ahol a csávó is állt a rács mögött, és 50-et kért volna "semmiért").
Akkor hogy lehet visszajutni?
Duddits
Nem a hiba miatt lõnnek le, hogy szar a géepd, vagy ilyesmi....<#hehe>

Lehet hogy összefüggésben van azzal hogy most elkezdett hibaüzenettel kilépegetni a játék? a 18. mentés után van a dolog
IMYke2.0.0.0
Akkor korábban volt, vagy rossz fát tettél a tûzre. Ez komoly.

Duddits
<#hehe>

nincs pisztolyom, csak borotva és sokkoló, de aikor kilépek nincs a kezemben semmi!
Duddits
Az õrök figyelmét késöbb fogod észrevenni, azt nem azonnal teszi....
Van valami fegyver a kezedbe? Mert akkkor szoktak lõni.

IMYke2.0.0.0
A csávó nem most fogja elvonni a figyelmet, hanem akkor, amikor az õrök szintjére jutsz fel... akkor igencsak érdekes, válogatott szitkokkal szórja meg õket... <#hehe>