The Chronicles Of Riddick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elakadtam ott ahol a hajóra kéne felszálnom. Azt írja, hogy osonjak el a hajóig, de az képtelenség, mivel a két robot egybõl kiszur. Aztán amikor meg eljutok a hajóig akkor meg nem történik semmi pedig ezerszer körbejártam már.
Mi a megoldás? Elõre is köszi.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De most gyorsan körülnézve a neten nem is találtam .
Semmire sem mész a drótkötéllel, ami ha jól sejtem, a csatornafedelet tartja az udvaron.<#vigyor>#vigyor>
De én nem tudtam visszaadni neki, mert nem tudtam visszajutni a rabok közé, de anélkül is végig lehet vinni 😊.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Elakadtam miután elfogytak a Xeno-k, és felmentem 2 lift-el és van egy eddig nem látott nagy "robotmachine"<#vigyor5>#vigyor5>és hiába lövök bele minden lõszert nem nyiffan ki.
Merre kell akkor menni, mert az ajtó meg nem nyílik<#nemtudom>#nemtudom>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
(azaz ha mozogtam, és akkor is csak épp felvillant valami felirat, de el se tudtam olvasni)
Úgy oldottam meg, hogy miközbe ott mozogtam folyamatosan nyomkodtam az 'E' gombot, és egyszercsak beszált.
Valami szkafanderben vagyok és hallani hogy veszi a levegõt és 4 része vana körszobának ahova állok olyan hangok vannak óceán,madárcsicsergés,stb......
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elakadtam a 34-es szinten bent vagyok 1 kerek szobában és ott nem tudom mit kell csinálni.A plafonból ilyen kampó féleség lóg ki feladatként azt irja ki hogy használjam ki a 2 perces edzésidõt a megszokésre, de hova és hogyan?
Elõre is köszi!
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Sõt, a telepítõben is, de az aláírásomban is, na meg a bannerben is megtalálod a linket!
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Tudja valaki az 1.0-as magyarositas kodjat,sorozat szamat???!!!!
Segitsetek!
Koszi!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Csövön belül jobbra rács van, de balra lehet menni, Ahogy forgolódtam mindig úgy esett rá a fény mintha ott is fal volna.
Mégegyszer kösz!
Most néztem meg...
Ventin nem át! hanem balra, és a végén lefelé tudsz kijutni!
De már biztosra mevnéztem, nem kell átmenni a ventillátoton, hanem ha rajta vagy és a lapátok felé nézel, akkor balra lesz a szellõzõnyílás.
elakadtam. Bányából jövök felfelé a Tower19-be. Visszaértem a terembe ahol a spicli listát találtam. Ajtón be, szellõzõbe be, jó hosszú út, robot ruha, hentelés, függeszkedés, flamingó robotok stb... Majd robotruha le, vissza a szellõzõbe, rápottyanok a ventillátorra, oldalán gomb, kikapcs. át a venti másik oldalára, három szellõzõ nyílás, csak a középsõ a jó. Bemászok, visszaérek oda ahonnan elindultam, a spicli listás terembe. Hogyan tovább?
pls help
valaki csak emlékszik rá!
PSN ID.: Beegabor
Elakadtam az ûrhajónál,nem tudom hol kell beszállni!
Van két robot is de nem tudom lelõni õket!
Vki help!Thx!
MAN T.G.A.
ha a ventillátorról leugrasz azthiszem nem kell átmenni rajta, hanem mellette is van szellõzõ nyílás!
Berlinboy!
keresd meg hol van kiszakadva a rács amin mászkálsz, ott le kell menni, és pont ott lesz a "nyitókerék" ahol a kijárat, csak egy szintel alatta.
Ja és sose állj le zombikat irtani, mert nem akarnak elfogyni.
elakadtam. Bányából jövök felfelé a Tower19-be. Visszaértem a terembe ahol a spicli listát találtam. Ajtón be, szellõzõbe be, jó hosszú út, robot ruha, hentelés, függeszkedés, flamingó robotok stb... Majd robotruha le, vissza a szellõzõbe, rápottyanok a ventillátorra, oldalán gomb, kikapcs. át a venti másik oldalára, három szellõzõ nyílás, csak a középsõ a jó. Bemászok, visszaérek oda ahonnan elindultam, a spicli listás terembe. Hogyan tovább?
pls help
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Nekem a DVD-s változat van meg. Telepítés után bemásoltam a hoodlum tartalmát ahová kellett de indítás után azt írja ki hogy "az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0150002)
tud valaki segíteni mit tegyek? Ja és XP-m van.
Köszi elõre is!
Mikor lemegyek a bányába és megtalálom a napszemüveget, meg beszélek egy csávoval akire fent kiváncsiak hogy él-e még, meg molylepkéket fogok a drogosnak...
És amikor feljövök, hogy pénzre cseréljem a cuccokat akkor nem tudok vissza menni a rabok közé. Csak odáig jutok el ahol egyszer jol megakartak verni, de jol ráfáztak (ahol a csávó is állt a rács mögött, és 50-et kért volna "semmiért").
Akkor hogy lehet visszajutni?
Van valami fegyver a kezedbe? Mert akkkor szoktak lõni.