The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soulhunter
oké,köszi

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

ibrik
Working Pass-t

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Átöltözni csak akkor lehet, ha találsz egy öltözõszekrényt benne egyenruhával (majd késõbb bejutsz az õrök öltözõjébe/zuhanyzóba, majd ott is találsz ilyet).
Ekkor még beszélhetsz a Századossal, ha az uccsó mérkõzésed után ezt még nem tetted meg (nála van a nyert pénzed), aztán esetleg még beszélj mindenkivel, hogy biztos minden "üzletet" megkötöttél-e, vagy amit tudsz, még ebben a toronyban (17-es) teljesítsd.
Egyedül két feladatnak szabad maradnia (azon kívül, hogy a bányába be kell jutnod): valakit meg kell keresned a bányában, hogy él-e még, és a Working Pass-ban lévõ muksónak a szemüvegét megkeresni (szintén majd a bányában).

Tehát a lényeg, hogy a Workin Pass-t kell keresned és onnan: #1813-as hozzászólásom

soulhunter
de az még mindig érdekel,hogy lehet átöltözni 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
na,ez az a kérdés,ami kellett,köszi 😊

kinyitottam,elbujtam a fal mellé,eltettem a botot,aztán kisétáltam 😊

még1x is kösz!!! 😊

andriska
Semmi nincs a kezedben?

soulhunter
szal bocsi,de nem találok se szellõzõt,se dumát az udvaron 😊

soulhunter
na most van 1 problémám...
átnéztem a teljes opciokat,de átöltözésre utalo gombot nem találtam

amugy eltettem a kütyüt + a kártyát,azzal is verexem,de ettõl függetlenül lõnek rám azok a falon lévõ nemtom mik...

ja,amugy csak akkor lõnek rám,ha kinyitom az ajtot 😊 alapbol 1 video után van 2 halott õr abban teremben,ahonnan ki kell jönnöm,és verexem azzal a néger csávoval...

szal oké,leverem,aztán beszéltem a taggal,majd beültem a gépbe,az felpumpált,és kinyitom az udvarra vezetõ kaput a kártyával... aztán amint meglát 1 kamera,1bõl lõ mindenki,a rabok meg nekem esnek... ha beszélek a csávoval,ha nem...

ibrik
Ja az a csávó, aki nem tud beengedni a bányába, azt kéri tõled, hogyha bejutsz a bányába, akkor keresd már meg a szemüvegét, amit valahol a felsõ bányarészben (Upper Mine) hagyott el.

ibrik
A Working Pass részen vagy.
Annak a komának nem is kell beengednie (nem az a történet) és van ott egy õr is abban a harci kütyüben.
Na ebben a teremben jobbra van egy ajtó (Abott kártyája nyitja), ami egy generátorokhoz (Power.....) vezet. Ott le kell gyepálni a sötétbõl támadva a 2 õrt, meg azt a technikus-félét.
Na ott a falon találsz több nyílást is (a kódos ajtón még most nem fogsz tudni továbbmenni, majd késõbb lesz szerepe a játékban).
Abból kettõ nyílás a szellõzõcsõbe vezet (majd azon keresztül kell továbbmenni, de nem árulok el mindent, mert akkor hol lenne az izgalom...), és van egy harmadik, ahol néhány "keresett" cuccot találsz... Tudod, a szívességek... <#vigyor>

Makkmag
Amikor elõször játszottam végig akkor mindenkit kinyírtam aki az utamba akadt , másodszorra meg senkit , csak sétálgattam meg beszélgettem , persze úgy , hogy nem volt fegyver a kezemben , néhányan így is belémkötöttek , de csak azokat öltem meg , mindenféle ruhákat fel lehet venni , hogy úgy nézz ki mint egy õr 😊

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

andriska
Persze,hogy lõnek,mivel nem raktad el a fegyvert...
Ha elrakod,nem fognak tüzelni és járkálhatsz nyugodtan.

soulhunter
bocs,modositom... jobbra megyek,és átfutok 1 folyoson... fogalmam sincs,h csinálom,aztán beérek 1 terembe,és onnan csak balra van esélyem futni...

valaki dobna 1 mentést ezután a rész után?
csak azért kérdem,mert ez nagyon olyan,mint amikor 1 játékban felrobban az egész pálya,és futni kell,meg futni,meg futni...
és bevallom õszintén,az ilyesmi natur részekben nem vagyok jo játékos... 😞

soulhunter
segitség kéne,mer elakadtam...

3. mission... (legalábbis eddig 2x irta,h kész)
4 embert ki kell hivni a ringbe verekedni a sitten...
aztán megverekedek a zöld ruhással,meg a négerrel...
a négertõl elveszek vmi piszkavasat,meg a kártyáját,aztán odamegyek 1 cuccoshoz,ami 6-ra növeli az életi jelzõt... aztán beszélek a csávoval,aki nemtom mit magyaráz,de elvileg nyitnia kéne az ajtot...
aztán kilépek,h nézzek 1et körbe + széjjel, aztán vissza,mert a falon lévõ mittom én mik lõnek rám...

3 rab befut hozzám,azokat le is ütöm...
nos,hova tovább?
az ajtot nem nyitja ki az a nyomorék,akivel a gép mellett beszéltem...

Duddits
Én az elején löttem szét a ventillátort. Fölkellett mászni egy helyre, és ott átmenni a ventilátor helyénél. Láttam, hogy van valami szellõzõ vagy kapcsoló a ventilátor alatt, de elöszõr a ventilátort lõttem, ki és aztán kapcsoltam ki. <#nyes>

Seth
<#sniffles>azt tudtam, mert az már minden ilyen játékba 'természetes',
de a ventillátorokra nem gondoltam

PSN ID.: Beegabor

ibrik
Sõt, a riadóhangot adó hangszórókat is le lehet lõni, meg a börtönblokkban a falakon mozgó rendfenntartó gépágyúkat is.

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
ja a computerhang az asszonya valamelyiknek.
Meg a ventillátorokat le lehet lõni,nem is tudtam,amíg nem beszéltek róla...

IMYke2.0.0.0
Pontosan.
Azért én jókat kuncogtam... Már az elején vicces kiszólások az Asszonyról, meg ilyenek 😊
Ja, az egyiknek a felesége is tevékeny részese volt a játék készítésének - szinkron.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
mondjuk a magyarítás szempontjábol nem baj ugye 😊
eltartana egy darabig a néhol fél órás szövegelések lefordítása. Meg nem is lehetne,mert soxor csak "trécselnek"

IMYke2.0.0.0
Azokhoz sajna nincs - eleve nem is volt a játékban.

Seth
tényleg, a kommentárokhoz nincs felirat ugye???

IMYke2.0.0.0
Hogy hogy nem érted:

"Már hároméves korában hajlandóságot mutatott az elõadómûvészet iránt, amikor részt akart venni a Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus mûsorában, de édesanyjának sikrrült kivinnie õt a porondról. Apja, a színiigazgatóból lett színház szakos tanár a New York University-n, ösztönözte a kis Diesel érdeklõdését a színészet iránt azzal is, hogy testvéreivel együtt moziba vitte õket.
A színészet felé vezetõ út elsõ állomását véletlenül érte el a fiú, amikor 7 éves korában a barátaival együtt betört a Jane StreetTheatre-be és vandálkodott. A legnagyobb megdöbbenésére egy nõ a színpadon magához hívatta a csínytevõket. Mindegyikõjüknek adott egy forgatókönyvet és $20 jutalmat, ha iskola után eljárnak próbákra. Életében elõször Diesel fizetett színész lett, és még bajba sem került. Debütálása a The Dinosaur Door c. darabban volt a New City Theatre társulatában. Ellentétben számos más gyermekszínésszel, õ a sztárság felé vezetõ göröngyös úton nem a mozi- és tvfilmeken, reklámokon keresztül jutott. Diesel korai éveit a színházi mesterség rejtelmeinek tanulmányozásával töltötte. Apjának és mentorának köszönhetõen szerepelt olyan Off-Off-Broadway darabokban, mint az Amas Rep, La Mama, és a Riverwest."

Mit nem lehet ezen érteni?!

Amúgy, a filmet és a játékot is imádtam. Nem véletlenül fordítottam le olyan gyorsan a Game-t!

Olvasd csak el tüzetesen a leírást, a mi kis Vincentünk cefetül megdolgozott azért, ahol tart!

Duddits
Öcsém! Hoy milyen módon lett színész! <#hehe> mondjuk azt még mindig nem nagyon értem, de sebaj.

Duddits
Imádtad?

Seth
erre gondoltam én is 😊))

ibrik
De a legjobb ez a fotó <#vigyor><#vigyor>

Seth
Vazzeg milyen kis nyeszlett azon az iskolai fotón...

IMYke2.0.0.0
Hát ezért imádtam én ezt a Játékot!

Ez pedig kötelezõ mindenkinek!

Hál' Istennek, nem csak Arnold Scwarzeneggernek van diplomája a testépítõkbõl lett színészek között ... bár Vin elõbb volt színész 😊

Seth
ráadásul az összes készítõ arcát felhasználták modellnek..😊,
ezt a kommentátor módban mesélik..nagyon jó,amikor valami teljesen másról beszélnek, és benyögik, hogy ja ez én vagyok 😊
Meg azt is megtudni, hogy az egyik csávó magyar csajt talált magának és most itt lakik Magyarországon

IMYke2.0.0.0
A kép nem volt, de páran láttuk a Játékban - az egyik legpofásabb megoldás, amit láttam eddig.
Quake 3-ban és UT-sorozatban is látni a készítõket, easter egg-ekben 😊

ibrik
Én nemrég kezdtem el a gammával játszani és nem tudom, hogy ez a shot volt-e már? (most volt rá idõm játszani vele és pont most értem ide a játékban)

IMYke2.0.0.0
Nem mondod, hogy nem érted amit írtam?! <#shakehead>

Törölt felhasználó
Szerintem azt, hogy a szobában sznaszét mindenhol található a géped alkatrészeibõl egy darab hardver <#nevetes1><#wave><#nyes>
Duddits
Mióta gépezel?

Csiaki
Ez alatt mit értesz h széthúzod a hardvereidet?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

IMYke2.0.0.0
Ha van egy kis sütnivalód, akkor nem kell eredetiben megvenned, elég, ha ügyesen telepíted, jó törést használsz és nem húzod szét a hardware-eidet, hogy fagyjon a gép, mint állat...

Csiaki
Ja bocs! Nem mindenkinek adatik meg hogy eredeti gamet vegyen!

Duddits
<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Az eredeti verzió nem fog "álandóan" kibaszni a "deskre"...

Csiaki
Az mért van ha meghalok és visszatölt a gép akkor álandóan kibasz deskre?

Duddits
<#nevetes2><#nyes>

Laky
rákra

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

MerlinW
a tüdõ színezésére

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Extrák feloldására, kereskedésre.

Pifuderby
Hi!
Valaki elárulhatná, hogy mire jó a cigi???

MerlinW
egyébként lemész egy szintet, ott a minigun, amivel simán félresöpröd a robotokat.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
[csak halkan: nem .:ik2:., hanem .:i2k:. vagyok...]

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Oké Már sikerült. Felugrottam az elsõ kocka konténerre és felülrõl hátba tüzeltem az egyiket. Utána attól már megszereztem a gépfegyverét így a másik robot meg a katonák lemészárlása már gyerekjáték volt. Köszi.

Egyébként .:ik2:. -nek köszi a forditásért nagyon király lett. A segítsége nélkül én amatör nem vittem volna eddig se a játékot.