2422
-
#1982 Akkor kezdjük az elején:
1. Windows XP (SP1) minimum.
2. Riddick telepít
3. 1.1-es Patch telepít - a Játék főkönyvtárából indítva!
4. Magyarításom telepít
5. Játék elindít az x86-SSE2 könyvtárban lévő exe-val, ha P4-ed, vagy AMD A64-ed van, 32 bites oprendszer mellett.
Vagy, ha az XP-d [esetleg Windows 2003-ad] 64 bites, akkor:
- 1.1-es Patch mellé a 64-bites Patch telepítése
- a magyarítás telepítése
- a Játék indítása a 64 bites exe-vel!
Ennyi.
-
#1981 Heló!
Kéne nekem egy kis segítség! Felraktam a játékot, megcrackeltem, de amikor elindítanám, akkor ezt írja ki:
This application requires graphics driver support for OpenGL 1.2 or higher.
GT 6600-osom van és a legfrisseb driverem! Próbáltam már 3 régebbi drivverrel is, de azokkal sem ment. Ez azért furcsa, mert már régebben elindult a játék, csak letöröltem.
Légyszíves mondjatok pár tippet!
Előre is köszi!
Heló! -
#1980 Van valami hír a 2. részről? -
Bask #1979 Hát igen, tiszta marha vagyok! Kellett nekem eredeti.. -
#1978 Ja hogy eredeti a cucc,akkor nemtom sry :D -
Bask #1977 Ha tőlem kérded én az öt cd-st vettem, de felmérgelem magam és veszek egy másoltat... -
#1976 miután felraktad a crack-et, vagy azelőtt próbáltad felrakni a patch-t.
Mert ha már crackelve van akkor azért nem fog felmenni. Tehát install után felrakod a patcht, aztán a crack-et (a patch verziójához megfelelőt persze) -
Bask #1975 Sziasztok! Tudom ezt már kérdezték sokan, végigolvastam az egész oldalt ,de nem találtam meg a hozzászólásokban a megoldást! Letöltöttem már vagy három féle pacht és egyik sem akar feltelepedni. Mi fütyit csináljak? -
#1974 Meg fogsz döbbenni: az eredeti DVD-s verzióval is működik, ha hagyod, hogy a magyarítás telepítője elvégezze a dolgát a végén...
Ha amúgy sem megy, akkor a dolgod:
Meghajtód:\Starbreeze Studios\Riddick EFBB\Content\Dialogues\All.xcd fájlt töröld! Ha így teszel, akkor minden magyar lesz.
-
#1973 Na,visszakértem kölcsönbe a volt tört dvd-s verzióm,hogy kipróbáljam a magyaroisitást rajta.Ezen meg működik!Az eredeti cd-sen miért nem?
ghomby:a magyarositás elvileg tartalmazza már a javitást. -
ghomby #1972 Üdv! Nekem is olyan problémám van, hogy patch telepítés közben leáll, és nem megy tovább! Nélküle ugye nem megy a játék, de viszont fel sem tudom tenni a patchet! Mit lehet tenni???? Pls segítsetek, mert kidobom az egészet az ablakon! Köszi -
#1971 Viszaolvastam.MINIMUM service pack 1 ezt javasolják.Mint már írtam 2-es van fent.Mégis az egyes kellene neki mert,a kettes nem tetszik?Vagy másra gondolsz?Bocs de,nem vagyok egy számitógép zseni. -
#1970 Olvass már egy kicsit vissza ebben a topikban!!!
-
#1969 Service pack 2 van fent. -
#1968 Most már magyarul írja ki a dolgokat de,még mindig ugyan az a baj.Pedig ma még angolul működött. -
#1967 Service Pack-es WinXP kell hozzá, alap nem jó.Azt hiszem azért írja ki. -
#1966 SbzEngine.exe-belépési pont nem található.Ezt írja ki,és elindul a játék.Menü után pedig be se tölti.Ja,és hiába arktam fel nem magyar semmi se. -
#1965 Én voltam a LOL!Megvan közbe. -
#1964 Emeld már fel a tekinteted a BANNER-ra és rájössz, hogy hol keresd a telepítéshez szükséges infokat! [Súg: LETÖLTÉS ARCHÍVUM]
-
#1963 Sziasztok!Kivittem régebben a Riddicket már és most,hogy a cdgalaxisnál leárazták 3990ft-ra megvettem.Nagyon bejött ez a játék!Gondoltam nekiállok újra nehezebb fokozaton.Letöltöttem hozzá a magyarosítást és mikor fel akarom rakni kéri a sorozatszámot.EGY MAGYAROSITÁS ÉRTITEK?!Nekem nincs sorozatszám hozzá!Érdekes amúgy mert,nem dvd,hanem 5db cd!Nem tudom,hogy ki volt az az állat aki rárakta cd-re és nem dvd-re.Vagy van olyan verzió is? -
#1962 Valóban felejtehetelen élmény,nagyon jó hangulattal! -
Tgabbar #1961 thx.
Sőt, 3 gránát és egyből a k1-es képsíkban nyugszik.:)
igaz normál módban ,de nem kellett 2 nap ,hogy végig toljam .
De elismerésem mindenkinek ,akinek szerepe volt a játék elkészítésében,csak ajánlani lehet.
Neked meg köszönöm a segítséget :). -
#1960 sétálj vissza abba a terembe ahol a hordókal kellet kinyírni azt a nagy robotot, asszem ott van egy gatling, azzal gyerekjáték -
Tgabbar #1959 csak sajna socim van meg a rohampuska....az kevés .... ,azért thx :). -
#1958 asszem mindenképp ki kell csinálnod az őröket, csak azután tudsz feljutni a gépre -
Tgabbar #1957 üdv.
Valaki tudna segíteni abban ,hogy ott járok már az űrrepülőnél már csak a 2 gépesített őr van hátra én meg a hajó alatt bujkálok és az istennek se tudok beszállni.Kifelejtettem valamit,vagy rossz helyen keresem a bejáratot a hajóba? -
#1956 üdv.
segítség kéne: ott járok h feljövök a bányából és bombát kell szereznem. a missziosnál azt irja h keresem meg a titkos átjárót. ezt sehol nemtalálom.
merre keresem? vgay kitől szerezzem a bombát?
-
#1955 Codec hiba, nem VGA-driver hiba!
-
#1954 Az driver hiba lehet hogy a játék menüjébe meg mindenhol pattog a hang a videók meg akadoznak? -
#1953 En nagyon sokaig szivtam vele, itt lejjebb id olvashato.
Jelenleg igy fut:
Winxp SP2.
Riddick 1.0 (holo - nincs patchelve9
Forceware 78.03
Rivatuner + az elobb emlitett bealltiasok
HW:
P4-3,8G-1GRam
Nv6600Gt-128
Es ami a lenyeg volt esetemben: biosban az AGP aperture az 128-on legyen, mert azert szivtam vele par hetet mivel 256-on volt es ez a game nem szerette esetemben.
-
#1952 Vagy rive tuner es ott foreware/opengl/compatibility set to 1.5
-
#1951 Kérdésedben a válaszod.
-
#1950 Nekem sem működik úgy ahogy kéne...
1.1-es Patchet felraktam, de crashel amikor elindítom :(
SSE2 el se hajlandó indulni :(
Vga: Gef 6600 Driver: 78.01
Hoodlum féle verzó van meg lehet, hogy új crack kéne? -
#1949 Tedd fel az 1.1-es patch-et. (Ez a GF6-nál jön elő, neked is az van, ugye?) -
#1948 http://www.kepfeltoltes.hu/view/050914/_riddick.JPG -
#1947 -
#1946 Hellsztok.
Felteszem a játékot,de ezt a hibaüzenetet kapom:
Mi lehet a gond? -
#1945 Akkor lövésem sincs.
Az én gépemen 1024-ben ment simán.
[1700+ / 512 DDR (266MHz) / ATI R9500 Pro / XP Eng SP1 / akkor: Catalyst 4.9] -
#1944 en is olvastam egycsomo mindent de total nem ertem ezt milyert csinalja ezt.
3.0Ghz P4, 1Gram, 6600GT, XPSP2
minden game 1280xba fullon kepes menni(, nemelyik meg 1920x1080ba is)
itt vmi gebasz van de meg a hivatalos oldalon se talalom pont ilyen hibat
kiprobalom egy masik gepen is
ez a windows 2 honapja lett ujrarakve tehat meg nincs is szetqrva :(
-
#1943 Talán gyenge a géped neki.