The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igazán köszi a tanácsot.Bár aszt hittem nem nagyon rossz ez a kártya,nah jó,1 éve még egész jó volt az árához képest😊)).Minden kiöregedik,úgyhogy kéne egy fiatalabb kártya nekem is.Ezért kikérem tanácsotokat,milyen típust vegyek mej elég gyors,ám az ára nem veri a csillagos eget....
Hát örülnék egy ilyen kártyának,de tanácstalan vagyok,segítsetek,sok manapság a csábító ajánlat a piacon,melyiket válasszam???
Köszi mindent,várom tanácsotokat,viszlát, nYni

ati2002
Ne tévesszen meg a 128 MB memo a kártyán. Kb olyan, mintha egy GF2-re pakolnál 128 MB-ot - attól nem lesz gyorsabb. Ezen a játékon (is) mutatkozik meg igazán, mekkora egy ratyi kártya az fx5200. (én tudom, volt benne részem)
A memória meg nagyon kevés, még az 512 is ajánlott a minimum konfigba is!

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Koszi a tanácsot.Habár még nyomoztam,és a minimum igénybe 64 megás videókártya is elég,és 256 mb memória,nos én a minimummal is beérem,de ennél már tényleg nem vihetem lejjebb a beállításokat,mert ez a pince😊.Nos,akkor ez azt jelenti,hogy erõsebb motorokat használ ez a játék,mint a doom 3????Amúgy mégis a textúrákkal van a baj,tehát kevés ez a 128 megás videókártya?Vagy a 256 mb memóriába nehéz tárolnia a pályát????
Hát örülnék ha erre is választ kapnék,köszönöm elõre is,
Hello nYni

IMYke2.0.0.0
Szia!

Nos, a gyenge láncszemek, erõsorrendben:
- GF FX 5200
- 256 MB RAM

Egyik sem elég a Játéknak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hello.Szükségem lenne egy kis segítségre.Nem találom a cikkek között a játékról szóló leírást,sem a minimum hardver követelményeket a játékhoz.Most töltöttem le a játék demóját,és meglepõdve tapasztaltam,hogy teljes mértékben,a legalacsonyabb videó beállítások mellett sem megy.Teljesen írányíthatatlan.A hardverem a következõ:
-AMD 24 xp+ athlon
-256 mb RAM
-GeFroce fx 5200(128 mb ram)
Alaplapról sajnos keveset tudok,egy syntax,ez tudom hogy fontos,ám nem tudom pontosan a típusát.
Nos ezen a konciguráción eddig még a doom 3 is alacson beállítások mellett szépen ment,ám a riddic egyáltalán,éppen hogy fut....
Kérlek titeket segítsetek nekem,mi lehet gyenge.A memóriára gyanakszom,de nem tudom biztosan.Örülnék minél elõbbi válaszotoknak.
Elõre is köszi mindent,további szép napot
Tisztelettel nYni

IMYke2.0.0.0
Talán meg kellene próbálni a készítõ honlapját... <#ravasz1><#idiota>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zzozzo
Hi All!

Az lenne a kérdésem hogy a magyarosítás kér sorozatszámot!
Valaki meg tudná adni hogy mit kell beírni?
Elõre is köszönöm!!!

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

31.pálya, Loading Docks. Nem tudok tovább jutni. Az üzenet szerint már csak két hajó maradt. Valaki segitsen. Köszi.
IMYke2.0.0.0
Hát elmondtam, de úgy látszik, még jópárszor el kell mondjam, hogy mindenki megértse: a dolog nem fog menni másként.

Seth
Semmi, csak ezen az egy oldalon belül elmondtad már párszor....: )
poén meg nem esik le akkor bocs

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Ennek most mi értelme volt--- a hozzászólás-szám vadászaton felül...

Seth
Gwwaaaa......papagáj <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Ajánlott:
- 1.1 Patch
- Forceware 75.xx
- x86-SSE2-vel indítani (ha nem Win64 van oprendszerként használatban)!

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a Játék (The Chronicles of Riddick) video beálitásaival kapcsolatban: nekem pl nem lehet valamiért 848*600-nál nagyobb felbontásra állitani a játékot (és nem az a baj hogy nem birja a monitorom mert az birja) henem az hogy egyszerüen nem ios tudom az 1024*768-as felbontást választani! Kérem ha valaki tud segitsen. Elöre is köszi.

Ui.: A konfigom:Asus A8N SLI (nForce4), AmD K8 Athlon 64 3000+S939, Leadtek PX 6600 GT TD Extreme 12 PCI-express, 2 512 Kingstone ECC memoria.
Próbálj önálló lenni, egyszerûbb mint arra várni hogy mások segítsenek mindig 😊

IMYke2.0.0.0
Amúgy, szerintem - megkaptad a segítséget.
A legfontosabb:
- DVD-rõl telepítsd,
- 1.1 Patch-et használd - ajánlott,
- magyarítást használd - ajánlott,
- x86-SSE2 könyvtárban lévõ exe-vel indítsd.

hi,
nem védekezem,de ha senki sincs aki normálisan segítene akkor mit tegyen az ember,tovább áll és kész.
ui.amúgy nagyon kíváncsi lettem volna milyen a magyarítás hozzá,biztos jól sikerült<#worship>
IMYke2.0.0.0
A San Andreas közel sem olyan jó, mint a Riddick!

hi,
kösz a segítséget,megoldodott a probléma uninstall és most már legalább nem idegesít tovább,na megyek most már az SA topicba úgyis ezt fogom inkább nyomni.<#unalmas>
ezt tudtam,kösz,de a registryben hol és merre?
registrációs bejegyzéseket a starbreeze-tõl? <#zavart1>

ezt a regcleanert nem nagyon vágom ott hol és mit keressek.
thx<#vigyor2>
uninstall a teljes gém, regcleaner aztán próbáld újra, nekem a directors cut verzió van meg arra fel ment az eu patch <#eljen>

hi,
már google-t használtam és az angol és a francia verziót is kipróbáltam és mindkettõnél úgyanaz a probléma lépett fel,egyszerüen leáll a telepítése az 1,1 patchnek és vége.<#wow1>

ati2002
Szerintem ne legyen megcrackelve a játék, és a saját könyvtárából futtasd. Ha így sem megy, szedd le máshonnan.

szerintem.

hi,
Honnan szedjem le a patchet mert amit leszedtem valamelyik magyar játék oldalról az nem települ fel.
THX<#zavart1>
Nekem 77.72-vel csinálta de a patch megoldotta a gondot, van benne erre is egy javítás.

ati2002
77.72-es van fent.
Majd patch-el megpróbálom... valamikor.

Seth
Milyen driver van fenn, nekem 71.89, tegnapelõtt játszottam és semmi gond nem volt. Most akarom a legfrissebbet felrakni(77.72), de ha esetleg az okozza akkor hagyom a fenébe. Vidkari dettó ugyanaz mint a tied (palit 6600 256Mb)

IMYke2.0.0.0
Ha nem 64-bites rendszered van, akkor az x86-SSE2 tartalmával indítsd a játékot!
Amúgy az 1.1-es javítás használata kötelezõ GF-tulajdonosoknak!

ati2002
Bazki, nekem is ezt írta ki tegnap. Felraktam, crackeltem, induláskor meg kiírja, hogy min. 1.3-as opengl szükséges. vga: GF6600
Kéne valami megoldás.<#fejvakaras>

hi,
Van egy kis gondom,a Riddick nem nagyon akar feltelepülni,vagyis felmenni fel megy csak nem indul el,azt írja ki,hogy opengl 1,3-as vagy jobbat kéne felrakni,ezt nem értem.
(6600gt,76,45-ös driver,xp sp2-vel)
A másik kérdésem melyik cracket kell bemásolni,mert van belõle három is.

THX.<#felkialtas>
grebber
2. részrõl továbbra sincs semmi hír?

Next PC upgrade: 2022

Tárgytalan közben levadásztam az openGL fixet.

77.72.es Nvidia driverrel nem akar elindulni, másnál is van ilyen vagy nem a driver a gond?
61.77-el tökéletesen megy 😞

kösz már ki-is játszottam

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

j0nNyKa
visszaszamlalas utan beulsz abba az agy-szerusegbe

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

szevasztok

valaki tudna nekem segíteni már 1 hete elakadtam és sehogy nem jövök rá mit kell csinálni itt tartok innen hogy lehet tovább menni ?

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

kéne már 1 mentés köszi

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

sziasztk!kéne egy mentés a játékból a 11. tól kb.;akörül!
köszi szépen!
[email protected]
az MSNem is!

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

IMYke2.0.0.0
Az SP1 alap manapság.

szóval, ha felteszem a sp1-et, tutira indulni fog a game???
ha nem tok szerezni, nincs más megoldás?
(az eredeti disc nélkül?)
IMYke2.0.0.0
1. WinXP SP1 a minimum
2. Ha nem 64-bites környezetben indítod, akkor az "x86-SSE" vagy SSE2 könyvtárakban lévõ exe-vel indítsd!
3. Jó lenne, ha eredeti játékkal játszanál... <#idiota>

robotnyk
xp sp1 kell hozzá
hy all! nekem megvan pc-re a game, csak az a nagy helyzet, h. nem akar az istenért sem elindulni. mindig inicializálási hibát ír ki. egyik ismerõsnél pedig megy!!

Please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Duddits
Aha. Topik is van róla.

hykao
Na ez az! Ezekenek PS2 van ha jól tudom... 😞

De inkább írjatok már valamit, hogy mit csináljanak ott, ahol vannak...mert csak keringenek emberrõl-emberre, de továbbjutni nem tudnak, ha meg valakihez hozzányúlnak egybõl riasztás van vagy mi van...
IMYke2.0.0.0
Egy korábbi magyarításomnál egy illetõ tájékoztatott, hogy konzolon is tudta használni azt, mégpedig adathordozóval felvitte a gépre... Szerintem, X-BoX volt.

===============================
.:i2k:. melóból

hykao
<#wow2> PS2-vel is? Hmm, hogy lehet berakni? ki kell cserélni a fájlokat még írás elõtt?