Utazás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
válogass kedvedre, ez egy korrekt online hotelfoglalós oldal, gyakorlatilag a város összes, és az ország nagyobb részének a hoteljai benne vannak a szövetségben. (kivétel a hátizsákos helyek, de gondolom nem olyasmit választanátok)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\':..:\'
de inkább Bécs vagy Prága - itt vannak 1 nagyobb köpésre, és csodálatos városok.
\':..:\'

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
HA a szálást nem veszem max 50-60 eurot költöttem
pedig polókat ajándékokat is vásároltam, benzinbe is beszálltam.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
csak találtam gyönyörû képeket Stevan Kordic's-tõl
Camera:
Olympus E-10
Comment:
Our Lady of the Rock island.

Két barátom most megy szept 1-én valami stali noviba jaj nem jut eszembe a neve, mert egy ismerõs az ottani hunghest hotelben dolgozik.
Két hétre mennek. Ahogy elnézem jó lesz nekik.
www.extragyongy.hu
Mert nem nagy szám ide eljutni csak sokan nemismerik pedig nagyon szép nemhiába a világörökség része.
És tapasztalatból mondom, hogy a rémhírekbõl szinte semmi sem igaz.
Najó a rendõrök kivételek P
A másik indok, hogy sokaknak igértem képeket a határon túlra és hazánkba is.
Sztem itt belül nem változik annyit a vízszint.
http://gaborszantai.co.uk/
Igazi gyöngyszem a Budvától nem messze lévõ Sveti Stefan sziget, amelyet keskeny földnyelv köt össze a szárazfölddel, rajta szorosan egymás mellé épült kõházak sorakoznak. Kis szigetecskékbõl több is van a montenegrói tengerpart mentén. Igazán érdekes a Kotori-öböl bejáratánál elterülõ Mamula-sziget, amelyrõl régen az öblöt védték a kalózoktól. Ugyancsak különleges az öböl belsejében található ici-pici Szirti Madonna, amelyet mesterségesen, hajókat elsüllyesztve, köveket ide hordva hoztak létre a lakosok évszázadokkal ezelõtt. A szigeten templomot építettek, búcsújáróhelyként azóta is sokan keresik fel.
A helyiek mosolyogva mesélik: Isten hat nap alatt teremtette a világot, a hetediken csak a Kotori-öböllel foglalatoskodott. S a csodálatos montenegrói tengerpart láttán valóban úgy érezzük, sokan átcsábulhatnak ide más országok tengerpartjairól, fõleg, ha megvalósulnak a tervbe vett turisztikai és infrastrukturális fejlesztések.
Ha van esetleg egy kisebb léptékû térképetek kéznél akkor látható, hogy a kotori öböl egy majdnem teljesen zárt földrajzi alakzat és tulajdonképpen három öböl van sorbafûzve
Öt Disco van egymás mellett, ingyenes belépéssel kb 70-30 a nemek aránya.
http://gaborszantai.co.uk/