Utazás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én télen is az általam felsorolt országokba szeretnék eljutni, soha nem vonzottak a felkapott egzotikus helyek, inkább a hegyek, hatalmas rétek, sziklák, szirtek, jég...
http://gaborszantai.co.uk/
Sziasztok!!
He szeretitek Ákos-t, az Enigma-t, Enya-t vagy Vangelis-t, és idõtök is engedi, akkor ez biztosan tettszeni fog:
KATT IDE!!
És ha bárkit zavart volna ez a pár sok, elnézést kérek!!
He szeretitek Ákos-t, az Enigma-t, Enya-t vagy Vangelis-t, és idõtök is engedi, akkor ez biztosan tettszeni fog:
KATT IDE!!
És ha bárkit zavart volna ez a pár sok, elnézést kérek!!
Ezoterikus zenék, dalok, versek. www.mizenekar.hu
Dánia helyett Finnország a többi jöhet 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
nincs ebben semmi extra.. egzotikus környékek olyanoknak, akik kontinens közepén laknak 😊 extrém körülmények meg pár nap tv/könyvnézegetés után aki egy kicsit is utazgatni szeret, annál felmerülnek a lenti helyek... esetleg télen hozzákerül közép-afrika, dél-amerika (amazonas), és az indonéz meg a karibi szigetvilág (kalózregények 😉 )
nekem skócia már megvolt belekóstolás szinten 😊
nekem skócia már megvolt belekóstolás szinten 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mondjam a sorrendet? 😄
Új-Zéland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írország!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skócia!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Izland!!!!!!!!!!!!!!
Új-Zéland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írország!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skócia!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Izland!!!!!!!!!!!!!!
www.extragyongy.hu
én meg, ha a csaj rajtam😊))
nah, de ez már OFF...
arra lennék kíváncsi, hogy az alábbi helyek kit vonzanak, vagy csak én vagyok ilyen elvetemült?
Svédország
Dánia
Norvégia
Skócia
Írország
Izland
Új-Zéland
nah, de ez már OFF...
arra lennék kíváncsi, hogy az alábbi helyek kit vonzanak, vagy csak én vagyok ilyen elvetemült?
Svédország
Dánia
Norvégia
Skócia
Írország
Izland
Új-Zéland
Mi a hétvégén lovagolni voltunk a haverokkal:
😄DD
😄DD
de a legjobbak az árak voltak
1 EURÓÉRT kaptál egy hatalmas hambit egy hússal és a 15 féle fûszer és a 20 féle zöldség gyümölcs meg mártás közül azt raktál bele amit akartál
Néha már lelkiismeretfurdalásom volt akkora lett P
1 EURÓÉRT kaptál egy hatalmas hambit egy hússal és a 15 féle fûszer és a 20 féle zöldség gyümölcs meg mártás közül azt raktál bele amit akartál
Néha már lelkiismeretfurdalásom volt akkora lett P
nekem innen nagyon hiányoznak a türkizkék folyóvölgyek, hatalmas tengeröblökaz 1000 feletti hegyek és az 1000 sziget :-)
sajnálhatod, pl itt van Sveti-Stefan ahová Bruce Willisék járnak
Budva az ottani siófók ahol nagyrészt miis voltunk
Budva az ottani siófók ahol nagyrészt miis voltunk
Sajna a képeket totál lebutítottam, hogy könnyen tölthetõ legyen a netrõl és most csak ezekhez férek hozzá. Szal sry a minõség..
www.extragyongy.hu
Amjúgy Szerbia-Montenegro ha lehet még szebb
és rakhatok be Albániai képeket is
Oda 10 Euroért mehetsz be
és rakhatok be Albániai képeket is
Oda 10 Euroért mehetsz be