1223
Crossmotorok és Endurok
-
csoola #1063 én remélem, nem akarok neki rosszat:D lehet h én fogtam ki vmi köcsög modit:D -
#1062 nem hinném hogy kap vmit... -
csoola #1061 én nem fogok szolni modinak, de lehet h ezért büntetést kapsz, én mikor elado DT-t kerestem azért kaptam:S amugy szépnek tünik, meg ha igaz amit irtál az ár is reális (nem kérdöjelezlek meg:D) -
nyunyivagyok #1060 eladnám honda cr 250-em
nem versenyzésre használt,a vas 1999es évjárat,rendszeresen karbantartott,minden használat után mosás,láncspray,légszűrő tisztítás,váltó olaj csere amikor kell.Új dugó csapszeg gyűrü,tömítés garnítúra,hátsó himba felújítva,első teló felújítva,új bovdenek,új komplett kuplung szerkezet+tárcsa,új gumi,ajándék légszűrő,új lánckerék,új RENTHAL alu kormány,minden kicserélt alkatrész gyárira cserélve.a felújítás óta 3 üzemórát futott,irányára 590,000,-HUF
érdeklődni: vnb6t kukac frimél pont hu
-
csoola #1059 mondjuk a hsuaberg után a klr télleg szar lehet:P -
csoola #1058 jo volt a klr csak annak is millio baja volt már, szomszéd csinálta neki az elektronikát stb.. hát azt mondta unokatesom mikor másnap visszamentek azt mondta neki a gyerek h nem régen volt felujitva.. de mondom, nem kell egy full polir gépre gondolni, egy talán olyanra, amivel kimész a homokbányába vagy a krosszpályára aztán zuzol kicsit, kb ilyenre jo ez;) -
#1057 "(fötengely,hajtokar,dugo,gyürü...) "akkor kb most költött rá 120-at:) akkor ingyen adja a motor?:D ha tényleg most újítota akkor 2 kilóért simán eltudná adni:) kb annyiba mennek 90-es yz-k 200-230 ezres árakon
klr az egy szutyok gép szvsz -
csoola #1056 sajna ehhez nem értek, de király h éledezik aforum:D! aki tudja a megoldást szoljon! amugy gondolom ujabb, abban lehet h elektronikus, nekem a DT-be a rezot kellene szétvágni h kiszedjem -
kocka03 #1055 Sziasztok.
Nemrég vettem egy Rieju RRX50-et(minarelli blokk).
Olyan érdekelne,hogy hol van lefolytva?
Sokféle verziot olvastam már,szerintem az elektronika(ezért nem tud 6000-nél többet pörögni)van leszabályozva.
Ha valaki tudja írja meg,előre is köszönöm. -
csoola #1054 amugy én valszeg leteszek rola, majd unokaöcsi, annak ugysincs semmire jogsija, meg krosszgépet akar:D mondtam neki h engem nem érdekel h miylet vesz, csak mehessek vele majd:D én endurozni szeretnék jobban:) -
csoola #1053 hát ismerösé, megbizok benne, a blokk fel van ujitva (fötengely,hajtokar,dugo,gyürü...) meg téleg megbizhato korrekt gyerek, megengedte h jogsi nélkül menjek a 600-as kawával:D (KLR) mondjuk odavan egy kicsit a gép sztem azért, dehát krosszgép... szal az iylenket nem nézegetni veszik nah:D amugy ami szar h icskázott a válto, mert laza votl egy csavar, az utána jo lett, meg a kipufogodob kicsit lehasznált, meg a hangja olyan h 20 km-re hallod :D -
csoola #1052 a tm küldönm márkás dolgokbol rakja össze a gépeit, ami a benen találhato cuccokhoz képest nem drága sztem... amugy hidd el h annyi;) a tiz éves RM-je havernak 44 lo:D -
#1051 mekkora 125 vagy 250? nekem is volt régen yz-m is 250-es imádtam:D 4-be egykerék:D úgy ment mit egy vadászgép 92-s volt a enyim... amúgy nem tom attól függ mennyi időre akarod venni:D mert ugye megveszed 120 lehet hogy aztán hajtod egy-két hétig azt kapút... akkor nem éri meg:) gondolom dugó gyűrü oda van már benne hajtókar fene tudja lehet kuplongos is kapásból rákölthetnél annyit hogy hozzácsapod még azt a 120-at aztán lenne egy normális gép az árábol.... mert ha meg nem költesz rá és mondjuk beáll a hajtókar akkor dobhatod az egészet a kukába legalább is a blokkot biztosan kuplung sem olcsó dolog, dugó sem, lehet oda van már a henger fej is szóval nem tudom ha látnám akkor tudnám:) azért egy két dolgot nézzél meg rajta (jó tudom nem egy nagy összeg 120e ennyiért nem is lehet jó állapotban lévő gépet venni) de minden esetre 120e az 120e:) indúl pöccre a motor vagy nagyon sokáig kell rúgdosni? ha sokáig és van normális szép szikra, akkor kompresszió nuku dugo gyürü oda van, az olajat enged le és nézd meg mennyi fém alkatrész/reszelék jön ki az olajjal:DD így látod hogy egyeben van e a blokja vagy zabálja bent az alkatrészeket, olaj szivárgás van e valahol a blokknál nem e lyukas valahol mert ha az akkor kuka, nem lehet frankon kitömíteni, kerekek mennyire kotyognak, a blokk mennyire csörög zörög főleg ha pefogod a kipufogót a kezeddel akkor lehet hallani hogy áll a hajtókar...stb... nem azt mondom hogy tökéletes állapotban legyen minden de ha nagyon oda van és megveszed használod és nem költesz rá akkor kuka vagy megveszed nem hajtod csak finoman:) és felújítod úgy megéri, akkor az egy tuti gép lesz....
úgyanis nem adnak oda 120ért egy felújított yz-t mégha 90-es akkor sem:) szal tuti oda van a gép amúgy meg letudod ellenőrizni a felnikbe bele van ütve a gyártási éve persze ha nem cserélt van benne -
#1050 ledöbbentőek a TM motorok...
125ös és 48 LE!!!! omg mondom O.o
elírták vagy mi? :D
bár az ára is elég huzos...
-
csoola #1049 szted megére megvenni kicsit zuzni egy kb 1990-es, elöl-hátul tárcsafékes, felujitott YZ-t 120k-ért? emntem egy kört, jol megvan csinálva, egyedül kipufogodob kicsit fos meg a váltokarnál kell állitani aztán powa lenne...
csak nemtom h érdemes-e ilyen régi cross-t megvenni egyáltalán... de lehet megveszi unokaöcsém, ki is probálta volna csak pont elötte motorztam ki belöle az utolso csepp naftát:P ha megveszi majd irom at is ,meg mutatok képet h h muzsikál:P -
csoola #1048 amugy látom maradtál a hondánál, CBR-ből XR, sztem az XR jobb is;) ha meg városban használnád akkor meg tuti h jol jársz vele -
csoola #1047 én meg 2T endurot szeretnék, de nincs rá sok zs szal ne is várjatok vmi pár éves gépet:D 10 évers RX vagy vmi jobb állapotu DT is jo lesz, a lényeg h legyen rajta rendszám, mert mennék más városba is... de kell h birja a terepet, és ami nem jöhet szoba az a kinai meg iylen fosok, bár azok meg ugyis 4T-k ált., a hondát tisztelem mert elég jo gépeket csinál, bár ha 125 akkor inkább CRM, de izlések és pofonok ugye, meg azért a kettö kicsit sem ugyanaz... csak nekem nem jött be az XR-be h a 80-as DT-vel egészen addig ugyanugy mentem ameddig le nem szabályozott 80-nál... mentünk autok között kicsit XR-es "helyipézesgyerekkel" ,de azután felnyomta végig és 110-el láttam utoljára (elmondása szerint) -
#1046 én kecskeméten szeretnék vele furikázni, errefele nem tud vki jo terepet? (nem pályát) -
#1045 teljesen jól funkcionál terepen is... nem egy darabokba hulló motor, bár nem kemény terepre tervezték:D de nem is hiszem hogy oda szánnád:) inkább erdei túrákra, bár haver simán jött utánnam mindenhova:DD pedig én egy 600-as husával karistoltam:) és elég húzos terepre meneteltem, párszor beteszteltem én is elég dúrva terepen a mociját, szólt hogy vegyem figyelembe, ez nem husaberg és nem 600-as!! na én ezt figyelmen kívűl hagytam de még mindíg egyben van neki a motorja -
#1044 kösz a véleményed, megnézzük a robogót :D
terepen hogy üzemel? O.o -
#1043 jó kis nyomatékos gép szerintem ha nincs vele semmi gáz akkor nyogodtan vedd meg, nem fogod megbánni, hondák jó gépek.... az említett xr-t teszteltem huzamosabban és ahozképest, hogy 125-ös egy kétszer meglepődtem hogy milyen jó nyomaték van ebben a robogóban:DD(azért mondom ezt mert számomra ez robogó kategória:DD) de tényleg nagyon jó lendületes gép -
#1042 Sziasztok!! Én egy Suzuki rm125ös motort veszek 550K-ért.(2002) Sztetek jó gép?:P -
#1041 üdv!
50es sportrol áttérnék 125ös Endurora, szeretném kérni segítségeteket, hogy milyen tipust vegyek:)
Ez a gép nagyon megtetszett, jó felszerelést is adnak hozzá, 13e km, 2003as, 480e Ft
Honda XR125L -
freeeedy #1040 Sziasztok!!
Mondjatok légyszi olyan helyet veszrém megyébe ahol felnit lehet fűzetni,mert vettem egy új felnit és bele akarom rakni az agyat!!!
Köszönöm! -
csoola #1039 bejövös
-
#1038 enduro-sport.hu -
csoola #1037 ömmm, látom:D nekem a köv motorom is DT lesz még sztem, vagy vmi más 125-ös 2T:D -
#1036 hja... haver husabergeje:) nagyon pöpec gép... sáros kép nagykanizsán készült nagyon ott volt a srác:D úszott nyakig a sárban ez a motor kész életveszély:D
-
csoola #1035 hát te leéggé husaberg fan vagy sztem:D amugy kurva jok:D -
#1034 nah mivel ilyen kihalt lett itt minden ezért upp:D hoztam pár képet
-
csoola #1033 lassan tavaszodik! ma esös idö volt de mennem kellett és persze sikerült magam összesarazni:D -
csoola #1032 jo kis oldal -
#1031 www.enduro-sport.hu -
csoola #1030 az nem kérdöjel akart lenni, hanem vesszö, csak a SHIFTEN felejtettem a kezem:D -
csoola #1029 FÉLREGÉPELTEM? FÁRADT VOK ÉS HÜLYE XDXDXDXDXDXDXD progrip.com egyébként, mert progrip páncélokat néztem:), de igy inkább ird be manuálisan, mert ahogy látod, nem vok beszámitható:D -
#1028 ok kifejtem a vélemyényem:DDD
A kiszolgáló nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.progrigp.com helyen.
* Ellenőrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e
ww.valami.hu-t a
www.valami.hu helyett.
* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés. -
csoola #1027 hát most olvasgattam és elszomorított a tény, hogy szinte nincs a neten egy 125ös RENDSZÁMOS enduro sem, alig-alig egy kettö, KTM LC2-est meg már nem is találtam (kivéve egyet, de azt 3x:D, külön helyeken árulták, sztem eladogatták egymásnak:D), ez sztem azért kicsit gáz h midnennél oda van irva DT125/50... jo lenne, ha rendszámos gépem lehetne, igy viszont nemtom h ujra meg aztán semmiképp nincs pénzem, örülök ha még ép lesz a motorom, és vele együtt össze tok kaparni 250 ezret, talán sok-sok rásegitéssel 270-300-at, miközben egy uj gép (ami nem honda xr125, az nem kell, 4ütemü és nem valo terepre, mert azért hátmégiscsak 125-ös, és nem 400-as DRZ:D) kb 1,5 millát kóstál, reg adó nélkül, meg vizsgáztatás nélkül persze, plusz azt sem tudom, mit kell rá fizetni havonta/évente, meg még nem ártana a jogsi se rá... szal elszomorodtam, lehet h eladom a motorommal a gépem, aztán lesz pénzem még marad is vmennyi, abbol veszek egy gyenge gépet amivel tok forumozniXD (persze h csak hülyülteXD) -
csoola #1026 neked is köszi, persze hogy van beleszolásod, azért irtam le, hogy beleszoljatok!:D -
csoola #1025 ö igazábol adok 1 linket, aztán fejezd kia véleményed ezekröl (:D):progrip <- itt nézd meg a páncélokat, nem igazán vagyok benne jártas, bár most ugyis csak kicsit mászkálok országuton, hideg is van, nincs kedvem gyepálni a kis DT-t:D -
#1024 a páncél nem megéri.... hanem kötelező! már egy 125-ös el is akkorát lehet taknyólni hogy ott marad az ember:/ ja igen és érdemesebb kicsit többet adni érte ugyanis vannak ezek az olcsó fosok nah az nem ér semmit nah jó azért valami ér.... max darabokba hulik-.- nah de tényleg páncél bukó fontos nagyon legjobb ha van minden! de még így sem vagy bevédve...kb 1 éve halt meg ismerősöm ééééééés nem is nagy géppel 250-est hajtott és hát valahogy sikerűlt neki beleugratni egy fába nah ott kakukk is vólt(nyugodjék békébven:() pedig úgy vóltm, hogy aznap eggyüt megyünk ki zúzni aztán nekem közbe jött egy kis dolog szal nem mentem... jobb is lehet, hogy végig kellet volna néznem az egészet:/