Crossmotorok és Endurok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csõ motorosok.olvasgattam a témákat))Van aki aktivan endúrózik?Én sajna tavaly abbahagytam pénz szüke miatt.KTM exc 400-al szaggattam a gyepet..nekem nagyon bejött a vas..most már csak egy kava klr 600-assal megyegetek öregesen az országúton😊Amugy volt alkalmam többször kipróbálni a 2T vasakat..hááát..megkellett ülni rendesen..kapaszkodtam a szarvába..Nagy a külömbség a 4T és a 2T közt..A 2T olykor már kezelhetetlen volt..jah 250 ccm-es kategóriáról beszélek..persze a 125 ccm sem elhanyagolható😊)sõt..És a 2T fogyasztása tényleg annyi amennyi..szeret nyelegetni rendesen.CSOOLA üdv.Páncél nagyon megéri,már ha beleszólhatok.Eséseknél nagyon jó védelmet biztosít,védi a mellkast gerincet stb..De legjobb ha minden van rajtad,kesztyü,térd lábszár,könyök alkarvédõ..szal minden..😊 Ha negyot esik az ember akkor általában a talaj kerül ki gyõztesen 😊) ehh Tény és való,be kell vallani,az endúrózás veszélyes üzem..Nah de sose menne fel az adrenalinunk ha nem vóna 😊
én most páncélra vagy mp4 lejátszora gyüjtök, szted a páncél megéri? ugy értem elég sokat véd? mert nemtom h befektessek e😄 kesztyüt azt meg most a sporolt pénzemböl veszek😊

mila69en
hátõ így alakult jön a tél hideg van én meg fázom😄 bár mostanság elég jó idõ van.....
nah amúgy mint mondtam tavasszal újítani akarok szal addíg még teszek hozzá kest gyûjtögetek aztán.......😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en: hogyhogy eladtad a husaberget? elhiszem h hiányzik...😛

senkinek nincs enduroja, vagy igy elfelejtettétek ezta topikot? nagy kár, szerettem veletek beszélgetni...

már nem érdekes, nemsokára mek szerelöhöz, 1ébként lenne 1 kérdésem: nejki állhatok-e A1-nek, ha 15,5 éves vok? fontos lenne, a jövöben terveim kialakitásában😄/avagy jövöre ha ez lehetséges, akkor szeretnék rendszámos 125-öt😄/

Egy a lényeg, hogy ilyen kínai motorokat ne vegyél (privátba mondok márkát is ha kell amit nagyon kerülj el), én robogóból Aprilia SR-t javaslok meg Yama Aerox R-t, vagy Peugeot Streetfighter II

hát igen addig szoptam bele míg meg nem lett naormálisan csinálva, de azórta semmi baja nincsen,
Erre annyit tok mondani, h minden használtmotor lutri,én beszoptam mert olyan motort vettem aminek mindene ki volt, de mikor megcsinátam már kussolt mindenki
Szerintem jó az aprilia, olcsó hozzá az alkatrtész is akárki akármit mond nekem köv. motorom is az lesz az tuti.
Sokan azért mondják h nem bírja sokáig mert ugye az olasz motorok többsége rövid löketû mint az RX is és többet pörög mint a japán de nem sokkal bírnak kevesebbet és magas fordulaton több lóerõt adnak le.

csak azt akarom kérdezni, vki meg tudná-e mondani, tud-e vmi helyet ahol megtalálhatnám h mennyi villaolajat kell tölteni a villaswzárakba, aki nem tudjaXD annak mondom h 1992-es Yamaha DT80-am van! aki tud segitsen mert jo lenne ha már megtudnám szerelni(már csak ez kell)

hello sztem ezzel másik topicba menj...

meghalt a fórum???

hy all most sz.tnék venni 1 robogot csak még nincs hozzá (jogsim) és egyenlõrte nem is leszz!!de a lényeg az h nem tudnátok 1 tipust mondani ami jo és 1 80-ba +van akár használtan?

Jancker
Még mindig!
Yamaha DT 80 eladó, 150er FT (alkuképes) crossositva, de a lámpát és a hátsó lábtartót is adom hozzá!
Akit érdekel, MSN: [email protected]
Email: [email protected]
Képek!

Es gibt nur ein FC Bayern!

mila69en
LoL😄DDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

fifi
vátt???
<#nemtudom> a letiltásét?

hát ugye sok-sok zsozsó elment erre a mókára...mostmár házat vettünk, inkább arra menjen. törtük össze halomra magunkat néha, meghát ugye egyébként sem egy életbiztosítás ez /gyermekvállalás/

kb. ennyi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

a rendszer leállásod okára rájöttél már?
én még csak kezdõ vagyok! Motorban és csajban egyaránt!
fifi
én semmivel...
megnõsültem, le vagyok tiltva már... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

amúgy te milyen géppel szaggatsz?

fifi
"azt se motor se autó nem gyûri le gyorsulásra"

na mindegy. különben ha más néven is, de egyre gondolunk, akkor nekem volt olyan "õserõ" Jawám, az old school levegõs YZ-ket lenyelte keresztben. ja és zsír gyári alkatrészekkel való felújítás után is csörgött, viszont ment mint a b@rom... ;D

[/img]
az meggyorsulja de itt nálunk a faluba nincs olyan
Ez a cross MZ 250
fifi
most õszintén...

fifi
és véleményed szerint a 350-es Jáffárt nem gyorsulja meg a CR???

Yamaha TT600 a legnagyobb amin ültem, de lovagoltam már honda cr250-en is
fifi
aha
én mindent elhiszek mindenkinek...
mi volt a legkeményebb motor amin valaha ültél???

különben úgy gondolom jártas vagyok/relatív/ a témában, de mi a tököm az a kaliforniai Jawa? a legyezõhengeres krossz?

/nem 3x hanem 5x/
de van egy 350-es californiai jawam is azt se motor se autó nem gyûri le gyorsulásra
fifi
érdekes is lenne, ha a kis sz@r 50-est nem enné meg egy majd' 3X akkora motor...
anno volt 80-as TM-em,na az fele akkor mint a MuZ, de azt tuti nem nyomnád le 😄

Nekem csak egy cross MZ-m van de a haver yamaha dt 50-esét terepen megöli.
Hali! Egy Yamaha DT 50 SM-ot szeretnék venni és a véleményeteket szeretném kérni hogy szerintetek milyen a gép motorikusan megbízható és végsebességre? + Nem tudom hogy használtat (3 évnél fiatalabb) vagy újat vegyek-e mert a használt motoroktól félek egy kicsit nehogy megvegyek egy olyat ami jól néz ki 1 hónap mûlva meg vihetem a szerelõhöz. & ménnyi a bejáratási ideje egy ilyen motornak?
Jancker
Sziasztok!
Yamaha DT 80 eladó, 150er FT (alkuképes) crossositva, de a lámpát és a hátsó lábtartót is adom hozzá!
Akit érdekel, MSN: [email protected]
Email: [email protected]

Es gibt nur ein FC Bayern!

hát én nem akarok hülyeséget mondani, de szereléssel 60-80 ezer forintra tippelnék dugonál és gyürünél... egyébként nekem 80-as DT-m van, milyen idös lenne ez?

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Szeretnék venni egy Yamaha 125DT-t, de nem tudom mennyibe kerülnek hozzá az alkatrészek... Megéri megvenni, úgy értem nem túl drága hozzá az alkatrész? Azt mondták, nemsokára dugattyút és gyûrût kellene cserélni benne. Ez milyen árban van kb? Köszi a válaszokat! Üdv mindenkinek.

ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.

"2T maxon adja le a maxot....vágod ami kifér a csövön ha már nem tudom tovább húzni a gázt akkor az a max😄DD" <#nyes><#nyes><#vigyor>

Amúgy tisztában vagyok hogy a 4T nyomatékosabb .. én a 125 2T-k hez képest írtam (ahoz képes a 250, 500 2T)
mila69en
hát nyomatékban nem is😊 az biztos 2T-k nem nyomatékosak...... te kevered a 2T-t a 4T-kel de nagyon😊

mila69en
60 lovat hogyan lehet satun?😊 hát bokáig érõs sárban a legjobb😄DD

egy 250-es nincs 60 paci (egy két extrém esettõl eltekintve) az úgy kb 50-55 az Yz-k meg általában kevesebbek olyan 35-40 paci......meg miaz hogy nem kell szét põrgetni?😊 hát vazz pont azért van a 2T cross szakítani zúzni vele nem pedig túrázni endúrózni😊 olyan nincs hogy 10 alatt leadja a maxot..... 2T maxon adja le a maxot....vágod ami kifér a csövön ha már nem tudom tovább húzni a gázt akkor az a max😄DD

nah a haverjaid adnák a kezembe a motorjukat megmutatnám hogyan zabál meg 12 littyót😄DDDDDDD
nekem mikor még megvólt a 250CR-em 1 óra alatt simán után kellet tõltenem😊 mert csont száraz vólt a tank😄 pedig kb 7-8 literes a tankja

jó de 60lovat hogy lehet satun? <#vigyor4> meg amugy se kell szétpörgetni ha már 10 alatt leadja a maxot
fifi
akkor nem hajtják satun...

nekem csak 125ös enduróm van .. de vannak haverjaim akiknek 250-es CR meg YZ van és azt mondják 2 órás is kibír 1 tankal (pályán)
fifi
kezeltél te már ilyen motort?

Jójó persze, de nyomatékben és pörgésben sem olyan nagy már egy 250+ CR mert már a 250-es is vagy 8knál leadja a max erõt és nyomatékot (az 500-as meg vmivel alatta gondolom) ... jóhogy egy 4T kevesebbet pörög és eszik de ha csak alapvetõen azt nézzünk hogy ugyannannnyi erõhöz nem kell sokkal több benya 1 2T-nek mint a 4T-knek (mert csak 10-15%-al rosszabb a hatásfoka)

Szval biztos sokat eszik de ha nem lyukas a tank biztos nem több mint 10liter/óra <#buck>
mila69en
ja és zabál és pörög😊
hát nem somsonok😄<#idiota>

fifi
és?
pörög>zabál

mila69en
nem sok! 2T pörög és zabál mint állat😊

ezt nem értem mi dúrva mihez?😊 nem lehet össze hasonlítani 2T-t a 4T-vel teljesen más, eggyik pörög másik nyomatékos...... CR500 nem tom pontosan, kb 70 paci enyém papiron 65 szerintem 60 de itt nem is a loerõ számit hanem a nyomaték) és az hatalmas van benne... szal pillanatok alatt földhöz vágja az embert ha bátorkodik😉

Amúgy meg ha 600-as Husaberged enduród van még ahoz képes is durva a CR500 , mert még annál is vagy 15lóval erõsebb .. vagy nem?? <#integet2>
Nem sok ez a fogyasztások amit írtatok?? .. na ne már hogy 1 órát nem tudtatok menni 1 tankal >>> mert ez következik ebbõl <#confused>
vettem egy 125 ös girela arizona endurot de félig meddig át van alakitva cross motorrá tudna nekem mondani valaki vmit errõl a gép rõl mert ezt szerintem ez volt az 1 és az utolsó ien motor , de azért van bene erõ

ok, nemtom, de azért terepre nem mennék XR-el én se... és igen álmomra, az LC4-re gondoltam😛

mila69en
640 KTM akkor gondolom az LC4-re gondólsz.... nem rosz gépek azok csak dög nehezek..... nehéz terepre meg nem is igen való.... sok aza 140-160kg.... 90-110kg a normális elfogadható.... a honda rx 125 nem olyan rosz az.. mentem vele és van benne nyomaték rendesen de az is inkább útra való mintsem egy komoly terepre.....

"elmondása szerint télleg nem annyira erösek"---> ezt meg nem értem, hogy érted ,hogy nem erõsek?😄DD hát inkább pont hogy a 4T-k ben van a bika nyomatékos gépek... egy az egyben le is adják azt