Crossmotorok és Endurok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah amúgy mint mondtam tavasszal újítani akarok szal addíg még teszek hozzá kest gyûjtögetek aztán.......😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Erre annyit tok mondani, h minden használtmotor lutri,én beszoptam mert olyan motort vettem aminek mindene ki volt, de mikor megcsinátam már kussolt mindenki
Szerintem jó az aprilia, olcsó hozzá az alkatrtész is akárki akármit mond nekem köv. motorom is az lesz az tuti.
Sokan azért mondják h nem bírja sokáig mert ugye az olasz motorok többsége rövid löketû mint az RX is és többet pörög mint a japán de nem sokkal bírnak kevesebbet és magas fordulaton több lóerõt adnak le.
Yamaha DT 80 eladó, 150er FT (alkuképes) crossositva, de a lámpát és a hátsó lábtartót is adom hozzá!
Akit érdekel, MSN: [email protected]
Email: [email protected]
Képek!
Es gibt nur ein FC Bayern!
<#nemtudom>#nemtudom> a letiltásét?
hát ugye sok-sok zsozsó elment erre a mókára...mostmár házat vettünk, inkább arra menjen. törtük össze halomra magunkat néha, meghát ugye egyébként sem egy életbiztosítás ez /gyermekvállalás/
kb. ennyi
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
megnõsültem, le vagyok tiltva már... 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
na mindegy. különben ha más néven is, de egyre gondolunk, akkor nekem volt olyan "õserõ" Jawám, az old school levegõs YZ-ket lenyelte keresztben. ja és zsír gyári alkatrészekkel való felújítás után is csörgött, viszont ment mint a b@rom... ;D
én mindent elhiszek mindenkinek...
mi volt a legkeményebb motor amin valaha ültél???
különben úgy gondolom jártas vagyok/relatív/ a témában, de mi a tököm az a kaliforniai Jawa? a legyezõhengeres krossz?
de van egy 350-es californiai jawam is azt se motor se autó nem gyûri le gyorsulásra
anno volt 80-as TM-em,na az fele akkor mint a MuZ, de azt tuti nem nyomnád le 😄
Yamaha DT 80 eladó, 150er FT (alkuképes) crossositva, de a lámpát és a hátsó lábtartót is adom hozzá!
Akit érdekel, MSN: [email protected]
Email: [email protected]
Es gibt nur ein FC Bayern!
Lenne egy kérdésem. Szeretnék venni egy Yamaha 125DT-t, de nem tudom mennyibe kerülnek hozzá az alkatrészek... Megéri megvenni, úgy értem nem túl drága hozzá az alkatrész? Azt mondták, nemsokára dugattyút és gyûrût kellene cserélni benne. Ez milyen árban van kb? Köszi a válaszokat! Üdv mindenkinek.
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
Amúgy tisztában vagyok hogy a 4T nyomatékosabb .. én a 125 2T-k hez képest írtam (ahoz képes a 250, 500 2T)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
egy 250-es nincs 60 paci (egy két extrém esettõl eltekintve) az úgy kb 50-55 az Yz-k meg általában kevesebbek olyan 35-40 paci......meg miaz hogy nem kell szét põrgetni?😊 hát vazz pont azért van a 2T cross szakítani zúzni vele nem pedig túrázni endúrózni😊 olyan nincs hogy 10 alatt leadja a maxot..... 2T maxon adja le a maxot....vágod ami kifér a csövön ha már nem tudom tovább húzni a gázt akkor az a max😄DD
nah a haverjaid adnák a kezembe a motorjukat megmutatnám hogyan zabál meg 12 littyót😄DDDDDDD
nekem mikor még megvólt a 250CR-em 1 óra alatt simán után kellet tõltenem😊 mert csont száraz vólt a tank😄 pedig kb 7-8 literes a tankja
Szval biztos sokat eszik de ha nem lyukas a tank biztos nem több mint 10liter/óra <#buck>#buck>
hát nem somsonok😄<#idiota>#idiota>
pörög>zabál
ezt nem értem mi dúrva mihez?😊 nem lehet össze hasonlítani 2T-t a 4T-vel teljesen más, eggyik pörög másik nyomatékos...... CR500 nem tom pontosan, kb 70 paci enyém papiron 65 szerintem 60 de itt nem is a loerõ számit hanem a nyomaték) és az hatalmas van benne... szal pillanatok alatt földhöz vágja az embert ha bátorkodik😉
"elmondása szerint télleg nem annyira erösek"---> ezt meg nem értem, hogy érted ,hogy nem erõsek?😄DD hát inkább pont hogy a 4T-k ben van a bika nyomatékos gépek... egy az egyben le is adják azt