Crossmotorok és Endurok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DRZ400-a van itt valakinek?
Tudna valaki abban segíteni, hogy egy Cagiva Elephant 125 ccm -hez hol találok szerelési útmutatót?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A VÁLASZT ELÖRE IS THX!!
CSÁÁÁ
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
hanem 550.000,-HUF 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
nem versenyzésre használt,a vas 1999es évjárat,rendszeresen karbantartott,minden használat után mosás,láncspray,légszûrõ tisztítás,váltó olaj csere amikor kell.Új dugó csapszeg gyûrü,tömítés garnítúra,hátsó himba felújítva,elsõ teló felújítva,új bovdenek,új komplett kuplung szerkezet+tárcsa,új gumi,ajándék légszûrõ,új lánckerék,új RENTHAL alu kormány,minden kicserélt alkatrész gyárira cserélve.a felújítás óta 3 üzemórát futott,irányára 590,000,-HUF
érdeklõdni: vnb6t kukac frimél pont hu

klr az egy szutyok gép szvsz
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nemrég vettem egy Rieju RRX50-et(minarelli blokk).
Olyan érdekelne,hogy hol van lefolytva?
Sokféle verziot olvastam már,szerintem az elektronika(ezért nem tud 6000-nél többet pörögni)van leszabályozva.
Ha valaki tudja írja meg,elõre is köszönöm.
úgyanis nem adnak oda 120ért egy felújított yz-t mégha 90-es akkor sem😊 szal tuti oda van a gép amúgy meg letudod ellenõrizni a felnikbe bele van ütve a gyártási éve persze ha nem cserélt van benne
125ös és 48 LE!!!! omg mondom O.o
elírták vagy mi? 😄
bár az ára is elég huzos...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
csak nemtom h érdemes-e ilyen régi cross-t megvenni egyáltalán... de lehet megveszi unokaöcsém, ki is probálta volna csak pont elötte motorztam ki belöle az utolso csepp naftát😛 ha megveszi majd irom at is ,meg mutatok képet h h muzsikál😛
terepen hogy üzemel? O.o
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
50es sportrol áttérnék 125ös Endurora, szeretném kérni segítségeteket, hogy milyen tipust vegyek😊
Ez a gép nagyon megtetszett, jó felszerelést is adnak hozzá, 13e km, 2003as, 480e Ft
Honda XR125L
Mondjatok légyszi olyan helyet veszrém megyébe ahol felnit lehet fûzetni,mert vettem egy új felnit és bele akarom rakni az agyat!!!
Köszönöm!

A kiszolgáló nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.progrigp.com helyen.
* Ellenõrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e
ww.valami.hu-t a
www.valami.hu helyett.
* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenõrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tûzfal vagy proxy védi, ellenõrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.