Crossmotorok és Endurok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van DR-Z club lépj fel oda!
azt hallottam h a hondák jok, nekem a WR tetszik, az sem lehet rossz, a KTM a kedvenc márkám, bár az meg tul szervizigényes, és ezek közül ahhoz a legdrágább MINDEN😄 de ha tehetném én KTM-et vennék, DRZ az olcso és jo, meg erös, bár én ezek körül egyedül DRZ-n ültem, hát kenni nem mertem neki az igaz😄 kövér gáztol lehet hátravágott volna...

GyuriX2572
Szerintetek melyik jobb CRF450 vagy WR450? KTM-ek mennyire megbízhatóak?
DRZ400-a van itt valakinek?

mivel látom elég ujat akarsz sztem tökmind1, tudásukban ezek sztem egyformák..

kirol
Sziasztok!

Tudna valaki abban segíteni, hogy egy Cagiva Elephant 125 ccm -hez hol találok szerelési útmutatót?

mila69en
hát eggyértelmüen azt veszed meg, ami neked szimpatikus😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mrbaba
CSÁÁÁÁÁ! Szerintetek meiket vagyem meg??? Aprilia SX50, Yamaha DT R 06 vag Suzuki RMX??? NEKEM AZ APRILIA A SZIMPATIKUS?? SZERINTETEK MEIK A LEGJOBB??

A VÁLASZT ELÖRE IS THX!!
CSÁÁÁ

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

a kicserélt régi alkatrészek megvannak
kár h se pénzem nincs, se nem tudnám mire használni, midnenképpen oylan enduro kell ami 125-ös és rendszámos😄 de amugy ha mondjuk lenne a családba, vagy kurva sok pénzünk lenne meg szállitoeszköz hozzá akkor tuti megvenném😄

annyiban nem igaz,hogy az ára nem 590.000,-
hanem 550.000,-HUF 😊
én remélem, nem akarok neki rosszat😄 lehet h én fogtam ki vmi köcsög modit😄

ColdFire
nem hinném hogy kap vmit...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

én nem fogok szolni modinak, de lehet h ezért büntetést kapsz, én mikor elado DT-t kerestem azért kaptam:S amugy szépnek tünik, meg ha igaz amit irtál az ár is reális (nem kérdöjelezlek meg😄)

eladnám honda cr 250-em
nem versenyzésre használt,a vas 1999es évjárat,rendszeresen karbantartott,minden használat után mosás,láncspray,légszûrõ tisztítás,váltó olaj csere amikor kell.Új dugó csapszeg gyûrü,tömítés garnítúra,hátsó himba felújítva,elsõ teló felújítva,új bovdenek,új komplett kuplung szerkezet+tárcsa,új gumi,ajándék légszûrõ,új lánckerék,új RENTHAL alu kormány,minden kicserélt alkatrész gyárira cserélve.a felújítás óta 3 üzemórát futott,irányára 590,000,-HUF
érdeklõdni: vnb6t kukac frimél pont hu
mondjuk a hsuaberg után a klr télleg szar lehet😛

jo volt a klr csak annak is millio baja volt már, szomszéd csinálta neki az elektronikát stb.. hát azt mondta unokatesom mikor másnap visszamentek azt mondta neki a gyerek h nem régen volt felujitva.. de mondom, nem kell egy full polir gépre gondolni, egy talán olyanra, amivel kimész a homokbányába vagy a krosszpályára aztán zuzol kicsit, kb ilyenre jo ez😉

mila69en
"(fötengely,hajtokar,dugo,gyürü...) "akkor kb most költött rá 120-at😊 akkor ingyen adja a motor?😄 ha tényleg most újítota akkor 2 kilóért simán eltudná adni😊 kb annyiba mennek 90-es yz-k 200-230 ezres árakon

klr az egy szutyok gép szvsz

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

sajna ehhez nem értek, de király h éledezik aforum😄! aki tudja a megoldást szoljon! amugy gondolom ujabb, abban lehet h elektronikus, nekem a DT-be a rezot kellene szétvágni h kiszedjem

Sziasztok.
Nemrég vettem egy Rieju RRX50-et(minarelli blokk).
Olyan érdekelne,hogy hol van lefolytva?
Sokféle verziot olvastam már,szerintem az elektronika(ezért nem tud 6000-nél többet pörögni)van leszabályozva.
Ha valaki tudja írja meg,elõre is köszönöm.
amugy én valszeg leteszek rola, majd unokaöcsi, annak ugysincs semmire jogsija, meg krosszgépet akar😄 mondtam neki h engem nem érdekel h miylet vesz, csak mehessek vele majd😄 én endurozni szeretnék jobban😊

hát ismerösé, megbizok benne, a blokk fel van ujitva (fötengely,hajtokar,dugo,gyürü...) meg téleg megbizhato korrekt gyerek, megengedte h jogsi nélkül menjek a 600-as kawával😄 (KLR) mondjuk odavan egy kicsit a gép sztem azért, dehát krosszgép... szal az iylenket nem nézegetni veszik nah😄 amugy ami szar h icskázott a válto, mert laza votl egy csavar, az utána jo lett, meg a kipufogodob kicsit lehasznált, meg a hangja olyan h 20 km-re hallod 😄

a tm küldönm márkás dolgokbol rakja össze a gépeit, ami a benen találhato cuccokhoz képest nem drága sztem... amugy hidd el h annyi😉 a tiz éves RM-je havernak 44 lo😄

mila69en
mekkora 125 vagy 250? nekem is volt régen yz-m is 250-es imádtam😄 4-be egykerék😄 úgy ment mit egy vadászgép<#buck> 92-s volt a enyim... amúgy nem tom attól függ mennyi idõre akarod venni😄 mert ugye megveszed 120 lehet hogy aztán hajtod egy-két hétig azt kapút... akkor nem éri meg😊 gondolom dugó gyûrü oda van már benne hajtókar fene tudja lehet kuplongos is kapásból rákölthetnél annyit hogy hozzácsapod még azt a 120-at aztán lenne egy normális gép az árábol.... mert ha meg nem költesz rá és mondjuk beáll a hajtókar akkor dobhatod az egészet a kukába legalább is a blokkot biztosan kuplung sem olcsó dolog, dugó sem, lehet oda van már a henger fej is szóval nem tudom ha látnám akkor tudnám😊 azért egy két dolgot nézzél meg rajta (jó tudom nem egy nagy összeg 120e ennyiért nem is lehet jó állapotban lévõ gépet venni) de minden esetre 120e az 120e😊 indúl pöccre a motor vagy nagyon sokáig kell rúgdosni? ha sokáig és van normális szép szikra, akkor kompresszió nuku dugo gyürü oda van, az olajat enged le és nézd meg mennyi fém alkatrész/reszelék jön ki az olajjal😄D így látod hogy egyeben van e a blokja vagy zabálja bent az alkatrészeket, olaj szivárgás van e valahol a blokknál nem e lyukas valahol mert ha az akkor kuka, nem lehet frankon kitömíteni, kerekek mennyire kotyognak, a blokk mennyire csörög zörög fõleg ha pefogod a kipufogót a kezeddel akkor lehet hallani hogy áll a hajtókar...stb... nem azt mondom hogy tökéletes állapotban legyen minden de ha nagyon oda van és megveszed használod és nem költesz rá akkor kuka vagy megveszed nem hajtod csak finoman😊 és felújítod úgy megéri, akkor az egy tuti gép lesz....
úgyanis nem adnak oda 120ért egy felújított yz-t mégha 90-es akkor sem😊 szal tuti oda van a gép amúgy meg letudod ellenõrizni a felnikbe bele van ütve a gyártási éve persze ha nem cserélt van benne

ColdFire
ledöbbentõek a TM motorok...
125ös és 48 LE!!!! omg mondom O.o
elírták vagy mi? 😄
bár az ára is elég huzos...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

szted megére megvenni kicsit zuzni egy kb 1990-es, elöl-hátul tárcsafékes, felujitott YZ-t 120k-ért? emntem egy kört, jol megvan csinálva, egyedül kipufogodob kicsit fos meg a váltokarnál kell állitani aztán powa lenne...
csak nemtom h érdemes-e ilyen régi cross-t megvenni egyáltalán... de lehet megveszi unokaöcsém, ki is probálta volna csak pont elötte motorztam ki belöle az utolso csepp naftát😛 ha megveszi majd irom at is ,meg mutatok képet h h muzsikál😛

amugy látom maradtál a hondánál, CBR-bõl XR, sztem az XR jobb is😉 ha meg városban használnád akkor meg tuti h jol jársz vele

én meg 2T endurot szeretnék, de nincs rá sok zs szal ne is várjatok vmi pár éves gépet😄 10 évers RX vagy vmi jobb állapotu DT is jo lesz, a lényeg h legyen rajta rendszám, mert mennék más városba is... de kell h birja a terepet, és ami nem jöhet szoba az a kinai meg iylen fosok, bár azok meg ugyis 4T-k ált., a hondát tisztelem mert elég jo gépeket csinál, bár ha 125 akkor inkább CRM, de izlések és pofonok ugye, meg azért a kettö kicsit sem ugyanaz... csak nekem nem jött be az XR-be h a 80-as DT-vel egészen addig ugyanugy mentem ameddig le nem szabályozott 80-nál... mentünk autok között kicsit XR-es "helyipézesgyerekkel" ,de azután felnyomta végig és 110-el láttam utoljára (elmondása szerint)

ColdFire
én kecskeméten szeretnék vele furikázni, errefele nem tud vki jo terepet? (nem pályát)

mila69en
teljesen jól funkcionál terepen is... nem egy darabokba hulló motor, bár nem kemény terepre tervezték😄 de nem is hiszem hogy oda szánnád😊 inkább erdei túrákra, bár haver simán jött utánnam mindenhova😄D pedig én egy 600-as husával karistoltam😊 és elég húzos terepre meneteltem, párszor beteszteltem én is elég dúrva terepen a mociját, szólt hogy vegyem figyelembe, ez nem husaberg és nem 600-as!! na én ezt figyelmen kívûl hagytam<#hehe> de még mindíg egyben van neki a motorja<#nyes>

ColdFire
kösz a véleményed, megnézzük a robogót 😄
terepen hogy üzemel? O.o

mila69en
jó kis nyomatékos gép szerintem ha nincs vele semmi gáz akkor nyogodtan vedd meg, nem fogod megbánni, hondák jó gépek.... az említett xr-t teszteltem huzamosabban és ahozképest, hogy 125-ös egy kétszer meglepõdtem hogy milyen jó nyomaték van ebben a robogóban😄D(azért mondom ezt mert számomra ez robogó kategória😄D) de tényleg nagyon jó lendületes gép

mrbaba
Sziasztok!! Én egy Suzuki rm125ös motort veszek 550K-ért.(2002) Sztetek jó gép?😛

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

ColdFire
üdv!

50es sportrol áttérnék 125ös Endurora, szeretném kérni segítségeteket, hogy milyen tipust vegyek😊

Ez a gép nagyon megtetszett, jó felszerelést is adnak hozzá, 13e km, 2003as, 480e Ft

Honda XR125L

Sziasztok!!
Mondjatok légyszi olyan helyet veszrém megyébe ahol felnit lehet fûzetni,mert vettem egy új felnit és bele akarom rakni az agyat!!!

Köszönöm!
bejövös

H0ri
ömmm, látom😄 nekem a köv motorom is DT lesz még sztem, vagy vmi más 125-ös 2T😄

mila69en
hja... haver husabergeje😊 nagyon pöpec gép... sáros kép nagykanizsán készült nagyon ott volt a srác😄 úszott nyakig a sárban<#buck> ez a motor kész életveszély😄

hát te leéggé husaberg fan vagy sztem😄 amugy kurva jok😄

mila69en
nah mivel ilyen kihalt lett itt minden ezért upp😄 hoztam pár képet

lassan tavaszodik! ma esös idö volt de mennem kellett és persze sikerült magam összesarazni😄

jo kis oldal<#eljen>

H0ri
az nem kérdöjel akart lenni, hanem vesszö, csak a SHIFTEN felejtettem a kezem😄

FÉLREGÉPELTEM? FÁRADT VOK ÉS HÜLYE XDXDXDXDXDXDXD progrip.com egyébként, mert progrip páncélokat néztem😊, de igy inkább ird be manuálisan, mert ahogy látod, nem vok beszámitható😄

mila69en
ok kifejtem a vélemyényem😄DD

A kiszolgáló nem található

A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.progrigp.com helyen.
* Ellenõrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e
ww.valami.hu-t a
www.valami.hu helyett.

* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenõrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.

* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tûzfal vagy proxy védi, ellenõrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.

hát most olvasgattam és elszomorított a tény, hogy szinte nincs a neten egy 125ös RENDSZÁMOS enduro sem, alig-alig egy kettö, KTM LC2-est meg már nem is találtam (kivéve egyet, de azt 3x😄, külön helyeken árulták, sztem eladogatták egymásnak😄), ez sztem azért kicsit gáz h midnennél oda van irva DT125/50... jo lenne, ha rendszámos gépem lehetne, igy viszont nemtom h ujra meg aztán semmiképp nincs pénzem, örülök ha még ép lesz a motorom, és vele együtt össze tok kaparni 250 ezret, talán sok-sok rásegitéssel 270-300-at, miközben egy uj gép (ami nem honda xr125, az nem kell, 4ütemü és nem valo terepre, mert azért hátmégiscsak 125-ös, és nem 400-as DRZ😄) kb 1,5 millát kóstál, reg adó nélkül, meg vizsgáztatás nélkül persze, plusz azt sem tudom, mit kell rá fizetni havonta/évente, meg még nem ártana a jogsi se rá... szal elszomorodtam, lehet h eladom a motorommal a gépem, aztán lesz pénzem még marad is vmennyi, abbol veszek egy gyenge gépet amivel tok forumozniXD (persze h csak hülyülteXD)

neked is köszi, persze hogy van beleszolásod, azért irtam le, hogy beleszoljatok!😄

ö igazábol adok 1 linket, aztán fejezd kia véleményed ezekröl (😄):progrip <- itt nézd meg a páncélokat, nem igazán vagyok benne jártas, bár most ugyis csak kicsit mászkálok országuton, hideg is van, nincs kedvem gyepálni a kis DT-t😄

mila69en
a páncél nem megéri.... hanem kötelezõ! már egy 125-ös el is akkorát lehet taknyólni hogy ott marad az ember:/ ja igen és érdemesebb kicsit többet adni érte ugyanis vannak ezek az olcsó fosok nah az nem ér semmit nah jó azért valami ér.... max darabokba hulik-.- nah de tényleg páncél bukó fontos nagyon legjobb ha van minden! de még így sem vagy bevédve...kb 1 éve halt meg ismerõsöm ééééééés nem is nagy géppel 250-est hajtott és hát valahogy sikerûlt neki beleugratni egy fába nah ott kakukk is vólt(nyugodjék békébven😞) pedig úgy vóltm, hogy aznap eggyüt megyünk ki zúzni aztán nekem közbe jött egy kis dolog szal nem mentem... jobb is lehet, hogy végig kellet volna néznem az egészet:/