Crossmotorok és Endurok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már megy 10-20 méter hosszan,néha muszály belefékezni,hogy rögzüljön a mozdulat.
Minimum 3 hónap kemény gyakorlás,aztán már kezd látványossá válni.
Én tudok körözni is,ahhoz 4 év kellett!
/térdvédõ+minimum bakancs+jo bukó nélkül neki se állj/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Iden csinaltam a jogositvanyomat 125cm3-ig, van egy 5 eves Yamaha DT 125 R-m, nagyon meg vagyok elegedve a motorral. Egy kis segitseget kernek, meg szeretnek tanulni egykerekezni, vagy egyeb latvanyos dolgot csinalni enduroval (mar ha lehet). Tudom, elmeletben ezt nem lehet tanitani, de megis irjatok tippeket, vagy hogy ki hogyan tanulta meg. Elore is koszonm a valaszokat!
hoy ehh
Az enyém 240-es kétütemû volt,az saját fejlesztés.
Bármi jó lehet ha szép állapotú,és minden szar ha le van gyalázva.A legtöbb talán a dt 125-bõl van,az frankó gép.
De én egy négyütemût vennék, fõleg hondát vagy yamahát,esetleg suzukit.
Nem rosszak,de azért a japánok váltója-kuplungja stb. finomabb,és azokkal kevesebb is a gond.
Egyébként ugyanaz a cég,amelyik a híres beta szerszámokat gyártja.
motort akarok venni és láttam olyat hogy betamotor és errõl szeretnék érdeklõdni hogy milyen motorok ezek?
jók?megbízhatóak?mert én még nem naon hallottam róla...kinézete jó de hogy miylen motor azt nem tudom..válaszotokat elõre is köszi..hali
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Most vettünk egy 50 cm3-es Gilera R1 endúrót! Azt szeretném kérdezni, hogy miket kell átnézni a motoron? Mit kell szervizelni rajta? A váltómû olajat le kell cserélni az tudom, de azt nem tudom hogy milyet rakjak bele, mert nem mindegy, mert olvastam hogy a rossz olajtól összeragadhat, vagy csúszhat a kuplung! Víhûtéses, 6 sebességes a motor! Légyszíves írjatok le mindent, mert ezelõtt egy egyszerû simsonom volt, nemhogy hidraulikus fékû vízhûtéses motorom! Elõre is köszönöm!
keresek 125ös endurot, szorakozni, 200.000Ft-ért, valaki tud vmi jót? (típus)
inkább megbízhatóság, mint teljesítmény 😊
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
2008.augusztus 9.
Helyszín: Alap(Dél Fejér megye,Sárbogárd alatt), krosszpálya
Programok:
8:00-11:00 Szabadedzés az endurópályán
11:00-15:00 : Versenyek
Kategóriák: I. 50ccm
II.125ccm- 250ccm
III.250ccm-650ccm
A versenyeken a nevezés díjtalan, bárki, bármilyen motorkerékpárral indulhat!!!
18 év alatti induló esetén, szülõi beleegyezés szükséges!
15:30 Motoros Felvonulás
16:00-18:00 Junior Team nyilvános edzés és Mad Scooter Team bemutatója
18:30 Vetélkedõk : Sörpörgõ, Motorblokk hajító verseny
19:00 Vacsora
20:00 Caelestis koncert
22:00 Suprema koncert
Nemrég vettem egy Szuzuki RMX 50-es enduró!!
Videokón láttam hogy 90-100-at megy de az enyém csak 70-et!!
Nincs vkinek vmi ötlete, hogy mivel tunningoljam???
Válaszotokat elõre is köszönöm!!
kelle egy kis segitség keresek cross motort nem baj ha rosz álapotban van
az a lényeg hogy menyen,125ccm es legyen a motor és az ára 100.000ft alat legyen,akinek van elado motor az szoljon léci
a segitséget is eröreis köszönöm😄
email:[email protected]
ha igen erre az email címre:[email protected]
elõre is köszi!
😊
kele egy kis segitség keresek cross motort nem baj ha rosz álapotban van
az a lényeg hogy menyen,125ccm es legyen a motor és az ára 100.000ft alat legyen,akinek van elado motor az szoljon léci
a segitséget is eröreis köszönöm
email:[email protected]
Az hogy magas fordulaton jól megy,nem jelent semmit,mert a kétütemû eljár még 3-as kompival is,csak az alapjárat ingatag a gyenge szívás miatt!
/Az ilyet meg tekergetheti bárki napestig ugye./
Én ezzel indítanék!
Ha 6 bar felett van,és nem indul,na akkor érdemes megnézni a beállításokat a karbón.
Nem akarok ünneprontó lenni,de ez még senkinek sem sikerült.Mármint lehet küzdeni vele,de hogy 2-3 óránál többet nem fog bírni az biztos.
Még összetör valamit aztán kuka!
Én vennék másik tengelyt,szerintem van bontott is.
pl :1
pl:2
A váltót ritkán modosítják,lehet hogy régebbi blokké is jó bele.
eltört a váltótengelyem (debri senda sm r 50) a kardán gyûrûnél. begyököltük majd CO-val megheggesztettük. A gáz az hogy a heggesztés után eltünt a kardán gy.-nak a helye és most nem tudjuk hova esztergáltassunk barázdát neki 😞 tud nekem valaki segíteni ebben? már vagy egy hete ezen forgok, próbáltam neten képet keresni róla de semmi nincs 😞 légyszives valaki segítsen!
Ilyenkor már csak az utólagos hüvelyezés segít,minimum 35000 forint.
99% hogy NIKASIL-os a henger,fúrni nem lehet dugó+gyûrûcsere maximum.
Az olajat sem égeti el rendesen,ha már harmatos a henger,ezért folyhat a kipuf-ból.Vagy rövidtávon használod,alacsony fordulaton.
Én kipróbáltam sok olajat,az IPON füstöl szerintem a legkevésbé,az igaz viszont hogy rohadt drága.
hát ha nagyon tetszik akkor vedd meg, bár ha még nem próbáltál 4T-ket akkor nézd meg öket azért😊
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
Aki csak 'kocázik' az jobban jár egy négyütemûvel,mert sokkal olcsóbb vele motorozni hosszútávon.