Crossmotorok és Endurok

Oldal 1 / 25Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banano
Üdv,
milyen endurot tudnátok ajánlani 200k-ig?
Nézegettem a Yamaha DT-ket,mennyire megbízhatóak ezek a gépek,érdemes még ilyet venni,vagy nézzek valami újabbat?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

norbi0325
Aha irtam privit!

Sepiaról is megnyalhatod az aszfaltot !! :-))

szia Norbi
megvan még a Maico?
Engem érdekelne.
üdv
BMW6000gmail
Vagy lehet nagyobb ccm is de 25 kw-nál ne legyen több.
Kösz
Kawasaki klr 250 milyen motor? Vélemények.
Mondjatok még hasonló 250-es 4ütemü endurókat.
Kösz.
Hát az kurv@ drága én a motort szeretném enyiért venni. Akkor csak rendszámosat keresek. Kösz a választ.
pszihopata
100-200 ezerig,de eredeti külföldi forgalmi minimum kell,néhány országból meg az eredeti forgalomból kivonási papír is

minnél fiatalabb annál drágább

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Menyibe kerülne egy egy papirok nélküli 125 vagy 250-es motor levizsgáztatása?
killecske
Én a kétütemü Hondámhoz Husqvarna kétütemü motorolajat használtam és teljesen jó volt.

Hello! Kétütemü 50-es enduróba melyik a legjobb motorolaj?
killecske
http://kepesmotor.hu/yamaha-enduro_krossz/p259514&mp=150000&nc=50&mc=125
http://kepesmotor.hu/yamaha-enduro_krossz/p259491&mp=150000&nc=50&mc=125

Yamaha Dt - megbízható csak jókat mondtak róla.

http://kepesmotor.hu/honda-enduro_krossz/p259032&mp=150000&nc=50&mc=125
http://kepesmotor.hu/honda-enduro_krossz/p261897&mp=150000&nc=50&mc=125
http://kepesmotor.hu/honda-enduro_krossz/p233659&mp=150000&nc=50&mc=125

Honda MTX körülbelül a DT-vel van 1 szinten.

Yamaha DT Honda MTX ezekbõl van 50 ill. 80 ccm-es is.

http://kepesmotor.hu/aprilia-enduro_krossz/p251572&mp=150000&nc=50&mc=125
http://kepesmotor.hu/aprilia-enduro_krossz/p247960&mp=150000&nc=50&mc=125

Aprillia RX vagy Tuareg is jó DE csak a 6 sebességes ROTAX blokkal szereltett érdemes venni.

Jók még a Kawasakik KDX , Suzuki TSR ,RMX, DR .

devid1414
Hát max 150e.ft és ha 125-öshoz nem kell papir+ rendszám nélkül kéne!

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

killecske
Sajnos nem ismerem ezt a motort de eltudom képzelni milyen lehet! 😄

killecske
Ha mondasz árat ás azt hogy a 125-ös papíros legyen-e akkor tudok segíteni.

devid1414
Helloaztok most olvasom elõször ezt a topicot és azt szeretnék kérdezni h milyen motorrt lene érdemes veni egy robogo után??(Cross&endurora gondoltam)Márka érdekelne 50-ccm-töl 125ccm-ig ha nem gond képet is raknátok mellé😄elöre is köszi

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

norbi0325
na ja .tisztában vagyok vele hogy sokat ér ha fel van újítva csak maga a felújítási költségek is sokkal nagyobbak így ,hogy minden új cucc a határon túl van !amúgy majd 70-ló 4 sebességfokozatba tudod mit mûvel ??

killecske
Helló

http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/cross/hirdetes-14097316/
Ha igaz amit ír, hogy egy felújított sokat ér akkor Én belevágnék az biztos. De ha csak motorozni akarsz és nem veszõdni a felújítással akkor vegyél egy másik motort jön a tél eléggé lent vannak az árak PL Yamaha XT 600 200e ft ami elég jó.
Amúgy így kellene kinéznie: http://www.bikepics.com/pictures/755442/

norbi0325
Van egy lepukkadt maico mc 490-esem brutál a gép ha betolom de el van törve a telója meg hiányzik egy két mûanyagja,de nem tom mit csináljak vele ..veszõdjek -e a felújítással....félek hogy ha szétbombáznám sokat kéne rákölteni ..úgy kéne kintrõl behozni hozzá cuccokat mer itt magyarországon nem is találok hozzá.. vagy "dobjam ki" haggyam elrohadni ?? nemtom ...majd dobok képeket ha jó lesz a képfeltöltõ oldalam 😊

Kijukadt a dugatyúm <#szomoru1><#rinya><#szomoru1>
Pont most hogy van egy kis jóidö ,de hát ez van
Hello! Hogy tudnám kicsit halkabbá tenni 50-es endurómat, nem értek hozzá de a kipufógóba nem kell valami hangszigetelö anyag , mert nekem nincs lehet hogy gyárilag nem tudom?<#confused>
killecske
Én így vagyok AK-s jogsimmal. Az oktatóm és egy rendõr is azt mondta, hogy nagyon sokan rendõr nincs tisztába ezekkel az adatokkal és nem lessz gond belõle. Fõleg ha rendesen vezetsz.

Es ezt vajon mennyire nezik a rendorok? En most akarok venni KTM EXC 125-ot, de csak A1-es jogositvanyom van, akkor most vezethetem vagy nem?

hoy ehh

krissye
Hy
Általában vannak olyan mocik melyek forgalmiába 11 kw van írva.
Lehet hogy ahol nézed ott 30-40 Le(25-30 kw) van írva.
De a lényeg a forgalmiban van.
Gondolom rendszámosat akarsz

ZTM
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre teszem-e fel a kérdést?:/
Jogosítvánnyal kapcsolatban vannak gondjaim, le szeretném tenni az A1 típusú jogosítványt ugye ez 125ccm-is a 11 kW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpárra vonatkozik, én ugye bátran el kezdem nézegetni a használt motorokat...Csak enduro érdekel egyébként, és látom hogy a 125ccm-es endurok egyike sem 11kW alatt van:/
Konkrét kérdésem:Most akkor mi van, hogy van ez?
Sajnos senkitõl nem tudtam megérdeklõdni, ezért is írom most ide!
Nagyon kezdõ vagyok még a témában, szóval bocsássatok meg az esetleges hülyeségemért!

Miért van az hogy a szaros kis 50-es motorom 5 litert fogyaszt?
(pedig nem pörgetem anyira)
Hello! A kipufogó dobba a lyukacsos henger és a dob fala között kell lenni valaminek? Vagy valahol valami hangszigetelõ az hol szokott lenni és miböl van? Kösz!!!
pszihopata
ilyen sok motoron,egyikben van a nyomórugó a másikban a csillapítás

ha megnézed a motorokon a teló tetejét általában csak az egyiken állítható a csillapítás

Hello! Szét lett szedve az elsö teleszkóp és a jobb oldali "szárban" nincs rugó. Ez gyárilag ilyen ,miért jó az????<#confused><#confused><#confused>
Ok, kösz már meg van. Azért akartam leszedni mert párszor leállt a motor és kétszer is úgy toltam haza , kiderült hogy már szerelték és szarul forasztották visza a vezetéket azért állt le. Már nem áll le ,de még sok munka van vele. (nagyrészt apám csinálja én nem értek hozzá)
pszihopata
fejbõl én sem tudom
menetfésût kell venni v. ha rendes az esztergályos akkor odaadja lemérni vele

bele kell illeszteni a menetbe,rá van írva hányas és milyen emelkedésû a lehúzató belsõ csavarja meg általában 10-12-es acélcsvar
betekered megfeszíted-rákúrsz egyet a csavarra kalapáccsal aztán már jön is lefelé

jobban járnál egy jó maszek szerelõvel,mert ha elkúrsz valamit többe fog kerûlni!

valszeg ez az 18x1.5 mm vagy 24x1 mm

Vagy ha valaki tudja mekkora lendkerék lehúzó kell a minarelli am6-os blokkhoz az is jó.
Kösz!!!
Kösz a választ de hogy lehet lemérni ,melyik részét kell???
Ok, kösz.
pszihopata
esztergályos csinál-esetleg szerszámbolt de specko cucc úgyhogy nem hiszem hogy kapsz

én pl. esztergályossal csináltatom õket 15-20 féle van legalább,és még évente mindíg jön hozzá egy -kettõ

És honnan szedjek lehuzatót ? Lehet kapni autósboltba vagy nem tudom????
Motorhoz nem volt. Amúgy motorhispania.
pszihopata
ahogy bármelyik motoron,beletekered a lehuzatót aztán leveszed vele

mivel yamaha valszeg fordított menet

"Hogy lehet" minarelli am6-os blokkon leszedni a lendkereket????
Hello! Hogy minarelli am6-os blokkon leszedni a lendkereket????
Tudnatok mondani olyan honlapot vagy programot, barmilyen eszkozt hogy Szabolcs megyeben enduro utvonalakat talaljak?
Esetleg van innen valaki Nyiregyhaza kozelebol?
Nalatok hogy alakult ki az endurozas? Mert sajnos nekem nincsenek velem egyszintu amator motoros ismeroseim, es igy eleg nehez elkezdeni.

hoy ehh

killecske
Helló

Valaki tudna mondani egy olyan oldalt ahol alkatrészeket találhatnék Honda MT 80 -as motorhoz? Elsõsorban kipufogót, karburátort, és csapot keresnék!
Köszi!!!

MTZ1025
Valaki tud eladó 50ccm-es supermotot vagy endurót?
De lehetõleg jó állapotú gép legyen és 250 000ft alatt.
Elõre is köszi

pszihopata
Eszembe jutott hogy van egy régi videónk,még robogóval hülyültünk.
Már jó ideje viszont csak a triálmotort nyomjuk.

Katt.

Rengeteget kell motorozni,aztán minden jön magától.

Koszonom a segitseged, igyekszem majd kitartoan gyakorolni.
Remelem hamarosan ugy fog menni mint ebben a videoban:
http://www.youtube.com/watch?v=ciQnvIFcEeo
Amugy olyan 1:20-tol amikor murvan driftel azt hogyan kell? Csak gazzal, vagy itt is kell hasznalni a kuplungot?

hoy ehh

pszihopata
A motornak teljesen mindegy a hõfok.A gumi mintája nem lényeges,érdemes 1 barra leereszteni-úgy oldalirányban stabilabb a motor.

Az elsõt meg azért érdemes puhábbra venni,hogy ne üssön akkorát mikor leesik az eleje.

Ha nem fog esni az eso, megyek minel tobbet gyakorolni. Amugy a hideg befolyasolja az egykerekezest? Marmint ugy ertem hogy a motor is hidegebb, nem megy olyan jol. Sokat art a motornak ha hidegben hasznalom? Masik kerdesem, hogy a krossz gumival nehezebb / veszelyesebb az egykerekezes?

hoy ehh

pszihopata
Kb. valahogy így!

Ha nem megy kettõben,próbáld egyesben.Ha már megérezted rendesen a kuplungot,és a felsõtesttel is tudsz segíteni akkor 2-ben is menni fog.

Az ember sajnos csak egy dologra tud rendesen koncentrálni,úgyhogy rögzülnie kell mindennek hogy autómatikusan jöjjenek a mozdulatok.
A hátsófék nagyon fontos,mert ha hibázik az ember csak az menti meg az eséstõl.

A lógatott lábú egykerekezés -sokan így kezdik-csak idõpocsékolás.

Aki gyors sikert remél,jobb ha neki sem áll,mert csalódni fog!

Na voltam egy parszor gyakorolni, igaz tul hosszu egyenest nem talaltam, de van egy jo kis hely gyakorlasra. Hat eddig sok sikerem nem voltam, de ennyi idotol nem is varok sokat. Ezt a kuplungozast ugy erted, hogy amikor kettesben gurulok akkor kuplung segitsegevel felporgetem a fordulatszamot 7-8 ezerre es hirtelen kienged + huzom a gazt?

hoy ehh

Ok, koszonom a valaszt. Igyekszem majd kitartoan gyakorolni.
Amugy mi a velemenyed a DT-rol, jofajta motorok?
Szabolcs-Szatmar-Bereg megyeben (foleg Nyiregyhaza) kozeleben nem tud valaki enduro-zasra alkalmas helyet?

hoy ehh

pszihopata
2-esben gyakorold minimum,hogy oldalirányban stabil legyél!

Egyenletes gázból /kicsivel a legjobb a nyomaték elõtt/ elõször vissza kell venni-ekkor beül az elsõteló-és onnan kuplung./így segít a rugóerõ.
Rángatni nem érdemes az elejét,elég a felsõtesstel hátradõlni miközben emelkedik.

Az idõzítés,és összehangolt mozgás a lényeg.Aztán meg kell szokni a magasságot,és végül hogy negatívban fékkel fogja az ember-így lehet lassulni is.

Az elején mivel nem emeli az ember elég magasra,nagyon hamar kifutja a sebességet,de idõvel ezzel nem lesz gond,mert a holtpont körül már nem gyorsul-vagyis igen keveset.
A váltást nem kell megtanulni-sõt az esések fõleg ilyenkor történnek-ha igazán jól megy az úgyis magától jön.

'lehet hogy nem lehetseges egy 125cm3-s enduroval"

-mókus egy szakadt simson sztárral tanult meg-nem is akárhogy!

Csak olyan helyen gyakorolj ahol egyátalán nincsen forgalom!

Kevés embernek van hozzá kitartása,de szerintem értékesebb dolog mint pöffeszkedni egy többmilliós motoron!<#vigyor1>

Allo helyzetbol ugymond ki tudom kapni az elso kereket, tehat turaztatom kicsit hogy menjen fel a fordulatszam, majd hirtelen engedem el a kuplungot. Igy eleg szepen jon kerekre, csak az a gondom, hogy nem tudom megtartani. Meg en nem is ezt szeretnem igazan megtanulni, hanem inkabb azt, hogy 2-3-asban 30-40 km/h-nal emelkedjen fel az elso kerek. Bar ez lehet hogy nem lehetseges egy 125cm3-s enduroval, de gondoltam megkerdezem, hatha megis. Ehhez valami tipp? Vagy eloszor elindulasnal gyakoroljam?

hoy ehh

Oldal 1 / 25Következő →