1223
Crossmotorok és Endurok
  • Chaos Mad
  • Chaos Mad
    vakker pedig kurva jo volt, csináltam is képet a bandárol..

• sanzik
    na olyan turat nyomtunk ma,hogy volt amikor komolyan elgondolkoztam,hogy minek nekem motor es mit keresek itt a hegyoldalban a foldon fekudve...
    de az se volt rossz mikor nem birtam felalitani a motort a tengelyig ero sarbol mert csuszott a labam ossze-vissza

de most,hogy mar hazaertem es meg elek, igy visszagondolva nem is volt rossz
  • sanzik
    zsir
  • b-type
    bocs, nem fogok menni, tényleg nézd el légyszives, szerdán kaptam meg a b jogsimat, azóta tekergek össze-vissza, és nagyon összejött a hétvége. :(
  • Chaos Mad
    nah felmatricáztam a masinát :))))

• Chaos Mad
    háj :)

nem tudom nincs sztem.. eddig még:)
  • oneal1
    hali!!
    van itt valakinek husabergje????(sanzis nagyon ajánlota:))))
  • Chaos Mad
    b type akkor szombaton jössz a koncertre??

a GaM-ra, meg lesz Brigád is, meg ott lesz a banda :)))))
  • Chaos Mad

• sanzik
    zsir :)
  • Chaos Mad
    Lecter's Site

péti ismerősök oldala, van pár versenyző arc köztük, itt szoktak gyakorolni az öskü pályákon, a bemutató filmek nagy része a crosspályán készült, ahol mi is szoktunk szúrni :)))

jah és persze innen is letölthető a filmünk trailere.. :)
  • Chaos Mad
    az zsir :)
    nálunk fel kéne ujjitani a pályát... az a helyzet, szarok az asztalok... le vannak kopva kaparva, alig van pár használható ugrató...
  • sanzik
    Kimentunk ma az uj kosdi palyara,ahol a verseny lett volna multkor csak elmaradt.
    Majus 1-en lesz amugy megtartva,ha akar jonni valaki.
    Itthon hagytam a fenykepezot,de a playa az rohadt jo lett.
    Nincsenek azok a klasszikus asztalok,meg ugratok,hanem folmesz,lemesz kanyar,siratofal.
    Van amelyikben ilyen lepcso is van folfele,nagyon kira.
    Meg aztan mesz es a eltunik elotted az ut,olyan szintkulonbsegek vannak.
    A talaj fasza nem ilyen homokos mint a foti,hanem joval kemenyebb agyagos inkabb,ugyhogy csak az a gaz ha nagyon felazik.
    Igaz,hogy ez nekem is vagy 15-20 km-re van,de tok jo kis tura az is meg kimentunk.
  • fifi
    nm
  • sanzik
    neztem ezt az ebayt,itt tenyleg van sok cumo drz-hez is
    koszi
  • fifi
    érezni sztem gyakorlott ember megérzi, de megérni sztem nem éri meg, tekintve hogy anni Akropovic-ot vettünk E-bayen vmi 20ropiért...
  • sanzik
    Nezegettem ilyen Yoshimura csovet drz-re
    Alitolag 4 LE-t ad a nyomatekgorbere.
    Erdemes ezert adni kb. 110ezer penzt?
    Lehet erezni azt a plussz 4 pacit vajon? ez erdekelne...
  • sanzik
    Na voltam tegnap is edzeni egy kicsit eso utan,de csak egy orat.
    Lite-os edzes volt csak,mert egyedul voltam a palyan es ilyenkor fosok ha odaverem magam nincs aki osszekaparjon.
    Feljebb raktam a valtokart is,igy mar jo a labamnak is es nem rugdosom fel a sebessegeket onkentelenul.
    Tok jo,hogy van rajta ilyen kis primitiv km szamlalo,mert tudom,hogy mennyit mentem eddig vele. 50-60 km korul jarok. :)
    Viszont eleg jo izomlazam van a motorozastol. Aszem bevezetek valami rendszeresseget es csinalok magamnak edzestervet is :)
  • fifi
    ami szokatlan benne nekem az a kanyarodás inkább...az autószerű futómű miatt.
  • Chaos Mad
    én még sosem mentem quaddal, de kipróbálnám :)
  • sanzik
    ez egy 400-as suzuki LTZ volt
    ugyanaz a blokk van benne mint az en mocimban

en hamar feladtam,mert mondtak,hogy jo lesz ez,menjek meg vele,de nem tetszett nagyon :)
  • b-type
    nekem ugyanez volt. :)
    pl. simán beleálltam a hálóba, gondoltam quadfeeling, ott röhögtek, hogy ugorjak már ki onnan.
    olyan nehézkes volt eleinte, mint valmi bálna, de én elég sokat próbálgathattam, szal a végére nekem már tetszett, és olyan helyeken is mentem a srác után, amit elsőre el sem tudtam volna képzelni.
    hanyas volt?
    az amin mentem vagy 600ccm, vagy 400, már nem emléxem, az eléggé tudta tenni magát.
  • sanzik
    hat rohadjon meg az eso,ahogy van,hogy megint esik...

Azt meg nem is mondtam,hogy tegnap volt kint egy quados cimboram is es mondom ki kellene probalni mar egy ilyet is. Sose ultem quadon,ugyhogy raugrottam gyorsan.
    Hat mit mondjak szornyu volt. Azt tudtam,hogy mashogy kell vele menni mint egy motorral,de oszinten szolva nem tudtam vezetni. Annyi tortent,hogy elindultam 1-esben,huzni nem mertem mert nem ismertem,hogy viselkedik es azt mondtak vigyazzak. Az elso meglepetes akkor jott mikor megakartam fordulni. :)
    Ment tovabb egyenesen,pedig en tekertem a kormanyt,dontottem is meg mindent csinaltam amit nem kellett volna.
    A lenyeg,hogy az istenert se akart kanyarodni.
    Aztan mikor nagynehezen visszafordultam alig vartam,hogy leszalljak rola. A max amit mentem vele az volt vagy 20km/h .
    Hat ezt nagyon szokni kene,de gondolni se mertem volna,hogy ennyire nem megy majd ez nekem. Igazabol gazzal kene fordulni,meg az elmeletet ugy el is mondtak azt vagom,de valahogy nem jott ossze a kivitelezes. :)
    Szoval igy elsore nem jott be a quad,pedig biztos jo.
  • Chaos Mad
    hehehehe :DDD

értem én, de hát azért nem mind1 hogy cross vagy enduro...
    én tudtam hogy nem megyek turéézgatni vagy ha megyünk is nem messzire, mert itt minden egy helyen van, pálya is van, szállni meg imádok szoval nem jo az enduro... a csajt sem sokat viszem.. szoval böven elég.. ez után vmi 4 ütemű cross kéne vagy versenyenduro, pl honda xr 250 vagy 400, vagy a 4 ütemü cross közül a yamaha yzf 250...

:)
  • sanzik
    pazze
    irok ket kilometert azt csak ennyi a reakcio??
  • Chaos Mad
    zsir :)
  • b-type
    jól tetted. :)
    Sztem meg gyorsulni fogsz vele majd még jócskán, mire átszoksz a 4üteműre rendesen.
    A 25kg tényleg sok egy kicsit, de amit írtál az értékállóságról az így van.
  • sanzik
    ja amugy a verseny elmaradt ma,mert dagonya lett a palayabol
    kicsit agyagos es nem nyelte el a vizet
    majus elejen lesz a kov. futam
  • sanzik
    na elso korben ennyi,nem irok tobbet
    ha holnap nem lesz szar ido,itthon maradok es megyek csapatni :)
  • sanzik
    Amiert bele mentem meg ebbe az drz-be az az,hogy ez ertekallobb es starpabirobb mint egy rmz.
    Az rmz 1 eves korara legalabb 500ezret veszit az ertekebol.
    Meg ez ugye rendszamos,szervizkonyves,jobban el lehet adni majd szerintem.
    Viszont biztos fogok rakolteni erre is hiaba majdnem uj. Elso felni meg van utve picit,ez mar engem zavar. A hatso gumi szinte uj,de az elsot szerintem cserelni kene. Meg engem minden apro hiba zavar,ugyhogy biztos fogok meg talalni rajta valamit. :)
  • sanzik
    A hangaja az brutalul tetszik,ugye nekem foleg ezert kellett a 4 utemu. :)
    Viszont ez ugye egyenletesebben adja le a teljesitmenyt es meg egy kicsit hianyzik az mikor nyit a power a 2utemun es olyan mintha hatba b@sztak volna :)
    Itt ilyen nincs,huzod neki es halad folyamatosan,fokozatok viszonylag rovidek,ugyhogy porog ez is rendesen.
    Ami nagyon zavart az,hogy a labam bekerult sokszor a valtokar ala es alandoan felpakoltam a sebessegeket mikor nem akartam akkor is.
    Ez most vagy rossz labtartas miatt van vagy allitani kell a valtokaron mert rohadt zavaro volt igy. Csak a regi motoron nem volt ilyen gondom sose,nem hiszem,hogy ennyire elszoktam volna a csizmatol.

JA a cross nadragomat meg valoszinu kihiztam vagy mi,mert alig birtam osszecsatolni a derekamon. Orulok neki ha majd vehetek ujat. 30 rugo volt ez a gatya es szinte meg ujszeru allapotban van.
  • sanzik
    170ezret fizettem erte es atvalalltam a hitelt ami kb 1.1millio.
    RMZ-hez be kellett volna fizetni vagy 350-et minimum es ugy is lett volna majdnem masfel milla hitel meg rajta. Mondjuk ez nem akkora gond,csak nem volt meg a 350, kellett volna meg 1 honap hozza kb.
    Meg ez igy sokkal egyszerubb volt es gyorsabb mint egy uj motort intezni.
    Nem birom az ilyen utanna jarkalasokat meg intezkedeseket.
    Onindito,lampa mindenkeppen elony,ami viszony hatrany az a legalabb 25 kg sulytobblet amivel nehezebb ez mint az rmz. Ezt nagyon erezni a krossz palyan is. Lehet vele menni haladosan,nem mondom de azert sokat szamit szerintem. Viszont turazasnal,erdoben nincs hatranyban.
  • sanzik
    na elallt az eso fel 5 korul azt kimentem vele a palyara egy kicsit :)
    raktam bele 30 km-t
    voltam kint vagy ket orat,de ebbe volt sok dumalas is
    na majd irok meg csak atoltozom meg lezuhanyozom...
  • Chaos Mad
    az zsir
    faszán néz ki!

mennyi volt? és hogy hogy nem rmz-t vettél?
  • sanzik

• Chaos Mad
    nah kira, akkor gyere asszem 23.-án lesz, azt meghivlak de akkor biztosra gyere! :)
  • Chaos Mad
    uh bakker el is felejtettem.

nah mind1, majd legközelebb, akkor majd lécci a képeket :) köcce..
  • b-type
    hat lóval sem lehetne elvonszolni holnap a MotoGp (itt a lényeg), és a Wtcc elől :)
    de köszi, remélem lesz majd még rá alkalom.
  • sanzik
    B-tipus te nem akarsz jonni holnap jo kis enduro cross futamra nezelodni?
    Teged is elszallitalak ha feljosz Pestre . :)

(ja most jut eszembe te tv-t nezel holnap vagy mi a szosz)